- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.681
Çok teşekkur ederim canımtobosolu_dulcinea hoşgeldin aramıza
1 haftada güzel vermişsin canim ne güzel diyetisyenin faydasını gorüyosun demek kikuzum gecen cuma 82.10
tarçın işyerinde yok ama laktozsuz sütüm var hurma ile yer içerimCanım belki şekersız bitki ya da meyve çaylarından içebilirsin ya da tarçınlı süt içebilirsin mümkünse tarçın tatlı isteğini yok eder
Ayyyyy ne guzel canım hislerim boşuna degilmiş demek ki14.takımda olduğum kadar hiç bir yerde böyle sıcak karsilanmamistim bende
Tavsiyelerin için teşekkür ederim cnm benim. Yarın gidecem mutlaka.soğan suyu içebileceğimi pek sanmıyorum daha önce denemişliğim variş çıkışı arkadaş beni alacak yemek yemicem bugün akşam bir bardak süt içerim belki meyve yanına
şişlik için limonlu su iç gün içinde birde sabah kahvaltıdan önce 1çay bardağı kimyonlu su iç 10 dk sonra kahvaltı yap.adet olmak istiyorsan da soğan suyu iç günde 2 kere
canın makarna istedi mesela 1 tabak tam buğdaylı yiyebilirsin o gün başka ekmek tüketme . poğaça istedi tam buğday unlu yap sıkma istedi tam buğday unlu yap çikolata istedi bitter ye bitterli çeşitlerde çok . tabi tahlili ihmal etme
birazda aklımızda bitiyor nasl vercem dersek inan dikkat etsek bile gram oynamıyor yarın gitsene sağlık ocağına
Tekrar hoşbulduk canim cok tesekkur ederim seninde hamileligin hayırlı olsunah ne güzel bebek mi düşünüyosunuz insallah ansip olur :) tekrar hoşgeldngiriş kilonu 67 olarak yzıyorum hedef kilonuda 58 diyelim mi ?
oturarak calısınca niyeyse kilo basenlere gidiyo direk
bırakmam kuzum diyetisyenimi şükür işim iyi mamaşımda iyi yetiyor onada ben kendim nasıl mutlu olucaksam eşimde hep destekçim sağolsun kilolu mutlu değilim hamilelik kortizon yığrattı beni 64 kiloydum bekarken doğum ilaç evlilik vucut bir tuhaf oldu daha öncede diyetisyenle 14 kilo verdmiştim 8 ayda yaptım gene yaparım yaa moral oluyor destek oluyor ben kendi başıma yapamıyorum en azıdan korumaya kadar gidicem o zamana da alısır mide diye düşünüyorum eşimide başlattım rejime cok başarılı değil ama olsun elinden geldiği kadar yapmaya çalışıyor
barkodunu al sonuçlara internetten bakarsın erkenden öğrenirsinTavsiyelerin için teşekkür ederim cnm benim. Yarın gidecem mutlaka.soğan suyu içebileceğimi pek sanmıyorum daha önce denemişliğim var
bugün sınanma günümüz deseneyine bi doğum günü organizasyonu var iş yerindebeni sınıyolar resmen
birde beni düşün:)) şirkette kalabalığız organizasyon bende pasta al gelsin kes herkese servis yap her ay yemeğimiz varyine bi doğum günü organizasyonu var iş yerindebeni sınıyolar resmen
allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun inşallahTekrar hoşbulduk canim cok tesekkur ederim seninde hamileligin hayırlı olsunallah sağlıklı hayirli evlat nasip etsin canım uygundur canım başlangıc 67hedefimde aslinda 56-57 ama 58 e de hayır demem ilk hedefim 60 ama öncelikle hatta bayrama kadar super olur
Inşallah canim gönlündeki kiloyada ulaşırsın gönlündeki vakitte de hamile kalırsın sağlıklı bir hamilelik jayirlı saglikli bi evlat diliyorumbu sefer çok dikkat etmedin ve giden kilo az olsun bizim olsun
diyet yöntemlerin ?
bende bebek istiyorum 1 ay sonra korunmayı bırakacam kısmetse hedefim 65 olmak ama içimden geçen 61 62 olmak
hurma yok yanımda ama alabilirim erken çıkarsam
ben yemem inat ettim mi ağzımın suyu aksa da 1 lokma yemiyorum
aminnn kuzum aynı dilekleri sana gönderiyorumInşallah canim gönlündeki kiloyada ulaşırsın gönlündeki vakitte de hamile kalırsın sağlıklı bir hamilelik jayirlı saglikli bi evlat diliyorum
Herhangi özel bir yöntemi takip etmiyorum açıkcasi. Diyet ve saglıkli beslenme icin genel geçer kurallari uyguluyorum
Tatlı duskünlügüm yoktur dondurma disinda ama hamurcuyumdur benbörek makarna pogaça kuru ekmek ne olursa hayir demek cok zor benim icin ama sağlıkli beslendigim donemlerde bunlari minimuma indirmistir halende kahvaltida tam buğday ama coğunlukla cavdar tüketiyorum siviyla aram iyidir her zaman su dahil bitki cayi ve siyah cayi corbayı cok severim kosu bandim var evde bu kis cok ihmal ettim haftada 3-4 kezde olsa yuruyup kosmaya calisiyor son 2 aydir ama hergun yapmaluyim bunu ve benim asil zorlandigim ogun aksam yemegi isyerinde gunlerim yogun ve yorucu geciyor eve gidince ac kurtlar gibi oluyorum ve yorulmuş olduğumdan spora harciycak enerjim kalmiyor h ici
Ahahahaha isteyenin bi yuzü kara canımallah razı olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah
1ayda 7 kilo cok değil mi sanki
bende 67 yim ama bnm hedef 75Ahahahaha isteyenin bi yuzü kara canımhem bayrama daha 6 hafta var ustelik ben 3 hafta kadar önce 64 leri görmüştüm yani ilk bikac kiloyu hizlı veririm bi motive olabilsem
senin işin daha zormuş ben tatlıcıyımdır yaş pastaya hayır derim ama eklere karşı koyamazdım heraldebirde beni düşün:)) şirkette kalabalığız organizasyon bende pasta al gelsin kes herkese servis yap her ay yemeğimiz var
15 günde bir ekler çay partisi var ama ben napıyorum havuc salatalık limonlu su içide yiyroum hatat müdürüm kızar meyvesinden bari yee yok diyorum listemde yokki oo zor olmazmı ama ben tatlıyı cok sevmiyorum zaten genel olarak ama arada cok fena istiyor oda regliden kaynaklı ama beyinde bitiyor kuzum insanoğlunun isteyipte başaramayacağı yok
bugün sınanma günümüz desene
Amin kuzum aminnnnnaminnn kuzum aynı dilekleri sana gönderiyorum
akşamları protein salata yiyebilirsin . birgün önceden yemek yapıp ertesi güne spor enerjisi kalmış olur. 25 dk koşu bandında yürüsen bile hafta da 3 4 gün yeter sana aslında .. ben kalori sayıyorum . makarna tüketeceğinde tam buğday tüket 1 tabak makarna sosu hariç 350 kalori yapıyor sabah ekmek yemezsen 70 kalori kazanmış olacaksın ortalama
aminnn bir bardak süt içtim biraz önce tıkadı gibi su da içerim biraz daha zaten cımcılık oldum sıcaktansenin işin daha zormuş ben tatlıcıyımdır yaş pastaya hayır derim ama eklere karşı koyamazdım heraldebizim organizasyonlarla ilgilenen arkadaşta diyette o yüzden doğum günleri dışında etkinliğimiz kaldı benimde işime geliyor
ben sınavımı geçtim darısı sana canım
haftasonları daha düzenli oluyor istediklerin elinin altında iş yerinde süpriz yok o çok daha önemli zatenAmin kuzum aminnnnnrabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sagliklı evlatlar nasip etsin verdigin taktikler çok doğru canim bende aksamlari öyle yapmak niyetindeyim sadece düzenimi oturtamadım bi türlü h sonları kendimi daha iyi hissediyorum aslinda 40-45 dk yüruyebiliyorum h icide yarim saat yapabilirsem super olucak
aminnn bir bardak süt içtim biraz önce tıkadı gibi su da içerim biraz daha zaten cımcılık oldum sıcaktan
haftasonları daha düzenli oluyor istediklerin elinin altında iş yerinde süpriz yok o çok daha önemli zaten
ya yicem ki kız burda lor peynirli salata var birde tam buğday ekmeği var giderken de sağlıklı birşey yok alayım aklıma birşey gelmiyoraklına 68 leri getir yarın o 68 nokta bilmem kaçı görmen lazım zararsız şeylerle tıka mideni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?