Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oruc tutarsan iş yerinde nasıl yicen acaba
tavukta al bezelye kırmızı et al bulgur da al misafir cagrıırım diyosan yufka aal gül böregi fln yap buzluga at
işyerindekiler yicek ziyan olmamış olur yok kuzum kendime hazırlıcam bizde oruç tutan yok büyüklerin hepsi rahatsız eşimde tansiyon hastası tansiyon yükseliyor aç kalınca sonra hastanelerde sürünyoruz
ben alışamıyorum 2 gün yaptım 3.cü gün başa dönüyorum kahvede sıkıntı yok . mesela şuan canım ramazan şerbeti çekiyor şokta olan çok güzel aşeriyorum resmen yarın alacam ama geldiyse onlara.
inşallah 68 e düştümmü gerisi kolay gelecek gibi hissediyorum
kızlar UMEYYE nerelerde bi izne ayrıldı bi dahada dönmedi
en son rahatsızdı toparlayamadı sanırım

o zman rahatsın sahurlukta bol bol peynir süt yogurt yumurta bulundur bide hurma al iftarda sahurda 1 er ane yrsn sekerini dengeler

cnim desteğin için cok teşekkür ederim.Cnim sonuç temiz hiç bi problem yok.ama ağrı neden anlamış değilim.tabi cnim memnuniyetle))))sizin motivenizi düşürmemek için katılmadım.

o zman rahatsın sahurlukta bol bol peynir süt yogurt yumurta bulundur bide hurma al iftarda sahurda 1 er ane yrsn sekerini dengeler
bol bol sütlaç yaparım sütlü irmik yaparım dengeler . kardeş olmayınca böyle günlerde kimse olmuyor malesef ben anneme kvye giderim ancak eskiden babamla tutardık ama artık oda tutamıyor bir baş kaldım anlayacağın
cnim desteğin için cok teşekkür ederim.Cnim sonuç temiz hiç bi problem yok.ama ağrı neden anlamış değilim.tabi cnim memnuniyetle))))sizin motivenizi düşürmemek için katılmadım.
strestendir kuzum bende çok sorun yaşıyorum gerek bağırsak gerek mide drler stres diyor hastalık kadar kötü ee de bakim kaç kilo oldun

bizim evde de bi ben tutardım simdi kim tutck cok merak ediyorm
ben uyanmadan kalkıp kahvaltı yapıyodular kapımı kapatıpta bende bastım sizi diye mutfaga dalıyodum

amin canim darisi tüm isteyenlerin basinaaa

Meraba kizlar hepinize kilo verme sürecinde başarılar diliyorum
Sevgili takım kaptanı kaptinn gruba üye alıyormuşsunuz başka gruplarda var ama sizin grubunuz yakın geldi bana burdan mı yazmaliyım kendimle ilgili detayları yoksa diğer başlıktan mı sizi seçmek istiyorum diye ya da bizim seçim şansımız var mı

cnim az once tartildim, sadece limonlu su icmistim.78.10grm çıktım..ilk tartildigimda 80.70cikmistim.çok az gitmiş...
Cnim benimde aklıma sürekli ramazan geliyor.ne yemem lazım hiç bilmiyorum.ekmek yemicem diyorum.peki ya sahurr?

hoşgeldn canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kendini bize tanıtabilirsin

sen 69 da ben 66 da tıkıldım kaldım ,ben sevemedim o şerbetleri yaa çook tatlı içme bi süre ramazanda içersin

amin canim darisi tüm isteyenlerin basinaaa
aminnn kuzuummmm
hoş geldin canım yerimiz var tabiki birinci sayfada kurallarımız yazıyor kendide tanıtırsan deneyimlerinden de bahsedersen seni daha iyi tanımış oluruz
ekmek yiyebilirsin canım tahıllı , kepek ki bize yasak kepek yeme , çavdar , tam buğday dönüşümleride var bunların onları paylaşacam yeterki beyaz ekmek yeme
sen 69 da ben 66 da tıkıldım kaldım ,ben sevemedim o şerbetleri yaa çook tatlı içme bi süre ramazanda içersin
ben veda ediyorum artık 69 a hoşgeldin 68 yapacam sende birden ineceksin bak gör
Selam kızlar okuldan geldim bebişle uğraşıyorum. Yarın tartı günü ve ben hiç tartılmak istemiyorum....

kilo mu aldın sana göre az mı verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…