- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.441
Türk kahvesi sade ise sıfır kalori say salata kalorisi de fazla geldi banaBugunku menum 270kal@SchonerDuft
Sabah 1 yumurta 77kal
1 dılım peynır93kal
2 dılım sucuk53kal
4 5 patates kızartması 47 kal (kayınvalıdemdeydık o kızartmıs canım cektu yıyıverdım
Ara 2 turk kahvesı 34 kal
Aksam 493 kal
8 ızgara kofte 403 kal
1 kase salata 90kal
Ara 1 turk kahvesı daha 17kal
Toplam 814 kal
Dogrudur ıns hesaplarım
Canım ewet bulgur biraz fazla oldu. Türlü 1 porsiyon asla değildi de öyle yazdım tavukluydu. Tavuk göğsü tabi yağlı değildi yani. Bi düzene oturtamadım. İstediğim menüler çıkmıyor artık. Eski düzen pert..Nasıl politik olabiliyorsun ben bazen yapabiliyorum bazen öfkeme yenik düşüyorum büyük sorunlarımız yok eşimle ama temizlik konusunda anlaşamıyoruz malesef bunda varsa özellikle önerin dinlemeye talibim
Bugün de tatildi yarın da sendrom yaşarım
Listede 6 kişiyiz 4 adayımız da var takıma katılmak istersen yerimiz var kısaca
1 porsiyon bulgur çok aslında birde türlü 1 porsiyon olmuş etlimiydi. Karatay yapıyorsun sanırım
Çok yorgun uykusuz mevsim çarptı beni sen naptın
Şöyle türlüde yağaz ise sıkıntı yok tavuk etinin kalorisi düşük zaten afiyet olsun herşeyden az yersekte kilomuz giderCanım ewet bulgur biraz fazla oldu. Türlü 1 porsiyon asla değildi de öyle yazdım tavukluydu. Tavuk göğsü tabi yağlı değildi yani. Bi düzene oturtamadım. İstediğim menüler çıkmıyor artık. Eski düzen pert..
Kahve ortaydı zalatada buyuk bı kaseydı amaTürk kahvesi sade ise sıfır kalori say salata kalorisi de fazla geldi bana
Çok geçmiş olsun kuzum ya, iyi sakin kalabilmişsin ben olsam atlardım herhalde kocamın üstüneKızlar uzun uzun yazmışım kusura bakmayın. Ama böyle şeyler bizim çevrelerde olmaz sanıyordum şaşkına döndüm şu olayların içinde. Yaşadığım şoku paylaşmak istedim
Sevgiler[/QUOT
Canım şade Türk kahvesini 7 kalori hesaplıyoruz ama okudum diğer mesajını ortaymış kahveBugunku menum 270kal@SchonerDuft
Sabah 1 yumurta 77kal
1 dılım peynır93kal
2 dılım sucuk53kal
4 5 patates kızartması 47 kal (kayınvalıdemdeydık o kızartmıs canım cektu yıyıverdım
Ara 2 turk kahvesı 34 kal
Aksam 493 kal
8 ızgara kofte 403 kal
1 kase salata 90kal
Ara 1 turk kahvesı daha 17kal
Toplam 814 kal
Dogrudur ıns hesaplarım
Canımcım salataya 1 tk zeytinyağ ilave edince zaten 40-50 kalori eklemiş oluyoruz yarım limon eklemiştir 12-15 te ordan düşünTürk kahvesi sade ise sıfır kalori say salata kalorisi de fazla geldi bana
Ben tüm sözlere özetle YUH diyorum kendilerine.Çok geçmiş olsun kuzum ya, iyi sakin kalabilmişsin ben olsam atlardım herhalde kocamın üstüne. Allah kayınvalidene de görümcene de akıl fikir versin.Avrupa da yaşıyor ve çocuklarını ayak bağı mı görüyor!!! Burda onun da çocuklarının da o kadar çok sosyal hakkı var ki... Buna rağmen çocukları Türkiye de bebe kadar dayısı da olsa başka birilerine bırakmayı düşünüyor ve sadece bi erkek için ... Diyecek söz bulamıyorum...
Afiyet olsun canım valla bi tantuni yiyesim var anlatamam. Şimdi seçim nedeniyle eşim çok yoğun çalışıyor bu yoğunluk atlatıdığında oğlumu Antep'e Tostçu Erol'a götüreceğiz (YouTube da izliyor hergün özeniyor) geçerken sana uğrarım bi tantuni ısmarlarsınSabah
1 tost
1 sade soda
Ara
6 badem 10 fındık
1kupa süt içine doğuş mistik çay sıfır kalori sadece süt kalorisi var
Öğlen 14 gibi
125 gr kadar tantuni etinden sote
2 dilim ekmek
3yk ev yoğurdu
Ara
4 erik
Akşam
1 kase salata içinde az peynir
Eşimin servisinden 20 gr kadar et döner
1 çay bardağı süt
3 saat kadar yürüdüm
Merhaba canım iyidirKızlar nasılsınız
İyi ben de tatlimmMerhaba canım iyidir
Sen nasılsın
Herkes uyumuşİyi ben de tatlimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?