Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Latte ne ya.şekersiz içmişsindir kesin starbucks tan demi
yap ap bi corba 2 gün gider nu da hesaba kat

özel ama tutaydım iyiydi eşimde kesin bi şekilde tutmanı istemiyorum dedi
Benim elim çok bol 3 4 günlük yaparım muhtemelen
ben sadece 1 saat yürüyüş yapıyorum ama hergun değil kuzum o yüzden girmedim listeye
Ok canım bizde hergün yapmıyoruz zaten silerim listeden
Ne kadar verdiğini merak ediyorum bize de yaz afiyet olsun canım

2 mayıs menüm
09.00
Yarum simit

13.00
1 kase yoğurt
4 yk yeşil fasulye

18.00
6 köfte fırında
1 patates fırında
10 erik
sabah kahvaltı yarım simit 15 günde 1 olacak tatlım sürekli tüketme yumurta peynir yeşillik zeytin klasik kahvaltı makbul
birde köfte yanında patates yok haslama olsun yemeği olsun patates yok bildiğin şeker
eğer illada patataes yicem diyorsan hasladığın papates 1 gün beklicek ertesi gün yiceksin ve yumurta kadar olucak diyetisyenim öyle anlatmıştı bana

SchonerDuft canım senin bi arkadaşın mı vardı takım aday listesinde CANIM AZRAMM nerelerde acaba Ramazan'a kadar 8-10 kilo vermek istiyordu ne oldu
cnim burdayım,,ani bi mide rahatsizligim çıktı endi
SchonerDuft canım senin bi arkadaşın mı vardı takım aday listesinde CANIM AZRAMM nerelerde acaba Ramazan'a kadar 8-10 kilo vermek istiyordu ne oldu
Gunaydinlarr))) midemde çok yoğun ağrım oldu.endoskopi oldum bu yüzden gruptan sessizce ayrıldım.halada ağrı var.Schoneerdufta söyledim.biraz ara vereceğim diye ama aynı tempoda dvm ediyorum.şeker yok denecek kadar az,ekmek günde 1dilim karbonhidrat tuketmemeye çalışıyorum.günde 3litreye yakın su içiyorum.bakalim ne kadar bu mide agrisiyla dvm edeceğim.sizler ne durumdasınız?

bıkarsın o kadarda abartma bence

Çok yorgun uykusuz mevsim çarptı beni sen naptın
İyiyim kuzum bende tempo bana yaradi kilo almiyom yemek gelmiyo aklima meşgalem yoomus yemege sarıyormuşum megersem 54,2 yim ve diyet yapmiyom ama az yiyom oyle cok yemiyombazen 55 e cikiyom sonra 54 e düşüyom kilomu koruyom
Dün kardesimi sac makyaj mezuniyete hazirladim

Ayy insallah yaa unlu bi meykapcı olacam benn yoruyo giz makyaj insani parami hakediyomsanat bu sanat
inanırım size ankarada gitmediğim kuaför kalmamıştı takii isim vermeyim reklama girmeyelim hakikaten işini hakkıyla yapanlara saygı duyuyorum burada kaşına 10 lira 20 lira veriyoılar ben 70 tl veriyoırum düşün farkı ama helali hoş olsun hijyeni ustalığı tartılşılmaz başarılarınız devamı gelsin

ertesi güne bekleme sebebi neden
kendini iyi hissedrsen yine takılablirsin burda listeye girmeden destek olur sana da . sonucun ne oldu peki çıktı mı
bıkarsın o kadarda abartma bence
fazlasını iş yerine getiririm artık bakla aldım dün difrize atacam 1 günün yemeğe belli oldu kaldı 29 gün
işe başlamak sana yaradı desene
ya evet bırakamıyorum bi alışkanlık oldu yol üstünde kaç yerde var birinden almasam diğerinden dayanamayıp alıyorum bu arada şekersiz tabiki
çok tehlikeli diyeti bırakınca şekerli içmeye başlarsan ne olacak
kuaförlere verdiğim paraya hep acımışımdır hele o sac kesimine 30 40 tl vermek içimi acıtıyo
30 40 tl mi bir saç kesimi
kizlarrr hala oldummmmmmm geldi bebis dün gece
gözün aydın kuzum allah analı babalı büyütsün

oruc tutarsan iş yerinde nasıl yicen acaba
tavukta al bezelye kırmızı et al bulgur da al misafir cagrıırım diyosan yufka aal gül böregi fln yap buzluga at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…