- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.621
maşallahsabah 69,10 çıktım
işyerindekiler yicek ziyan olmamış oluroruc tutarsan iş yerinde nasıl yicen acaba
tavukta al bezelye kırmızı et al bulgur da al misafir cagrıırım diyosan yufka aal gül böregi fln yap buzluga at
ben alışamıyorum 2 gün yaptım 3.cü gün başa dönüyorum kahvede sıkıntı yok . mesela şuan canım ramazan şerbeti çekiyor şokta olan çok güzel aşeriyorum resmen yarın alacam ama geldiyse onlara.şekerli hiçbişey içmiyorum artık diyetten sonrada içemem alıştım çünkü canım o yüzden sorun yok
yarın 68 i ucundan kıyısından görsen büyük moral olur sana canım ha gayret bugün çok dikkat et
en son rahatsızdı toparlayamadı sanırımkızlarUMEYYE nerelerde bi izne ayrıldı bi dahada dönmedi
o zman rahatsın sahurlukta bol bol peynir süt yogurt yumurta bulundur bide hurma al iftarda sahurda 1 er ane yrsn sekerini dengelerişyerindekiler yicek ziyan olmamış oluryok kuzum kendime hazırlıcam bizde oruç tutan yok büyüklerin hepsi rahatsız eşimde tansiyon hastası tansiyon yükseliyor aç kalınca sonra hastanelerde sürünyoruz
ben alışamıyorum 2 gün yaptım 3.cü gün başa dönüyorum kahvede sıkıntı yok . mesela şuan canım ramazan şerbeti çekiyor şokta olan çok güzel aşeriyorum resmen yarın alacam ama geldiyse onlara.
inşallah 68 e düştümmü gerisi kolay gelecek gibi hissediyorum
en son rahatsızdı toparlayamadı sanırım
cnim desteğin için cok teşekkür ederim.Cnim sonuç temiz hiç bi problem yok.ama ağrı neden anlamış değilim.tabi cnim memnuniyetle))))sizin motivenizi düşürmemek için katılmadım.ertesi güne bekleme sebebi neden
kendini iyi hissedrsen yine takılablirsin burda listeye girmeden destek olur sana da . sonucun ne oldu peki çıktı mı
fazlasını iş yerine getiririm artıkbakla aldım dün difrize atacam 1 günün yemeğe belli oldu kaldı 29 gün
işe başlamak sana yaradı desene
çok tehlikeli diyeti bırakınca şekerli içmeye başlarsan ne olacak
30 40 tl mi bir saç kesimi
gözün aydın kuzum allah analı babalı büyütsün
bol bol sütlaç yaparım sütlü irmik yaparımo zman rahatsın sahurlukta bol bol peynir süt yogurt yumurta bulundur bide hurma al iftarda sahurda 1 er ane yrsn sekerini dengeler
strestendir kuzum bende çok sorun yaşıyorum gerek bağırsak gerek mide drler stres diyor hastalık kadar kötü ee de bakim kaç kilo olduncnim desteğin için cok teşekkür ederim.Cnim sonuç temiz hiç bi problem yok.ama ağrı neden anlamış değilim.tabi cnim memnuniyetle))))sizin motivenizi düşürmemek için katılmadım.
bizim evde de bi ben tutardım simdi kim tutck cok merak ediyormbol bol sütlaç yaparım sütlü irmik yaparımdengeler . kardeş olmayınca böyle günlerde kimse olmuyor malesef ben anneme kvye giderim ancak eskiden babamla tutardık ama artık oda tutamıyor bir baş kaldım anlayacağın
strestendir kuzum bende çok sorun yaşıyorum gerek bağırsak gerek mide drler stres diyor hastalık kadar kötü ee de bakim kaç kilo oldun
bizim evde de bi ben tutardım simdi kim tutck cok merak ediyorm
ben uyanmadan kalkıp kahvaltı yapıyodular kapımı kapatıpta bende bastım sizi diye mutfaga dalıyodum
amin canim darisi tüm isteyenlerin basinaaaertesi güne bekleme sebebi neden
kendini iyi hissedrsen yine takılablirsin burda listeye girmeden destek olur sana da . sonucun ne oldu peki çıktı mı
fazlasını iş yerine getiririm artıkbakla aldım dün difrize atacam 1 günün yemeğe belli oldu kaldı 29 gün
işe başlamak sana yaradı desene
çok tehlikeli diyeti bırakınca şekerli içmeye başlarsan ne olacak
30 40 tl mi bir saç kesimi
gözün aydın kuzum allah analı babalı büyütsün
cnim az once tartildim, sadece limonlu su icmistim.78.10grm çıktım..ilk tartildigimda 80.70cikmistim.çok az gitmiş...bol bol sütlaç yaparım sütlü irmik yaparımdengeler . kardeş olmayınca böyle günlerde kimse olmuyor malesef ben anneme kvye giderim ancak eskiden babamla tutardık ama artık oda tutamıyor bir baş kaldım anlayacağın
strestendir kuzum bende çok sorun yaşıyorum gerek bağırsak gerek mide drler stres diyor hastalık kadar kötü ee de bakim kaç kilo oldun
daha kolay oluyo calışırkenn evde zaman geçmiyo bi türlüsizde de durum farklı değilmiş desene . işyerinde nasıl olacak onu düşünüyorum ben
cok sevindim kuzuuummmkizlarrr hala oldummmmmmm geldi bebis dün gece
hoşgeldn canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kendini bize tanıtabilirsinMeraba kizlar hepinize kilo verme sürecinde başarılar diliyorum
Sevgili takım kaptanıkaptinn gruba üye alıyormuşsunuz başka gruplarda var ama sizin grubunuz yakın geldi bana burdan mı yazmaliyım kendimle ilgili detayları yoksa diğer başlıktan mı sizi seçmek istiyorum diye ya da bizim seçim şansımız var mı
ben alışamıyorum 2 gün yaptım 3.cü gün başa dönüyorum kahvede sıkıntı yok . mesela şuan canım ramazan şerbeti çekiyor şokta olan çok güzel aşeriyorum resmen yarın alacam ama geldiyse onlara.
inşallah 68 e düştümmü gerisi kolay gelecek gibi hissediyorum
en son rahatsızdı toparlayamadı sanırım
aminnn kuzuummmm
amin canim darisi tüm isteyenlerin basinaaa
hoş geldin canım yerimiz var tabiki birinci sayfada kurallarımız yazıyor kendide tanıtırsan deneyimlerinden de bahsedersen seni daha iyi tanımış oluruzMeraba kizlar hepinize kilo verme sürecinde başarılar diliyorum
Sevgili takım kaptanıkaptinn gruba üye alıyormuşsunuz başka gruplarda var ama sizin grubunuz yakın geldi bana burdan mı yazmaliyım kendimle ilgili detayları yoksa diğer başlıktan mı sizi seçmek istiyorum diye ya da bizim seçim şansımız var mı
ekmek yiyebilirsin canım tahıllı , kepek ki bize yasak kepek yeme , çavdar , tam buğday dönüşümleride var bunların onları paylaşacam yeterki beyaz ekmek yemecnim az once tartildim, sadece limonlu su icmistim.78.10grm çıktım..ilk tartildigimda 80.70cikmistim.çok az gitmiş...
Cnim benimde aklıma sürekli ramazan geliyor.ne yemem lazım hiç bilmiyorum.ekmek yemicem diyorum.peki ya sahurr?
ben veda ediyorum artık 69 a hoşgeldin 68 yapacamsen 69 da ben 66 da tıkıldım kaldım ,ben sevemedim o şerbetleri yaa çook tatlı içme bi süreramazanda içersin
Selam kızlar okuldan geldim bebişle uğraşıyorum. Yarın tartı günü ve ben hiç tartılmak istemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?