Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Noldu canim neyin var?

30/04/2018 Spor Listemiz

Buki_89 :120
drdotty : 110+
segus :
tgb1907 :
SchonerDuft :
_Safiye_ :
forestgump :
gamzelim080 :
Ghostpasha :45+

Tam 7,5km kostuk dün is,arkadasimla isden sonra ormanda bi güzel stress attik simdide esimle bisiklet turuna cikcaz:)

kalmasin dimi
Inanamiyorum ya evlatlarini ayak bagi gibi goruyor ya anneanneye ya dayiya kakalamaya calisiyor yazik yavrulara. Ben boyle durumlarda evlatlara cok uzuluyorum
Canim seni de esinide takdir ettim ne guzel karar vermissiniz uygulamissiniz. Tebrik ederim. Bana cok olgun geldi davranislariniz biz de ilerde boyle olabilecek miyiz acaba
nasilda bildim
ya cif poseti ben buzdolabi poseti ile yaptim ondan mi etki etmedi

et de bana gerisini birak ekmeksiz götürürüm
Yok kuzum evdeyim yatiyorum gece 2 ye doğru uyudum bu saatte niye kalktim bilmiyorum kk'nin uygulamasi varmis munterden gordum artik girerim ben ya internetten deliriyodum gircem diye karnim cok agriyo regl olcam sanirim istemiyorum ya
kiz Allah seni nasil bilmiyorsunn sokelerdeyimm
Aynen ya bayılıyorum

ne kadar guzel yazmissin 6 yillik evliligimiz bir bebegimiz var ama ben boyle olgun degilim . Bu kadar olgun olamasamda ceyrek olsam yeter Nasil basariyorsunuz sakin kalabilmeyi bende sirlardan istiyorum. Ayrica gozun aydin cekird3k ail3noze dondunnn cnm

Canım teşekkür ederim. Sonunda başbaşayız işte. Hayat insanı olgunlaştırıyor canımcım bazen hiç kendinden beklemediğin hamleler yaparsın zaman içinde kanıksar karakterin. Yanındaki insanları iyi tanımaya başladıkça nerede ne yapman gerektiği oturuyor. Benim eşim zaten her dediğimi uygulayan biri değildir o yüzden istediğim sonucu almanın farklı yollarını buldum. Çoğunlukla benim istediğim sonuca eşimin tercihiyle varılır.
Buna politik davranmak deniyor. Herkese tavsiye ederim ama uygulayabilmek için biraz yaş almam gerekti benim keşke daha önceleri becerebilseydim.

Takımda kaç kişi var ve hangi kilo aralıklarında biraz tanıtabilir misiniz :)

Cok gecmıs olsun valla canım ya derın bı nefes alöıssındır. Aılenız adına cok sevındım ama Allah gorumcenede bıraz merhamet versın.

Cuma ve Pazartesi mesajlarına gözatmanı öneririm. Takımı ve aday listelerini kilo durumlarıyla ve kilo geçmişleriyle toplu olarak görebilirsin. 60dan 50 ye inmeye çalışanda var 100 üstünden 75 e inmeye çalışanda. Güzel yöntemlerimiz var zayıflamak için her hafta ilk üçte yerimizi alıyoruz.
Sevgiler

Teşekkürler :)

Cok gecmıs olsun valla canım ya derın bı nefes alöıssındır. Aılenız adına cok sevındım ama Allah gorumcenede bıraz merhamet versın.
Amin canım
Sen ne yaptın kalori hesabını birkaç gündür kafam sepet gibi okuduğumu bile anlayamıyorum bazen. Kaçırdım sanırım

Amin canım
Sen ne yaptın kalori hesabını birkaç gündür kafam sepet gibi okuduğumu bile anlayamıyorum bazen. Kaçırdım sanırım
Yok canım kacırmadın menu paylasamadım dun cok guzel hesapladım ısyerınde kagıda not almıstım orda unutmusum ama 1300 kalorı aldım dun bugunude hesaplayıp yazıcam bugun guzeldı sankı.

Nasıl politik olabiliyorsun ben bazen yapabiliyorum bazen öfkeme yenik düşüyorum büyük sorunlarımız yok eşimle ama temizlik konusunda anlaşamıyoruz malesef bunda varsa özellikle önerin dinlemeye talibim
Canım Pazartesi mi kaldı
Pardon sizin tatil sendromunuz bu
Bugün de tatildi yarın da sendrom yaşarım
Listede 6 kişiyiz 4 adayımız da var takıma katılmak istersen yerimiz var kısaca
1 porsiyon bulgur çok aslında birde türlü 1 porsiyon olmuş etlimiydi. Karatay yapıyorsun sanırım
Çok yorgun uykusuz mevsim çarptı beni sen naptın

Bugunku menum 270kal@SchonerDuft
Sabah 1 yumurta 77kal
1 dılım peynır93kal
2 dılım sucuk53kal
4 5 patates kızartması 47 kal (kayınvalıdemdeydık o kızartmıs canım cektu yıyıverdım
Ara 2 turk kahvesı 34 kal
Aksam 493 kal
8 ızgara kofte 403 kal
1 kase salata 90kal
Ara 1 turk kahvesı daha 17kal
Toplam 814 kal
Dogrudur ıns hesaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…