- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.561
benim çok yeme lüksüm olmayacak 1kase çorba yanına söğüş ancak annemlere kvlere gidersem güzel yemeğim olur ha kendime sütlü tatlı ısmarlayabilirim amaiftarda cok yeniyo kuzu saat 8 de ezan okuncak arası cok kısa olur
yumurta yogurt peynir salatalık öncesinde corba ekmekte tüketmekte fayda var ben cayda içiyodum yemektn sonra psikolojik olarak susatmıyodu o beniiftar saati 19,30dan sonraymış sahurda ne yersek tok kalırız 1 yumurta 2 dilim ekmek peynir süt 5,15 gibi su içsek yeterli olur mu
iftar yemekleri bitmiyo ramazanda glen giden oobenim çok yeme lüksüm olmayacak 1kase çorba yanına söğüş ancak annemlere kvlere gidersem güzel yemeğim olur ha kendime sütlü tatlı ısmarlayabilirim amaaklıma yemekte gelmiyor yapayım niye böyle oldum ben ya
bizde kimse yemeğe çağırmaz ki . bende ilk gün mercimek yapayım o zaman . olsun beraber yiceksiniz zaten önemli olan o zaten .yumurta yogurt peynir salatalık öncesinde corba ekmekte tüketmekte fayda var ben cayda içiyodum yemektn sonra psikolojik olarak susatmıyodu o beni
iftar yemekleri bitmiyo ramazanda glen giden oodün kp 1 kilo tavuk 1 kilo but getirmiş ben ramazanın ilk günü onlardan yaparım eşime fırında bol sebzeli. rmazanın ilk günü mercimek corbası yapmak iyidir derler salata cacık yeter bizim beraber ilk iftarımız olck ve ben orucsuz olcam
bereket dememkmiş mercimek hem boş mideye cok faydası avrmş aklında bulunsn bizde ramazanda sürekli yapılırbizde kimse yemeğe çağırmaz ki . bende ilk gün mercimek yapayım o zaman . olsun beraber yiceksiniz zaten önemli olan o zaten .
dur ben o zaman fikirleri alayım unuturum yoksa
benim içeceğim çorba mercimek olur zaten ya da domates çorba o da cazip gelmiyor şuanbereket dememkmiş mercimek hem boş mideye cok faydası avrmş aklında bulunsn bizde ramazanda sürekli yapılır
zaten ilk bi kac gün cok yeniyo sonra corba yetiyo ben hep tatlı yemek içn az yiyodm sonlara dogru
sguk ayran aşı denicem ben bu sene sıcaklarda ne iyi giderbenim içeceğim çorba mercimek olur zaten ya da domates çorba o da cazip gelmiyor şuan
bence güzel sonuclar alcaksinsahurdan önce tartılsak olmuyor mu ben iş yerinde olurum mümkün değil yetişemeyiz
ay bakalım meraklardayım ara öğün yemek birleşti gibi oldu bakalım
buğdaylı soğuk çorba sıraysir diyoruz biz ona bulgurlu ve mercimeklide oluyor dur ben liste yapayım aklımda kalsınsguk ayran aşı denicem ben bu sene sıcaklarda ne iyi gideryogurt corbasıda olur bak sütlü şehriye tavuk suyuu
bugün kü kalorim 1200 olacak en fazla o da 69,10ü görsem razıyım vallabence güzel sonuclar alcaksin
söyle bi 68 küsürlere insen rahatlican en azindan 7 bidaha görmessinbugün kü kalorim 1200 olacak en fazla o da 69,10ü görsem razıyım valla
evet ya bir göremedim ayaklarım halen şiş ellerimde öyle bakalım cuma görürüm inşallahsöyle bi 68 küsürlere insen rahatlican en azindan 7 bidaha görmessin
Makarna tam buğday değil o yüzden yemedimmakarna tam buğday ise ye değilse yeme etli yemekten 4 yk kdar tüketirsin
Benim dünden de yarım saat yürüyüş var canım etiketlemiştim seni altına30/04/2018 Spor Listemiz
Buki_89 :120+60
drdotty : 110+60+
segus :60+120+30
tgb1907 :
SchonerDuft : 60+120
_Safiye_ : 40
forestgump :
gamzelim080 :
Ghostpasha :45+30
kızlar sporlar ne durum da
Malesef hiç kolay atlatamıyorlar akıllsız babaları ve halaları buna fırsat vermiyor. Biz psikolojileri bozulmasın diye yanlarında konuşulmasını yasakladığımız halde telefonunla arayıp çocukları daha çok içine çekiyorlar. Okullarına gidip rezillik çıkarıyorlaretiketliymedim ama boşanmak gerçekten yorucu bir süreç başımdan geçti benim 2.ci evliliğim rabbim yanında olsun heleki içinde şiddet varsa birde cocukların buyudugu ortemd cok önemli kızlar inşllah kolay atlatırlar
Allah ağzınızın tadını bozmasın, karşındakinin insan olması vicdan taşıması çok önemli.yes kuzum iyikide boşanımşım iyikide aldatmış şimdiki eşiden allah razı olsun saygısı davranaışı cektiklerime karşı bir ödül
gibi geldi sadece onda cocuk vardı 1 tane bende yoktu ::) şimdi bizimde oldu 2 kardeş oldular
İftardan önce tartılsak ne güzel olurdu:)2 de 3 de tartılamayız kisabah tartılıp artı çıkarız ama biz
Çekmez bence yaaoruç tutmayanlar aynı sisteme devammı olacak nası yapıcaz peki biz yazarken cnınız cekmesin
Seninki özel durum kuzucukyumurta yogurt peynir salatalık öncesinde corba ekmekte tüketmekte fayda var ben cayda içiyodum yemektn sonra psikolojik olarak susatmıyodu o beni
iftar yemekleri bitmiyo ramazanda glen giden oodün kp 1 kilo tavuk 1 kilo but getirmiş ben ramazanın ilk günü onlardan yaparım eşime fırında bol sebzeli. rmazanın ilk günü mercimek corbası yapmak iyidir derler salata cacık yeter bizim beraber ilk iftarımız olck ve ben orucsuz olcam
Afiyet olsun canımcım sirkesiz turşu hiç duymamıştımsabah
6 topik peynir
1 salatalık
1 dilim çok tahıllı ekmek
ara
300 ml süt
1 sade soda
1 salatalık
öğlen
1 porsiyona yakın bulgur
yanına sirkesiz turşu
ara
1 k.elma
1 salatalık
akşam
125 gr kadar biftek tost makinesinde pişircem
biber
sade soda
ara
200 ml süt
toplam kalori : 1068 oluyor
belki birşeyler eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?