Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya kaptanım 2 aydır o kadar güzel gidiyordum ki 85.5 ten 77 ye geriledim sonra birden almaya başladım tekrar. Buraya 78.5 le geldim. Adetim çoooook gecikti fena şişlik var. Ama en önemlisi galiba diyet yapnaktan sıkıldım. Okulda millet gözüme soka soka habire yiyor ve incecikler. Kendimden nefret eder hale geldim. Galiba metabolizmam hiç çalışmıyor benim

sen kan değerlerine baktırdınmı insülin direnci varsa veremessin demir eksikse veremessin b12 cinko ödem vucut ne durumda aile hekimine git kanlarına baktır gerisi kolay istersen listelerimi aatrım sana

sen kan değerlerine baktırdınmı insülin direnci varsa veremessin demir eksikse veremessin b12 cinko ödem vucut ne durumda aile hekimine git kanlarına baktır gerisi kolay istersen listelerimi aatrım sana
Ben de bir kaç günfür aynı şeyi düşünüyorum.ya benim yaptıklarımı başka biri yapsaydı eriyip bitmişti. Buraya geleli menülerim berbat bakma onlara insilün direncine sağlık ocağında bakılıyor mu? Demir eksikliğim var bu arada.hem zayıf olmak istiyorum hem de diyet yapasım kaçtı. Yememeye çalışıyorum yine de yasaklıları....

hoşgeldn canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kendini bize tanıtabilirsin
Hoşbulduk canım güncel kilomu bilemiyorum acıkcası en son h sonu tartıldığımda 67.2 ydim diyet günlüklerinde 2 grupta yaziyordum ama motivasyonumu bir türlü saglayamadim bir hafta - deysem oteki hafta + dayım bu kış 69 ları gördüm ki bu benim hayatımda ulaştiğım max kilo her zaman sağlığıma beslenmeme dikkat ederdim 5-6 kilo fazlalıkları vermişliğim var daha önce tecrübeliyim yani diyette ve genelde 60 ın altinda seyrederdim şimdi 60 ın hayalini kuruorum son 2 yılda 10 kilodan fazla aldım evliyim bebek dusünuyoruz o yuzden şu ustümdeki fazlalıklardan kurtulayım istiyorum daha sağlıklı bir hamilelik ve bebek için bu arada memurum kızlar oturarak çalısıyorum zaten ise basladiktan sonra aldığım kilolar kalçamda birikti asıl sorunumda popo ve bacaklar su an isyerinde olduğum icin tel den giriş yapıyorum mesaide fırsat buldukca yazabilirim biraz uzun bi girizgah oldu kusura bakmayın

moralni bozma sakınnnn millet yesin bosver sen diyetine sıkı sarıl ki tatil basladıgında inccik olabilesin

evet canım bakılıyor aile hekimine söylersen o gerekli tetkikleri ister yaptırırsın

Hosbulduk canim cok tesekkur ederim sicak karşilaman icin

ah ne güzel bebek mi düşünüyosunuz insallah ansip olur :) tekrar hoşgeldn giriş kilonu 67 olarak yzıyorum hedef kilonuda 58 diyelim mi ?
oturarak calısınca niyeyse kilo basenlere gidiyo direk

uffff cok zor ben kesinlikle yerdim:)

gitmeden önce akşam yemegini yersen bence kriz falan kalmaz
iş çıkışı arkadaş beni alacak yemek yemicem bugün akşam bir bardak süt içerim belki meyve yanına
Kilo almaktan ziyade şiş gibiyim adetimin üzerinden 24 gün geçti düzenli oluyordum ne oldu anlamadım. Bazen olacak gibi ağrı geliyor ama gerisi yok.(not: hamile değilim test yaptım)
şişlik için limonlu su iç gün içinde birde sabah kahvaltıdan önce 1çay bardağı kimyonlu su iç 10 dk sonra kahvaltı yap.adet olmak istiyorsan da soğan suyu iç günde 2 kere
canın makarna istedi mesela 1 tabak tam buğdaylı yiyebilirsin o gün başka ekmek tüketme . poğaça istedi tam buğday unlu yap sıkma istedi tam buğday unlu yap çikolata istedi bitter ye bitterli çeşitlerde çok . tabi tahlili ihmal etme
birazda aklımızda bitiyor nasl vercem dersek inan dikkat etsek bile gram oynamıyor yarın gitsene sağlık ocağına

diyetisyene gidince daha motive oluyosun bende gittim bi 2 ay kadar sonra bıraktım kilo vermemde yavaşladı
eger gidebiliyosan hedef kilona kadar devam et bence
bırakmam kuzum diyetisyenimi şükür işim iyi mamaşımda iyi yetiyor onada ben kendim nasıl mutlu olucaksam eşimde hep destekçim sağolsun kilolu mutlu değilim hamilelik kortizon yığrattı beni 64 kiloydum bekarken doğum ilaç evlilik vucut bir tuhaf oldu daha öncede diyetisyenle 14 kilo verdmiştim 8 ayda yaptım gene yaparım yaa moral oluyor destek oluyor ben kendi başıma yapamıyorum en azıdan korumaya kadar gidicem o zamana da alısır mide diye düşünüyorum eşimide başlattım rejime cok başarılı değil ama olsun elinden geldiği kadar yapmaya çalışıyor

yicem demiyorum bana çözüm bulun diyorum o krizin geçmesi lazım he yarın cuma olmasa yermiydim yine yemezdim yağ deposu ve şeker deposu
Canım belki şekersız bitki ya da meyve çaylarından içebilirsin ya da tarçınlı süt içebilirsin mümkünse tarçın tatlı isteğini yok eder

cnim 3hafta oldu.geçen yıl 8gunde bukadar vermiştim.
bu sefer çok dikkat etmedin ve giden kilo az olsun bizim olsun
Hosbulduk canim cok tesekkur ederim sicak karşilaman icin

diyet yöntemlerin ?
bende bebek istiyorum 1 ay sonra korunmayı bırakacam kısmetse hedefim 65 olmak ama içimden geçen 61 62 olmak
cnim iki hurma yiyebilirsin ve ya meyveli yoğurt olabilir
hurma yok yanımda ama alabilirim erken çıkarsam
uffff cok zor ben kesinlikle yerdim:)
ben yemem inat ettim mi ağzımın suyu aksa da 1 lokma yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…