- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.601
Latte ne ya.şekersiz içmişsindir kesindünkü menüm:
sabah:
minik sandvich
orta boy latte
ara:
1 yumurta
öğlen:
2 salatalık ve yoğurdu karıştırıp yedim
ara:
1 armut
akşam:
1 kabağı rendeleyip çok çok az yağda kavurup yogurtla yedim
kızlar yarın artı çıkmayacam çok mutluyum bu yediklerimde 700 gram gitmiş bugünde benzer şeyler yicem 200 gram artıdayım çünkü
hafta sonu kaçırdım biraz ama yerleşmeden kiloyu gönderdim bile
Benim elim çok bol 3 4 günlük yaparım muhtemelenyap ap bi corba 2 gün gider nu da hesaba kat
özel ama tutaydım iyiydi eşimde kesin bi şekilde tutmanı istemiyorum dedi
Ok canım bizde hergün yapmıyoruz zaten silerim listedenben sadece 1 saat yürüyüş yapıyorum ama hergun değil kuzum o yüzden girmedim listeye
Ne kadar verdiğini merak ediyorum bize de yaz afiyet olsun canımgünaydın canlar
MENÜ
kahvaltı: 1h.yumurta 2 köy biberi 1 salatalık 5 zeytin 1 id ekmek
öğle:salata ayran 1 id ekmek
ara:1 ayran 10 badem 1 avuç leblebi
akşam:1 id ananas 2 yk yulaf 2 ceviz 1 su bardağı yoğurt
ayy bugün listem değişir inşlalah sıkıldım bu listeden bakalım napmışız öğlen 12 45 randevu :))
sabah kahvaltı yarım simit 15 günde 1 olacak tatlım sürekli tüketme yumurta peynir yeşillik zeytin klasik kahvaltı makbul2 mayıs menüm
09.00
Yarum simit
13.00
1 kase yoğurt
4 yk yeşil fasulye
18.00
6 köfte fırında
1 patates fırında
10 erik
cnim burdayım,,ani bi mide rahatsizligim çıktı endiSchonerDuft canım senin bi arkadaşın mı vardı takım aday listesinde CANIM AZRAMM nerelerde acaba Ramazan'a kadar 8-10 kilo vermek istiyordu ne oldu
Gunaydinlarr))) midemde çok yoğun ağrım oldu.endoskopi oldum bu yüzden gruptan sessizce ayrıldım.halada ağrı var.Schoneerdufta söyledim.biraz ara vereceğim diye ama aynı tempoda dvm ediyorum.şeker yok denecek kadar az,ekmek günde 1dilim karbonhidrat tuketmemeye çalışıyorum.günde 3litreye yakın su içiyorum.bakalim ne kadar bu mide agrisiyla dvm edeceğim.sizler ne durumdasınız?SchonerDuft canım senin bi arkadaşın mı vardı takım aday listesinde CANIM AZRAMM nerelerde acaba Ramazan'a kadar 8-10 kilo vermek istiyordu ne oldu
bıkarsın o kadarda abartma benceLatte ne ya.şekersiz içmişsindir kesinstarbucks tan demi
Benim elim çok bol 3 4 günlük yaparım muhtemelen
Ok canım bizde hergün yapmıyoruz zaten silerim listeden
Ne kadar verdiğini merak ediyorum bize de yaz afiyet olsun canım
İyiyim kuzum bende tempo bana yaradi kilo almiyom yemek gelmiyo aklima meşgalem yoomus yemege sarıyormuşum megersemÇok yorgun uykusuz mevsim çarptı beni sen naptın
Giniydin 10 gun oluyo zaar bi msj attiydim sağabıkarsın o kadarda abartma bence
abaartt daha 4 gün olmşGiniydin 10 gun oluyo zaar bi msj attiydim sağabahtin mi yooio
Latte ne ya.şekersiz içmişsindir kesinstarbucks tan demi
Ayy insallah yaa unlu bi meykapcı olacam bennabaartt daha 4 gün olmş
cvp verdimpeh mutlu oldum keskem gelin makyajımı sana yaptıraydm belkim ilerde ünlü fln olursun
kuaförlere verdiğim paraya hep acımışımdır hele o sac kesimine 30 40 tl vermek içimi acıtıyoAyy insallah yaa unlu bi meykapcı olacam bennyoruyo giz makyaj insani parami hakediyom sanat bu sanat
inanırım size ankarada gitmediğim kuaför kalmamıştı takii isim vermeyim reklama girmeyelim hakikaten işini hakkıyla yapanlara saygı duyuyorum burada kaşına 10 lira 20 lira veriyoılar ben 70 tl veriyoırum düşün farkı ama helali hoş olsun hijyeni ustalığı tartılşılmaz başarılarınız devamı gelsinAyy insallah yaa unlu bi meykapcı olacam bennyoruyo giz makyaj insani parami hakediyom sanat bu sanat
hadi insallah canimevet ya bir göremedim ayaklarım halen şiş ellerimde öyle bakalım cuma görürüm inşallah
gözün aydın allah analı babalı büyütsün ömrü bahtı güzelliklerle dolsun vicdanlı dürüst bir birey olsun bol bol koklayın yerime meleğinizi:)kizlarrr hala oldummmmmmm geldi bebis dün gece
cok cok sagol canimmgözün aydın allah analı babalı büyütsün ömrü bahtı güzelliklerle dolsun vicdanlı dürüst bir birey olsun bol bol koklayın yerime meleğinizi:)
ertesi güne bekleme sebebi nedensabah kahvaltı yarım simit 15 günde 1 olacak tatlım sürekli tüketme yumurta peynir yeşillik zeytin klasik kahvaltı makbul
birde köfte yanında patates yok haslama olsun yemeği olsun patates yok bildiğin şeker
eğer illada patataes yicem diyorsan hasladığın papates 1 gün beklicek ertesi gün yiceksin ve yumurta kadar olucak diyetisyenim öyle anlatmıştı bana
kendini iyi hissedrsen yine takılablirsin burda listeye girmeden destek olur sana da . sonucun ne oldu peki çıktı mıcnim burdayım,,ani bi mide rahatsizligim çıktı endi
Gunaydinlarr))) midemde çok yoğun ağrım oldu.endoskopi oldum bu yüzden gruptan sessizce ayrıldım.halada ağrı var.Schoneerdufta söyledim.biraz ara vereceğim diye ama aynı tempoda dvm ediyorum.şeker yok denecek kadar az,ekmek günde 1dilim karbonhidrat tuketmemeye çalışıyorum.günde 3litreye yakın su içiyorum.bakalim ne kadar bu mide agrisiyla dvm edeceğim.sizler ne durumdasınız?
fazlasını iş yerine getiririm artıkbıkarsın o kadarda abartma bence
işe başlamak sana yaradı deseneİyiyim kuzum bende tempo bana yaradi kilo almiyom yemek gelmiyo aklima meşgalem yoomus yemege sarıyormuşum megersem54,2 yim ve diyet yapmiyom ama az yiyom oyle cok yemiyom bazen 55 e cikiyom sonra 54 e düşüyom kilomu koruyom
Dün kardesimi sac makyaj mezuniyete hazirladim
çok tehlikeli diyeti bırakınca şekerli içmeye başlarsan ne olacakya evet bırakamıyorum bi alışkanlık oldu yol üstünde kaç yerde var birinden almasam diğerinden dayanamayıp alıyorum bu arada şekersiz tabiki
30 40 tl mi bir saç kesimikuaförlere verdiğim paraya hep acımışımdır hele o sac kesimine 30 40 tl vermek içimi acıtıyo
gözün aydın kuzum allah analı babalı büyütsünkizlarrr hala oldummmmmmm geldi bebis dün gece
oruc tutarsan iş yerinde nasıl yicen acabaertesi güne bekleme sebebi neden
kendini iyi hissedrsen yine takılablirsin burda listeye girmeden destek olur sana da . sonucun ne oldu peki çıktı mı
fazlasını iş yerine getiririm artıkbakla aldım dün difrize atacam 1 günün yemeğe belli oldu kaldı 29 gün
işe başlamak sana yaradı desene
çok tehlikeli diyeti bırakınca şekerli içmeye başlarsan ne olacak
30 40 tl mi bir saç kesimi
gözün aydın kuzum allah analı babalı büyütsün
çok tehlikeli diyeti bırakınca şekerli içmeye başlarsan ne olacak
sabah 69,10 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?