- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.641
geçen hafta cuma kaçtın 82,10 ?@SchonerDuft ben en son 82.1 idim kilomu yarına saklayımmı yazimmi :) meraklandırımmı
hava çok sıcak zararı olmasın sana1 saat tempolu yuruyüş yaptım popoma kadar terledim yaa dr uzak koştur koştur iyi geldi ama moral olarak süperim
79.8geçen hafta cuma kaçtın 82,10 ?
bugün diyetisyende kaç çıktın
aşırı sıcak yasak gölgeden gittim kuzum ankara tunus caddesi olgunlar kenarlar gölge ama terledim sadece sürekli oyle yürümüyorum hemen olumlama yapıyoruz iyiiz dersek iyyiz kötü enerji yok:))hava çok sıcak zararı olmasın sana
ne kadar zamnda gittiki az diyorsuncnim az once tartildim, sadece limonlu su icmistim.78.10grm çıktım..ilk tartildigimda 80.70cikmistim.çok az gitmiş...
Cnim benimde aklıma sürekli ramazan geliyor.ne yemem lazım hiç bilmiyorum.ekmek yemicem diyorum.peki ya sahurr?
1 HAFTA da ne kadar gitti diyetisyende. şimdi anlamak için soruyorum
tunus caddesi neredeydi hatırlamam gerekli . bir sınavlara gidip geliyordum çok iyi geliyordu bana ankara .aşırı sıcak yasak gölgeden gittim kuzum ankara tunus caddesi olgunlar kenarlar gölge ama terledim sadece sürekli oyle yürümüyorum hemen olumlama yapıyoruz iyiiz dersek iyyiz kötü enerji yok:))
2.3 gitti1 HAFTA da ne kadar gitti diyetisyende. şimdi anlamak için soruyorumgeçen hafta cuma kendi tartında 82,10 muydun
nasıl anlatayım ki sana çağdaş sanat kültürü var iş bankasının büyük binası var eski adı dedeman oteli var akün sahnesinin arka paralel caddesi en bilindik mekanaları yazdım genelkurmay kavşağından başlar bir iç paralel sokak olarak tunalıya kadar cıkar bu sokak bir ön caddesi atatürk bulvarı zaten cok uzundur fazlamı detaylı oldu:)tunus caddesi neredeydi hatırlamam gerekli . bir sınavlara gidip geliyordum çok iyi geliyordu bana ankara .
tunali hilmi caddesi varya orası ile karıştırdım çaktırma tunus deyincenasıl nalatayım ki sana çağdaş sanat kültürü var iş bankasının büyük binası var eski adı dedeman oteli var akin sahnesinin arka paralel caddesi en bilindik meknaaları yazdım genelkurmay kavşağından başlar bir iç paralel sokak olarak yunalıya kadar cıkar bu sokak
hahaha onun paraleli kuzumtunali hilmi caddesi varya orası ile karıştırdım çaktırma tunus deyince
nedennnnnSelam kızlar okuldan geldim bebişle uğraşıyorum. Yarın tartı günü ve ben hiç tartılmak istemiyorum....
yarın cuma yalnızakşam arkadaşlar ile buluşacaz sahile 3 katlı pastane açılmış orya gidecez geçen sefer muzlu süt ile geçiştirdim onlar muhallebi yediler ben onlara baktım şimdi ben ne yapayımcanım felaket şekilde tatlı bişiler istiyor ne yapsam da şu kriz geçse
OK KESİN GEÇTİM çünkü dolanıp metroya öyle geçiyordum.hahaha onun paraleli kuzum
yicem demiyorum bana çözüm bulun diyorumyarın cuma yalnız
canım geçen cumaki kilonu yazar mısın bana notlarımda eksik varda yazmamısım
gitmeden önce akşam yemegini yersen bence kriz falan kalmazyicem demiyorum bana çözüm bulun diyorumo krizin geçmesi lazım he yarın cuma olmasa yermiydim yine yemezdim yağ deposu ve şeker deposu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?