Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Türk kahvesi sade ise sıfır kalori say salata kalorisi de fazla geldi bana

30/04/2018 Spor Listemiz

Buki_89 :
drdotty : 110+
segus :
tgb1907 :
SchonerDuft : 60+120
_Safiye_ : 40
forestgump :
gamzelim080 :
Ghostpasha :

Buki_89 doğru liste bu kuzum

Sabah
1 tost
1 sade soda

Ara
6 badem 10 fındık
1kupa süt içine doğuş mistik çay sıfır kalori sadece süt kalorisi var

Öğlen 14 gibi
125 gr kadar tantuni etinden sote
2 dilim ekmek
3yk ev yoğurdu

Ara
4 erik

Akşam
1 kase salata içinde az peynir
Eşimin servisinden 20 gr kadar et döner
1 çay bardağı süt

3 saat kadar yürüdüm

30/04/2018 Spor Listemiz

Buki_89 :120+60
segus :
tgb1907 :
forestgump :
gamzelim080 :
Ghostpasha :

Canım ewet bulgur biraz fazla oldu. Türlü 1 porsiyon asla değildi de öyle yazdım tavukluydu. Tavuk göğsü tabi yağlı değildi yani. Bi düzene oturtamadım. İstediğim menüler çıkmıyor artık. Eski düzen pert..

30/04/2018 Spor Listemiz

segus :
tgb1907 :
forestgump :
gamzelim080 :
Ghostpasha :45+30

Şöyle türlüde yağaz ise sıkıntı yok tavuk etinin kalorisi düşük zaten afiyet olsun herşeyden az yersekte kilomuz gider

Kızlar uzun uzun yazmışım kusura bakmayın. Ama böyle şeyler bizim çevrelerde olmaz sanıyordum şaşkına döndüm şu olayların içinde. Yaşadığım şoku paylaşmak istedim
Sevgiler[/QUOT
Çok geçmiş olsun kuzum ya, iyi sakin kalabilmişsin ben olsam atlardım herhalde kocamın üstüne. Allah kayınvalidene de görümcene de akıl fikir versin.Avrupa da yaşıyor ve çocuklarını ayak bağı mı görüyor!!! Burda onun da çocuklarının da o kadar çok sosyal hakkı var ki... Buna rağmen çocukları Türkiye de bebe kadar dayısı da olsa başka birilerine bırakmayı düşünüyor ve sadece bi erkek için ... Diyecek söz bulamıyorum...

Canım şade Türk kahvesini 7 kalori hesaplıyoruz ama okudum diğer mesajını ortaymış kahve şade kahve içemiyorsan aromalar ekleyerek deneyebilirsin
Türk kahvesi sade ise sıfır kalori say salata kalorisi de fazla geldi bana
Canımcım salataya 1 tk zeytinyağ ilave edince zaten 40-50 kalori eklemiş oluyoruz yarım limon eklemiştir 12-15 te ordan düşün
Offffff offf salata da mı yemiyek ağzımızın dadıynan
Ben tüm sözlere özetle YUH diyorum kendilerine.
Aslında çok iyi kızdı görümce. İlk evliliğinde çok enteresan şeyler yaşadı bi sürü hayal kırıklığı iğrenç teklifler şiddet aklınıza ne gelirse şimdi de dünyaya yeniden geldim ben diyor. Değişik bir yaşam mantığı kurmuş kendine işte Allah yardımcısı olsun yapmaya çalıştığı şey yine en çok onu yaralayacak.

30/04/2018 Spor Listemiz

drdotty : 110+60+
segus :
tgb1907 :
forestgump :
gamzelim080 :
Ghostpasha :45+30

Sabah 200kal

1 haşlanmış yumurta

2 etimek

1 ince dilim süzme peynir

2 salatalık

Çay

Öğle

1 dilim ekmek 50 kal

Ton balıklı Salata 250 kal

Ara

Sütlü nescafe 120

Ara

2 kuru kayısı 50 kal

2 kaşık yoğurt 60 kal

Akşam

Közlenmiş patlıcan 70 kal

1 su bardağı yoğurt 110 kal

Mercimek çorbası 60 kal

Gece

50 ml içim fit kakaolu (25 kal)150ml sade nescafe (3 kal)karışımı

Yaklaşık 980 kal.
Canlarım bugün 1400 kalori günümdü 980 aldım. Aslında hedefim 1400ü tamamlamaktı fakat böyle gelişti yani olanı yedim. Çocukların yiyeceklerine bulaşmadım. İçim fit kakaoluyu çok sevdim kalorisi düşük içimi keyifli şeker içermiyor ilk kez denediğim için yazıyorum tavsiye ederim. munter bunu dene istersen belki sağlıklı puding ve kurabiye vb. Şeyleri unutturabilir

Afiyet olsun canım valla bi tantuni yiyesim var anlatamam. Şimdi seçim nedeniyle eşim çok yoğun çalışıyor bu yoğunluk atlatıdığında oğlumu Antep'e Tostçu Erol'a götüreceğiz (YouTube da izliyor hergün özeniyor) geçerken sana uğrarım bi tantuni ısmarlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…