- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.461
Şeker kullanmasak ne güzel olacak selülitler de azalıyor şekeri bırakıncaKahve ortaydı zalatada buyuk bı kaseydı ama
Afiyet olsun canım doyduysan süperMenüm
11:00 2 yumurtadan sebzeli omlet,salatalık, biber,marul,1/2kk kadar beyaz peynir, ince bir dilim cevizli esmer ekmek
15:00 yeşil çay
17:00 8 tane tavuk etinden köfte, salata
19:00 kahve
20:00 2 bardak çay(2 şekerli)
Su:2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüşSchonerDuft
Ben yağ dökmüyorum salataya söğüş gibi düşün ama kasenin içindeCanım şade Türk kahvesini 7 kalori hesaplıyoruz ama okudum diğer mesajını ortaymış kahveşade kahve içemiyorsan aromalar ekleyerek deneyebilirsin
Canımcım salataya 1 tk zeytinyağ ilave edince zaten 40-50 kalori eklemiş oluyoruz yarım limon eklemiştir 12-15 te ordan düşün
Offffff offf salata da mı yemiyek ağzımızın dadıynan
Ben tüm sözlere özetle YUH diyorum kendilerine.
Aslında çok iyi kızdı görümce. İlk evliliğinde çok enteresan şeyler yaşadı bi sürü hayal kırıklığı iğrenç teklifler şiddet aklınıza ne gelirse şimdi de dünyaya yeniden geldim ben diyor. Değişik bir yaşam mantığı kurmuş kendine işte Allah yardımcısı olsun yapmaya çalıştığı şey yine en çok onu yaralayacak.
Içim fiti bir dönem çok tükettim pınarın da var proteinli süt ama bir iki aldığımda tabanında kalıp gibi süt birikintisi gibi birşey vardı sağlıksız buldum almadım sonra içim laktozsuz içiyorum artıkSabah 200kal
1 haşlanmış yumurta
2 etimek
1 ince dilim süzme peynir
2 salatalık
Çay
Öğle
1 dilim ekmek 50 kal
Ton balıklı Salata 250 kal
Ara
Sütlü nescafe 120
Ara
2 kuru kayısı 50 kal
2 kaşık yoğurt 60 kal
Akşam
Közlenmiş patlıcan 70 kal
1 su bardağı yoğurt 110 kal
Mercimek çorbası 60 kal
Gece
50 ml içim fit kakaolu (25 kal)150ml sade nescafe (3 kal)karışımı
Yaklaşık 980 kal.
Canlarım bugün 1400 kalori günümdü 980 aldım. Aslında hedefim 1400ü tamamlamaktı fakat böyle gelişti yani olanı yedim. Çocukların yiyeceklerine bulaşmadım. İçim fit kakaoluyu çok sevdim kalorisi düşük içimi keyifli şeker içermiyor ilk kez denediğim için yazıyorum tavsiye ederim.munter bunu dene istersen belki sağlıklı puding ve kurabiye vb. Şeyleri unutturabilir
Kuzumm nasılsın nerelerdesin nasıl gidiyor herşey yoluna girdi mi ?Kızlar nasılsınız
Buyur gel kuzumAfiyet olsun canım valla bi tantuni yiyesim var anlatamam. Şimdi seçim nedeniyle eşim çok yoğun çalışıyor bu yoğunluk atlatıdığında oğlumu Antep'e Tostçu Erol'a götüreceğiz (YouTube da izliyor hergün özeniyor) geçerken sana uğrarım bi tantuni ısmarlarsın
Guzel canım afıyet olsun bu hafta 68 göruyomusunSabah
1 tost
1 sade soda
Ara
6 badem 10 fındık
1kupa süt içine doğuş mistik çay sıfır kalori sadece süt kalorisi var
Öğlen 14 gibi
125 gr kadar tantuni etinden sote
2 dilim ekmek
3yk ev yoğurdu
Ara
4 erik
Akşam
1 kase salata içinde az peynir
Eşimin servisinden 20 gr kadar et döner
1 çay bardağı süt
3 saat kadar yürüdüm
Sade ıcemem ama sekerde cok katmıyorum kasıgın ucuyla hemenCanım şade Türk kahvesini 7 kalori hesaplıyoruz ama okudum diğer mesajını ortaymış kahveşade kahve içemiyorsan aromalar ekleyerek deneyebilirsin
Canımcım salataya 1 tk zeytinyağ ilave edince zaten 40-50 kalori eklemiş oluyoruz yarım limon eklemiştir 12-15 te ordan düşün
Offffff offf salata da mı yemiyek ağzımızın dadıynan
Ben tüm sözlere özetle YUH diyorum kendilerine.
Aslında çok iyi kızdı görümce. İlk evliliğinde çok enteresan şeyler yaşadı bi sürü hayal kırıklığı iğrenç teklifler şiddet aklınıza ne gelirse şimdi de dünyaya yeniden geldim ben diyor. Değişik bir yaşam mantığı kurmuş kendine işte Allah yardımcısı olsun yapmaya çalıştığı şey yine en çok onu yaralayacak.
nutella haric recel kaymak yumurta gomdum gittiiPazartesi sendromu başladı bende sanırımiyiyim
Yuh neler yedin diye sormicam kesin reçel nutella gömdün
Canım teşekkür ederim. Sonunda başbaşayız işte. Hayat insanı olgunlaştırıyor canımcım bazen hiç kendinden beklemediğin hamleler yaparsın zaman içinde kanıksar karakterin. Yanındaki insanları iyi tanımaya başladıkça nerede ne yapman gerektiği oturuyor. Benim eşim zaten her dediğimi uygulayan biri değildir o yüzden istediğim sonucu almanın farklı yollarını buldum. Çoğunlukla benim istediğim sonuca eşimin tercihiyle varılır.
Buna politik davranmak deniyor. Herkese tavsiye ederim ama uygulayabilmek için biraz yaş almam gerekti benim keşke daha önceleri becerebilseydim.
menu cok iyi az ama olsunSabah 200kal
1 haşlanmış yumurta
2 etimek
1 ince dilim süzme peynir
2 salatalık
Çay
Öğle
1 dilim ekmek 50 kal
Ton balıklı Salata 250 kal
Ara
Sütlü nescafe 120
Ara
2 kuru kayısı 50 kal
2 kaşık yoğurt 60 kal
Akşam
Közlenmiş patlıcan 70 kal
1 su bardağı yoğurt 110 kal
Mercimek çorbası 60 kal
Gece
50 ml içim fit kakaolu (25 kal)150ml sade nescafe (3 kal)karışımı
Yaklaşık 980 kal.
Canlarım bugün 1400 kalori günümdü 980 aldım. Aslında hedefim 1400ü tamamlamaktı fakat böyle gelişti yani olanı yedim. Çocukların yiyeceklerine bulaşmadım. İçim fit kakaoluyu çok sevdim kalorisi düşük içimi keyifli şeker içermiyor ilk kez denediğim için yazıyorum tavsiye ederim.munter bunu dene istersen belki sağlıklı puding ve kurabiye vb. Şeyleri unutturabilir
İlk kez denedim canım nescafeyi şade yapıp krema gibi ekleyince kaloriyi düşürdüm diye sevinmiştim. Sık kullanmamalı o halde.Şeker kullanmasak ne güzel olacak selülitler de azalıyor şekeri bırakınca
Afiyet olsun canım doyduysan süper
Ben yağ dökmüyorum salataya söğüş gibi düşün ama kasenin içinde
Içim fiti bir dönem çok tükettim pınarın da var proteinli süt ama bir iki aldığımda tabanında kalıp gibi süt birikintisi gibi birşey vardı sağlıksız buldum almadım sonra içim laktozsuz içiyorum artık
Kuzumm nasılsın nerelerdesin nasıl gidiyor herşey yoluna girdi mi ?
Buyur gel kuzum
Tostcu erolu bizde izlemiştik bizde gitmeyi düşünüyoruz tatilimizde siz gidip bir lezzet kontrolü yapın göründüğü gibi güzel mi
Afiyet olsun canımcım.Sade ıcemem ama sekerde cok katmıyorum kasıgın ucuyla hemen
Günaydınlargünaydın kızlar
Bakalım kısmet bugün u güzel ayarladım akşamda 1 saat yürüyüş yaparsam cumaya görebilirim. Birde şu sorun var ne yemek yapacam yicem bilemiyorum yemek gelmiyor aklımaGuzel canım afıyet olsun bu hafta 68 göruyomusun
Nutella kadar tehlikeli aslında reçeller kaymak evde kaynattığın sütten aldığın kaymak demi.nutella haric recel kaymak yumurta gomdum gittii
menu cok iyi az ama olsun
ben onu da icerim yerim o saglikli pudinl ve sagliksiz kurabiye ve biskuvileride avur cuburun müptelâsiyimmm
Günaydın kuzum nasılsın görünmüyorsun bana mı denk gelmedin yoksagünaydın kızlar
Günaydın canım çok yorulma bu ara çok temizlik yaptın. Cif poşeti unutma buzdolabı poşeti değil market poşeti olacakgunaydin kizlar
temizlik zamani opuldunuz
sağol canım darısı isteyen herkesin başınakaptinn ayy ben hamile olduğunu yeni okudum kız allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hamilelik
cok güzel hele birde sıkıntısızsa tadına doyum olmuyor ama kucağa almak ayrı güzel rabbim kavustursun oğluşuna isim ne düşündünüzmü
allah korumus ciddenAy canım cicim yarım saat falan oldu gittiler eşim küstüğü için şöför ile yolladı. (Özel şöför değil iş yerinin karşılama şöförü rica ettik) Ankara'ya akrabalarına gönderdi hemde bu saatte. Yani gitmelerinden çok memnunum çünkü eşim katlanamıyor konuşup anlattıkları şeylere. Eşimden çok enteresan beklentileri var. Bu sabahki krizin nedeni çocukları bize bırakmak istemeleriydi. Biz çocuklara bakacakmışız çocuklar Türk kültürünü öğrenecekmiş burada okula gideceklermiş benim oğlanlarla.Anası da sevgilisiyle Sefa'sını sürecekmiş daha genç kız sayılırmış.(olacak şey değil) eşimde ne dedi sabah "ben bakarım yeğenlerime"şok geçirdim olmaz da diyemedim. Nasıl istersen öyle karar ver bi hal çaresine bakarız dedim. Ne yapayım artık herşey olacağına varır. Neyse eşim geldi akşam "çocuklarımın bizimdüzenimizi bozdunuz saçma fikirler üretmeyin çocuklarınıza da kendiniz bakın maddi destek gerekirse yaparım ama benim aile düzenim içinde yeriniz yok "dedi onlarda küstük deyince çağırdı şöförü yolladı oh çok şükür. kurban adadım valla yarın Mevlana'ya gidecem.
kontrol hapı killo aldırıyo diye duymustm inşallah oyle bişey yapmazBugün 69.50 çıktım karnimda bir dolgunluk var regli dönemim bugün bitiyor doğum kontrol hapına da başladım umarım şişirmez beni
Haklısın canım hayatımızdan tamamen cıksa neguzel olcak bıde tuz oyle ben avuc avuc tuz yıcem nerdeyseŞeker kullanmasak ne güzel olacak selülitler de azalıyor şekeri bırakınca
Afiyet olsun canım doyduysan süper
Ben yağ dökmüyorum salataya söğüş gibi düşün ama kasenin içinde
Içim fiti bir dönem çok tükettim pınarın da var proteinli süt ama bir iki aldığımda tabanında kalıp gibi süt birikintisi gibi birşey vardı sağlıksız buldum almadım sonra içim laktozsuz içiyorum artık
Kuzumm nasılsın nerelerdesin nasıl gidiyor herşey yoluna girdi mi ?
Buyur gel kuzum
Tostcu erolu bizde izlemiştik bizde gitmeyi düşünüyoruz tatilimizde siz gidip bir lezzet kontrolü yapın göründüğü gibi güzel mi
naydın canım kız bu saatte temızlıge kalkabıldınmı bravogunaydin kizlar
temizlik zamani opuldunuz
Regli bittikten 2 gün sonraki tartım doğru kilomuzu gösteriyormuş. Doğum kontrol hapları bazılarını çok şişiriyormuş. Ben 5 yıl kullanmıştım en az yan etkisi olan bu demişti doktorum. Hatta kullandığım dönem kiloda verdim bana genel olarak iyi geldiğini de düşündüm.Bugün 69.50 çıktım karnimda bir dolgunluk var regli dönemim bugün bitiyor doğum kontrol hapına da başladım umarım şişirmez beni
Bakalım kısmet bugün u güzel ayarladım akşamda 1 saat yürüyüş yaparsam cumaya görebilirim. Birde şu sorun var ne yemek yapacam yicem bilemiyorum yemek gelmiyor aklıma
Nutella kadar tehlikeli aslında reçeller kaymak evde kaynattığın sütten aldığın kaymak demi.
Günaydın kuzum nasılsın görünmüyorsun bana mı denk gelmedin yoksa
Sebze dolması dediğin patlıcan kabak demi geçen hafta eşime yaptım biber ve patlıcandan içine az bulgur da koydum kalorisi düştüİlk kez denedim canım nescafeyi şade yapıp krema gibi ekleyince kaloriyi düşürdüm diye sevinmiştim. Sık kullanmamalı o halde.
Tostçu Erol'a nasıl gideriz bilmiyorum biz kalabalık aileyiz ama oğlum çok istiyor inşallah bebişler biraz daha rahatlar da yaza kadar gideriz. Ben Mersin'de yaşasam hergün sebze dolması yerdim. Hem diyet yapıp hem yemek seyahatleri planlıyoruz çok tutarsız geldim kendime
Afiyet olsun canımcım.
Inşallah yasmin aldım baktım kilo aldırıyor erken bırakırım 1 kereye mahsus içecem sonra korunmayacam.sağol canım darısı isteyen herkesin başına
allah korumus cidden
kontrol hapı killo aldırıyo diye duymustm inşallah oyle bişey yapmaz
Tuz candır ya bende çok severim eşim tansiyon hastası olduğu için yemeklere koymuyorum ama bazen gidip gelip yalıyorumHaklısın canım hayatımızdan tamamen cıksa neguzel olcak bıde tuz oyle ben avuc avuc tuz yıcem nerdeyse
Hangisini kullandın yasmin aldım yazz alacaktım eczanede yoktu başka yerden getirecekti yasmin ver dedim iyi.mi ettim acabaRegli bittikten 2 gün sonraki tartım doğru kilomuzu gösteriyormuş. Doğum kontrol hapları bazılarını çok şişiriyormuş. Ben 5 yıl kullanmıştım en az yan etkisi olan bu demişti doktorum. Hatta kullandığım dönem kiloda verdim bana genel olarak iyi geldiğini de düşündüm.
Yemek önerileriBakalım kısmet bugün u güzel ayarladım akşamda 1 saat yürüyüş yaparsam cumaya görebilirim. Birde şu sorun var ne yemek yapacam yicem bilemiyorum yemek gelmiyor aklıma
Nutella kadar tehlikeli aslında reçeller kaymak evde kaynattığın sütten aldığın kaymak demi.
Günaydın kuzum nasılsın görünmüyorsun bana mı denk gelmedin yoksa
Evet canım patlıcan kabak dolması ne muhteşem birşeydir oSebze dolması dediğin patlıcan kabak demi geçen hafta eşime yaptım biber ve patlıcandan içine az bulgur da koydum kalorisi düştü
Yaza kadar ufaklık büyür ya bizde eylül de düşünüyoruz bakalım yıllık izinlerimizi beraber kullanacaz eşimle .
Inşallah yasmin aldım baktım kilo aldırıyor erken bırakırım 1 kereye mahsus içecem sonra korunmayacam.
Tuz candır ya bende çok severim eşim tansiyon hastası olduğu için yemeklere koymuyorum ama bazen gidip gelip yalıyorum
Hangisini kullandın yasmin aldım yazz alacaktım eczanede yoktu başka yerden getirecekti yasmin ver dedim iyi.mi ettim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?