Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız sende ne cevherler varmış maşallah yaa ankarayada gelsene:) ma tavsiyeleri bende not aldım bakalım temizlik yapmam gerekirse aklımda bulunsun

kaptinn ayy ben hamile olduğunu yeni okudum kız allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hamilelik
cok güzel hele birde sıkıntısızsa tadına doyum olmuyor ama kucağa almak ayrı güzel rabbim kavustursun oğluşuna isim ne düşündünüzmü

Kız sende ne cevherler varmış maşallah yaa ankarayada gelsene:) ma tavsiyeleri bende not aldım bakalım temizlik yapmam gerekirse aklımda bulunsun
gelirim neden olmasın haftasonları ek iş olarak yapıyorum + yol ücreti dahilinde gelirim kk indirimide yaparım size hahahaha yap yap etkili gerçekten

platinyum galiba bizimkide ay hiç ilgi alanıma girmiyo deterjan mevzusi bitek yumuşatıcı
evlenince girer
kafa mi yapiyor kiz sende
imstagramda bir sayfa buldum oradan mi buldun bunlari kiz bende ekleyeyim bir tane imox ve amkastre ocaklari pamuk ustu ne bebeyagi dokun ve silin havlu kagit ile kurulayin paril paril parliyor

sabah
ilik su 2 gun kurusu 1 yk pekmez

2 domates 10 kucuk yaprak marul 1 buyyk salatalik 1 kapya ile hazirlanmis az yagli sogus
1 kk peynir
1 yk kaymak 1 yk recel
1 etimek tuzsuz

ara
1.5 mini cikolata findikli
1 elmali kurabiye
1 cb sut

aksam
yogurtlu patlican salatasi
2 porsiyin firinda tavuk sis ve 3 parca tavuk izgara yazarken utandim beyakinda gidaklamaya baslayacagim

yesil cay icerim belki 2 yk saglikli pudink yerim

30 nisan pazartesi menüm

09.00
1 kase kısır

13.00
1 kase yoğurt
2 yk haşlanmış yağsız tuzsuz pirinç

15.30
1 elma

16.00
1 yumurta tavada
1 dilim kepekli ekmek

18.45
1/2 porsiyon tavuk etli türlü
2 kaşık yoğurt
Garip bir menü olduğunu biliyorum
Yemekten önce yürüyüş yaptım 30 dk

olsun yarın yap evden getir bence
Ya yemek parası verdık artık yemek yapılcak dendı. Dıger abla gıdınce bı duzene oturmadı yemek ısı. Hergunde evden tası zor oluyo ama carsamba gunude boyle olursa eger cıkcam yemekten. Yarın tatılya evde guzel ayarlarım ıns

Sabah 9:00
1dilim peynir 1 çay 30 kalori
Öğle 16:30
10 köfte 500 kalori
2 kanat 80 kalori
3 biber 30 kalori
1 ayran 60 kalori
Akşam 20:00
Küçük 1 kase yağsız yeşil salata 40 kalori
22:00 de 1 çay bardağı süt içerim 100 kalori
Ayyy toplam 840 kalori ben ağlamıştım resmen bilseydim böyle olacağını bu kadar üzülmezdim SchonerDuft

Tekrar söylüyorum protein yediğinizde korkmayın yeter ki yediğin et çok yağlı olmasın kuyruk yağı olmasın tavuk ise de derisi olmasın
Panik yok kuzum 20 dk leslie yap kasların güçlenir
Cif poşet ne kız
Sağlıklı puding te ye tabi eksik kalmasin
Sen diyetisyen e gitmiyordun sanırım nasıl menü bu sabah kısır öğlen pirinç öğlen sonra 1 dilim ekmek
Evet yarın çok iyi olur yaparsan . Yemek işi zor oluyor iş yerinde ya .
Yaaa bu menünün hali ne böyle kv görümce hemen gitsin ya sana hiç yaramadı . Yarın toparlanmış ol lütfen ya sağlığına zarar

Menümü yazayım geç saate kaldı yine:)
Sabah 10:30 1 haşlanmış yumurta,2 kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber, maydanoz.
13:00 yeşil çay
16:00 4 yemek kaşığı taze fasulye yemeği,2 yemek kaşığı patlıcan yemeği,1 kase yoğurt, salata
17:30 1 top dondurma
19:00 salata
Su 2,5 litre anca olmuştur bugün... SchonerDuft

Ay canım cicim yarım saat falan oldu gittiler eşim küstüğü için şöför ile yolladı. (Özel şöför değil iş yerinin karşılama şöförü rica ettik) Ankara'ya akrabalarına gönderdi hemde bu saatte. Yani gitmelerinden çok memnunum çünkü eşim katlanamıyor konuşup anlattıkları şeylere. Eşimden çok enteresan beklentileri var. Bu sabahki krizin nedeni çocukları bize bırakmak istemeleriydi. Biz çocuklara bakacakmışız çocuklar Türk kültürünü öğrenecekmiş burada okula gideceklermiş benim oğlanlarla.Anası da sevgilisiyle Sefa'sını sürecekmiş daha genç kız sayılırmış.(olacak şey değil) eşimde ne dedi sabah "ben bakarım yeğenlerime" şok geçirdim olmaz da diyemedim. Nasıl istersen öyle karar ver bi hal çaresine bakarız dedim. Ne yapayım artık herşey olacağına varır. Neyse eşim geldi akşam "çocuklarımın bizimdüzenimizi bozdunuz saçma fikirler üretmeyin çocuklarınıza da kendiniz bakın maddi destek gerekirse yaparım ama benim aile düzenim içinde yeriniz yok "dedi onlarda küstük deyince çağırdı şöförü yolladı oh çok şükür. kurban adadım valla yarın Mevlana'ya gidecem.

Kızlar uzun uzun yazmışım kusura bakmayın. Ama böyle şeyler bizim çevrelerde olmaz sanıyordum şaşkına döndüm şu olayların içinde. Yaşadığım şoku paylaşmak istedim
Sevgiler

Diyetimize kaldığımız yerden devam yarın 1450 kalori günüm. Yarın kalorilerimin çoğunu akşam alırım çünkü çekirdek aile güzel bir akşam yemeği yiyelim istiyorum ama hazırlığımı dikkatli yaparım kızartma olmaz karbonhidrat sınırlı olur. İyi geceler

30/04/2018 Spor Listemiz

Buki_89 :
drdotty : 110+
segus :
tgb1907 :
SchonerDuft :
_Safiye_ :
forestgump :
gamzelim080 :
Ghostpasha :

Dondurma
Allah allah nasıl çocukları başından savabiliyor çocuklara çok üzüldüm sizde büyük sıkıntının kenarından dönmüşsünüz eşinin akşam öyle demesi beni bile ohhh şükür dedirtti yani gözün aydın şimdiden allah kabul etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…