Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14.takımda olduğum kadar hiç bir yerde böyle sıcak karsilanmamistim bende
Ayyyyy ne guzel canım hislerim boşuna degilmiş demek ki 2 grup daha üye ariyordu onların kendi aralarindaki yazişmalara baktim birde 14.takıma bana burasi daha sıcak geldi ve burda olmak istedim buraya yazdim hepinize teşekkurler kizlar

Tavsiyelerin için teşekkür ederim cnm benim. Yarın gidecem mutlaka.soğan suyu içebileceğimi pek sanmıyorum daha önce denemişliğim var

ah ne güzel bebek mi düşünüyosunuz insallah ansip olur :) tekrar hoşgeldn giriş kilonu 67 olarak yzıyorum hedef kilonuda 58 diyelim mi ?
oturarak calısınca niyeyse kilo basenlere gidiyo direk
Tekrar hoşbulduk canim cok tesekkur ederim seninde hamileligin hayırlı olsun allah sağlıklı hayirli evlat nasip etsin canım uygundur canım başlangıc 67hedefimde aslinda 56-57 ama 58 e de hayır demem ilk hedefim 60 ama öncelikle hatta bayrama kadar super olur

eşin destek olması çok güzel zayıfladıkça ve farkedildikçede daha güzel motive olunuyor gerçi sen daha önce vermşin o duygunun ne demek olduğunu biliyosundur
bende şimdi 66 lardayım ramazanda bakıcam kilo veremezsem (bi 63-64 lere) ramazan sonrası bende tekrar gidecem .

yine bi doğum günü organizasyonu var iş yerinde beni sınıyolar resmen
birde beni düşün:)) şirkette kalabalığız organizasyon bende pasta al gelsin kes herkese servis yap her ay yemeğimiz var
15 günde bir ekler çay partisi var ama ben napıyorum havuc salatalık limonlu su içide yiyroum hatat müdürüm kızar meyvesinden bari yee yok diyorum listemde yokki oo zor olmazmı ama ben tatlıyı cok sevmiyorum zaten genel olarak ama arada cok fena istiyor oda regliden kaynaklı ama beyinde bitiyor kuzum insanoğlunun isteyipte başaramayacağı yok

allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah
1ayda 7 kilo cok değil mi sanki

Inşallah canim gönlündeki kiloyada ulaşırsın gönlündeki vakitte de hamile kalırsın sağlıklı bir hamilelik jayirlı saglikli bi evlat diliyorum
Herhangi özel bir yöntemi takip etmiyorum açıkcasi. Diyet ve saglıkli beslenme icin genel geçer kurallari uyguluyorum
Tatlı duskünlügüm yoktur dondurma disinda ama hamurcuyumdur ben börek makarna pogaça kuru ekmek ne olursa hayir demek cok zor benim icin ama sağlıkli beslendigim donemlerde bunlari minimuma indirmistim. halende kahvaltida tam buğday ama coğunlukla cavdar tüketiyorum siviyla aram iyidir her zaman su dahil bitki cayi ve siyah cayi corbayı cok severim kosu bandim var evde bu kis cok ihmal ettim haftada 3-4 kezde olsa yuruyup kosmaya calisiyorum son 2 aydir ama hergun yapmaluyim bunu ve benim asil zorlandigim öğün aksam yemegi isyerinde gunlerim yogun ve yorucu geciyor eve gidince ac kurtlar gibi oluyorum ve yorulmuş olduğumdan spora harciycak enerjim kalmiyor h ici

Son düzenleme:
aminnn kuzum aynı dilekleri sana gönderiyorum
akşamları protein salata yiyebilirsin . birgün önceden yemek yapıp ertesi güne spor enerjisi kalmış olur. 25 dk koşu bandında yürüsen bile hafta da 3 4 gün yeter sana aslında .. ben kalori sayıyorum . makarna tüketeceğinde tam buğday tüket 1 tabak makarna sosu hariç 350 kalori yapıyor sabah ekmek yemezsen 70 kalori kazanmış olacaksın ortalama

Ahahahaha isteyenin bi yuzü kara canım hem bayrama daha 6 hafta var ustelik ben 3 hafta kadar önce 64 leri görmüştüm yani ilk bikac kiloyu hizlı veririm bi motive olabilsem
bende 67 yim ama bnm hedef 75
yeni alınan kiloysa kolay gider az tut kendini akşam öğünlerini hafif atlat yarın cuma mesela bildirim yapıcaksn ona göre aksam az ye

senin işin daha zormuş ben tatlıcıyımdır yaş pastaya hayır derim ama eklere karşı koyamazdım heralde bizim organizasyonlarla ilgilenen arkadaşta diyette o yüzden doğum günleri dışında etkinliğimiz kaldı benimde işime geliyor
bugün sınanma günümüz desene

ben sınavımı geçtim darısı sana canım

Amin kuzum aminnnnn rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sagliklı evlatlar nasip etsin verdigin taktikler çok doğru canim bende aksamlari öyle yapmak niyetindeyim sadece düzenimi oturtamadım bi türlü h sonları kendimi daha iyi hissediyorum aslinda 40-45 dk yüruyebiliyorum h icide yarim saat yapabilirsem super olucak

aminnn bir bardak süt içtim biraz önce tıkadı gibi su da içerim biraz daha zaten cımcılık oldum sıcaktan
haftasonları daha düzenli oluyor istediklerin elinin altında iş yerinde süpriz yok o çok daha önemli zaten

aklına 68 leri getir yarın o 68 nokta bilmem kaçı görmen lazım zararsız şeylerle tıka mideni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…