Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahve ortaydı zalatada buyuk bı kaseydı ama
Şeker kullanmasak ne güzel olacak selülitler de azalıyor şekeri bırakınca
Afiyet olsun canım doyduysan süper
Ben yağ dökmüyorum salataya söğüş gibi düşün ama kasenin içinde
Içim fiti bir dönem çok tükettim pınarın da var proteinli süt ama bir iki aldığımda tabanında kalıp gibi süt birikintisi gibi birşey vardı sağlıksız buldum almadım sonra içim laktozsuz içiyorum artık
Kızlar nasılsınız
Kuzumm nasılsın nerelerdesin nasıl gidiyor herşey yoluna girdi mi ?
Buyur gel kuzum
Tostcu erolu bizde izlemiştik bizde gitmeyi düşünüyoruz tatilimizde siz gidip bir lezzet kontrolü yapın göründüğü gibi güzel mi

Guzel canım afıyet olsun bu hafta 68 göruyomusun

Sade ıcemem ama sekerde cok katmıyorum kasıgın ucuyla hemen

Pazartesi sendromu başladı bende sanırım iyiyim

Yuh neler yedin diye sormicam kesin reçel nutella gömdün
nutella haric recel kaymak yumurta gomdum gittii

menu cok iyi az ama olsun
ben onu da icerim yerim o saglikli pudinl ve sagliksiz kurabiye ve biskuvileride avur cuburun müptelâsiyimmm

İlk kez denedim canım nescafeyi şade yapıp krema gibi ekleyince kaloriyi düşürdüm diye sevinmiştim. Sık kullanmamalı o halde.
Tostçu Erol'a nasıl gideriz bilmiyorum biz kalabalık aileyiz ama oğlum çok istiyor inşallah bebişler biraz daha rahatlar da yaza kadar gideriz. Ben Mersin'de yaşasam hergün sebze dolması yerdim. Hem diyet yapıp hem yemek seyahatleri planlıyoruz çok tutarsız geldim kendime
Sade ıcemem ama sekerde cok katmıyorum kasıgın ucuyla hemen
Afiyet olsun canımcım.

Guzel canım afıyet olsun bu hafta 68 göruyomusun
Bakalım kısmet bugün u güzel ayarladım akşamda 1 saat yürüyüş yaparsam cumaya görebilirim. Birde şu sorun var ne yemek yapacam yicem bilemiyorum yemek gelmiyor aklıma
nutella haric recel kaymak yumurta gomdum gittii

menu cok iyi az ama olsun
ben onu da icerim yerim o saglikli pudinl ve sagliksiz kurabiye ve biskuvileride avur cuburun müptelâsiyimmm
Nutella kadar tehlikeli aslında reçeller kaymak evde kaynattığın sütten aldığın kaymak demi.
günaydın kızlar
Günaydın kuzum nasılsın görünmüyorsun bana mı denk gelmedin yoksa

sağol canım darısı isteyen herkesin başına

allah korumus cidden

Bugün 69.50 çıktım karnimda bir dolgunluk var regli dönemim bugün bitiyor doğum kontrol hapına da başladım umarım şişirmez beni
kontrol hapı killo aldırıyo diye duymustm inşallah oyle bişey yapmaz

Haklısın canım hayatımızdan tamamen cıksa neguzel olcak bıde tuz oyle ben avuc avuc tuz yıcem nerdeyse

Bugün 69.50 çıktım karnimda bir dolgunluk var regli dönemim bugün bitiyor doğum kontrol hapına da başladım umarım şişirmez beni
Regli bittikten 2 gün sonraki tartım doğru kilomuzu gösteriyormuş. Doğum kontrol hapları bazılarını çok şişiriyormuş. Ben 5 yıl kullanmıştım en az yan etkisi olan bu demişti doktorum. Hatta kullandığım dönem kiloda verdim bana genel olarak iyi geldiğini de düşündüm.

yok canım evde olunca bizim cadı kız izin vermiyor tam okuyorum yazdıklarınızı cvp yazacam bişey çıkıyor yazamıyorum
iyiyim canım sen nasılsın ben evde olunca yeme işini abarttım sanırım ilk defa artıdayım ne yapsamda gitse

Sebze dolması dediğin patlıcan kabak demi geçen hafta eşime yaptım biber ve patlıcandan içine az bulgur da koydum kalorisi düştü
Yaza kadar ufaklık büyür ya bizde eylül de düşünüyoruz bakalım yıllık izinlerimizi beraber kullanacaz eşimle .
sağol canım darısı isteyen herkesin başına

allah korumus cidden

kontrol hapı killo aldırıyo diye duymustm inşallah oyle bişey yapmaz
Inşallah yasmin aldım baktım kilo aldırıyor erken bırakırım 1 kereye mahsus içecem sonra korunmayacam.
Haklısın canım hayatımızdan tamamen cıksa neguzel olcak bıde tuz oyle ben avuc avuc tuz yıcem nerdeyse
Tuz candır ya bende çok severim eşim tansiyon hastası olduğu için yemeklere koymuyorum ama bazen gidip gelip yalıyorum
Hangisini kullandın yasmin aldım yazz alacaktım eczanede yoktu başka yerden getirecekti yasmin ver dedim iyi.mi ettim acaba

Yemek önerileri
  • Kabakları ikiye keselim içini oyalım karnı yarık gibi olacak şekilde. Tuzlu suda haşlayalım. Kıymayı soğan biber domates sarımsakla kavurup bol dereotu ekleyelim. Haşlanmış Kabakların üzerine döküp salçalı sosla 5 dk. Pişirelim.
  • Yukarıdaki işlemi patlıcanları közleyerek yapalım
  • Kıymayı köfte yapar gibi baharat ve maydonoz dereotuyla karıştıralım. Kapya biberleri doldurup fırınlayalım
  • Fırın poşetinde tüm sebzeleri biraz sarımsak ilavesiyle pişirelim.
  • Fırın poşetinde tavuk yapabilirsin
  • Mücver seviyorsanız malzemeleri karıştırıp muffin kaplarında fırında pişirebilirsin
Basit ve lezzetli aklıma gelenleri yazdım canım umarım işine yarar.

Evet canım patlıcan kabak dolması ne muhteşem birşeydir o
Ben de Yasmin kullanmıştım kilo almadım verdim. O zamanlar ben 27 yaşındaydım ilk çocuğum 8 aylıktı ben 65 kiloydum yasmin kullanmaya başladım 60-62 kiloya kadarda indim ilaçla paralel.
60-62 ama 12 sene önce ( yaşlanmışım ya 12 sene önceyi anlatıyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…