- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.761
ya ben sabah tartılamadım ufaklık çok ağladı kucağımda dünki kilomu yaz istersen 79.8 canımMiniK AdaylarımıZ
munter (63,20///%)
Buki_89 (67,2///%)
S _Safiye_ (112,20///%) başl. t:23 nisan başl. k:113,20 hedef:75
ebruliki (72,50///%) başl.t:22 nisan başl.k:72,50 hedef :60
G gamzelim080 (82,10///%) başl. t:19 nisan başl.k:82,10 hedef:
Ghostpasha ( 78,50///%) başl.t:27 nisan başl.k:78,50hedef:68 sabit
W wolftime (58///%) başl.t:2 mayıs başl.k:58 hedef:48
kucukbikadin (83///%)başl. t:17nisan başl.k:83 hedef:68
forestgump (66,60/ //%) başl.t:24 nisan başl.k:67,10 hedef:60
@tobosoludulcinea (67,20///%) başl.t:3mayıs başl.k:67,20 hedef:60
canın sağolsun kuzum önemli olan motivasytonunu toplayabilmenkızlar günaydın ilk defa kilomu yazmak istemiyorumartı çıkmayım diye akşam hiçbişey yemedim ama yinede 200 gram artıdayım kızlar çok özür dilerim bu bana büyük bi ders oldu
evde değil misin ? 14e kadar vaktin varya ben sabah tartılamadım ufaklık çok ağladı kucağımda dünki kilomu yaz istersen 79.8 canım
kuzummmmm ilk adiminizi atiyosunuz allahim hep mutlu etsin insallahhhGunaydin kizlarrr bugun nikahim varda ayiptir soylemesi bildirimdr bulunup cikicam
canın sağolsun kuzum önemli olan motivasytonunu toplayabilmen
Onun gectı canım aksam yıkadık yatırdık hafıflemıstı sabah. Benımkını anlamadım hıc olmuyodu boyle ılac kullanmıyorum doktoruma gosterdım sımdı dırwnc dusuklugu uykusuzluk dedı.Cuma günleri tartı günümüz aday listesine alacam aramızda 3 4 kilo verirsin bence . Tedavin açısından büyük avantaj olacak
Ayy onunda mı bahardan acaba yavrum kasınıyorsa da çok kötü. Senin de alerjin var sanırım ilaç alıyor musun
İçinde kalmadı mı
Kaçan kovalanır kovala benibende tugbaFB yi kovaliyorum
Gönder listeyi işe varınca bakayım
online diyet ? bence kalori say bizim gibi hemen gider birde vücut duraksamaya girmiş olabilir kaç haftadır durmadan kilo verdin bunun olması çok normal.dün keşke ponçiğin detoksunu yapsaydım diyorum bu hafta online diyeti yapacam mecburen zorlıcam kendimi ramazan öncesi 65 olmam lazım
sende 68 i görmüşün canım devamı gelir inşallah
tatlim sende canini sIkma oluyo öyle arada Sabit kalma yada arti cikma haftaya cok daha güzel kilolar verirsin canimdün keşke ponçiğin detoksunu yapsaydım diyorum bu hafta online diyeti yapacam mecburen zorlıcam kendimi ramazan öncesi 65 olmam lazım
sende 68 i görmüşün canım devamı gelir inşallah
Sabah 1bardak sut
Musli
Öglen sehrıye corbası
3yk taze fasulye
Yarım salatalık yarım domates sogus.
Ara 1 cay
Kulahta 2 top dondurma.
Aksam 1 kepce yayla corbası
5 yk taze fasulyeSchonerDuft
dur bulurum bakarım . direnç düşüklüğü kilo vermeden olmaz demi ?Onun gectı canım aksam yıkadık yatırdık hafıflemıstı sabah. Benımkını anlamadım hıc olmuyodu boyle ılac kullanmıyorum doktoruma gosterdım sımdı dırwnc dusuklugu uykusuzluk dedı.
Oynamak ıcımde kalmadı zaten pek nlasabıldıgım bırı degıl mecburıyetten gıttım akraba dıyedur lıstemı atayım dun yazmıstım.
Yok sanmıyorum dırencım dusecek kadar ac kalmadımkıdur bulurum bakarım . direnç düşüklüğü kilo vermeden olmaz demi ?
müsli ve şehriye çorba miktarı ne kadar
sağol kuzummmSchonerDuft 68 görmüssünnn cok sevindimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?