Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşam arkadaşlar ile buluşacaz sahile 3 katlı pastane açılmış orya gidecez geçen sefer muzlu süt ile geçiştirdim onlar muhallebi yediler ben onlara baktım şimdi ben ne yapayım canım felaket şekilde tatlı bişiler istiyor ne yapsam da şu kriz geçse

aşırı sıcak yasak gölgeden gittim kuzum ankara tunus caddesi olgunlar kenarlar gölge ama terledim sadece sürekli oyle yürümüyorum hemen olumlama yapıyoruz iyiiz dersek iyyiz kötü enerji yok:))
tunus caddesi neredeydi hatırlamam gerekli . bir sınavlara gidip geliyordum çok iyi geliyordu bana ankara .

tunus caddesi neredeydi hatırlamam gerekli . bir sınavlara gidip geliyordum çok iyi geliyordu bana ankara .
nasıl anlatayım ki sana çağdaş sanat kültürü var iş bankasının büyük binası var eski adı dedeman oteli var akün sahnesinin arka paralel caddesi en bilindik mekanaları yazdım genelkurmay kavşağından başlar bir iç paralel sokak olarak tunalıya kadar cıkar bu sokak bir ön caddesi atatürk bulvarı zaten cok uzundur fazlamı detaylı oldu:)

tunali hilmi caddesi varya orası ile karıştırdım çaktırma tunus deyince

yarın cuma yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…