Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasıl bir şey bildiğimiz kürek değil demi. Göğüsler sırt kollar karın hepsi çalışıyor tahmin ettiğim türde birşey ise

Eee kızlar menüler nerde
Merhaba ben henüz eve gelebildim küçük seyahatimiz sona erdi lakin internetimde sorun yaşadım orda epey, sanırım bitti ve yükseltemedim de 25 gb aslında nasıl oluyorsa ...
Genel olarak sağlıklı beslendiğini söyleyebilirim
Bugünse
Sabah iki haşlanmış yumurta
domates salatalık
Kk peynir
Öğlen
İki köfte
biraz kısır
Yoğurt domates
Bir dilim ekmek
Akşam
7 8 kaşık kurufasülye yemeği

Merhaba menüm yine geçe kaldı
Sabah 11:00 1 dilim beyaz peynir, domates, salatalık, biber,2 haşlanmış yumurta
13:30 yeşil çay
15:00 sütlü kahve
17:00 5 dolu yemek kaşığı hindi etiyle pişirilmiş yeşil mercimek yemeği,1 bardak ayran
19:00 1 kase yoğurt,2 kaşık müsli
20:001 bardak yeşil çay
2.5 lt su

Kuzum depresyon geçirdim hâlâ tam kendime gelemedim ki babamın ameliyati başka sorunlar birleşince işte soğudum hayattan resmen

Nasıl bir şey bildiğimiz kürek değil demi. Göğüsler sırt kollar karın hepsi çalışıyor tahmin ettiğim türde birşey ise
Evet canım tüm kaslar çalışıyor kondüsyon küreği v..t markanın küreği. Oğlum için aldım aslında. Okul sıralarında ve bilgisayar başında çocuk sürekli rahatsız bir sandalyede oturuyor duruş bozukluğu oluşmasın diye hem okçuluk sporuna götürüyorum 3 gün hem de bu aleti aldım. Bende yaparım diyordum ama çok zormuş.yinede denemeye devam edeceğim

Afiyet olsun canım güzel dengelenmiş menün. Bugün benim çocukların menüsüde kuru fasulyeydi. Ama onlar pilavla yedi

Kuzum depresyon geçirdim hâlâ tam kendime gelemedim ki babamın ameliyati başka sorunlar birleşince işte soğudum hayattan resmen
Canım dilerim sağlıklı mutlu güzel günlerin olsun. Sıkıntılı dönemlerden geçerken hiç bitmeyecek sanıyor insan herşey geçip gittiğinde kendimizi ne kadar yıprattığımızı farkediyoruz. Hadi inşallah bugün sana ve sevdiklerine hayırlı sağlıklı güzel haberli gelsin

Güzel menü canım afiyet olsun. Sabah kahvaltın güzel öğle ve akşam yemeğini uygun bir saatte birleştirip akşama da doyurucu ara öğün koymuşsun gibi sevdim aslında. Müsli nasıldı şeker içeriyor muydu

İftardan önce tartılsak ne güzel olurdu:)

ahaha aynen katılıyorum
akşam eve kacta gidiyosun kuzum saat 5.30da işten cıkıyorm ben o zamana kadar bildirimler bitmiş olsunda gerisi önemli değil bnm için ama ilk hafta illaki artı cıkılcak zaten

sanırım gidemem o saate kuzum neyse sabah tartılırım artık sahurda çok yiyemiyorum ben zaten

30/04/2018 Spor Listemiz

Buki_89 :120+60
drdotty : 110+60+135
segus :60+120+30
tgb1907 :60+60
SchonerDuft : 60+120+15
_Safiye_ : 40+30
forestgump :
gamzelim080 :
Ghostpasha :45+30

dünkü menüm:
sabah:
minik sandvich
orta boy latte

ara:
1 yumurta

öğlen:
2 salatalık ve yoğurdu karıştırıp yedim

ara:
1 armut

akşam:
1 kabağı rendeleyip çok çok az yağda kavurup yogurtla yedim

kızlar yarın artı çıkmayacam çok mutluyum bu yediklerimde 700 gram gitmiş bugünde benzer şeyler yicem 200 gram artıdayım çünkü
hafta sonu kaçırdım biraz ama yerleşmeden kiloyu gönderdim bile

buğdaylı soğuk çorba sıraysir diyoruz biz ona bulgurlu ve mercimeklide oluyor dur ben liste yapayım aklımda kalsın
yap ap bi corba 2 gün gider nu da hesaba kat

özel ama tutaydım iyiydi eşimde kesin bi şekilde tutmanı istemiyorum dedi

ben sadece 1 saat yürüyüş yapıyorum ama hergun değil kuzum o yüzden girmedim listeye

günaydın canlar
MENÜ
kahvaltı: 1h.yumurta 2 köy biberi 1 salatalık 5 zeytin 1 id ekmek
öğle:salata ayran 1 id ekmek
ara:1 ayran 10 badem 1 avuç leblebi
akşam:1 id ananas 2 yk yulaf 2 ceviz 1 su bardağı yoğurt

ayy bugün listem değişir inşlalah sıkıldım bu listeden bakalım napmışız öğlen 12 45 randevu :))

Burdasın o zaman.
Afiyet olsun canım güzel menü ama ekmek ve kısır bir arada olmamalı
Afiyet olsun canım
Kuzummm zor günler geçirdin arka arkaya sağlık sorunlarınız oldu esin belli sınavların var . Geçecek elbet bu günler şimdi daha iyisin umarım
Sen yaparsın şimdi zorlanman çok normal tabi. Oğlun içinde çok iyi düşünmüşsün kasta yapar duruşu da düzgün olur.
SchonerDuft canım senin bi arkadaşın mı vardı takım aday listesinde @iyiki varsin AZRAM nerelerde acaba Ramazan'a kadar 8-10 kilo vermek istiyordu ne oldu
O gelmicem dedi artık diyet yapıyor ama takım ile olmayacağını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…