- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.501
cumaya 1.5 kilo gidermi ki bilemedigimden garanti olsun diye 69 dediydimm68 demek istedin demi
içinde şker var sonuçta kuzum illa kalorisi vardır masum değil yine de .
ben süt buluyorum ama yoğurt mayalayamıyorum
deneyecegimmmm poset posettir dedim buzdolabi posetiyle denedim olmadihahahha kız bilmiyorum buzdolabı poşetiyle denemedim ben hep market poşetini ters çevirip yapıyorum öyle dene bide az bişey ıslat ov güzelce bizim bürodaki çaycının içi çay bağlamış simsiyahtı bununla bembeyaz ettmi tanınmıyo içten dıştan artık
kız hep pcden girdiğimden bilmiyodumm
afiyet olsun canım ekmek yok ya kabızlık olmuyor mu merak ettim
afiyet olsun haftasonuna göre fena değil
afiyet olsun kuzum güzel
bende tavuğum vallla
afiyet olsun canım çayındaki şekeri atabilsen çok güzel olur yavaş yavaş azalt bence ben 8 tane atıyodum şuan asla şekerli içemem ben bile bıraktıysam herkes bırakır
afiyet olsun canım öğlen bişeyler yeseydin keşke az geldi bana menün ama olsun bu hafta birincilğe koşarsın sen
afiyet olsun akşam yemek yeseymişsin çok daha güzel olurmuş
neden regl olmak istmiyorsun ne kaçırdımsonuçları daha kötü oluyomuş bu riski göze alamam daha bekarken
tebrikler kizlarkim kac kilo vermiş sıralamasındaki isimleriniz
@drdottybüyük başarı gercekten kısa sürede ilk 10 a girmişssin
tugbaFB SchonerDuft segus poncikbirgelincik
7 . drdotty (14.Takım) ► 21.02.18 ► 87,00 ► 74,20 ► 12,80 ► 14,71%
10 . tgb1907 (14.Takım) ► 05.12.17 ► 77,00 ► 66,10 ► 10,90 ► 14,16%
16 . 06derya ► 04.01.17 ► 87,00 ► 76,00 ► 11,00 ► 12,64%
41 . SchonerDuft ► 20.02.17 ► 75,90 ► 69,30 ► 6,60 ► 8,70%
63 . segus ► 21.02.18 ► 74,00 ► 69,60 ► 4,40 ► 5,95%
92 . poncikbirgelincik ► 09.01.17 ► 61,90 ► 60,10 ► 1,80 ► 2,91%
sabah kimyonlu su iç gaz varsa atarsın öğlen gibi de maydonuz suyu 1 kere mahsus iç sandviçi öğlen yesen yanına yoğurt sabahta yumurta peynir şeklinde olsa maksat öğlen yeterli gelsin
saol canım onuda deneyim her öneriye açığım yeter ki cuma artı çıkmayımlimonlu su iç gün icinde ödem için
yaaa öle bi günde geldi ki bu tablo tam bu hafta pes mi etttim diyete diye düşünürken moral oldu biraz olsun bana son gaz devam sabah itibariylekim kac kilo vermiş sıralamasındaki isimleriniz
@drdottybüyük başarı gercekten kısa sürede ilk 10 a girmişssin
tugbaFB SchonerDuft segus poncikbirgelincik
7 . drdotty (14.Takım) ► 21.02.18 ► 87,00 ► 74,20 ► 12,80 ► 14,71%
10 . tgb1907 (14.Takım) ► 05.12.17 ► 77,00 ► 66,10 ► 10,90 ► 14,16%
16 . 06derya ► 04.01.17 ► 87,00 ► 76,00 ► 11,00 ► 12,64%
41 . SchonerDuft ► 20.02.17 ► 75,90 ► 69,30 ► 6,60 ► 8,70%
63 . segus ► 21.02.18 ► 74,00 ► 69,60 ► 4,40 ► 5,95%
92 . poncikbirgelincik ► 09.01.17 ► 61,90 ► 60,10 ► 1,80 ► 2,91%
69,50 çıktım ama ben bugüncumaya 1.5 kilo gidermi ki bilemedigimden garanti olsun diye 69 dediydimm
yogurt mayalama yontemi diyeyim sana hic onemsemeyeceksin o zaman tutuyir
deneyecegimmmm poset posettir dedim buzdolabi posetiyle denedim olmadi
neden regl olmak istmiyorsun ne kaçırdım
tebrikler kizlar
neden ben bu listede tokum acabaaa
ok kuzum hedefini revize edecekmisin 65 te son mu diceksintamam canım yarın dediğin gibi yapayım
saol canım onuda deneyim her öneriye açığım yeter ki cuma artı çıkmayım
yaaa öle bi günde geldi ki bu tablo tam bu hafta pes mi etttim diyete diye düşünürken moral oldu biraz olsun bana son gaz devam sabah itibariyle
caaağnım buzdolap poşetini çöp etmişsincumaya 1.5 kilo gidermi ki bilemedigimden garanti olsun diye 69 dediydimm
tebrikler kizlar
bilmiyorm o kadarını ama 65 cıktm diye ulu orta söyleme baribugün 8 i 10 geçe uyandım bi güzel uyumuşum ki ohdünde tatildi ya sabahın köründe kalktım bu benim serseri serbest stilim
ay rezillik ama ben 65 e de çıktım 56 ya da indim onlar yok burda
65ti senin hedef dimi kuzum2,5 kilo verirsem mezun olacam dimi
@drdotty tebrik ederim kuzum
cünkü sen artık bi mezunsuncumaya 1.5 kilo gidermi ki bilemedigimden garanti olsun diye 69 dediydimm
tebrikler kizlar
pes etmek yoktamam canım yarın dediğin gibi yapayım
saol canım onuda deneyim her öneriye açığım yeter ki cuma artı çıkmayım
yaaa öle bi günde geldi ki bu tablo tam bu hafta pes mi etttim diyete diye düşünürken moral oldu biraz olsun bana son gaz devam sabah itibariyle
evet kuzubilmiyorm o kadarını ama 65 cıktm diye ulu orta söyleme bari
65ti senin hedef dimi kuzum
cünkü sen artık bi mezunsun
pes etmek yokmezun olana kadar devam
ok kuzum hedefini revize edecekmisin 65 te son mu diceksin
bilmiyorm o kadarını ama 65 cıktm diye ulu orta söyleme bari
bence 65e gel öyle mezun olevet kuzu
madem devam dedim o zaman mezun hedefimi 60 yapabilir miyiz kızlar çünkü burası beni çok motive ediyor cuma yarış olmamış olsa kimse bana şu 2 gün bu kadar dikkat ettiremez?
tamam ama sonuçta verdim yani buda bi başarıbilmiyorm o kadarını ama 65 cıktm diye ulu orta söyleme bari
cuma hatırlat hedefni değiştirelim
burası inanılmaz motive ediyo ve durduruyo cok yemek istediğimizde cuma bildirimi geliyo akıllara
kız niye bozuyorsun bende bozdum gecen ama bu 4 gün gayet başarılıyım birde 5 kere bozmuşsun neden69,50 çıktım ama ben bugünregli dönemim birde 68i görürüm bence uğurlu sayım 68
ben 5 kere bozdum utanyorum eşimden artıksürekli bozuyorum
ok kuzumadem devam dedim o zaman mezun hedefimi 60 yapabilir miyiz kızlar çünkü burası beni çok motive ediyor cuma yarış olmamış olsa kimse bana şu 2 gün bu kadar dikkat ettiremez?
öyle mi diyorsun son bir gayret göstereyim diyorsun 64te el sıkışalım o zamanbence 65e gel öyle mezun ol
sıcak mayaladım sanırım ya o ısıyı ayarlayamıyorum sanırımkız niye bozuyorsun bende bozdum gecen ama bu 4 gün gayet başarılıyım birde 5 kere bozmuşsun neden
hoş geldin kuzum nasılsınslm kizlar
Ayy bende oyleyım ısteSebze dolması dediğin patlıcan kabak demi geçen hafta eşime yaptım biber ve patlıcandan içine az bulgur da koydum kalorisi düştü
Yaza kadar ufaklık büyür ya bizde eylül de düşünüyoruz bakalım yıllık izinlerimizi beraber kullanacaz eşimle .
Inşallah yasmin aldım baktım kilo aldırıyor erken bırakırım 1 kereye mahsus içecem sonra korunmayacam.
Tuz candır ya bende çok severim eşim tansiyon hastası olduğu için yemeklere koymuyorum ama bazen gidip gelip yalıyorum
Hangisini kullandın yasmin aldım yazz alacaktım eczanede yoktu başka yerden getirecekti yasmin ver dedim iyi.mi ettim acaba
Iyı yapmıssın canım benımdw bı bahar temızlıgı yapmam lazım bıanonce ramazan gelmedenevet canim sut kaymagi. Artik sutcu buldum kendi yogurdumu kaymagimi yapiyprum cok mutluyumm. Recelle kaymak enfes oluyor bayiliyorum ev receli nutella kadar kalorili midir
oo supersin cuma 69 u gorursun bence
ay market posetimiymis o ondan mi caydanliklrimm parlamadi yaakonuyu cok yanlis anlamisim
bebe uyutmadi e kalkim hava da guzel diye dusundum
iyim tatlim sen nasilsi`n?hoş geldin kuzum nasılsın
Yenımı ası yaptırdın canım koruyuculugun var demek buTest Sonuç Aralık Birimi Mesaj
HBsAg 0.67 < 0.9 COI
A-HBs 276.90 < 10 IU/L
segus bu ne demek ben aşılarımı vurulmuştum hep aşısız olduğumu gösterir demi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?