- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.841
Hoşbulduk canım tesekkur ederimCanım yaptığım detox suyu olabilir her tariften 1 malzeme ekledim işte. Ben gazlı içecek alışkanlığımı yenmek için yapıyorum bunları. Bir an önce iyileşmeni dilerim canım bu arada artık 42 bedenimsebze gününe biraz ızgara kırmızı et ekleyince oluyor mu doyamıyorum da etsiz munter gibi
Bilemedim canım sanki kan şekeriyle mi ilgiliydi bu durum
Hoşgeldin canım aramıza ilk diyet günün hayırlı olsun bol eksili günler
Çok az yaaaa
Bu diyetisyen önerisi miydi
Walla açlıkla terbiye olmak bu olsa gerek
Yakalarım inşallah taaaa sana ne oldu böyle çok güzel yürüyüşlerin dikkatli menülerin vardı sen bol eksiler al ki ben de yetişme heyecanıyla 40 bedene düşeyim canım
kaptinn canım benim Allah'ın sopası yok işte!
3-5 top yeyipte tostoparlak hamile olma diye zam yapmışlar cebimize 2 tl koyup dondurmacıya gidiyoruz sade 1 top yiyoruz tam 1 ara öğün kalorisi
Bende aynı fikirdeyim canım az yersin belki keyiflw yemiş olursunonu bilmiyorm valla kuzuuu ama tadı farklı daha yogun daha güzel
evet yaaa normalde diğerleri yarı fıyatına veriyoama olsun sene de 3 yerim ondan yerim
detoksu ypmayacaksın demi yapma bence sana da protein diyeti iyi gelmişti diyet listesini yap sonra bence 62-61 arası gidersin . bende protein yapacam diyorum ama niye bu kadar isteksizim bilemiyorumyok yapmam bir daha dükü 68 i görme hırsıydı
ay beni gazlaman lazım koş diceksin koşşş
orta boy kase dedim şehriye için müsliyi anımsamıyorum ama bin kalori bile olmamış . kalori saymaya devam m ?
Ayyyy canım onu düsünuyorumda yazmaya cesaret edemiyorumMinnak adaylar profilinizin altına güncel kilo hedef kilo başlangıç gibi bilgilerinizi yazar mısınız daha kolay oluyor yorum yaparken
hep beni düşündükleri için dimi kuzuCanım yaptığım detox suyu olabilir her tariften 1 malzeme ekledim işte. Ben gazlı içecek alışkanlığımı yenmek için yapıyorum bunları. Bir an önce iyileşmeni dilerim canım bu arada artık 42 bedenimsebze gününe biraz ızgara kırmızı et ekleyince oluyor mu doyamıyorum da etsiz munter gibi
Çok az yaaaa
Yakalarım inşallah taaaa sana ne oldu böyle çok güzel yürüyüşlerin dikkatli menülerin vardı sen bol eksiler al ki ben de yetişme heyecanıyla 40 bedene düşeyim canım
3-5 top yeyipte tostoparlak hamile olma diye zam yapmışlar cebimize 2 tl koyup dondurmacıya gidiyoruz sade 1 top yiyoruz tam 1 ara öğün kalorisi
o zaman ne diyoruz gelsin 40 bedenlerCanım yaptığım detox suyu olabilir her tariften 1 malzeme ekledim işte. Ben gazlı içecek alışkanlığımı yenmek için yapıyorum bunları. Bir an önce iyileşmeni dilerim canım bu arada artık 42 bedenimsebze gününe biraz ızgara kırmızı et ekleyince oluyor mu doyamıyorum da etsiz munter gibi
Çok az yaaaa
en kolay menü protein günleri sabah yumurta peynir süt 1 dilim ekmek arada çiğ badem 5 6 tane öğlen fırında / ızgarada tavuk , ton balığı olabilir yanına 4 yk yoğurt salata akşamda aynı şekilde fırında balık yağsız kısımdan et ee oldu protein günü işteYa bana menu olusturmak zor gelıyo. Haftasonu yapabılırmıyum acaba denesemmıkı.
Nasil bi diyet o canim detayları paylaşabilir misinsanırım yapacam o detoksu p.tesi-salı günü, hafta sonuda çok saglıklı beslenecem 65 i görmeden direk 64 lere düşmek hedefim bu hafta
protein en kolay yapılan diyet gelmişti bana hiç diyette hissetmemiştim kendimi aslında ara verdim hafta sonu ben protein patlatıyım bi tanehadi hafta sonu bahanen olmasın beraber yapalım
Canım yaptığım detox suyu olabilir her tariften 1 malzeme ekledim işte. Ben gazlı içecek alışkanlığımı yenmek için yapıyorum bunları. Bir an önce iyileşmeni dilerim canım bu arada artık 42 bedenimsebze gününe biraz ızgara kırmızı et ekleyince oluyor mu doyamıyorum da etsiz munter gibi
Çok az yaaaa
kaptinn SchonerDuft poncikbirgelincik sayın kaptanım ve değerli yardımcıları
Listedeki en kilolu oluşumdan duyduğum mutsuzluktan dolayı motivasyonumun düşmesi gerekçesiyle aşağıda etiketlediğim arkadaşlarımın bir an evvel listeye alınmalarını saygılarımla arz ederim.
Dr.Dotty Ghostpasha G gamzelim080 S _Safiye_
artık öyle olcak canım azar azar yicemHoşbulduk canım tesekkur ederimhep birlikte hedefimize ulasicaz diye umuyorum
Bende aynı fikirdeyim canım az yersin belki keyiflw yemiş olursun
Bu aradaponcikbirgelincik aranizda yeniyim ama nikahina günune denk geldim bir omür mutluluklar dilerim aşkla mutlulukla sevgiyle saygıyla gecirdiğiniz uzun bir ömur diliyorum SchonerDuft seninde geçmisde olsa doğumgününü kutlarım canım sağliklı mutlu gönlünce uzun bir ömür diliyorum bu arada kizlar 2 haftalık bir deneme surecindeyim şu an değil mi
Nasil bi diyet o canim detayları paylaşabilir misin
Nasil bi diyet o canim detayları paylaşabilir misin
Karaciğerimde yağlanma ve büyüme var onu düzeltmek için bazı haftalar sadece sebze yediriyor canım tabiki doymuyorum acıkıyorum sonrası kaçamak oluyor bazen olmuyordiyetisyen menüsü neden bu kadar az doyuyor musun peki
yaaa inşallah hafta sonundan başlıcam oruca bence hem vücut alışır hem bir sürü borcum var az az giderbelki sende istem disi verirsin kilolariiii:)
canım dondurma çekti benim şimdi normalde de hiç aklıma gelmezonu bilmiyorm valla kuzuuu ama tadı farklı daha yogun daha güzel
evet yaaa normalde diğerleri yarı fıyatına veriyoama olsun sene de 3 yerim ondan yerim
listeye bakma kuzum takıma bakEn çok ben kilo vermişim
Ama zaten en kilolu benmişim
gösterdikleri aktiflik ve performanslara göre listeye girecekler hem sen niye moral bozuyorsun bakim sen bana yetiştinkaptinn SchonerDuft poncikbirgelincik sayın kaptanım ve değerli yardımcıları
Listedeki en kilolu oluşumdan duyduğum mutsuzluktan dolayı motivasyonumun düşmesi gerekçesiyle aşağıda etiketlediğim arkadaşlarımın bir an evvel listeye alınmalarını saygılarımla arz ederim.
Dr.Dotty Ghostpasha G gamzelim080 S _Safiye_
çok sağol kuzum .Hoşbulduk canım tesekkur ederimhep birlikte hedefimize ulasicaz diye umuyorum
Bende aynı fikirdeyim canım az yersin belki keyiflw yemiş olursun
Bu aradaponcikbirgelincik aranizda yeniyim ama nikahina günune denk geldim bir omür mutluluklar dilerim aşkla mutlulukla sevgiyle saygıyla gecirdiğiniz uzun bir ömur diliyorum SchonerDuft seninde geçmisde olsa doğumgününü kutlarım canım sağliklı mutlu gönlünce uzun bir ömür diliyorum bu arada kizlar 2 haftalık bir deneme surecindeyim şu an değil mi
birinci bahanemi deyim mi aile toplantısı var yarın kuzende toplanıyoruz öğlen bozulacak diyet ister istemez pasta falan yemem zaten bulgur işi varsa ondan yerim yoksa da allah büyüksanırım yapacam o detoksu p.tesi-salı günü, hafta sonuda çok saglıklı beslenecem 65 i görmeden direk 64 lere düşmek hedefim bu hafta
protein en kolay yapılan diyet gelmişti bana hiç diyette hissetmemiştim kendimi aslında ara verdim hafta sonu ben protein patlatıyım bi tanehadi hafta sonu bahanen olmasın beraber yapalım
Evet biraz daha iyiyim kuzum benim sunan çok bı sorun kalmadı ama bı asosyallik kaldı ben deBurdasın o zaman.
Afiyet olsun canım güzel menü ama ekmek ve kısır bir arada olmamalı
Afiyet olsun canım
Kuzummm zor günler geçirdin arka arkaya sağlık sorunlarınız oldu esin belli sınavların var . Geçecek elbet bu günler şimdi daha iyisin umarım
Sen yaparsın şimdi zorlanman çok normal tabi. Oğlun içinde çok iyi düşünmüşsün kasta yapar duruşu da düzgün olur.
O gelmicem dedi artık diyet yapıyor ama takım ile olmayacağını söyledi
Çok teşekkür ederim yaa iyi ki varsınız gercegerçCanım dilerim sağlıklı mutlu güzel günlerin olsun. Sıkıntılı dönemlerden geçerken hiç bitmeyecek sanıyor insan herşey geçip gittiğinde kendimizi ne kadar yıprattığımızı farkediyoruz. Hadi inşallah bugün sana ve sevdiklerine hayırlı sağlıklı güzel haberli gelsin
düzeldi mi peki ?haftaya farkı öle bi açacam ki aklından bile geçiremeyeceksin yakalamayıay ne büyük konuştum bee
evde sorunlar vardı canım sinirden tatlı yapıp yedim hafta sonu dikkat ettim 2 gün ama yinede eksiye düşemedim
geçmiş olsun canımKaraciğerimde yağlanma ve büyüme var onu düzeltmek için bazı haftalar sadece sebze yediriyor canım tabiki doymuyorum acıkıyorum sonrası kaçamak oluyor bazen olmuyor
aşarsın onu kuzum günlük yürüşe çık hava al iyi gelir belki . kilo ne durumda sınavın ne zmanEvet biraz daha iyiyim kuzum benim sunan çok bı sorun kalmadı ama bı asosyallik kaldı ben de
63 kiloyum su an , sınavım Kasım'da kuzumdüzeldi mi peki ?
geçmiş olsun canım
aşarsın onu kuzum günlük yürüşe çık hava al iyi gelir belki . kilo ne durumda sınavın ne zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?