- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.341
@06Derya cumartesi günü kkya girmişsin girmişken keşke mazeretini bildirseydin bize
Sartları benım ısımden daha ıyı gorunuyo sankıyemek kahvaltı da dahil gün içinde çay kahve servisi de var
Bi kaynanam bi görümcem bi de köpür köpür köpüren kocam var yazık banayap barii
en becerikli benim yarında annemin evini temizlicem
geçmiş olsu canım hayırdır neyin var kayinvalide görümce vakası mı
Canım benim yazıyorum hemenyazdınmı sporunu bak senden fazla olmayım diye yazmadım sporumu sonuncu olacam ceza yiyecem
Hala kavgamı edıyolar ya Allah sabır versın canımBi kaynanam bi görümcem bi de köpür köpür köpüren kocam var yazık bana
Canım benim yazıyorum hemen
Afiyet olsun canım ben evde hazırlayıp yediğim için kolay oluyor sanırım. Et döner 400 kalori civarında akşam dolma yemezsen çok ta kaçırmamış olursun. Olmadı sıralayan günlerde eksiltme yaparsın. Bi formül buluruz. Ben de bugün yiyemiyorum ( ay ilk kez böyle oldum genelde üzgünken mutsuzken bi yerim bi yerim)drdotty benım bugunku kalorı ısı kotu gıdıyo ya oglende taze fasulye pısecektı ablayı bankaya yollamıslar yemek yalan oldu arkadaslarda et doner soyledıler yarım yedım
BUGÜN yeni listeye alırızBen bugun yapıyorum sporumu artık nezaman son gun
ok canım ekliyorumBeni ekler misin spor listesine bugünden itibaren ben de düzenli spor bildirimi yapıcam
bence de
iki cümle yazmak bu kadar zor olmamalıydı
suyu ve deterjanı çok kullandın mı temiz yapıyor diyenlerde vrdırSartları benım ısımden daha ıyı gorunuyo sankıguzel temızlık yaparım ama cok deterjan ve su kullanırım bıkere cagıran ıkıncıye cagırmaz sıkıntı orda  
maviş maviş]24 Nisan Spor Listesi
Buki_89 = 55+45+110+25
ShonerDuft = 10+40+30
segus =
drdotty =90+105+50+75+75
tgb1907 =165
forestgump =60
Canım cumartesi ve pazar için 75+75 aslında daha fazla oldu ama şimdi unuttum bu sabahta 40 dk yürüdüm. Evi terketmiştim de 40dk sürdüSchonerDuft
Ay ne güzel mavi maviymiş yazı karakteri
ama yarım ekmek arasıydıAfiyet olsun canım ben evde hazırlayıp yediğim için kolay oluyor sanırım. Et döner 400 kalori civarında akşam dolma yemezsen çok ta kaçırmamış olursun. Olmadı sıralayan günlerde eksiltme yaparsın. Bi formül buluruz. Ben de bugün yiyemiyorum ( ay ilk kez böyle oldum genelde üzgünken mutsuzken bi yerim bi yerim)
eee protein diyeti ylan mı oldu sende deama yarım ekmek arasıydıbısey olmaz dımı neguzel ıste bak yeme.uzma kendını ya duzelır ıns.
aaaa bıttımı spor haftası daha ben yapcaktım yaBUGÜN yeni listeye alırızceza ne istiyorsun sen onu de
ok canım ekliyorum
bence de
suyu ve deterjanı çok kullandın mı temiz yapıyor diyenlerde vrdır
maviş maviş
40 dk yeni listeye ekleriz
zıgzag kalorı dıyetıne basladım bugun protein agıırlıklı yapcaktım ama ekmek yıyınce bozuldueee protein diyeti ylan mı oldu sende de
Yok canım kollar ve göbek bazen yer kalmayınca bacakkalçadan vuruldun dimi birde çok zor ya geçmiş olsun
gunluk paylaşılıyo canım puanlama yok kac dk spor yaptıgını yazıyorsuın.Kızlar spor listesi uygulamanız nasıl? Tüm günleri aynı anda mı paylaşıyorsunuz? Yoksa her gün mü? Bi de puanlama işi nasıl?
ben istiyorum devam etmek canimdrdotty @forestgump @tgb1907 segus Buki_89 Ghostpasha @_Safiye_ @gamzelim080 kızlar spor listesi bugün başlıcak var mı devam etmek isteyen katılmak isteyen unuttuğum varsa kendini hatırlatsın lütfen
iyim canim sen nasilsin`?nasılsın buki hayırlı kandiller
ben zaten sevmem öyle çekirdekli şeyleriAa gercektenmı cok guzel tavsıye ederım ama kalorısı coktur
Su temızlık sırlarınızı banada soyleyın bakım
canım allah sabır versin size yaBi kaynanam bi görümcem bi de köpür köpür köpüren kocam var yazık bana
Canım benim yazıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?