- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.541
sen yaparsın bence67,7 yim canim hedef cumaya 66,7 olmakbakalim olcakmi
şimdi nasıl eşinle aran mutlu musun ?etiketliymedim ama boşanmak gerçekten yorucu bir süreç başımdan geçti benim 2.ci evliliğim rabbim yanında olsun heleki içinde şiddet varsa birde cocukların buyudugu ortemd cok önemli kızlar inşllah kolay atlatırlar
yes kuzum iyikide boşanımşım iyikide aldatmış şimdiki eşiden allah razı olsun saygısı davranaışı cektiklerime karşı bir ödülşimdi nasıl eşinle aran mutlu musun ?
umarim kuzum cünki ramazana basladigim ilk gün 65 küsür kilo olmak istiyorumsen yaparsın bence
maşallah anlaşabiliyorlar ise birbrlerine ömür boyu destek olurlar. mutluluğun daim olsun kuzumyes kuzum iyikide boşanımşım iyikide aldatmış şimdiki eşiden allah razı olsun saygısı davranaışı cektiklerime karşı bir ödül
gibi geldi sadece onda cocuk vardı 1 tane bende yoktu ::) şimdi bizimde oldu 2 kardeş oldular
69,50 çıktım sabah bugün öğlen 2 dilim ekmek yerine 1 tabak makrna yedim değilim yaptım 6 yk bulgur yedim akşamda protein tüketecem bakalım nasıl olacak . ramazanda kilo mu alıyorsun veriyor musun bu sene bende tutacam nasip olursaumarim kuzum cünki ramazana basladigim ilk gün 65 küsür kilo olmak istiyorum
Ramazan sonuda insallah 63:) egerki basarirsam kendimle baya bi gurur duycam:)
sende durumlar ne?
Bunu oglen yemek olmadıgında yapıyodum bentuzsuz tercihimiz tabi ki
yarın sorayım bakalım biri düşük biri yüksek çünkükontrol ettiriyormusun arada bana sürekli yapıyorlar bu testi
1 kilo salatalık alcan tüm güne böleceksin sabah peynir öğlen ve akşam ya ayran yada yoğurt yiceksin 2 dk şok diyet uydurdum
günaydın kuzum
maşallah anlaşabiliyorlar ise birbrlerine ömür boyu destek olurlar. mutluluğun daim olsun kuzum
69,50 çıktım sabah bugün öğlen 2 dilim ekmek yerine 1 tabak makrna yedim değilim yaptım 6 yk bulgur yedim akşamda protein tüketecem bakalım nasıl olacak . ramazanda kilo mu alıyorsun veriyor musun bu sene bende tutacam nasip olursa[/QUO
amin kuzum
bende tüp bebek zamanları bakıldı en son merkezde 2017 ocakta bakıldı sonra sağlık ocağında düşük yaptığımda baktı aile drsi 2017 ekimde sanırımBunu oglen yemek olmadıgında yapıyodum ben
Ben gebelık basında baktırmıstım devam edıyodu koruyuculugum.
aynı kuzum aşama kadar paylaşılıyo geçen sene öyle yapılmştı ama biz 2 3 te baslarız tartılmaya artıkanca cünkü sahur yaptıtn snra zaman geçer birazkaptinn ramazanda nasıl yapıyorduk listeleri bende nasip ise oruç tutacam bu sene
aynı kuzum aşama kadar paylaşılıyo geçen sene öyle yapılmştı ama biz 2 3 te baslarız tartılmaya artıkanca cünkü sahur yaptıtn snra zaman geçer biraz
akşam eve kacta gidiyosun kuzum saat 5.30da işten cıkıyorm ben o zamana kadar bildirimler bitmiş olsunda gerisi önemli değil bnm için ama ilk hafta illaki artı cıkılcak zaten2 de 3 de tartılamayız kisabah tartılıp artı çıkarız ama biz
anladim canim bakalim ozaman yarin kac cikcaksin:)maşallah anlaşabiliyorlar ise birbrlerine ömür boyu destek olurlar. mutluluğun daim olsun kuzum
69,50 çıktım sabah bugün öğlen 2 dilim ekmek yerine 1 tabak makrna yedim değilim yaptım 6 yk bulgur yedim akşamda protein tüketecem bakalım nasıl olacak . ramazanda kilo mu alıyorsun veriyor musun bu sene bende tutacam nasip olursa
aynı sistem devam canım merak etme zatn burda kaşama kadr iftara ne yapsam muhabbeti dönüyooruç tutmayanlar aynı sisteme devammı olacak nası yapıcaz peki biz yazarken cnınız cekmesin
sahurdan önce tartılsak olmuyor mu ben iş yerinde olurum mümkün değil yetişemeyizaynı kuzum aşama kadar paylaşılıyo geçen sene öyle yapılmştı ama biz 2 3 te baslarız tartılmaya artıkanca cünkü sahur yaptıtn snra zaman geçer biraz
ay bakalım meraklardayım ara öğün yemek birleşti gibi oldu bakalımanladim canim bakalim ozaman yarin kac cikcaksin:)
ben genelde veriyorum gecen sene ramazanda bes kiloyu gecik vermistim busene okadar gitmez ama yine bikac kilo gider diye tahmin ediyorum
iftarda cok yeniyo kuzu saat 8 de ezan okuncak arası cok kısa olursahurdan önce tartılsak olmuyor mu ben iş yerinde olurum mümkün değil yetişemeyiz
ay bakalım meraklardayım ara öğün yemek birleşti gibi oldu bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?