Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

30/04/2018 Spor Listemiz

Buki_89 :
drdotty : 110+
segus :
tgb1907 :
SchonerDuft : 60
_Safiye_ : 40
forestgump :
gamzelim080 :
Ghostpasha :

evlenince girer

kafa mi yapiyor kiz sende

imstagramda bir sayfa buldum oradan mi buldun bunlari kiz bende ekleyeyim bir tane imox ve amkastre ocaklari pamuk ustu ne bebeyagi dokun ve silin havlu kagit ile kurulayin paril paril parliyor
Evet ordan gordum ahahah tüh bak sirrimi ogrendiniz onuda biliyodum da unutmusum
Afiyet olsun bende yerim eti tavugu boşboş valla affetmem cok severim yanliz degilsin yani

Afiyet olsun garip olmuş öğünler birbirine karışmış kahvaltini kisirla degil daha guzel yapsan cok iyi olur canim bide 4 te yemissin sonra 6 45te aciktin mi nasıl yedin

Yüzyılın bulusu market posetinin yazili kismini ice getir ustune cif krem dok biraz islat çaydanlık celik varsa ov evdede dusa kabin ve farki gor

Afiyet olsun guzel olmus dondurmayi gormezden geliyorum

Ben suan iyi esin tamam dediginde tepki gostermemissin ben olsam susmazdim sanirim senin derdin sana yeter bide onlarin cocuklariyla mi uğraşacaksın bide temelli yani neyse ki esin mantikli bi insan sanirim ki evet dememis verilmis sadakan varmis hadi gozunaydin kurtuldun

Yok kuzum evdeyim yatiyorum gece 2 ye doğru uyudum bu saatte niye kalktim bilmiyorum kk'nin uygulamasi varmis munterden gordum artik girerim ben ya internetten deliriyodum gircem diye karnim cok agriyo regl olcam sanirim istemiyorum ya
soğan suyu içseydin ya hemen olda cumaya rhat edersin. ben erkenden uyandım ya sende ondan uyanmışsındır. ben neden geldim bilmiyorum birazdan arar giderim eve

soğan suyu içseydin ya hemen olda cumaya rhat edersin. ben erkenden uyandım ya sende ondan uyanmışsındır. ben neden geldim bilmiyorum birazdan arar giderim eve
Annemle babamın sesine uyandim hic olmak istemiyorum cumadan sonra olayim cunku beyaz elbiseyle rahat edemem bide dis cekim falan olcak

Yok kuzum evdeyim yatiyorum gece 2 ye doğru uyudum bu saatte niye kalktim bilmiyorum kk'nin uygulamasi varmis munterden gordum artik girerim ben ya internetten deliriyodum gircem diye karnim cok agriyo regl olcam sanirim istemiyorum ya
Uygulama var cnm ewet ama bir haftadır çalışmıyo. Ben ana ekrana uygulamayı kaydettim beni hatırla dedim sonra da rahat rahat kullanıyorum şimdi.

30/04/2018 Spor Listemiz

Buki_89 :
drdotty : 110+
segus :
tgb1907 :
SchonerDuft :
_Safiye_ :
forestgump :
gamzelim080 :
Ghostpasha :45+

gecikmesi için ne kullanabilirsin ki ?
Tarcin iyi geliyor ama hicte sevmem
Doğum kontrol hapı tabiki olmasını istediğin zamana kadar kullan sonra bırak olursuntabiki bu ilaçlar doktor ta siyesiyle kullanılmalı(kamu spotu)
Ay yok hayatta bulasamam oyle seylere korkarim ben

Uygulama var cnm ewet ama bir haftadır çalışmıyo. Ben ana ekrana uygulamayı kaydettim beni hatırla dedim sonra da rahat rahat kullanıyorum şimdi.
Ben uygulamayi indirdim canim suan gayet iyi kullaniyorum sevdim de valla bunca zaman bilseydim indirirdim haftasonlari bosa giremiyordum

Kriz zamanlarını doğru yönetmek gerekir. Her zaman başarılı olamıyorum tabi. Eşimin benimle muhakeme yapmadan net karar almayacağını biliyordum. Birde 15 yıllık evlilik 3 çocuk artık karşılıklı saygı sevgiyle ilerliyor. ( kör aşık kararlarıyla değil) bana ve çocuklarıma yapılacak saygısızlıkları affedemem. Böyle konuların emrivaki si olmaz. Eşim dışarı çıkıp bunları düşünmüştür. Kararını yalnız vermesi iyi oldu yoksa bana da inatlaşabilirdi.
Ya kuzum öyle nişanlı olmaya sevgili olmaya benzemiyor karı koca olmak bazen en tahammül edemeyeceğin şeye HE deyip geri çekilip beklemek gerekir.
Kimsenin hayatından benzer şeyler geçmesin çok yorucu

He daha evlenmedne dogum kontrol hapi alayim

Amin gerçekten zor yorucu en iyisini yapmissin sessiz kalarak kesinlikle oyle tabiki Nişanlılık dönemiyle evlilik bir değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…