- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.721
Anlatılmaz yaşanır bir takım kuzum. 1. Sayfada kurallarımız yazıyor bizi tanımak istersen bizle ilerlemek.istersen kendini tanıtıp güncel kilonu ve hedef kilonu paylasman yeter14. takım ne demek ? İşler nasıl ilerliyor burada ? Ben de bi 10 kilo versem iyi olacak
Dondurma da yenmiş düğünde göbek attın mı bari erimiştirSabah 1bardak sut
Musli
Öglen sehrıye corbası
3yk taze fasulye
Yarım salatalık yarım domates sogus.
Ara 1 cay
Kulahta 2 top dondurma.
Aksam 1 kepce yayla corbası
5 yk taze fasulyeSchonerDuft
Canım çekmeden yedim zorladılar resmen baymadı çünkü minik.minik yedim bu arada bu tok halimle 69.80 ü gördüm yarın kesin 68 olurumGuzel canım ama aksam hafıf bı yemek yesende olurdu. Tatlı baymadımı.
Anlatılmaz yaşanır bir takım kuzum. 1. Sayfada kurallarımız yazıyor bizi tanımak istersen bizle ilerlemek.istersen kendini tanıtıp güncel kilonu ve hedef kilonu paylasman yeter
Maşallah ve inşallah diyorumCanım çekmeden yedim zorladılar resmen baymadı çünkü minik.minik yedim bu arada bu tok halimle 69.80 ü gördüm yarın kesin 68 olurum
Menü çok değil mi akşam 1 porsiyon bulgur pilavı sabah hem kızartma hem ekmek öğlen yumurta ekmek birde meyveleri 1 porsiyon olarak tüket mesela 1 nektar yedin 2 saat sonra erik ye mide kolay hazmeder hem gözün doyar az ve sık yemiş olursun3 mayıs menüm
08.00
4 patates kızartması(eşim kızartmış hevesi kırılmasın diye yedim)
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates
12.30
1 haşlanmış yumurta
1 dlim kepekli ekmek
15.00
1 nektari
10 erik
18.00
6 köfte fırında
1 porsiyon bulgur pilavı sade
3 yk yoğurt
Nerden kilo veriyorsun acaba yoğunlukla? Benim tüm kilo üst tarafta ve kollarda. Ama ben inadına alttan veriyom kiloyu.he yüzden de veriyom ama. Hatta okuldaki bi arkadaş bana elma şekeri diyor. Bacaklarım incecik kaldıAy çok tatlısınız :) Bir cesaretimi toparlayım kesin karar vereyim hemen buradayım o halde .
Aslında kilo vermek istememin tek sebebi yüzüm belki biraz daha ince görünür diye düşünmem . Yoksa kıvrımlarımı kaybetmekten korkuyorum açıkçası . Göğüs kalça tam istediğim gibi . Kum saati görüntüsü var onu kaybeder miyim acaba ?
Erikle nektarinin arasında boşluk var aslında cnm. Öyle yazıverdim. Menü bence çok değil ama dağılım dengesiz...Menü çok değil mi akşam 1 porsiyon bulgur pilavı sabah hem kızartma hem ekmek öğlen yumurta ekmek birde meyveleri 1 porsiyon olarak tüket mesela 1 nektar yedin 2 saat sonra erik ye mide kolay hazmeder hem gözün doyar az ve sık yemiş olursun
Sen daha hoşsun kuzum . Kaç kilosun bilmiyorum kimisi önce yüzden verir mesela ben gibi spor ile beraber kilo verirsen bence vücut yapında bozulmaz bölgesel çalışırsın yada sadece yürüyüş yaparsın durumuna göre ve en önemlisi 10 kilo demişsin birşeyler gözüne çok gelmiş olmalı yüzün dışında karar vermeye çalıştıkça ötelersin başlıcam deyip başlamak en iyi karar tabi son karar sana aitAy çok tatlısınız :) Bir cesaretimi toparlayım kesin karar vereyim hemen buradayım o halde .
Aslında kilo vermek istememin tek sebebi yüzüm belki biraz daha ince görünür diye düşünmem . Yoksa kıvrımlarımı kaybetmekten korkuyorum açıkçası . Göğüs kalça tam istediğim gibi . Kum saati görüntüsü var onu kaybeder miyim acaba ?
Sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin kuzumErikle nektarinin arasında boşluk var aslında cnm. Öyle yazıverdim. Menü bence çok değil ama dağılım dengesiz...
Nerden kilo veriyorsun acaba yoğunlukla? Benim tüm kilo üst tarafta ve kollarda. Ama ben inadına alttan veriyom kiloyu.he yüzden de veriyom ama. Hatta okuldaki bi arkadaş bana elma şekeri diyor. Bacaklarım incecik kaldı
Verirsin sende bana hiç olamayacak gibi geliyordu bir verip iki aldığımdan elimde olmadanMaşallah ve inşallah diyorumhayalimm
Sen daha hoşsun kuzum . Kaç kilosun bilmiyorum kimisi önce yüzden verir mesela ben gibi spor ile beraber kilo verirsen bence vücut yapında bozulmaz bölgesel çalışırsın yada sadece yürüyüş yaparsın durumuna göre ve en önemlisi 10 kilo demişsin birşeyler gözüne çok gelmiş olmalı yüzün dışında karar vermeye çalıştıkça ötelersin başlıcam deyip başlamak en iyi karar tabi son karar sana ait
Oku tabiki :)Ay evet birazda bacaklardan gitse hoş olucak aslında ben kurallarınızı bir okuyayım en iyisi . Buralardayım sanırım . :)
Canım çok geçmiş olsun önce sağlık dikkat et kendinecnim burdayım,,ani bi mide rahatsizligim çıktı endi
Gunaydinlarr))) midemde çok yoğun ağrım oldu.endoskopi oldum bu yüzden gruptan sessizce ayrıldım.halada ağrı var.Schoneerdufta söyledim.biraz ara vereceğim diye ama aynı tempoda dvm ediyorum.şeker yok denecek kadar az,ekmek günde 1dilim karbonhidrat tuketmemeye çalışıyorum.günde 3litreye yakın su içiyorum.bakalim ne kadar bu mide agrisiyla dvm edeceğim.sizler ne durumdasınız?
Allah analı babalı büyütsün canım güle güle büyütün sağlıklı hayırlı evlat olsunkizlarrr hala oldummmmmmm geldi bebis dün gece
Canım umarım akşamı zararsız atlatabilmişsindir Ben olsam yerdimakşam arkadaşlar ile buluşacaz sahile 3 katlı pastane açılmış orya gidecez geçen sefer muzlu süt ile geçiştirdim onlar muhallebi yediler ben onlara baktım şimdi ben ne yapayımcanım felaket şekilde tatlı bişiler istiyor ne yapsam da şu kriz geçse
Afiyet olsun canım ne diyelim hoşgeldi 68,...Sabah
60 gr kadar süzme peynir
1 dilim ekmek çok tahıllı 27 gr
2 salatalık
250 ml laktozsuz süt
Ara
Yok
Öğlen
6 yk kadar bulgur 2 dilim ekmek değişmi
4 yk lor peyniri salatası
Domates
Çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 dilim pastanın yarısından az diyeyim ama minik olanlar varya
4 adet kadar çilek
Ara
2 salatalık
2lt den fazla su
Bu halim ile 69.80 çıktım bakalım sabah ne olacak
Neden kızarmış canım merak ettim. Bir sorun olmadığına sevindim yinede çok geçmiş olsunCanım bugun bıturlu yazamadım. Is cok yogundu eve geldım dugune gıttık daha oturduk oglum kızarmaya basladı. Hemen kalktık doktora gıttık sukur bısey yokmus. Hemen menumu paylaşayım.
Afiyet olsun canım menünü sevdim çorbalı sebzeli. Dondurmana da çok özendimSabah 1bardak sut
Musli
Öglen sehrıye corbası
3yk taze fasulye
Yarım salatalık yarım domates sogus.
Ara 1 cay
Kulahta 2 top dondurma.
Aksam 1 kepce yayla corbası
5 yk taze fasulyeSchonerDuft
Verirsin canım 14. Takım eriyor hepimiz küçülüyoruz14. takım ne demek ? İşler nasıl ilerliyor burada ? Ben de bi 10 kilo versem iyi olacak
Afiyet olsun canım3 mayıs menüm
08.00
4 patates kızartması(eşim kızartmış hevesi kırılmasın diye yedim)
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates
12.30
1 haşlanmış yumurta
1 dlim kepekli ekmek
15.00
1 nektari
10 erik
18.00
6 köfte fırında
1 porsiyon bulgur pilavı sade
3 yk yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?