Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iftarda cok yeniyo kuzu saat 8 de ezan okuncak arası cok kısa olur
benim çok yeme lüksüm olmayacak 1kase çorba yanına söğüş ancak annemlere kvlere gidersem güzel yemeğim olur ha kendime sütlü tatlı ısmarlayabilirim ama aklıma yemekte gelmiyor yapayım niye böyle oldum ben ya

iftar saati 19,30dan sonraymış sahurda ne yersek tok kalırız 1 yumurta 2 dilim ekmek peynir süt 5,15 gibi su içsek yeterli olur mu
yumurta yogurt peynir salatalık öncesinde corba ekmekte tüketmekte fayda var ben cayda içiyodum yemektn sonra psikolojik olarak susatmıyodu o beni

iftar yemekleri bitmiyo ramazanda glen giden oo dün kp 1 kilo tavuk 1 kilo but getirmiş ben ramazanın ilk günü onlardan yaparım eşime fırında bol sebzeli. rmazanın ilk günü mercimek corbası yapmak iyidir derler salata cacık yeter bizim beraber ilk iftarımız olck ve ben orucsuz olcam

bizde kimse yemeğe çağırmaz ki . bende ilk gün mercimek yapayım o zaman . olsun beraber yiceksiniz zaten önemli olan o zaten .
dur ben o zaman fikirleri alayım unuturum yoksa

bizde kimse yemeğe çağırmaz ki . bende ilk gün mercimek yapayım o zaman . olsun beraber yiceksiniz zaten önemli olan o zaten .
dur ben o zaman fikirleri alayım unuturum yoksa
bereket dememkmiş mercimek hem boş mideye cok faydası avrmş aklında bulunsn bizde ramazanda sürekli yapılır
zaten ilk bi kac gün cok yeniyo sonra corba yetiyo ben hep tatlı yemek içn az yiyodm sonlara dogru

bereket dememkmiş mercimek hem boş mideye cok faydası avrmş aklında bulunsn bizde ramazanda sürekli yapılır
zaten ilk bi kac gün cok yeniyo sonra corba yetiyo ben hep tatlı yemek içn az yiyodm sonlara dogru
benim içeceğim çorba mercimek olur zaten ya da domates çorba o da cazip gelmiyor şuan

sabah
6 topik peynir
1 salatalık
1 dilim çok tahıllı ekmek

ara
300 ml süt
1 sade soda
1 salatalık

öğlen
1 porsiyona yakın bulgur
yanına sirkesiz turşu

ara
1 k.elma
1 salatalık

akşam
125 gr kadar biftek tost makinesinde pişircem
biber
sade soda

ara
200 ml süt

toplam kalori : 1068 oluyor
belki birşeyler eklerim

makarna tam buğday ise ye değilse yeme etli yemekten 4 yk kdar tüketirsin
Makarna tam buğday değil o yüzden yemedimyemekten de 5 dolu kaşık kadar aldım ve çok bile geldi yanında da bir bardak ayran içtim:)
Benim dünden de yarım saat yürüyüş var canım etiketlemiştim seni altına

Malesef hiç kolay atlatamıyorlar akıllsız babaları ve halaları buna fırsat vermiyor. Biz psikolojileri bozulmasın diye yanlarında konuşulmasını yasakladığımız halde telefonunla arayıp çocukları daha çok içine çekiyorlar. Okullarına gidip rezillik çıkarıyorlar .Büyük lise son sınıf sınava hazırlanıyor, babaannesi yüzünden okula bile gitmek istemiyor var sen düşün gerisini
Allah ağzınızın tadını bozmasın, karşındakinin insan olması vicdan taşıması çok önemli.
2 de 3 de tartılamayız ki sabah tartılıp artı çıkarız ama biz
İftardan önce tartılsak ne güzel olurdu:)
oruç tutmayanlar aynı sisteme devammı olacak nası yapıcaz peki biz yazarken cnınız cekmesin
Çekmez bence yaa hem bize de fikir olur iftara yetiştirip pişiririz
Seninki özel durum kuzucuk

Bir sürü alıntı yapmıştım hepsi gitmiş 2,5 aydır aktif kullanıyorum hâlâ öğrenemedim. Kocadım ben kocadım
Afiyet olsun canımcım sirkesiz turşu hiç duymamıştım

Kendimde bi derece gördüm bi mutlu oldum uçtum uçuştum bütün mesajları alıntılaya alıntılaya geldim hepsi gitmiş. Neyse 7. İdim sanırım çok sevindim tebrikler için teşekkür ederim hepinize. Bugün kürek aleti aldım kendime. Bide parasını ödediğim şey hemen gelmezse eve sinir oluyorum o yüzden servisle peşpeşe geldik eve.
Sonra hemen hazırlandım ilk kez çalışıyorum ya 10dk anca yaparım sanmıştım 3 çekişte pilim bitti 10 dk da 20 kürek çekebildim çok kötü gerçekten. Alışırım inşallah

] 30/04/2018 Spor Listemiz

Buki_89 :120+60
drdotty : 110+60+135
segus :60+120+30
tgb1907 :
SchonerDuft : 60+120
_Safiye_ : 40
forestgump :
gamzelim080 :
Ghostpasha :45+30

Sabah 1 saat öğleden sonra 70 dk orta tempo yürüyüşüm vardı 10 dk. Da kürek aletinde çalıştım ama ne çalışmak eşim görse çok utanırdım iyi ki yok

Telefonun sarji sıfırlandı alıntılar gitti yarın perşembe daha fazla dikkat edelim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…