Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

drdotty benım bugunku kalorı ısı kotu gıdıyo ya oglende taze fasulye pısecektı ablayı bankaya yollamıslar yemek yalan oldu arkadaslarda et doner soyledıler yarım yedım

]24 Nisan Spor Listesi

Buki_89 = 55+45+110+25
ShonerDuft = 10+40+30
segus =
drdotty =90+105+50+75+75
tgb1907 =165
forestgump =60

Canım cumartesi ve pazar için 75+75 aslında daha fazla oldu ama şimdi unuttum bu sabahta 40 dk yürüdüm. Evi terketmiştim de 40dk sürdü SchonerDuft
Ay ne güzel mavi maviymiş yazı karakteri

drdotty benım bugunku kalorı ısı kotu gıdıyo ya oglende taze fasulye pısecektı ablayı bankaya yollamıslar yemek yalan oldu arkadaslarda et doner soyledıler yarım yedım
Afiyet olsun canım ben evde hazırlayıp yediğim için kolay oluyor sanırım. Et döner 400 kalori civarında akşam dolma yemezsen çok ta kaçırmamış olursun. Olmadı sıralayan günlerde eksiltme yaparsın. Bi formül buluruz. Ben de bugün yiyemiyorum ( ay ilk kez böyle oldum genelde üzgünken mutsuzken bi yerim bi yerim)

Ben bugun yapıyorum sporumu artık nezaman son gun
BUGÜN yeni listeye alırız ceza ne istiyorsun sen onu de
Beni ekler misin spor listesine bugünden itibaren ben de düzenli spor bildirimi yapıcam
ok canım ekliyorum

iki cümle yazmak bu kadar zor olmamalıydı
bence de
suyu ve deterjanı çok kullandın mı temiz yapıyor diyenlerde vrdır
maviş maviş
40 dk yeni listeye ekleriz

ama yarım ekmek arasıydı bısey olmaz dımı neguzel ıste bak yeme.uzma kendını ya duzelır ıns.

24 Nisan Spor Listesi

Buki_89 = 55+45+110+25 / 235
ShonerDuft = 10+40+30 / 80
segus = / 0
drdotty =90+105+50+75+75 / 395
tgb1907 =165 / 165
forestgump =60 / 60

drdotty ÖDÜLÜN BELLİ
segus CEZANI KENDİN KES NE YAPABİLİRİM DERSEN

BUGÜN yeni listeye alırız ceza ne istiyorsun sen onu de

ok canım ekliyorum

bence de

suyu ve deterjanı çok kullandın mı temiz yapıyor diyenlerde vrdır

maviş maviş
40 dk yeni listeye ekleriz
aaaa bıttımı spor haftası daha ben yapcaktım ya bılemedım sımdı persembe gunu seker orucu olsunmu yada daha agır bısey.ben zaten meyve falan yemıyorum ceza olmaz o bana hahaaa deterjanı cok sıkınca keske cok temız olsa bende koku bagımlılıgı var camasır suyu kokusuna bayılırım gecmıs sayfada yag cozucunun kokusunu sevmeyız demuısler ben heraksam bol bol sıkarım kokusu cok guzel dıye

Aa gercektenmı cok guzel tavsıye ederım ama kalorısı coktur
Su temızlık sırlarınızı banada soyleyın bakım
ben zaten sevmem öyle çekirdekli şeyleri
perdelere şeker, kabartma tozu, beyaz sabun camlara kremsiz şampuan açık renk halıyı çamaşır sulu suyla siliyorum ben çaydanlık ve çeliklere evye bataryalara cif poşet hatta duşakabindeki su lekelerine mutfak dolaplarına sıcak suda eritilmiş bulaşık mak tableti davlumbazın filtrelerini de tepsiye koyup bulaşık makinesi tabletiyle kaynatabilirsin bakırları ketçapla ovbeyaz sirkeyi heryere dökele yanmış tencerenin içine bulaşşık mak tableti koy kaynat yanmış tencere diplerinide beyaz sabunu rendele bulaşık telini ona batır telle daha aklıma bu kadar geldi koşun kızlar not edin hamarat nişanlı yeni gelin ponçikten inciler munter SchonerDuft kaptinn drdotty ve aklıma glemeyenler

Bi kaynanam bi görümcem bi de köpür köpür köpüren kocam var yazık bana

Canım benim yazıyorum hemen
canım allah sabır versin size ya neyseki sayılı gün geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…