Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öyle yapıcam artık canım inşaĺah çavdar ekmeğim var kahvaltıya öğle ve akşamı düsünüyorum var aklımda bişeyler
çavdar ekmegi cok güzel oluyo ben t.bugdaydan daha cok sevyrum onu

Bir çatal yedim çünkü doğum günü mü kutladılar sürpriz pasta kestik şu an 69.80 çıktım birşey yeme istegimde yok gelsin yarın 68
senin dogum günün ne zamandı

14. takım ne demek ? İşler nasıl ilerliyor burada ? Ben de bi 10 kilo versem iyi olacak
14. takım son şişman bükücü demek

SchonerDuft gerekli acıklamayı yapms cnm hazır hissettiginde bekleriz

hoşgeldin 68

Gunaydin kizlarrr bugun nikahim varda ayiptir soylemesi bildirimdr bulunup cikicam

mutluluklar

inanmıyorm 100gr dan fazla verişsin

ya ben sabah tartılamadım ufaklık çok ağladı kucağımda dünki kilomu yaz istersen 79.8 canım
bildirimini kendin yapıcaksın canım aday listesine ilk sayfada yazıyo nasıl eklemen gerektigi

sağlık olsun kuzum haftaya telafi edersin

23 nisandı
evettt yetis kiz kapisiriz seninle ramazanda negüzel:) birlikde 65 leri sabitleriz insallah bidahada hic cikmayiz yukarilara:)
ramazan beni korkutuyor azcık ilk kez diyet ile beraber oruç tutacam

perşembe günleri menülerimize daha cok dikkat ediyoruz özellkle akşam yemegini hafif atlatıyoruz diğer günlerde önemli ama cuma öncesi bulgur pilavı sisirmiştir mesela bide 6 köfte yemişsin yanında bana cok geldi

hoşgeldin 68

mutluluklar

inanmıyorm 100gr dan fazla verişsin

bildirimini kendin yapıcaksın canım aday listesine ilk sayfada yazıyo nasıl eklemen gerektigi

sağlık olsun kuzum haftaya telafi edersin
evetttt hadta sonu yani pazar günü biraz sıkı tutup haftaya cuma günü 68,20 67,90 arası olma hedefim var bakalım

Minik yuvarlak pastalar varya onun çeyreği kadar yedim çok zorladılar üstüne de 15 dk yürüdüm karanlık olmasaydı daha da yürürdüm
Erimiş gitmiş canım afiyet olsun
Geçmiş olsun canım bağışıklık sistemini destekleyen ilaçlar var mevsim geçişlerinde çocuklara veriyorum ben sende bunlardan kullanabilirsin. Sonraki mesajlarında direnç düşüklüğü demişsin ondan yazdım
Saol canım bısey yokmdedı doktor yedıgımız bıse dokunmus olabılır dedı. Bırazda evham yaptık galıba yaa kalorı sayıyorum dun 1232 kal gunumdu ama bu menuyle dolmamıstır heralde. Hesaplayamadım.
Dolmamıştır canım şehriye var kalorili ama o da 1 kaseye 1 yemek kaşığı ancak düşer. Müsliyi bilmiyorum
Gunaydin kizlarrr bugun nikahim varda ayiptir soylemesi bildirimdr bulunup cikicam
Canım benim çok tebrik ederim Allah mutlu etsin bir ömür sevgiyle saygıyla aşkla ...

dondurmaaaa sevdiğim dondurmacıya zam gelmiş cok üzgünüm baska yerden de yemiyorm kolay kolay

hadi sende kilonu bildir

***14. TAKİM 567. ETAP***

06Derya (76,00///%)geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2ye bölündü.
poncikbirgelincik (60,10/59.8/0.3/%0.50)
segus (69,60/69.3/0.3/%0.43)
drdotty(74,20/72,5/1,7/%2,30
SchonerDuft (69,30/68.80/0.50/% o.72)
tgb1907 (66,10/66.30/+0.2/-%0.30)

14.Takım ortaması :%

tebrik ederimmmm

SchonerDuft canım 2 gündür kollarım aşırı ağrıyor telefonu yatarken elime alıp mesaj yazamıyorum menülerim ondan eksik oldu protein ağırlıklı ve 1200 kaloriyi geçmedim ayrıca yine hafta boyunca 1/2 limon 1 greyfurt 5-6 karanfil 1 kabuk tarçın 1 tatlı kaşığı zencefil püresi 1 soda içeren 1,5 lt lik suyumu içtim hergün yürümeye devam ve 2 gündür kürek aletimle oynuyorumKK70: çekmeye çalışıyorum 3-5 fazlası yok) uzaktan bakınca pehlivan gibiyim maşallah ama küreğe geçince tırt olduğum anlaşıldı

o 3 5 kürek kollarındaki ve sırtındaki yağları eritecek . yaptığın detoks suyu mu oluyor amaç yağları eritmek mi ? ya senin yaptığın kürek çekme 3 5 ama beni nasıl coşturdu ben de istiyorum spor yapmak kolum iyileşsin artık protein ağırlıklı beslenirken arada sebze günüde yap böbreğin yorulmasın kuzum

kızlar 3 4 gündür susuzluk çekiyorum su içiyorum ağzım kuru sıcsk içiyorum aynı soda içiyorum aynı nasıl geçer bu ya ağzım kuruyor resmen

23 nisandı

ramazan beni korkutuyor azcık ilk kez diyet ile beraber oruç tutacam
geçmiş dogum günün kutlu olsun bebegim ben yine geriden geliorm her zamanki gibi

evetttt hadta sonu yani pazar günü biraz sıkı tutup haftaya cuma günü 68,20 67,90 arası olma hedefim var bakalım
aqyyy 67de görsen gerisi hemencik gelcek eminim

yüzdeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…