Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

maşallah : perdeler için ve dusakabin için olanı denicem sagol kuzummm

kaptinn canımm paylaşım alanını meşgul etmemek için bıradan yazayım dedim
Maşallah 21. Haftaya girmişsin inşallah rahat ve huzurlu bir hamilelik ve doğum olur.Bebişinin cinsiyeti bellidir de harekelerini de hissediyorsundur artık,hamileliğin en rahat dönemindesindir,inşallah böyle de devam eder bir avazda da doğurursun inşallah canım

sağol canııımmmm :)) evet cinsiyet erkek simdilik sorunsuz ilerliyoruz bakalım yolun yarısındayız yani daha bi bu kadr daha var

HM sana spor cezası verelim o zaman 200 mekik 2 dk plank
zıgzag kalorı dıyetıne basladım bugun protein agıırlıklı yapcaktım ama ekmek yıyınce bozuldu
ekmeği yemeseydin içini didikleseydin keşke
Yok canım kollar ve göbek bazen yer kalmayınca bacak
oyyy şükür hepsi geride kaldı
Kızlar spor listesi uygulamanız nasıl? Tüm günleri aynı anda mı paylaşıyorsunuz? Yoksa her gün mü? Bi de puanlama işi nasıl?
yaptığın sporun dakikasını yazıyorsun kuzum
iyim canim sen nasilsin`?
idare eder kuzum
kız ben bunları unuturum yapacağım zaman sana sorarım
sanki bugün üstüme ölü toprağı serpildi
ay bende çok berbat hissediyorum akşam annem ile alışveriş yapacam kendime gelirim kardeşcağızım da gelecek inşallah o bana yeter

yaparken sana mesaj atacagım
heee tamam o zaman

tamam başka sorularnız varsada alabilirim
ben nasıl kendime gelecem peki

Pedrelere seker kabartma tozunu makınayamı koyuyısun denerım ben bunlarıı

Tamam bu crza daha ıyı oldu. Ya dısarda ayakustu bıyerde yıyınce ayıklayamadım gercı aklımdan ayıklamakta gecmedı

Canım bana ödül yok az önce 10 tane ızgara köfte 2 tane de kanat yedim gerçekten nasıl oldu anlamadım canım hiçbişey istemiyordu. (Bi de canım istese ne olurdu acaba )Ama işte düzenli öğün yemezsen bu saate kadar aç bırakırsan bünyeyi olacağı bu. Neyse zaten akşam oldu bugün başka öğün yok bana
Kız maşallah sana ne becerikliymişsin.Bir sürü de püf noktası biliyorsun 13 yıldır ev hanımıyım bunları duymamıştım. Duşa kabinler için olanı mutlaka deneyeceğim.

SchonerDuft canım yakınlardaki bi mangalcıdan bizimkilere kiloyla sipariş verdim çocuklara yemek yapıyorum bi de onlara mı yapıyım yorgunum. Sonra bi baktım yemişim yani berbat durumdayım. Köfteler küçüktü. Biraz araştırdım tanesi 50 kalori sanırım. Sence 1 köfte kaç kaloridir. kaptinn sizin köfteci orhanın köftelerine benziyor sence kaç kalori olabilir. Alllaaaaam 10 tane köfte mi yer bi insan

tullerıme bısey olursa bulurum senı
işte bende bundan korkuyodum

çokkk lavaboyu nasıl yıkıyorsun . parkeleri nsıl yapıyorsun silince iz kalıyor deli oluyorum
lavaboyu cif poşet yaptıysam o poşetle yıkıyorum ama normalde günlük cif banyo spreyi var ondan sıkıyorum parkelerede sirke ve yüzey temizleyici

dene dene canım, nasıl yapcağını da söyliyim market poşetinin yazılı kısmını içe alıyosun ters çeviriyosun yani sonra üstüne cif krem döküyosun birazda ıslatıp ovuyosun sonra missss çaydanlıklara kesin dene yeni gibi oluyo
aynen simdi unutcm nasıl olsa

yarın tatil belki denerim
deene bak yukarda yazdım nasıl olduğnu bidaha uğraştırma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…