Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. takım ne demek ? İşler nasıl ilerliyor burada ? Ben de bi 10 kilo versem iyi olacak
Anlatılmaz yaşanır bir takım kuzum. 1. Sayfada kurallarımız yazıyor bizi tanımak istersen bizle ilerlemek.istersen kendini tanıtıp güncel kilonu ve hedef kilonu paylasman yeter

Dondurma da yenmiş düğünde göbek attın mı bari erimiştir yarın yoğun olursan kilonu yaz biz hesaplarız kuzum afiyet olsun

3 mayıs menüm

08.00
4 patates kızartması(eşim kızartmış hevesi kırılmasın diye yedim)
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates

12.30
1 haşlanmış yumurta
1 dlim kepekli ekmek

15.00
1 nektari
10 erik

18.00
6 köfte fırında
1 porsiyon bulgur pilavı sade
3 yk yoğurt

30/04/2018 Spor Listemiz

Buki_89 :120+60
drdotty : 110+60+135
segus :60+120+30
tgb1907 :60+60
SchonerDuft : 60+120+15+30
_Safiye_ : 40+30
Ghostpasha :45+30+40

Anlatılmaz yaşanır bir takım kuzum. 1. Sayfada kurallarımız yazıyor bizi tanımak istersen bizle ilerlemek.istersen kendini tanıtıp güncel kilonu ve hedef kilonu paylasman yeter

Ay çok tatlısınız :) Bir cesaretimi toparlayım kesin karar vereyim hemen buradayım o halde .
Aslında kilo vermek istememin tek sebebi yüzüm belki biraz daha ince görünür diye düşünmem . Yoksa kıvrımlarımı kaybetmekten korkuyorum açıkçası . Göğüs kalça tam istediğim gibi . Kum saati görüntüsü var onu kaybeder miyim acaba ?

Menü çok değil mi akşam 1 porsiyon bulgur pilavı sabah hem kızartma hem ekmek öğlen yumurta ekmek birde meyveleri 1 porsiyon olarak tüket mesela 1 nektar yedin 2 saat sonra erik ye mide kolay hazmeder hem gözün doyar az ve sık yemiş olursun

Nerden kilo veriyorsun acaba yoğunlukla? Benim tüm kilo üst tarafta ve kollarda. Ama ben inadına alttan veriyom kiloyu.he yüzden de veriyom ama. Hatta okuldaki bi arkadaş bana elma şekeri diyor. Bacaklarım incecik kaldı

Erikle nektarinin arasında boşluk var aslında cnm. Öyle yazıverdim. Menü bence çok değil ama dağılım dengesiz...

Sen daha hoşsun kuzum . Kaç kilosun bilmiyorum kimisi önce yüzden verir mesela ben gibi spor ile beraber kilo verirsen bence vücut yapında bozulmaz bölgesel çalışırsın yada sadece yürüyüş yaparsın durumuna göre ve en önemlisi 10 kilo demişsin birşeyler gözüne çok gelmiş olmalı yüzün dışında karar vermeye çalıştıkça ötelersin başlıcam deyip başlamak en iyi karar tabi son karar sana ait

Nerden kilo veriyorsun acaba yoğunlukla? Benim tüm kilo üst tarafta ve kollarda. Ama ben inadına alttan veriyom kiloyu.he yüzden de veriyom ama. Hatta okuldaki bi arkadaş bana elma şekeri diyor. Bacaklarım incecik kaldı

Ben verirsem direk yüzden gider aslında . Eski fotoğraflara bakıyorum da yüzüm daha inceymiş . Siz elma şekeri olmuşsunuz ben elma yanak :) Tombiş tombiş yanaklarım var bir de elmacık kemiklerim çıkıntılı oldu mu benim yanaklar balon balığı gibi

Ay evet birazda bacaklardan gitse hoş olucak aslında ben kurallarınızı bir okuyayım en iyisi . Buralardayım sanırım . :)

Ay evet birazda bacaklardan gitse hoş olucak aslında ben kurallarınızı bir okuyayım en iyisi . Buralardayım sanırım . :)
Oku tabiki :) kaptinn kaptanımız ben ve poncikbirgelincik kaptan yardimcilariyiz bir sorun bir sıkıntı olursa sorabilirsin bizde takım arkadaşlarımızda yardımcı olmaya çalışırız

Canım çok geçmiş olsun önce sağlık dikkat et kendine
kizlarrr hala oldummmmmmm geldi bebis dün gece
Allah analı babalı büyütsün canım güle güle büyütün sağlıklı hayırlı evlat olsun
Canım umarım akşamı zararsız atlatabilmişsindir Ben olsam yerdim

Afiyet olsun canım ne diyelim hoşgeldi 68,...
Canım bugun bıturlu yazamadım. Is cok yogundu eve geldım dugune gıttık daha oturduk oglum kızarmaya basladı. Hemen kalktık doktora gıttık sukur bısey yokmus. Hemen menumu paylaşayım.
Neden kızarmış canım merak ettim. Bir sorun olmadığına sevindim yinede çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım menünü sevdim çorbalı sebzeli. Dondurmana da çok özendim afiyet olsun bugün pasta yiyen dondurma yiyen maşallah yani
Kalori hesaplamamışsın ama bu menüde kalori sınırlarını aşmamışsındır sanıyorum bugün kaç kalori günündü yoksa artık saymıyor musun
14. takım ne demek ? İşler nasıl ilerliyor burada ? Ben de bi 10 kilo versem iyi olacak
Verirsin canım 14. Takım eriyor hepimiz küçülüyoruz
Afiyet olsun canım
Kızartma ekmek bulgur pilavı ? Keşke öğle yemeğinde sebze olsaydı. Birde köfteyi merak ettim galeta unu ekmek içi gibi şeyler içeriyor muydu

30/04/2018 Spor Listemiz

Buki_89 :120+60
drdotty : 110+60+135+90
segus :60+120+30
tgb1907 :60+60
SchonerDuft : 60+120+15+30
_Safiye_ : 40+30
Ghostpasha :45+30+40

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…