- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.421
Noldu canim neyin var?HM sana spor cezası verelim o zaman 200 mekik 2 dk plank
ekmeği yemeseydin içini didikleseydin keşke
oyyy şükür hepsi geride kaldı
yaptığın sporun dakikasını yazıyorsun kuzum
idare eder kuzum
kız ben bunları unuturum yapacağım zaman sana sorarım
ay bende çok berbat hissediyorum akşam annem ile alışveriş yapacam kendime gelirim kardeşcağızım da gelecek inşallah o bana yeter
kalmasin dimiTekrar söylüyorum protein yediğinizde korkmayın yeter ki yediğin et çok yağlı olmasın kuyruk yağı olmasın tavuk ise de derisi olmasın
Panik yok kuzum 20 dk leslie yap kasların güçlenir
Cif poşet ne kız
Sağlıklı puding te ye tabi eksik kalmasin
Sen diyetisyen e gitmiyordun sanırım nasıl menü bu sabah kısır öğlen pirinç öğlen sonra 1 dilim ekmek
Evet yarın çok iyi olur yaparsan . Yemek işi zor oluyor iş yerinde ya .
Yaaa bu menünün hali ne böyle kv görümce hemen gitsin ya sana hiç yaramadı . Yarın toparlanmış ol lütfen ya sağlığına zarar
Inanamiyorum ya evlatlarini ayak bagi gibi goruyor ya anneanneye ya dayiya kakalamaya calisiyor yazik yavrulara. Ben boyle durumlarda evlatlara cok uzuluyorumAy canım cicim yarım saat falan oldu gittiler eşim küstüğü için şöför ile yolladı. (Özel şöför değil iş yerinin karşılama şöförü rica ettik) Ankara'ya akrabalarına gönderdi hemde bu saatte. Yani gitmelerinden çok memnunum çünkü eşim katlanamıyor konuşup anlattıkları şeylere. Eşimden çok enteresan beklentileri var. Bu sabahki krizin nedeni çocukları bize bırakmak istemeleriydi. Biz çocuklara bakacakmışız çocuklar Türk kültürünü öğrenecekmiş burada okula gideceklermiş benim oğlanlarla.Anası da sevgilisiyle Sefa'sını sürecekmiş daha genç kız sayılırmış.(olacak şey değil) eşimde ne dedi sabah "ben bakarım yeğenlerime"şok geçirdim olmaz da diyemedim. Nasıl istersen öyle karar ver bi hal çaresine bakarız dedim. Ne yapayım artık herşey olacağına varır. Neyse eşim geldi akşam "çocuklarımın bizimdüzenimizi bozdunuz saçma fikirler üretmeyin çocuklarınıza da kendiniz bakın maddi destek gerekirse yaparım ama benim aile düzenim içinde yeriniz yok "dedi onlarda küstük deyince çağırdı şöförü yolladı oh çok şükür. kurban adadım valla yarın Mevlana'ya gidecem.
nasilda bildimEvet ordan gordum ahahah tüh bak sirrimi ogrendinizonuda biliyodum da unutmusum
Afiyet olsun bende yerim eti tavugu boşboş valla affetmem cok severimyanliz degilsin yani
Afiyet olsun garip olmuş öğünler birbirine karışmışkahvaltini kisirla degil daha guzel yapsan cok iyi olur canim bide 4 te yemissin sonra 6 45te aciktin mi nasıl yedin
Yüzyılın bulusumarket posetinin yazili kismini ice getir ustune cif krem dok biraz islat çaydanlık celik varsa ov evdede dusa kabin ve farki gor
Afiyet olsun guzel olmus dondurmayi gormezden geliyorum
Ben suaniyi esin tamam dediginde tepki gostermemissin ben olsam susmazdim sanirim senin derdin sana yeter bide onlarin cocuklariyla mi uğraşacaksın bide temelli yani neyse ki esin mantikli bi insan sanirim ki evet dememis verilmis sadakan varmis hadi gozunaydin kurtuldun
kiz Allah seni nasil bilmiyorsunn sokelerdeyimmYok kuzum evdeyim yatiyorum gece 2 ye doğru uyudum bu saatte niye kalktim bilmiyorum kk'nin uygulamasi varmis munterden gordum artik girerim ben ya internetten deliriyodum gircem diyekarnim cok agriyo regl olcam sanirim istemiyorum ya
Aynen ya bayılıyorum
ne kadar guzel yazmissin 6 yillik evliligimiz bir bebegimiz var ama ben boyle olgun degilim . Bu kadar olgun olamasamda ceyrek olsam yeterKriz zamanlarını doğru yönetmek gerekir. Her zaman başarılı olamıyorum tabi. Eşimin benimle muhakeme yapmadan net karar almayacağını biliyordum. Birde 15 yıllık evlilik 3 çocuk artık karşılıklı saygı sevgiyle ilerliyor. ( kör aşık kararlarıyla değil) bana ve çocuklarıma yapılacak saygısızlıkları affedemem. Böyle konuların emrivaki si olmaz. Eşim dışarı çıkıp bunları düşünmüştür. Kararını yalnız vermesi iyi oldu yoksa bana da inatlaşabilirdi.
Ya kuzum öyle nişanlı olmaya sevgili olmaya benzemiyor karı koca olmak bazen en tahammül edemeyeceğin şeye HE deyip geri çekilip beklemek gerekir.
Kimsenin hayatından benzer şeyler geçmesin çok yorucu
Pazartesi sendromu başladı bende sanırımNoldu canim neyin var?
Yuh neler yedin diye sormicam kesin reçel nutella gömdünselam kizlar kahvaltida 580 kalori alarak gune basladim nasil ama
Canım teşekkür ederim. Sonunda başbaşayız işte. Hayat insanı olgunlaştırıyor canımcım bazen hiç kendinden beklemediğin hamleler yaparsın zaman içinde kanıksar karakterin. Yanındaki insanları iyi tanımaya başladıkça nerede ne yapman gerektiği oturuyor. Benim eşim zaten her dediğimi uygulayan biri değildir o yüzden istediğim sonucu almanın farklı yollarını buldum. Çoğunlukla benim istediğim sonuca eşimin tercihiyle varılır.kalmasin dimi
Inanamiyorum ya evlatlarini ayak bagi gibi goruyor ya anneanneye ya dayiya kakalamaya calisiyor yazik yavrulara. Ben boyle durumlarda evlatlara cok uzuluyorum
Canim seni de esinide takdir ettim ne guzel karar vermissiniz uygulamissiniz. Tebrik ederim. Bana cok olgun geldi davranislariniz biz de ilerde boyle olabilecek miyiz acaba
nasilda bildim
ya cif poseti ben buzdolabi poseti ile yaptim ondan mi etki etmedi
et de bana gerisini birak ekmeksiz götürürüm
kiz Allah seni nasil bilmiyorsunn sokelerdeyimm
ne kadar guzel yazmissin 6 yillik evliligimiz bir bebegimiz var ama ben boyle olgun degilim . Bu kadar olgun olamasamda ceyrek olsam yeterNasil basariyorsunuz sakin kalabilmeyi bende sirlardan istiyorum. Ayrica gozun aydin cekird3k ail3noze dondunnn cnm
Canım Pazartesi mi kaldıPazartesi sendromu başladı bende sanırımiyiyim
Yuh neler yedin diye sormicam kesin reçel nutella gömdün
Cok gecmıs olsun valla canım ya derın bı nefes alöıssındır. Aılenız adına cok sevındım ama Allah gorumcenede bıraz merhamet versın.Kriz zamanlarını doğru yönetmek gerekir. Her zaman başarılı olamıyorum tabi. Eşimin benimle muhakeme yapmadan net karar almayacağını biliyordum. Birde 15 yıllık evlilik 3 çocuk artık karşılıklı saygı sevgiyle ilerliyor. ( kör aşık kararlarıyla değil) bana ve çocuklarıma yapılacak saygısızlıkları affedemem. Böyle konuların emrivaki si olmaz. Eşim dışarı çıkıp bunları düşünmüştür. Kararını yalnız vermesi iyi oldu yoksa bana da inatlaşabilirdi.
Ya kuzum öyle nişanlı olmaya sevgili olmaya benzemiyor karı koca olmak bazen en tahammül edemeyeceğin şeye HE deyip geri çekilip beklemek gerekir.
Kimsenin hayatından benzer şeyler geçmesin çok yorucu
Cuma ve Pazartesi mesajlarına gözatmanı öneririm. Takımı ve aday listelerini kilo durumlarıyla ve kilo geçmişleriyle toplu olarak görebilirsin. 60dan 50 ye inmeye çalışanda var 100 üstünden 75 e inmeye çalışanda. Güzel yöntemlerimiz var zayıflamak için her hafta ilk üçte yerimizi alıyoruz.Takımda kaç kişi var ve hangi kilo aralıklarında biraz tanıtabilir misiniz :)
Teşekkürler :)Cuma ve Pazartesi mesajlarına gözatmanı öneririm. Takımı ve aday listelerini kilo durumlarıyla ve kilo geçmişleriyle toplu olarak görebilirsin. 60dan 50 ye inmeye çalışanda var 100 üstünden 75 e inmeye çalışanda. Güzel yöntemlerimiz var zayıflamak için her hafta ilk üçte yerimizi alıyoruz.
Sevgiler
Amin canımCok gecmıs olsun valla canım ya derın bı nefes alöıssındır. Aılenız adına cok sevındım ama Allah gorumcenede bıraz merhamet versın.
İyidir hepimiz zayıflıyoruz. Senden naber 55 güzeli guru gızNaber gizlar
Yok canım kacırmadın menu paylasamadım dun cok guzel hesapladım ısyerınde kagıda not almıstım orda unutmusum ama 1300 kalorı aldım dun bugunude hesaplayıp yazıcam bugun guzeldı sankı.Amin canım
Sen ne yaptın kalori hesabını birkaç gündür kafam sepet gibi okuduğumu bile anlayamıyorum bazen. Kaçırdım sanırım
Anladom canimmmPazartesi sendromu başladı bende sanırımiyiyim
Yuh neler yedin diye sormicam kesin reçel nutella gömdün
Nasıl politik olabiliyorsun ben bazen yapabiliyorum bazen öfkeme yenik düşüyorum büyük sorunlarımız yok eşimle ama temizlik konusunda anlaşamıyoruz malesef bunda varsa özellikle önerin dinlemeye talibimCanım teşekkür ederim. Sonunda başbaşayız işte. Hayat insanı olgunlaştırıyor canımcım bazen hiç kendinden beklemediğin hamleler yaparsın zaman içinde kanıksar karakterin. Yanındaki insanları iyi tanımaya başladıkça nerede ne yapman gerektiği oturuyor. Benim eşim zaten her dediğimi uygulayan biri değildir o yüzden istediğim sonucu almanın farklı yollarını buldum. Çoğunlukla benim istediğim sonuca eşimin tercihiyle varılır.
Buna politik davranmak deniyor. Herkese tavsiye ederim ama uygulayabilmek için biraz yaş almam gerekti benim keşke daha önceleri becerebilseydim.
Bugün de tatildi yarın da sendrom yaşarımCanım Pazartesi mi kaldı
Pardon sizin tatil sendromunuz bu
Listede 6 kişiyiz 4 adayımız da var takıma katılmak istersen yerimiz var kısacaTakımda kaç kişi var ve hangi kilo aralıklarında biraz tanıtabilir misiniz :)
1 porsiyon bulgur çok aslında birde türlü 1 porsiyon olmuş etlimiydi. Karatay yapıyorsun sanırım1 mayıs salı menüm
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
3 yk peynir (kendim yaptım lor peyniri gibi)
12.00
1 su bardağı süt+1 çay k. Tarçın
14.00
1 kase yoğurt
1 yk pekmez
18.00
1 porsiyon bulgur pilavı
1porsiyon türlü
Çok yorgun uykusuz mevsim çarptı beni sen naptınNaber gizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?