- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.381
Kız sende ne cevherler varmış maşallah yaa ankarayada gelsene:) ma tavsiyeleri bende not aldım bakalım temizlik yapmam gerekirse aklımda bulunsunben zaten sevmem öyle çekirdekli şeyleri
perdelere şeker, kabartma tozu, beyaz sabuncamlara kremsiz şampuan açık renk halıyı çamaşır sulu suyla siliyorum ben çaydanlık ve çeliklere evye bataryalara cif poşet hatta duşakabindeki su lekelerine mutfak dolaplarına sıcak suda eritilmiş bulaşık mak tableti davlumbazın filtrelerini de tepsiye koyup bulaşık makinesi tabletiyle kaynatabilirsin bakırları ketçapla ov beyaz sirkeyi heryere dökele yanmış tencerenin içine bulaşşık mak tableti koy kaynat yanmış tencere diplerinide beyaz sabunu rendele bulaşık telini ona batır telle daha aklıma bu kadar geldi koşun kızlar not edin hamarat nişanlı yeni gelin ponçikten inciler munter SchonerDuft kaptinn drdotty ve aklıma glemeyenler
canım allah sabır versin size yaneyseki sayılı gün geçer inşallah
gelirim neden olmasın haftasonları ek iş olarak yapıyorum + yol ücreti dahilinde gelirim kk indirimide yaparım size hahahahaKız sende ne cevherler varmış maşallah yaa ankarayada gelsene:) ma tavsiyeleri bende not aldım bakalım temizlik yapmam gerekirse aklımda bulunsun
evlenince girerplatinyum galiba bizimkide ay hiç ilgi alanıma girmiyo deterjan mevzusi bitek yumuşatıcı
kafa mi yapiyor kiz sendeaaaa bıttımı spor haftası daha ben yapcaktım yabılemedım sımdı persembe gunu seker orucu olsunmu yada daha agır bısey.ben zaten meyve falan yemıyorum ceza olmaz o bana hahaaa deterjanı cok sıkınca keske cok temız olsa bende koku bagımlılıgı var camasır suyu kokusuna bayılırım gecmıs sayfada yag cozucunun kokusunu sevmeyız demuısler ben heraksam bol bol sıkarım kokusu cok guzel dıye
imstagramda bir sayfa buldum oradan mi buldun bunlari kizben zaten sevmem öyle çekirdekli şeyleri
perdelere şeker, kabartma tozu, beyaz sabuncamlara kremsiz şampuan açık renk halıyı çamaşır sulu suyla siliyorum ben çaydanlık ve çeliklere evye bataryalara cif poşet hatta duşakabindeki su lekelerine mutfak dolaplarına sıcak suda eritilmiş bulaşık mak tableti davlumbazın filtrelerini de tepsiye koyup bulaşık makinesi tabletiyle kaynatabilirsin bakırları ketçapla ov beyaz sirkeyi heryere dökele yanmış tencerenin içine bulaşşık mak tableti koy kaynat yanmış tencere diplerinide beyaz sabunu rendele bulaşık telini ona batır telle daha aklıma bu kadar geldi koşun kızlar not edin hamarat nişanlı yeni gelin ponçikten inciler munter SchonerDuft kaptinn drdotty ve aklıma glemeyenler
canım allah sabır versin size yaneyseki sayılı gün geçer inşallah
Şuraya kocaman maşallahımı bırakayımsağol canııımmmm :)) evet cinsiyet erkek simdilik sorunsuz ilerliyoruz bakalımyolun yarısındayız yani daha bi bu kadr daha var
Ya yemek parası verdık artık yemek yapılcak dendı. Dıger abla gıdınce bı duzene oturmadı yemek ısı. Hergunde evden tası zor oluyo ama carsamba gunude boyle olursa eger cıkcam yemekten. Yarın tatılya evde guzel ayarlarım ınsolsun yarın yap evden getir bence
Tekrar söylüyorum protein yediğinizde korkmayın yeter ki yediğin et çok yağlı olmasın kuyruk yağı olmasın tavuk ise de derisi olmasınCanım bana ödül yok az önce 10 tane ızgara köfte 2 tane de kanat yedimgerçekten nasıl oldu anlamadım canım hiçbişey istemiyordu. (Bi de canım istese ne olurdu acaba )Ama işte düzenli öğün yemezsen bu saate kadar aç bırakırsan bünyeyi olacağı bu. Neyse zaten akşam oldu bugün başka öğün yok bana
Kız maşallah sana ne becerikliymişsin.Bir sürü de püf noktası biliyorsun 13 yıldır ev hanımıyım bunları duymamıştım. Duşa kabinler için olanı mutlaka deneyeceğim.
Panik yok kuzum 20 dk leslie yap kasların güçlenirSchonerDuft canım yakınlardaki bi mangalcıdan bizimkilere kiloyla sipariş verdim çocuklara yemek yapıyorum bi de onlara mı yapıyım yorgunum. Sonra bi baktım yemişim yani berbat durumdayım. Köfteler küçüktü. Biraz araştırdım tanesi 50 kalori sanırım. Sence 1 köfte kaç kaloridir. kaptinn sizin köfteci orhanın köftelerine benziyor sence kaç kalori olabilir. Alllaaaaam 10 tane köfte mi yer bi insan
Cif poşet ne kızişte bende bundan korkuyodum
lavaboyu cif poşet yaptıysam o poşetle yıkıyorum ama normalde günlük cif banyo spreyi var ondan sıkıyorum parkelerede sirke ve yüzey temizleyici
dene dene canım, nasıl yapcağını da söyliyim market poşetinin yazılı kısmını içe alıyosun ters çeviriyosun yani sonra üstüne cif krem döküyosun birazda ıslatıp ovuyosun sonra missss çaydanlıklara kesin dene yeni gibi oluyo
deene bak yukarda yazdım nasıl olduğnu bidaha uğraştırma beni
Sağlıklı puding te ye tabi eksik kalmasinsabah
ilik su 2 gun kurusu 1 yk pekmez
2 domates 10 kucuk yaprak marul 1 buyyk salatalik 1 kapya ile hazirlanmis az yagli sogus
1 kk peynir
1 yk kaymak 1 yk recel
1 etimek tuzsuz
ara
1.5 mini cikolata findikli
1 elmali kurabiye
1 cb sut
aksam
yogurtlu patlican salatasi
2 porsiyin firinda tavuk sis ve 3 parca tavuk izgarayazarken utandim be yakinda gidaklamaya baslayacagim
yesil cay icerim belki 2 yk saglikli pudink yerim
Sen diyetisyen e gitmiyordun sanırım nasıl menü bu sabah kısır öğlen pirinç öğlen sonra 1 dilim ekmek30 nisan pazartesi menüm
09.00
1 kase kısır
13.00
1 kase yoğurt
2 yk haşlanmış yağsız tuzsuz pirinç
15.30
1 elma
16.00
1 yumurta tavada
1 dilim kepekli ekmek
18.45
1/2 porsiyon tavuk etli türlü
2 kaşık yoğurt
Garip bir menü olduğunu biliyorum
Yemekten önce yürüyüş yaptım 30 dk
Evet yarın çok iyi olur yaparsan . Yemek işi zor oluyor iş yerinde ya .Ya yemek parası verdık artık yemek yapılcak dendı. Dıger abla gıdınce bı duzene oturmadı yemek ısı. Hergunde evden tası zor oluyo ama carsamba gunude boyle olursa eger cıkcam yemekten. Yarın tatılya evde guzel ayarlarım ıns
Yaaa bu menünün hali ne böyle kv görümce hemen gitsin ya sana hiç yaramadı . Yarın toparlanmış ol lütfen ya sağlığına zararSabah 9:00
1dilim peynir 1 çay 30 kalori
Öğle 16:30
10 köfte 500 kalori
2 kanat 80 kalori
3 biber 30 kalori
1 ayran 60 kalori
Akşam 20:00
Küçük 1 kase yağsız yeşil salata 40 kalori
22:00 de 1 çay bardağı süt içerim 100 kalori
Ayyy toplam 840 kaloriben ağlamıştım resmen bilseydim böyle olacağını bu kadar üzülmezdim SchonerDuft
30 dk yürüyüş,10 dk trampolinde zıplama ( ara ara durup dinlendim ama30/04/2018 Spor Listemiz
Buki_89 :
drdotty :
segus :
tgb1907 :
SchonerDuft :
_Safiye_ :
forestgump :
gamzelim080 :
Ghostpasha :
Ay canım cicim yarım saat falan oldu gittiler eşim küstüğü için şöför ile yolladı. (Özel şöför değil iş yerinin karşılama şöförü rica ettik) Ankara'ya akrabalarına gönderdi hemde bu saatte. Yani gitmelerinden çok memnunum çünkü eşim katlanamıyor konuşup anlattıkları şeylere. Eşimden çok enteresan beklentileri var. Bu sabahki krizin nedeni çocukları bize bırakmak istemeleriydi. Biz çocuklara bakacakmışız çocuklar Türk kültürünü öğrenecekmiş burada okula gideceklermiş benim oğlanlarla.Anası da sevgilisiyle Sefa'sını sürecekmiş daha genç kız sayılırmış.(olacak şey değil) eşimde ne dedi sabah "ben bakarım yeğenlerime"Tekrar söylüyorum protein yediğinizde korkmayın yeter ki yediğin et çok yağlı olmasın kuyruk yağı olmasın tavuk ise de derisi olmasın
Panik yok kuzum 20 dk leslie yap kasların güçlenir
Cif poşet ne kız
Sağlıklı puding te ye tabi eksik kalmasin
Sen diyetisyen e gitmiyordun sanırım nasıl menü bu sabah kısır öğlen pirinç öğlen sonra 1 dilim ekmek
Evet yarın çok iyi olur yaparsan . Yemek işi zor oluyor iş yerinde ya .
Yaaa bu menünün hali ne böyle kv görümce hemen gitsin ya sana hiç yaramadı . Yarın toparlanmış ol lütfen ya sağlığına zarar
DondurmaMenümü yazayım geç saate kaldı yine:)
Sabah 10:30 1 haşlanmış yumurta,2 kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber, maydanoz.
13:00 yeşil çay
16:00 4 yemek kaşığı taze fasulye yemeği,2 yemek kaşığı patlıcan yemeği,1 kase yoğurt, salata
17:30 1 top dondurma
19:00 salata
Su 2,5 litre anca olmuştur bugün...SchonerDuft
Allah allah nasıl çocukları başından savabiliyor çocuklara çok üzüldüm sizde büyük sıkıntının kenarından dönmüşsünüz eşinin akşam öyle demesi beni bile ohhh şükür dedirtti yani gözün aydın şimdiden allah kabul etsin canımAy canım cicim yarım saat falan oldu gittiler eşim küstüğü için şöför ile yolladı. (Özel şöför değil iş yerinin karşılama şöförü rica ettik) Ankara'ya akrabalarına gönderdi hemde bu saatte. Yani gitmelerinden çok memnunum çünkü eşim katlanamıyor konuşup anlattıkları şeylere. Eşimden çok enteresan beklentileri var. Bu sabahki krizin nedeni çocukları bize bırakmak istemeleriydi. Biz çocuklara bakacakmışız çocuklar Türk kültürünü öğrenecekmiş burada okula gideceklermiş benim oğlanlarla.Anası da sevgilisiyle Sefa'sını sürecekmiş daha genç kız sayılırmış.(olacak şey değil) eşimde ne dedi sabah "ben bakarım yeğenlerime"şok geçirdim olmaz da diyemedim. Nasıl istersen öyle karar ver bi hal çaresine bakarız dedim. Ne yapayım artık herşey olacağına varır. Neyse eşim geldi akşam "çocuklarımın bizimdüzenimizi bozdunuz saçma fikirler üretmeyin çocuklarınıza da kendiniz bakın maddi destek gerekirse yaparım ama benim aile düzenim içinde yeriniz yok "dedi onlarda küstük deyince çağırdı şöförü yolladı oh çok şükür. kurban adadım valla yarın Mevlana'ya gidecem.
Olsun spor yaparkende dinleniyoruz spor süresi sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?