Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

30/04/2018 Spor Listemiz

Buki_89 :120+60+ 30
drdotty : 110+60+
segus :60+120+30
tgb1907 :
SchonerDuft : 60+120
_Safiye_ : 40
forestgump :
gamzelim080 :
Ghostpasha :45+30

şimdi nasıl eşinle aran mutlu musun ?
yes kuzum iyikide boşanımşım iyikide aldatmış şimdiki eşiden allah razı olsun saygısı davranaışı cektiklerime karşı bir ödül
gibi geldi sadece onda cocuk vardı 1 tane bende yoktu ::) şimdi bizimde oldu 2 kardeş oldular

maşallah anlaşabiliyorlar ise birbrlerine ömür boyu destek olurlar. mutluluğun daim olsun kuzum
umarim kuzum cünki ramazana basladigim ilk gün 65 küsür kilo olmak istiyorum

Ramazan sonuda insallah 63:) egerki basarirsam kendimle baya bi gurur duycam:)

sende durumlar ne?
69,50 çıktım sabah bugün öğlen 2 dilim ekmek yerine 1 tabak makrna yedim değilim yaptım 6 yk bulgur yedim akşamda protein tüketecem bakalım nasıl olacak . ramazanda kilo mu alıyorsun veriyor musun bu sene bende tutacam nasip olursa

Bunu oglen yemek olmadıgında yapıyodum ben
Ben gebelık basında baktırmıstım devam edıyodu koruyuculugum.

Bunu oglen yemek olmadıgında yapıyodum ben
Ben gebelık basında baktırmıstım devam edıyodu koruyuculugum.
bende tüp bebek zamanları bakıldı en son merkezde 2017 ocakta bakıldı sonra sağlık ocağında düşük yaptığımda baktı aile drsi 2017 ekimde sanırım
akşamları yapmak lazım böyle aslında

2 de 3 de tartılamayız ki sabah tartılıp artı çıkarız ama biz
akşam eve kacta gidiyosun kuzum saat 5.30da işten cıkıyorm ben o zamana kadar bildirimler bitmiş olsunda gerisi önemli değil bnm için ama ilk hafta illaki artı cıkılcak zaten

anladim canim bakalim ozaman yarin kac cikcaksin:)

ben genelde veriyorum gecen sene ramazanda bes kiloyu gecik vermistim busene okadar gitmez ama yine bikac kilo gider diye tahmin ediyorum

aynı kuzum aşama kadar paylaşılıyo geçen sene öyle yapılmştı ama biz 2 3 te baslarız tartılmaya artıkanca cünkü sahur yaptıtn snra zaman geçer biraz
sahurdan önce tartılsak olmuyor mu ben iş yerinde olurum mümkün değil yetişemeyiz
anladim canim bakalim ozaman yarin kac cikcaksin:)

ben genelde veriyorum gecen sene ramazanda bes kiloyu gecik vermistim busene okadar gitmez ama yine bikac kilo gider diye tahmin ediyorum
ay bakalım meraklardayım ara öğün yemek birleşti gibi oldu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…