- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.701
yemedin dimi pastadansenin işin daha zormuş ben tatlıcıyımdır yaş pastaya hayır derim ama eklere karşı koyamazdım heraldebizim organizasyonlarla ilgilenen arkadaşta diyette o yüzden doğum günleri dışında etkinliğimiz kaldı benimde işime geliyor
ben sınavımı geçtim darısı sana canım
bende 67 yim ama bnm hedef 75
yeni alınan kiloysa kolay gider az tut kendini akşam öğünlerini hafif atlat yarın cuma mesela bildirim yapıcaksn ona göre aksam az ye
aferin kiz sana vallah bende okadar azim yok haaabu sefer çok dikkat etmedin ve giden kilo az olsun bizim olsun
diyet yöntemlerin ?
bende bebek istiyorum 1 ay sonra korunmayı bırakacam kısmetse hedefim 65 olmak ama içimden geçen 61 62 olmak
hurma yok yanımda ama alabilirim erken çıkarsam
ben yemem inat ettim mi ağzımın suyu aksa da 1 lokma yemiyorum
sabah tam bugday ekmegi olsaymş öğlende sebze yemegi olsayms meselaaaadarısı başima canım seninki keyifli bi kilo alma süreci ama tabi bunun birde doğum sonrası var bende tutuyorum canim kendimi 67 dem fazla çikabilirim bu hafta hep günduz diyet yaptim akşam bozdum bugün yine basladim tabi
Sabah kahvaltisina 4 ya da 5 tane yulaflı bisküvi ve 2 yumurta 3 bardk çay ictim
Öglen 1 yumurta 1 su bardağı kadar yogurt yedim öğun aralarında 2 yesil elma ve de 1 tane 2si bir arada kahve ictim aksamm ki planimda yogurtlu közlenmis patlıcan sarımsakli ve pul biberli ne dersin kaptanim
Aaaaa yazmayı unutmuşum 1 kupa limonlu yeşil cay 1 lt den fazlada su icmisimdir akşam suyu 2 lt nin üzerine çıkarırim
Dedigini yapiyorum canim aslında ekmek kalmamisti dünden kalan bisküviyi bitirdimsabah tam bugday ekmegi olsaymş öğlende sebze yemegi olsayms meselaaaa
yok ben yemem dedim mi yememaferin kiz sana vallah bende okadar azim yok haaa
bence yarın cok güzel bi menü belirle kendine öyle başla güneDedigini yapiyorum canim aslında ekmek kalmamisti dünden kalan bisküviyi bitirdimaslında canım diyette yapmak istemedi biseyde yemek istemedi kendimi anlamaya çalısiyorum
yemee sakıınnn yemeeeeeeeben çıkıyorum kızlar bana şans dileyin
Öyle yapıcam artık canım inşaĺah çavdar ekmeğim var kahvaltıya öğle ve akşamı düsünüyorum var aklımda bişeyler
bence yarın cok güzel bi menü belirle kendine öyle başla güne
Bir çatal yedim çünkü doğum günü mü kutladılar sürpriz pasta kestik şu an 69.80 çıktım birşey yeme istegimde yok gelsin yarın 68yemee sakıınnn yemeeeeeeeyarını düşünnnn güveniyrm sana
Guzel canım ama aksam hafıf bı yemek yesende olurdu. Tatlı baymadımı.Sabah
60 gr kadar süzme peynir
1 dilim ekmek çok tahıllı 27 gr
2 salatalık
250 ml laktozsuz süt
Ara
Yok
Öğlen
6 yk kadar bulgur 2 dilim ekmek değişmi
4 yk lor peyniri salatası
Domates
Çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 dilim pastanın yarısından az diyeyim ama minik olanlar varya
4 adet kadar çilek
Ara
2 salatalık
2lt den fazla su
Bu halim ile 69.80 çıktım bakalım sabah ne olacak
Neden kızarmış ki geçmiş olsun canımCanım bugun bıturlu yazamadım. Is cok yogundu eve geldım dugune gıttık daha oturduk oglum kızarmaya basladı. Hemen kalktık doktora gıttık sukur bısey yokmus. Hemen menumu paylaşayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?