- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.821
Saol canım. Yuzum daha sısmeye devam edıyo avıl yaptılar ama gecmedı beklıyorum oyle.Erimiş gitmiş canım afiyet olsun
Geçmiş olsun canım bağışıklık sistemini destekleyen ilaçlar var mevsim geçişlerinde çocuklara veriyorum ben sende bunlardan kullanabilirsin. Sonraki mesajlarında direnç düşüklüğü demişsin ondan yazdım
Dolmamıştır canım şehriye var kalorili ama o da 1 kaseye 1 yemek kaşığı ancak düşer. Müsliyi bilmiyorum
Canım benim çok tebrik ederim Allah mutlu etsin bir ömür sevgiyle saygıyla aşkla ...
Cok severımmmdondurmaaaasevdiğim dondurmacıya zam gelmiş cok üzgünüm baska yerden de yemiyorm kolay kolay
hadi git ve evli olarak gel burayaAmin kuzum benim teşekkür ederim insallahh
Amin camim benim insallah teşekkür ederim
Sağol balimm
Nikah stresi diyelim
Cok teşekkür ederim kuzum aminnn insallah
gazlayınca ters tepiyo sende niye öyle oluyo anlamadmdetoksu ypmayacaksın demi yapma bence sana da protein diyeti iyi gelmişti diyet listesini yap sonra bence 62-61 arası gidersin . bende protein yapacam diyorum ama niye bu kadar isteksizim bilemiyorumyok yapmam bir daha dükü 68 i görme hırsıydı
ay beni gazlaman lazım koş diceksin koşşş
orta boy kase dedim şehriye için müsliyi anımsamıyorum ama bin kalori bile olmamış . kalori saymaya devam m ?
1top 2 tl olmusCok severımmmkız nekadar zam gelmıs
Tamamdır canım anlaştıkcanım sen bilirimini bugün yapma o zaman seni 67.40 tan alıyorum aday listesine . şimdi gelelim dondurma olayına 2 top dondurma 210 kalori ortalama 2 ara öğün yerine 2 top dondurma yiyebilirisin diyet zamanı öğünlerden birini de az tutarsın yada sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek yerine 1 dilim ekmek yer günü dengelersin diyet yapıyoruz diye mahrum mu kalalım dimi . hedefini listeye 60 olarak alıyorum sonra revize edersin
gazlayınca ters tepiyo sende niye öyle oluyo anlamadm
iyiymiş bence fiyatı keçi sütlü mü peki ?1top 2 tl olmuspislikler 3 top 6 tl ye geliyo
teşekkür ederim kuzum pek bilgili de değilim aslındaTamamdır canım anlaştıkbu arada diyet konusunda çok bilinclisin verdiğin bilgilere hayranım
cok az canım yaMENÜ
kahvaltı 1 h yumurta 1 yeşil biber 5 zeytin
öğle salata
ara elma ayran
aksam kereviz salatası 1 id ekmek
diyetisyen menüsü neden bu kadar az doyuyor musun pekiMENÜ
öğle salata
ara elma ayran
haftaya ıns proteın yapabılırım proteın yapmak ıstıyrum ya.soyle ramazana 2 3 kılo vermıs olayım .detoksu ypmayacaksın demi yapma bence sana da protein diyeti iyi gelmişti diyet listesini yap sonra bence 62-61 arası gidersin . bende protein yapacam diyorum ama niye bu kadar isteksizim bilemiyorumyok yapmam bir daha dükü 68 i görme hırsıydı
ay beni gazlaman lazım koş diceksin koşşş
orta boy kase dedim şehriye için müsliyi anımsamıyorum ama bin kalori bile olmamış . kalori saymaya devam m ?
1top 2 tl olmuspislikler 3 top 6 tl ye geliyo
bende istiyorum ama sıcaktan olsa gerek yapamıyorum ya evde malzememde var pazar günü yapabilirim aslında 1 günde iş görüyor ama niye isteksizim protein konusunda anlamıyorumhaftaya ıns proteın yapabılırım proteın yapmak ıstıyrum ya.soyle ramazana 2 3 kılo vermıs olayım .
Canım yaptığım detox suyu olabilir her tariften 1 malzeme ekledim işte. Ben gazlı içecek alışkanlığımı yenmek için yapıyorum bunları. Bir an önce iyileşmeni dilerim canım bu arada artık 42 bedenimo 3 5 kürek kollarındaki ve sırtındaki yağları eritecek . yaptığın detoks suyu mu oluyor amaç yağları eritmek mi ? ya senin yaptığın kürek çekme 3 5 ama beni nasıl coşturdu ben de istiyorum spor yapmak kolum iyileşsin artıkprotein ağırlıklı beslenirken arada sebze günüde yap böbreğin yorulmasın kuzum
Bilemedim canım sanki kan şekeriyle mi ilgiliydi bu durumkızlar 3 4 gündür susuzluk çekiyorum su içiyorum ağzım kuru sıcsk içiyorum aynı soda içiyorum aynı nasıl geçer bu ya ağzım kuruyor resmen
Hoşgeldin canım aramıza ilk diyet günün hayırlı olsun bol eksili günlerGünaydın kızlarhayırlı cumalar hepinize tartıda bol eksili günler
Yogunum isyerimde bi turlü yazamadım kusura bakmayın
SchonerDuft canım 67.2 almıssın başlangıcımı onu 67.4 yapalım evde donduma vardı dün aksam onu yedim diyet öncesi son bi kez daha dedim bu sabaha yansıdi tabi ama haftaya eksiyle geliyorum allahın izniyle başlangiç 67.4 hedefte 57 diyelim canım ama 65 ilk hedefim 60 da sonraki olucak nasipse diyete başladıgım gün bugündür dostlar
Çok az yaaaaMENÜ
öğle salata
ara elma ayran
ya sen süpersinbeni yakalayacaksın diye korkmaya başladım
1top 2 tl olmuspislikler 3 top 6 tl ye geliyo
Ya bana menu olusturmak zor gelıyo. Haftasonu yapabılırmıyum acaba denesemmıkı.bende istiyorum ama sıcaktan olsa gerek yapamıyorum ya evde malzememde var pazar günü yapabilirim aslında 1 günde iş görüyor ama niye isteksizim protein konusunda anlamıyorum
belki sende istem disi verirsin kilolariiii:)23 nisandı
ramazan beni korkutuyor azcıkilk kez diyet ile beraber oruç tutacam
onu bilmiyorm valla kuzuuu ama tadı farklı daha yogun daha güzelvalla doğru ara gaza gelmek yerine tepiyorum havalar ısındı ya ondandır
iyiymiş bence fiyatı keçi sütlü mü peki ?
teşekkür ederim kuzum pek bilgili de değilim aslında
evet yaaa normalde diğerleri yarı fıyatına veriyopahalıymış hakket
hadi bakalim insallah canimmmwp den yaptığımız diyetisyenin verdiği listeği diyet+detoks olanı bide kaçamak yok bu hafta hiç kırmam lazım bu duraksamayı
yaa kilo vermek güzel ama sağlıklı bi şekilde vucudunu sarsma bi daha
saol kuzum desteğin için kilo vererek hep motive oluyordum ama şimdi alarak dahada hırslandım haftaya güzel şeyler olacak inşallah
En çok ben kilo vermişim***14. TAKİM 567. ETAP***
06Derya (76,00///%)geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2ye bölündü.
poncikbirgelincik (60,10/59.8/0.3/%0.50)
segus (69,60/69.3/0.3/%0.43)
drdotty(74,20/72,5/1,7/%2,30
SchonerDuft (69,30/68.80/0.50/% o.72)
tgb1907 (66,10/66.30/+0.2/-%0.30)
14.Takım ortaması :% 0,608
@06Derya seni bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?