- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.741
Minik yuvarlak pastalar varya onun çeyreği kadar yedim çok zorladılar üstüne de 15 dk yürüdüm karanlık olmasaydı daha da yürürdümCanım çok geçmiş olsun önce sağlık dikkat et kendine
Allah analı babalı büyütsün canım güle güle büyütün sağlıklı hayırlı evlat olsun
Canım umarım akşamı zararsız atlatabilmişsindir Ben olsam yerdim
Canım çok geçmiş olsun önce sağlık dikkat et kendine
Allah analı babalı büyütsün canım güle güle büyütün sağlıklı hayırlı evlat olsun
sağol cnim çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun önce sağlık dikkat et kendine
Seni aday listesine alayım mı ? Bugün wcden sonra tartıl birşey yeme içmeden önce bekliyorum hadisağol cnim çok teşekkür ederim
Seni aday listesine alayım mı ? Bugün wcden sonra tartıl birşey yeme içmeden önce bekliyorum hadi
Yedıgımız bısey dokundunsanırım ılac falan vermedı gun asırı yıkıyodum hergun yıka dedı. Saol canım. Sımdıde ben hastalandım aksamdan berı gozlerım balon gıbı sıs bahardan sanırım.Neden kızarmış ki geçmiş olsun canım
Yok kız ınsanlar toplanana kadar kalktık bız akrabamız erken gıtmıstık kadınlar arasında eglenceydı aksamkı. Gobek atamadan geldım yanıDondurma da yenmiş düğünde göbek attın mı bari erimiştiryarın yoğun olursan kilonu yaz biz hesaplarız kuzum afiyet olsun
Guzel menu canım afıyet olsun. Patatesı cok yememıssın erımıstır aksama kadar spor falan yapsaydın.3 mayıs menüm
08.00
4 patates kızartması(eşim kızartmış hevesi kırılmasın diye yedim)
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates
12.30
1 haşlanmış yumurta
1 dlim kepekli ekmek
15.00
1 nektari
10 erik
18.00
6 köfte fırında
1 porsiyon bulgur pilavı sade
3 yk yoğurt
Ooo harıkasın yakalayamadım senınozaman yıneCanım çekmeden yedim zorladılar resmen baymadı çünkü minik.minik yedim bu arada bu tok halimle 69.80 ü gördüm yarın kesin 68 olurum
Saol canım bısey yokmdedı doktor yedıgımız bıse dokunmus olabılır dedı. Bırazda evham yaptık galıbaAfiyet olsun canım ne diyelim hoşgeldi 68,...
Neden kızarmış canım merak ettim. Bir sorun olmadığına sevindim yinede çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım menünü sevdim çorbalı sebzeli. Dondurmana da çok özendimafiyet olsun bugün pasta yiyen dondurma yiyen maşallah yani
Kalori hesaplamamışsın ama bu menüde kalori sınırlarını aşmamışsındır sanıyorum bugün kaç kalori günündü yoksa artık saymıyor musun
Verirsin canım 14. Takım eriyor hepimiz küçülüyoruz
Afiyet olsun canım
Kızartma ekmek bulgur pilavı ? Keşke öğle yemeğinde sebze olsaydı. Birde köfteyi merak ettim galeta unu ekmek içi gibi şeyler içeriyor muydu
 gercektenmıKızlar ben bu hafta gerçekten çok kilo verdim şu an tam 72.8 geliyorum yarın sabah daha da az olacak eminim
***14. TAKİM 567. ETAP***
06Derya (76,00///%)geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2ye bölündü.
poncikbirgelincik (60,10///%)
segus (69,60///%)
drdotty(74,20///%
SchonerDuft (69,30/68.80/0.50/% o.72)
tgb1907 (66,10///%)
14.Takım ortaması :%
Mutluluklar dılerım canım benımmm Allah mesut etsın bıromur ıns hep guzel anlasınGunaydin kizlarrr bugun nikahim varda ayiptir soylemesi bildirimdr bulunup cikicam
Cuma günleri tartı günümüz aday listesine alacam aramızda 3 4 kilo verirsin bence . Tedavin açısından büyük avantaj olacakBir an annem konuşuyor sandim cnim böyle dvm etsek olmazmi tm bugün tartilirum, aslında dün tartirlmistim
Ayy onunda mı bahardan acaba yavrum kasınıyorsa da çok kötü. Senin de alerjin var sanırım ilaç alıyor musunYedıgımız bısey dokundunsanırım ılac falan vermedı gun asırı yıkıyodum hergun yıka dedı. Saol canım. Sımdıde ben hastalandım aksamdan berı gozlerım balon gıbı sıs bahardan sanırım.
İçinde kalmadı mıYok kız ınsanlar toplanana kadar kalktık bız akrabamız erken gıtmıstık kadınlar arasında eglenceydı aksamkı. Gobek atamadan geldım yanı
Kaçan kovalanır kovala beniOoo harıkasın yakalayamadım senınozaman yıne
Gönder listeyi işe varınca bakayımSaol canım bısey yokmdedı doktor yedıgımız bıse dokunmus olabılır dedı. Bırazda evham yaptık galıbayaa kalorı sayıyorum dun 1232 kal gunumdu ama bu menuyle dolmamıstır heralde. Hesaplayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?