- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.521
Canım eczanelerde gecıktırmek ıcın haplar var alsana onlardan adını bılmıyorum ama gıdınce verıyolar. Ben tatıle cıkacagım zaman kullanıyorumsonuçları daha kötü oluyomuş bu riski göze alamam daha bekarken
Ne yaşamış olursa olsun insanın yavrusu oldu mu kendisi ikinci planda kalır bence yani öyle olması gerekir diye düşünüyorum. Benim ablamda boşanıyor ve 4 kızı var. Ama onlar için kaplan kesilmiş durumda. Baba evinde çocuklarını kanatları altında toplamış ve kimseye ezdirmiyor. Daha 35 yaşında ama asla evlilik düşünmüyor bi daha. O da hiç kolay şeyler yaşamadı ama asla önceliği kendi zevki değil. Görümcen ilerde çok pişman olur bu düşüncelerinden dolayı ama iş işten geçmiş olacakCanım şade Türk kahvesini 7 kalori hesaplıyoruz ama okudum diğer mesajını ortaymış kahveşade kahve içemiyorsan aromalar ekleyerek deneyebilirsin
Canımcım salataya 1 tk zeytinyağ ilave edince zaten 40-50 kalori eklemiş oluyoruz yarım limon eklemiştir 12-15 te ordan düşün
Offffff offf salata da mı yemiyek ağzımızın dadıynan
Ben tüm sözlere özetle YUH diyorum kendilerine.
Aslında çok iyi kızdı görümce. İlk evliliğinde çok enteresan şeyler yaşadı bi sürü hayal kırıklığı iğrenç teklifler şiddet aklınıza ne gelirse şimdi de dünyaya yeniden geldim ben diyor. Değişik bir yaşam mantığı kurmuş kendine işte Allah yardımcısı olsun yapmaya çalıştığı şey yine en çok onu yaralayacak.
Şekeri çok denedim ben de 1 ay hiç kullanmadım da hatta ama sonra yine atmaya başladım. Çayın tadı gitti , hiç içmemeye başladım ama bir gün kahvaltı sonrası şeker atınca öyle devam ettim malesefhahahha kız bilmiyorum buzdolabı poşetiyle denemedim ben hep market poşetini ters çevirip yapıyorum öyle dene bide az bişey ıslat ov güzelce bizim bürodaki çaycının içi çay bağlamış simsiyahtı bununla bembeyaz ettmi tanınmıyo içten dıştan artık
kız hep pcden girdiğimden bilmiyodumm
afiyet olsun canım ekmek yok ya kabızlık olmuyor mu merak ettim
afiyet olsun haftasonuna göre fena değil
afiyet olsun kuzum güzel
bende tavuğum vallla
afiyet olsun canım çayındaki şekeri atabilsen çok güzel olur yavaş yavaş azalt bence ben 8 tane atıyodum şuan asla şekerli içemem ben bile bıraktıysam herkes bırakır
afiyet olsun canım öğlen bişeyler yeseydin keşke az geldi bana menün ama olsun bu hafta birincilğe koşarsın sen
afiyet olsun akşam yemek yeseymişsin çok daha güzel olurmuş
tamam o zmn 68 ol cumaya yoksa69,50 çıktım ama ben bugünregli dönemim birde 68i görürüm bence uğurlu sayım 68
ben 5 kere bozdum utanyorum eşimden artıksürekli bozuyorum
aynen ya gittii posetim emeklerim can ve bas ile nasilda guzel ciflemistim caydanliklarimiicaaağnım buzdolap poşetini çöp etmişsin
kuzum yarın nişanlım geliyo bide cuma nikahım var olmak istemiyorum o yüzden beyaz elbise giycem dış çekim olcak diken üstünde olurum ama ilaçta kullanmak istemiyorum belirtiler var takvime göre de bu cuma olabilir
mezundum dimiibilmiyorm o kadarını ama 65 cıktm diye ulu orta söyleme bari
65ti senin hedef dimi kuzum
cünkü sen artık bi mezunsun
pes etmek yokmezun olana kadar devam
bende ramazandan once bitirmek istiyorumm hem ruh hem beden hem ev temizligii hesabiiiIyı yapmıssın canım benımdw bı bahar temızlıgı yapmam lazım bıanonce ramazan gelmeden
4 cocuk ile bosanmak cok zor olmali Allah yardimcisi olsunNe yaşamış olursa olsun insanın yavrusu oldu mu kendisi ikinci planda kalır bence yani öyle olması gerekir diye düşünüyorum. Benim ablamda boşanıyor ve 4 kızı var. Ama onlar için kaplan kesilmiş durumda. Baba evinde çocuklarını kanatları altında toplamış ve kimseye ezdirmiyor. Daha 35 yaşında ama asla evlilik düşünmüyor bi daha. O da hiç kolay şeyler yaşamadı ama asla önceliği kendi zevki değil. Görümcen ilerde çok pişman olur bu düşüncelerinden dolayı ama iş işten geçmiş olacak. Allah akıl fikir versin ....
Şekeri çok denedim ben de 1 ay hiç kullanmadım da hatta ama sonra yine atmaya başladım. Çayın tadı gitti , hiç içmemeye başladım ama bir gün kahvaltı sonrası şeker atınca öyle devam ettim malesef. Bu konuda kendimle savaşıyorum inşallah başarırım
yes olmsken tam olsunok kuzu
öyle mi diyorsun son bir gayret göstereyim diyorsun 64te el sıkışalım o zaman
sıcak mayaladım sanırım ya o ısıyı ayarlayamıyorum sanırımartık sütü alıp anneme yada kvye götüryoruz onlar mayalıyor bize
hıhıııtamam o zmn 68 ol cumaya yoksa
5 kez miben oyle olunca esime mayalatiyorum sende pyle yapsana
aynen ya gittii posetim emeklerim can ve bas ile nasilda guzel ciflemistim caydanliklarimii
canim simdi anladim p zaman eczaneden geciktirten hap aliver ben kullanmadim ama arkadaslarim kullandi. Gerci sen cok stres yaptin bence gecilir reglin
mezundum dimii
bende ramazandan once bitirmek istiyorumm hem ruh hem beden hem ev temizligii hesabiii
4 cocuk ile bosanmak cok zor olmali Allah yardimcisi olsun
iyiyim bende ne olsun kaç kilosuniyim tatlim sen nasilsi`n?
5 sene olmuştur aşı vurulalı gerek yok o zaman aşıya demi ohh çok tırsmıştım vallaYenımı ası yaptırdın canım koruyuculugun var demek bu
ellerine sağlık yemekte ne varMerhaba kızlar, bugün erken uyandım biraz:). Temizliğe giriştim , camları sildim, evi sildim süpürdüm şimdi mutfağa girip yemek hazırlıycaz miniğimle:). Önce bi selam vereyim istedim, geçmişi de okudum .
birazdan ekliyorum
68 gelsin ama dimi .tamam o zmn 68 ol cumaya yoksa
aynen ya gittii posetim emeklerim can ve bas ile nasilda guzel ciflemistim caydanliklarimii
canim simdi anladim p zaman eczaneden geciktirten hap aliver ben kullanmadim ama arkadaslarim kullandi. Gerci sen cok stres yaptin bence gecilir reglin
mezundum dimii
bende ramazandan once bitirmek istiyorumm hem ruh hem beden hem ev temizligii hesabiii
salatalık diyeti yapacam sabah öğlen akşam salatalık yicemyes olmsken tam olsun
hıhııı
temizlik mi yapıyon sen bnm eve de bri gelse keşke yaaa
cumartesi bi odada cam sildim diğerleri kaldı hevesim cabuk gecti
en sevdiğimiyiyim bende ne olsun kaç kilosun
5 sene olmuştur aşı vurulalı gerek yok o zaman aşıya demi ohh çok tırsmıştım valla
ellerine sağlık yemekte ne var
birazdan ekliyorum
68 gelsin ama dimi .
eşimde bilmiyor topu bana atıyor
salatalık diyeti yapacam sabah öğlen akşam salatalık yicem
Bende aynı valla soyle ruhen hafıflemıs olarak ramazana gırmek ıstıyorumtamam o zmn 68 ol cumaya yoksa
mezundum dimii
yok canım korkuyorum ben öyle ilaçlardan ya içmem hem zaten geldi bileCanım eczanelerde gecıktırmek ıcın haplar var alsana onlardan adını bılmıyorum ama gıdınce verıyolar. Ben tatıle cıkacagım zaman kullanıyorum
Ne yaşamış olursa olsun insanın yavrusu oldu mu kendisi ikinci planda kalır bence yani öyle olması gerekir diye düşünüyorum. Benim ablamda boşanıyor ve 4 kızı var. Ama onlar için kaplan kesilmiş durumda. Baba evinde çocuklarını kanatları altında toplamış ve kimseye ezdirmiyor. Daha 35 yaşında ama asla evlilik düşünmüyor bi daha. O da hiç kolay şeyler yaşamadı ama asla önceliği kendi zevki değil. Görümcen ilerde çok pişman olur bu düşüncelerinden dolayı ama iş işten geçmiş olacak. Allah akıl fikir versin ....
Şekeri çok denedim ben de 1 ay hiç kullanmadım da hatta ama sonra yine atmaya başladım. Çayın tadı gitti , hiç içmemeye başladım ama bir gün kahvaltı sonrası şeker atınca öyle devam ettim malesef. Bu konuda kendimle savaşıyorum inşallah başarırım
market poşetiyle dene bidetamam o zmn 68 ol cumaya yoksa
mezundum dimii
Yok canım ama domtorunada goster yıne tahljllerın tamamına gore bı yorum yapar. Hep b koruyuculugun var ama. Ben ogrencıyken yaptırmıstım hala var koruyuculugum 10 yıl oluyo yaptıralıiyiyim bende ne olsun kaç kilosun
5 sene olmuştur aşı vurulalı gerek yok o zaman aşıya demi ohh çok tırsmıştım valla
birazdan ekliyorum
68 gelsin ama dimi .
Boşanmanın her türlüsü zordur illaki ama karşında insanlıktan nasibini almamış birileri varsa daha da zor oluyor maleseftamam o zmn 68 ol cumaya yoksa
mezundum dimii
Yemekte Alman usulü makarna ve bol etli mercimek yemeği var. Ben sadece mercimek yemeğinden yicem yanına da 1 bardak ayran. Et olarak da yağsız hindi eti kullandım. 2 servis kaşığı yesem çok olmaz sanırım dimiii????iyiyim bende ne olsun kaç kilosun
birazdan ekliyorum
68 gelsin ama dimi .
makarna tam buğday ise ye değilse yeme etli yemekten 4 yk kdar tüketirsinBoşanmanın her türlüsü zordur illaki ama karşında insanlıktan nasibini almamış birileri varsa daha da zor oluyor malesef.
Yemekte Alman usulü makarna ve bol etli mercimek yemeği var. Ben sadece mercimek yemeğinden yicem yanına da 1 bardak ayran. Et olarak da yağsız hindi eti kullandım. 2 servis kaşığı yesem çok olmaz sanırım dimiii????
tuzsuz tercihimiz tabi kien sevdiğimtuzla tuzla ye bütün olarak
yarın sorayım bakalım biri düşük biri yüksek çünküYok canım ama domtorunada goster yıne tahljllerın tamamına gore bı yorum yapar. Hep b koruyuculugun var ama. Ben ogrencıyken yaptırmıstım hala var koruyuculugum 10 yıl oluyo yaptıralı
1 kilo salatalık alcan tüm güne böleceksin sabah peynir öğlen ve akşam ya ayran yada yoğurt yiceksin 2 dk şok diyet uydurdum
günaydın kuzumGünaydın kızlar okuldan yeni geldim. Geç kaldığım için ewden alelacele çıktım yazamadım size de
tabikiiide öyletuzsuz tercihimiz tabi ki
yarın sorayım bakalım biri düşük biri yüksek çünkükontrol ettiriyormusun arada bana sürekli yapıyorlar bu testi
1 kilo salatalık alcan tüm güne böleceksin sabah peynir öğlen ve akşam ya ayran yada yoğurt yiceksin 2 dk şok diyet uydurdum
günaydın kuzum
iyiyim bende ne olsun kaç kilosun
birazdan ekliyorum
68 gelsin ama dimi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?