- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.661
Kilo almaktan ziyade şiş gibiyim adetimin üzerinden 24 gün geçti düzenli oluyordum ne oldu anlamadım. Bazen olacak gibi ağrı geliyor ama gerisi yok.(not: hamile değilim test yaptım)
kilo mu aldın sana göre az mı verdin
Ya kaptanım 2 aydır o kadar güzel gidiyordum ki 85.5 ten 77 ye geriledim sonra birden almaya başladım tekrar. Buraya 78.5 le geldim. Adetim çoooook gecikti fena şişlik var. Ama en önemlisi galiba diyet yapnaktan sıkıldım. Okulda millet gözüme soka soka habire yiyor ve incecikler. Kendimden nefret eder hale geldim. Galiba metabolizmam hiç çalışmıyor benimnedennnnn
evet kuzum her hafta perşembe listemde degişiyor bakalım amacımız 60 ile 65 arasına inmek daha yolumnuz uzunçok iyi vermişin canımhaftalık gidiyosun dimi diyetisyene
sen kan değerlerine baktırdınmı insülin direnci varsa veremessin demir eksikse veremessin b12 cinko ödem vucut ne durumda aile hekimine git kanlarına baktır gerisi kolay istersen listelerimi aatrım sanaYa kaptanım 2 aydır o kadar güzel gidiyordum ki 85.5 ten 77 ye geriledim sonra birden almaya başladım tekrar. Buraya 78.5 le geldim. Adetim çoooook gecikti fena şişlik var. Ama en önemlisi galiba diyet yapnaktan sıkıldım. Okulda millet gözüme soka soka habire yiyor ve incecikler. Kendimden nefret eder hale geldim. Galiba metabolizmam hiç çalışmıyor benim
evet kuzum her hafta perşembe listemde degişiyor bakalım amacımız 60 ile 65 arasına inmek daha yolumnuz uzun
Ben de bir kaç günfür aynı şeyi düşünüyorum.ya benim yaptıklarımı başka biri yapsaydı eriyip bitmişti. Buraya geleli menülerim berbat bakma onlarasen kan değerlerine baktırdınmı insülin direnci varsa veremessin demir eksikse veremessin b12 cinko ödem vucut ne durumda aile hekimine git kanlarına baktır gerisi kolay istersen listelerimi aatrım sana
Hoşbulduk canımhoşgeldn canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kendini bize tanıtabilirsin
moralni bozma sakınnnn millet yesin bosver sen diyetine sıkı sarıl ki tatil basladıgında inccik olabilesinYa kaptanım 2 aydır o kadar güzel gidiyordum ki 85.5 ten 77 ye geriledim sonra birden almaya başladım tekrar. Buraya 78.5 le geldim. Adetim çoooook gecikti fena şişlik var. Ama en önemlisi galiba diyet yapnaktan sıkıldım. Okulda millet gözüme soka soka habire yiyor ve incecikler. Kendimden nefret eder hale geldim. Galiba metabolizmam hiç çalışmıyor benim
cnim 3hafta oldu.geçen yıl 8gunde bukadar vermiştim.ne kadar zamnda gittiki az diyorsun
Ben de bir kaç günfür aynı şeyi düşünüyorum.ya benim yaptıklarımı başka biri yapsaydı eriyip bitmişti. Buraya geleli menülerim berbat bakma onlarainsilün direncine sağlık ocağında bakılıyor mu? Demir eksikliğim var bu arada.hem zayıf olmak istiyorum hem de diyet yapasım kaçtı. Yememeye çalışıyorum yine de yasaklıları....
Hosbulduk canim cok tesekkur ederim sicak karşilaman icinaminnn kuzuummmm
hoş geldin canım yerimiz var tabiki birinci sayfada kurallarımız yazıyor kendide tanıtırsan deneyimlerinden de bahsedersen seni daha iyi tanımış oluruz
ekmek yiyebilirsin canım tahıllı , kepek ki bize yasak kepek yeme , çavdar , tam buğday dönüşümleride var bunların onları paylaşacam yeterki beyaz ekmek yeme
ben veda ediyorum artık 69 a hoşgeldin 68 yapacamsende birden ineceksin bak gör
kilo mu aldın sana göre az mı verdin
cnim iki hurma yiyebilirsin ve ya meyveli yoğurt olabiliryicem demiyorum bana çözüm bulun diyorumo krizin geçmesi lazım he yarın cuma olmasa yermiydim yine yemezdim yağ deposu ve şeker deposu
14.takımda olduğum kadar hiç bir yerde böyle sıcak karsilanmamistim bendeHosbulduk canim cok tesekkur ederim sicak karşilaman icin
ah ne güzel bebek mi düşünüyosunuz insallah ansip olur :) tekrar hoşgeldnHoşbulduk canımgüncel kilomu bilemiyorum acıkcası en son h sonu tartıldığımda 67.2 ydim diyet günlüklerinde 2 grupta yaziyordum ama motivasyonumu bir türlü saglayamadim bir hafta - deysem oteki hafta + dayım bu kış 69 ları gördüm ki bu benim hayatımda ulaştiğım max kilo her zaman sağlığıma beslenmeme dikkat ederdim 5-6 kilo fazlalıkları vermişliğim var daha önce tecrübeliyim yani diyette ve genelde 60 ın altinda seyrederdim şimdi 60 ın hayalini kuruorum son 2 yılda 10 kilodan fazla aldım evliyim bebek dusünuyoruz o yuzden şu ustümdeki fazlalıklardan kurtulayım istiyorum daha sağlıklı bir hamilelik ve bebek için bu arada memurum kızlar oturarak çalısıyorum zaten ise basladiktan sonra aldığım kilolar kalçamda birikti asıl sorunumda popo ve bacaklar su an isyerinde olduğum icin tel den giriş yapıyorum mesaide fırsat buldukca yazabilirim biraz uzun bi girizgah oldu kusura bakmayın
uffff cok zor ben kesinlikle yerdim:)akşam arkadaşlar ile buluşacaz sahile 3 katlı pastane açılmış orya gidecez geçen sefer muzlu süt ile geçiştirdim onlar muhallebi yediler ben onlara baktım şimdi ben ne yapayımcanım felaket şekilde tatlı bişiler istiyor ne yapsam da şu kriz geçse
iş çıkışı arkadaş beni alacak yemek yemicem bugün akşam bir bardak süt içerim belki meyve yanınagitmeden önce akşam yemegini yersen bence kriz falan kalmaz
şişlik için limonlu su iç gün içinde birde sabah kahvaltıdan önce 1çay bardağı kimyonlu su iç 10 dk sonra kahvaltı yap.adet olmak istiyorsan da soğan suyu iç günde 2 kereKilo almaktan ziyade şiş gibiyim adetimin üzerinden 24 gün geçti düzenli oluyordum ne oldu anlamadım. Bazen olacak gibi ağrı geliyor ama gerisi yok.(not: hamile değilim test yaptım)
canın makarna istedi mesela 1 tabak tam buğdaylı yiyebilirsin o gün başka ekmek tüketme . poğaça istedi tam buğday unlu yap sıkma istedi tam buğday unlu yap çikolata istedi bitter ye bitterli çeşitlerde çok . tabi tahlili ihmal etmeYa kaptanım 2 aydır o kadar güzel gidiyordum ki 85.5 ten 77 ye geriledim sonra birden almaya başladım tekrar. Buraya 78.5 le geldim. Adetim çoooook gecikti fena şişlik var. Ama en önemlisi galiba diyet yapnaktan sıkıldım. Okulda millet gözüme soka soka habire yiyor ve incecikler. Kendimden nefret eder hale geldim. Galiba metabolizmam hiç çalışmıyor benim
birazda aklımızda bitiyor nasl vercem dersek inan dikkat etsek bile gram oynamıyor yarın gitsene sağlık ocağınaBen de bir kaç günfür aynı şeyi düşünüyorum.ya benim yaptıklarımı başka biri yapsaydı eriyip bitmişti. Buraya geleli menülerim berbat bakma onlarainsilün direncine sağlık ocağında bakılıyor mu? Demir eksikliğim var bu arada.hem zayıf olmak istiyorum hem de diyet yapasım kaçtı. Yememeye çalışıyorum yine de yasaklıları....
bırakmam kuzum diyetisyenimi şükür işim iyi mamaşımda iyi yetiyor onada ben kendim nasıl mutlu olucaksam eşimde hep destekçim sağolsun kilolu mutlu değilim hamilelik kortizon yığrattı beni 64 kiloydum bekarken doğum ilaç evlilik vucut bir tuhaf oldu daha öncede diyetisyenle 14 kilo verdmiştim 8 ayda yaptım gene yaparım yaa moral oluyor destek oluyor ben kendi başıma yapamıyorum en azıdan korumaya kadar gidicem o zamana da alısır mide diye düşünüyorum eşimide başlattım rejime cok başarılı değil ama olsun elinden geldiği kadar yapmaya çalışıyordiyetisyene gidince daha motive oluyosun bende gittim bi 2 ay kadar sonra bıraktım kilo vermemde yavaşladı
eger gidebiliyosan hedef kilona kadar devam et bence
Canım belki şekersız bitki ya da meyve çaylarından içebilirsin ya da tarçınlı süt içebilirsin mümkünse tarçın tatlı isteğini yok ederyicem demiyorum bana çözüm bulun diyorumo krizin geçmesi lazım he yarın cuma olmasa yermiydim yine yemezdim yağ deposu ve şeker deposu
bu sefer çok dikkat etmedin ve giden kilo az olsun bizim olsuncnim 3hafta oldu.geçen yıl 8gunde bukadar vermiştim.
Hosbulduk canim cok tesekkur ederim sicak karşilaman icin
hurma yok yanımda ama alabilirim erken çıkarsamcnim iki hurma yiyebilirsin ve ya meyveli yoğurt olabilir
ben yemem inat ettim mi ağzımın suyu aksa da 1 lokma yemiyorumuffff cok zor ben kesinlikle yerdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?