- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.361
maşallah :ben zaten sevmem öyle çekirdekli şeyleri
perdelere şeker, kabartma tozu, beyaz sabuncamlara kremsiz şampuan açık renk halıyı çamaşır sulu suyla siliyorum ben çaydanlık ve çeliklere evye bataryalara cif poşet hatta duşakabindeki su lekelerine mutfak dolaplarına sıcak suda eritilmiş bulaşık mak tableti davlumbazın filtrelerini de tepsiye koyup bulaşık makinesi tabletiyle kaynatabilirsin bakırları ketçapla ov beyaz sirkeyi heryere dökele yanmış tencerenin içine bulaşşık mak tableti koy kaynat yanmış tencere diplerinide beyaz sabunu rendele bulaşık telini ona batır telle daha aklıma bu kadar geldi koşun kızlar not edin hamarat nişanlı yeni gelin ponçikten inciler @munter SchonerDuft kaptinn drdotty ve aklıma glemeyenler
canım allah sabır versin size yaneyseki sayılı gün geçer inşallah
sağol canııımmmm :)) evet cinsiyet erkek simdilik sorunsuz ilerliyoruz bakalımkaptinn canımm paylaşım alanını meşgul etmemek için bıradan yazayım dedim
Maşallah 21. Haftaya girmişsininşallah rahat ve huzurlu bir hamilelik ve doğum olur.Bebişinin cinsiyeti bellidir de harekelerini de hissediyorsundur artık,hamileliğin en rahat dönemindesindir,inşallah böyle de devam eder bir avazda da doğurursun inşallah canım
nasıl yapıldığını biliyomusun güzel kızmaşallah :perdeler için ve dusakabin için olanı denicem sagol kuzummm
yaparken sana mesaj atacagımnasıl yapıldığını biliyomusun güzel kız
HM sana spor cezası verelim o zaman 200 mekik 2 dk plankaaaa bıttımı spor haftası daha ben yapcaktım yabılemedım sımdı persembe gunu seker orucu olsunmu yada daha agır bısey.ben zaten meyve falan yemıyorum ceza olmaz o bana hahaaa deterjanı cok sıkınca keske cok temız olsa bende koku bagımlılıgı var camasır suyu kokusuna bayılırım gecmıs sayfada yag cozucunun kokusunu sevmeyız demuısler ben heraksam bol bol sıkarım kokusu cok guzel dıye
ekmeği yemeseydin içini didikleseydin keşkezıgzag kalorı dıyetıne basladım bugun protein agıırlıklı yapcaktım ama ekmek yıyınce bozuldu
oyyy şükür hepsi geride kaldıYok canım kollar ve göbek bazen yer kalmayınca bacak
yaptığın sporun dakikasını yazıyorsun kuzumKızlar spor listesi uygulamanız nasıl? Tüm günleri aynı anda mı paylaşıyorsunuz? Yoksa her gün mü? Bi de puanlama işi nasıl?
idare eder kuzumiyim canim sen nasilsin`?
kız ben bunları unuturum yapacağım zaman sana sorarımben zaten sevmem öyle çekirdekli şeyleri
perdelere şeker, kabartma tozu, beyaz sabuncamlara kremsiz şampuan açık renk halıyı çamaşır sulu suyla siliyorum ben çaydanlık ve çeliklere evye bataryalara cif poşet hatta duşakabindeki su lekelerine mutfak dolaplarına sıcak suda eritilmiş bulaşık mak tableti davlumbazın filtrelerini de tepsiye koyup bulaşık makinesi tabletiyle kaynatabilirsin bakırları ketçapla ov beyaz sirkeyi heryere dökele yanmış tencerenin içine bulaşşık mak tableti koy kaynat yanmış tencere diplerinide beyaz sabunu rendele bulaşık telini ona batır telle daha aklıma bu kadar geldi koşun kızlar not edin hamarat nişanlı yeni gelin ponçikten inciler @munter SchonerDuft kaptinn drdotty ve aklıma glemeyenler
ay bende çok berbat hissediyorum akşam annem ile alışveriş yapacam kendime gelirim kardeşcağızım da gelecek inşallah o bana yetersanki bugün üstüme ölü toprağı serpildi
en güzel kestirme yolu demiyaparken sana mesaj atacagım
heee tamam o zamanyaparken sana mesaj atacagım
tamam başka sorularnız varsada alabilirimHM sana spor cezası verelim o zaman 200 mekik 2 dk plank
ekmeği yemeseydin içini didikleseydin keşke
oyyy şükür hepsi geride kaldı
yaptığın sporun dakikasını yazıyorsun kuzum
idare eder kuzum
kız ben bunları unuturum yapacağım zaman sana sorarım
ay bende çok berbat hissediyorum akşam annem ile alışveriş yapacam kendime gelirim kardeşcağızım da gelecek inşallah o bana yeter
Pedrelere seker kabartma tozunu makınayamı koyuyısunben zaten sevmem öyle çekirdekli şeyleri
ben beyaz sabunu tüllerin içine rendeleyip atmıştım bi sefer güzel oldu bi sferde kabartma tozuyla 1 yk toz şeker attım deterjanın içine ama hepsini karıştırma bak mesuliyet kabul etmemPedrelere seker kabartma tozunu makınayamı koyuyısundenerım ben bunlarıı
Tamam bu crza daha ıyı oldu. Ya dısarda ayakustu bıyerde yıyınce ayıklayamadım gercı aklımdan ayıklamakta gecmedıHM sana spor cezası verelim o zaman 200 mekik 2 dk plank
ekmeği yemeseydin içini didikleseydin keşke
oyyy şükür hepsi geride kaldı
yaptığın sporun dakikasını yazıyorsun kuzum
idare eder kuzum
kız ben bunları unuturum yapacağım zaman sana sorarım
ay bende çok berbat hissediyorum akşam annem ile alışveriş yapacam kendime gelirim kardeşcağızım da gelecek inşallah o bana yeter
 tullerıme bısey olursa bulurum senıben beyaz sabunu tüllerin içine rendeleyip atmıştım bi sefer güzel oldu bi sferde kabartma tozuyla 1 yk toz şeker attım deterjanın içine ama hepsini karıştırma bak mesuliyet kabul etmem: D
çokkkheee tamam o zaman
tamam başka sorularnız varsada alabilirim
ben nasıl kendime gelecem peki
olsun yarın yap evden getir benceTamam bu crza daha ıyı oldu. Ya dısarda ayakustu bıyerde yıyınce ayıklayamadım gercı aklımdan ayıklamakta gecmedı
Canım bana ödül yok az önce 10 tane ızgara köfte 2 tane de kanat yedim
Kız maşallah sana ne becerikliymişsin.Bir sürü de püf noktası biliyorsun 13 yıldır ev hanımıyım bunları duymamıştım. Duşa kabinler için olanı mutlaka deneyeceğim.ben zaten sevmem öyle çekirdekli şeyleri
aynen simdi unutcm nasıl olsaen güzel kestirme yolu demi
yarın tatil belki denerimheee tamam o zaman
tamam başka sorularnız varsada alabilirim
ben nasıl kendime gelecem peki
işte bende bundan korkuyodum tullerıme bısey olursa bulurum senı
lavaboyu cif poşet yaptıysam o poşetle yıkıyorum ama normalde günlük cif banyo spreyi var ondan sıkıyorum parkelerede sirke ve yüzey temizleyiciçokkklavaboyu nasıl yıkıyorsun . parkeleri nsıl yapıyorsun silince iz kalıyor deli oluyorum
dene dene canım, nasıl yapcağını da söyliyim market poşetinin yazılı kısmını içe alıyosun ters çeviriyosun yani sonra üstüne cif krem döküyosun birazda ıslatıp ovuyosun sonra missss çaydanlıklara kesin dene yeni gibi oluyoCanım bana ödül yok az önce 10 tane ızgara köfte 2 tane de kanat yedimgerçekten nasıl oldu anlamadım canım hiçbişey istemiyordu. (Bi de canım istese ne olurdu acaba )Ama işte düzenli öğün yemezsen bu saate kadar aç bırakırsan bünyeyi olacağı bu. Neyse zaten akşam oldu bugün başka öğün yok bana
Kız maşallah sana ne becerikliymişsin.Bir sürü de püf noktası biliyorsun 13 yıldır ev hanımıyım bunları duymamıştım. Duşa kabinler için olanı mutlaka deneyeceğim.
deene bak yukarda yazdım nasıl olduğnu bidaha uğraştırma beniaynen simdi unutcm nasıl olsa
yarın tatil belki denerim
AY BEN YENİ GÖRDÜM BUNU ALLAH SABIR VERSİN ÇEKİLMESİ ZOR İNSANLAR BAZEN EŞLERDE DAHİL BUNABi kaynanam bi görümcem bi de köpür köpür köpüren kocam var yazık bana
Canım benim yazıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?