- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.581
Nasıl bir şey bildiğimiz kürek değil demi. Göğüsler sırt kollar karın hepsi çalışıyor tahmin ettiğim türde birşey iseKendimde bi derece gördüm bi mutlu oldum uçtum uçuştum bütün mesajları alıntılaya alıntılaya geldim hepsi gitmiş. Neyse 7. İdim sanırım çok sevindim tebrikler için teşekkür ederim hepinize. Bugün kürek aleti aldım kendime. Bide parasını ödediğim şey hemen gelmezse eve sinir oluyorumo yüzden servisle peşpeşe geldik eve.
Sonra hemen hazırlandım ilk kez çalışıyorum ya 10dk anca yaparım sanmıştım 3 çekişte pilim bitti 10 dk da 20 kürek çekebildimçok kötü gerçekten. Alışırım inşallah
Merhaba ben henüz eve gelebildimEee kızlar menüler nerde
Kuzum depresyon geçirdim hâlâ tam kendime gelemedim ki babamın ameliyati başka sorunlar birleşince işte soğudum hayattan resmenŞeker kullanmasak ne güzel olacak selülitler de azalıyor şekeri bırakınca
Afiyet olsun canım doyduysan süper
Ben yağ dökmüyorum salataya söğüş gibi düşün ama kasenin içinde
Içim fiti bir dönem çok tükettim pınarın da var proteinli süt ama bir iki aldığımda tabanında kalıp gibi süt birikintisi gibi birşey vardı sağlıksız buldum almadım sonra içim laktozsuz içiyorum artık
Kuzumm nasılsın nerelerdesin nasıl gidiyor herşey yoluna girdi mi ?
Buyur gel kuzum
Tostcu erolu bizde izlemiştik bizde gitmeyi düşünüyoruz tatilimizde siz gidip bir lezzet kontrolü yapın göründüğü gibi güzel mi
Ben de kızım uyuyunca hemen uyumuyorum o sakinlik çok güzel oluyor :))Herkes uyumuş
Ben çocuklar uyuduktan sonra biraz uyanık kalmayı seviyorum çalışmıyorum zaten sabah geç kalkıyorum. Peki sen neden uyanıksın
Evet canım tüm kaslar çalışıyor kondüsyon küreği v..t markanın küreği. Oğlum için aldım aslında. Okul sıralarında ve bilgisayar başında çocuk sürekli rahatsız bir sandalyede oturuyor duruş bozukluğu oluşmasın diye hem okçuluk sporuna götürüyorum 3 gün hem de bu aleti aldım. Bende yaparım diyordum ama çok zormuş.yinede denemeye devam edeceğimNasıl bir şey bildiğimiz kürek değil demi. Göğüsler sırt kollar karın hepsi çalışıyor tahmin ettiğim türde birşey ise
Afiyet olsun canım güzel dengelenmiş menün. Bugün benim çocukların menüsüde kuru fasulyeydi. Ama onlar pilavla yediMerhaba ben henüz eve gelebildimküçük seyahatimiz sona erdi lakin internetimde sorun yaşadım orda epey, sanırım bitti ve yükseltemedim de 25 gb aslında nasıl oluyorsa ...
Genel olarak sağlıklı beslendiğini söyleyebilirim
Bugünse
Sabah iki haşlanmış yumurta
domates salatalık
Kk peynir
Öğlen
İki köfte
biraz kısır
Yoğurt domates
Bir dilim ekmek
Akşam
7 8 kaşık kurufasülye yemeği
Canım dilerim sağlıklı mutlu güzel günlerin olsun. Sıkıntılı dönemlerden geçerken hiç bitmeyecek sanıyor insan herşey geçip gittiğinde kendimizi ne kadar yıprattığımızı farkediyoruz. Hadi inşallah bugün sana ve sevdiklerine hayırlı sağlıklı güzel haberli gelsinKuzum depresyon geçirdim hâlâ tam kendime gelemedim ki babamın ameliyati başka sorunlar birleşince işte soğudum hayattan resmen
Güzel menü canım afiyet olsun. Sabah kahvaltın güzel öğle ve akşam yemeğini uygun bir saatte birleştirip akşama da doyurucu ara öğün koymuşsun gibi sevdim aslında. Müsli nasıldı şeker içeriyor muyduMerhaba menüm yine geçe kaldı
Sabah 11:00 1 dilim beyaz peynir, domates, salatalık, biber,2 haşlanmış yumurta
13:30 yeşil çay
15:00 sütlü kahve
17:00 5 dolu yemek kaşığı hindi etiyle pişirilmiş yeşil mercimek yemeği,1 bardak ayran
19:00 1 kase yoğurt,2 kaşık müsli
20:001 bardak yeşil çay
2.5 lt su
Bahçe küreğiNasıl bir şey bildiğimiz kürek değil demi. Göğüsler sırt kollar karın hepsi çalışıyor tahmin ettiğim türde birşey ise
Sabah kahvaltı yapabilseydin yumurta peynir zeytin çok güzel olurdu.2 mayıs menüm
09.00
Yarum simit
13.00
1 kase yoğurt
4 yk yeşil fasulye
18.00
6 köfte fırında
1 patates fırında
10 erik
İftardan önce tartılsak ne güzel olurdu:)
akşam eve kacta gidiyosun kuzum saat 5.30da işten cıkıyorm ben o zamana kadar bildirimler bitmiş olsunda gerisi önemli değil bnm için ama ilk hafta illaki artı cıkılcak zaten
yap ap bi corba 2 gün gider nu da hesaba katbuğdaylı soğuk çorba sıraysir diyoruz biz ona bulgurlu ve mercimeklide oluyor dur ben liste yapayım aklımda kalsın
özel ama tutaydım iyiydi eşimde kesin bi şekilde tutmanı istemiyorum dediMalesef hiç kolay atlatamıyorlar akıllsız babaları ve halaları buna fırsat vermiyor. Biz psikolojileri bozulmasın diye yanlarında konuşulmasını yasakladığımız halde telefonunla arayıp çocukları daha çok içine çekiyorlar. Okullarına gidip rezillik çıkarıyorlar.Büyük lise son sınıf sınava hazırlanıyor, babaannesi yüzünden okula bile gitmek istemiyor var sen düşün gerisini
Allah ağzınızın tadını bozmasın, karşındakinin insan olması vicdan taşıması çok önemli.
İftardan önce tartılsak ne güzel olurdu:)
Çekmez bence yaahem bize de fikir olur iftara yetiştirip pişiririz
Seninki özel durum kuzucuk
ben sadece 1 saat yürüyüş yapıyorum ama hergun değil kuzum o yüzden girmedim listeye30/04/2018 Spor Listemiz
Buki_89 :120+60
drdotty : 110+60+135
segus :60+120+30
tgb1907 :
SchonerDuft : 60+120+15
_Safiye_ : 40+30
forestgump :
gamzelim080 :
Ghostpasha :45+30
tugbaFB G gamzelim080 siz spor yapıyor musunuz
Burdasın o zaman.Merhaba ben henüz eve gelebildimküçük seyahatimiz sona erdi lakin internetimde sorun yaşadım orda epey, sanırım bitti ve yükseltemedim de 25 gb aslında nasıl oluyorsa ...
Genel olarak sağlıklı beslendiğini söyleyebilirim
Bugünse
Sabah iki haşlanmış yumurta
domates salatalık
Kk peynir
Öğlen
İki köfte
biraz kısır
Yoğurt domates
Bir dilim ekmek
Akşam
7 8 kaşık kurufasülye yemeği
Afiyet olsun canımMerhaba menüm yine geçe kaldı
Sabah 11:00 1 dilim beyaz peynir, domates, salatalık, biber,2 haşlanmış yumurta
13:30 yeşil çay
15:00 sütlü kahve
17:00 5 dolu yemek kaşığı hindi etiyle pişirilmiş yeşil mercimek yemeği,1 bardak ayran
19:00 1 kase yoğurt,2 kaşık müsli
20:001 bardak yeşil çay
2.5 lt su
Kuzummm zor günler geçirdin arka arkaya sağlık sorunlarınız oldu esin belli sınavların var . Geçecek elbet bu günler şimdi daha iyisin umarımKuzum depresyon geçirdim hâlâ tam kendime gelemedim ki babamın ameliyati başka sorunlar birleşince işte soğudum hayattan resmen
Sen yaparsın şimdi zorlanman çok normal tabi. Oğlun içinde çok iyi düşünmüşsün kasta yapar duruşu da düzgün olur.Evet canım tüm kaslar çalışıyor kondüsyon küreği v..t markanın küreği. Oğlum için aldım aslında. Okul sıralarında ve bilgisayar başında çocuk sürekli rahatsız bir sandalyede oturuyor duruş bozukluğu oluşmasın diye hem okçuluk sporuna götürüyorum 3 gün hem de bu aleti aldım. Bende yaparım diyordum ama çok zormuş.yinede denemeye devam edeceğim
O gelmicem dedi artık diyet yapıyor ama takım ile olmayacağını söylediSchonerDuft canım senin bi arkadaşın mı vardı takım aday listesinde @iyiki varsin AZRAM nerelerde acaba Ramazan'a kadar 8-10 kilo vermek istiyordu ne oldu
Bahçe küreği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?