Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

68 demek istedin demi
içinde şker var sonuçta kuzum illa kalorisi vardır masum değil yine de .
ben süt buluyorum ama yoğurt mayalayamıyorum
cumaya 1.5 kilo gidermi ki bilemedigimden garanti olsun diye 69 dediydimm
yogurt mayalama yontemi diyeyim sana hic onemsemeyeceksin o zaman tutuyir
deneyecegimmmm poset posettir dedim buzdolabi posetiyle denedim olmadi
sonuçları daha kötü oluyomuş bu riski göze alamam daha bekarken
neden regl olmak istmiyorsun ne kaçırdım
tebrikler kizlar

neden ben bu listede tokum acabaaa

sabah kimyonlu su iç gaz varsa atarsın öğlen gibi de maydonuz suyu 1 kere mahsus iç sandviçi öğlen yesen yanına yoğurt sabahta yumurta peynir şeklinde olsa maksat öğlen yeterli gelsin

tamam canım yarın dediğin gibi yapayım
limonlu su iç gün icinde ödem için
saol canım onuda deneyim her öneriye açığım yeter ki cuma artı çıkmayım
yaaa öle bi günde geldi ki bu tablo tam bu hafta pes mi etttim diyete diye düşünürken moral oldu biraz olsun bana son gaz devam sabah itibariyle

69,50 çıktım ama ben bugün regli dönemim birde 68i görürüm bence uğurlu sayım 68
ben 5 kere bozdum utanyorum eşimden artık sürekli bozuyorum

ok kuzum hedefini revize edecekmisin 65 te son mu diceksin

caaağnım buzdolap poşetini çöp etmişsin

kuzum yarın nişanlım geliyo bide cuma nikahım var olmak istemiyorum o yüzden beyaz elbise giycem dış çekim olcak diken üstünde olurum ama ilaçta kullanmak istemiyorum belirtiler var takvime göre de bu cuma olabilir

bugün 8 i 10 geçe uyandım bi güzel uyumuşum ki oh dünde tatildi ya sabahın köründe kalktım bu benim serseri serbest stilim

ay rezillik ama ben 65 e de çıktım 56 ya da indim onlar yok burda
bilmiyorm o kadarını ama 65 cıktm diye ulu orta söyleme bari

2,5 kilo verirsem mezun olacam dimi
@drdotty tebrik ederim kuzum
65ti senin hedef dimi kuzum

cünkü sen artık bi mezunsun

pes etmek yok mezun olana kadar devam

ok kuzum hedefini revize edecekmisin 65 te son mu diceksin
bilmiyorm o kadarını ama 65 cıktm diye ulu orta söyleme bari

65ti senin hedef dimi kuzum

cünkü sen artık bi mezunsun

pes etmek yok mezun olana kadar devam

madem devam dedim o zaman mezun hedefimi 60 yapabilir miyiz kızlar çünkü burası beni çok motive ediyor cuma yarış olmamış olsa kimse bana şu 2 gün bu kadar dikkat ettiremez?

madem devam dedim o zaman mezun hedefimi 60 yapabilir miyiz kızlar çünkü burası beni çok motive ediyor cuma yarış olmamış olsa kimse bana şu 2 gün bu kadar dikkat ettiremez?
cuma hatırlat hedefni değiştirelim
burası inanılmaz motive ediyo ve durduruyo cok yemek istediğimizde cuma bildirimi geliyo akıllara

ok kuzu
bence 65e gel öyle mezun ol
öyle mi diyorsun son bir gayret göstereyim diyorsun 64te el sıkışalım o zaman
kız niye bozuyorsun bende bozdum gecen ama bu 4 gün gayet başarılıyım birde 5 kere bozmuşsun neden
sıcak mayaladım sanırım ya o ısıyı ayarlayamıyorum sanırım artık sütü alıp anneme yada kvye götüryoruz onlar mayalıyor bize

Ayy bende oyleyım ıste

Iyı yapmıssın canım benımdw bı bahar temızlıgı yapmam lazım bıanonce ramazan gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…