- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.861
çalışmak için daha zamanın varmış çok iyi allah yardımcın olsun63 kiloyum su an , sınavım Kasım'da kuzum
yaaa inşallah hafta sonundan başlıcam oruca bence hem vücut alışır hem bir sürü borcum var az az gider
canım dondurma çekti benim şimdi normalde de hiç aklıma gelmez
listeye bakma kuzum takıma bak
gösterdikleri aktiflik ve performanslara göre listeye girecekler hem sen niye moral bozuyorsun bakim sen bana yetiştinsegus a yetiştin neredeyse
çok sağol kuzum .
evet 2 hafta deneme süren var aktfiliğine göre listeye gireceksin .
birinci bahanemi deyim mi aile toplantısı var yarın kuzende toplanıyoruz öğlen bozulacak diyet ister istemez pasta falan yemem zaten bulgur işi varsa ondan yerim yoksa da allah büyük
pazar günü kesin yaparım ama evdeyim zaten temizlikte yapacam bol bol yerim. detoksu yapmasan olmaz mı protein bizi -2 yapacak detoksa hiç gerek yok
anlatan biri olunca kolay gelıyoo zaman ne diyoruz gelsin 40 bedenler
bende eti çok seviyorum ama gergün yedimmide ağır geliyor banabu ara şekerli şeyler tüketmedim ondan mı diyorsun neyse bitter ısmarlayım kendime yada yaz sıcağından
en kolay menü protein günleri sabah yumurta peynir süt 1 dilim ekmek arada çiğ badem 5 6 tane öğlen fırında / ızgarada tavuk , ton balığı olabilir yanına 4 yk yoğurt salata akşamda aynı şekilde fırında balık yağsız kısımdan et ee oldu protein günü işte
valla bizide geçer bu kararlılık iletamam pazar yapsan bile faydasını görürsün ben 3 gün yapacam yine duruma görede detoksu yaparım o zaman hızlı vermem lazımdrdotty gümbür gümbür geliyor baksana
ee sana menü oluştururuz kuzum evde neyin var onu dersin bize kolayda olur hemanlatan biri olunca kolay gelıyo
benıde alın ya benımde cok vermem lazımtamam pazar yapsan bile faydasını görürsün ben 3 gün yapacam yine duruma görede detoksu yaparım o zaman hızlı vermem lazımdrdotty gümbür gümbür geliyor baksana
tavuk peynır yogurt et varda dondurucuda etle tavukvalla bizide geçer bu kararlılık iledrdotty pazar pazartesi yaparım bende öğlene prtaik birşey bulurum pazartesi için
ee sana menü oluştururuz kuzum evde neyin var onu dersin bize kolayda olur hem
valla bizide geçer bu kararlılık iledrdotty pazar pazartesi yaparım bende öğlene prtaik birşey bulurum pazartesi için
ee sana menü oluştururuz kuzum evde neyin var onu dersin bize kolayda olur hem
benıde alın ya benımde cok vermem lazım
o zaman sabah 2 yumurta yeşillik peynirtavuk peynır yogurt et varda dondurucuda etle tavuk
ee hepsi var daha ne iştetavuk peynır yogurt et varda dondurucuda etle tavuk
segus seni yakında minnak adaycıklarımızda geçer bak demedi demebu laftan sonra hafta sonu cıs cos yemezsin umarım
geçirtmem kendimi ne sana ne drdotty'e
ben bunların yanına süt ekliyorum laktozsuz süto zaman sabah 2 yumurta yeşillik peynir
öğlen: haşlama yada ızgara tavuk 200 gr +salata+yoğurt
akşamda öğlenle aynı yaparsın
ara öğündede badem yada meyve yersin
2 fincan yeşilçay
2 yada 3 gün yaparsın ohh mis
drdotty nin 2,29 yapıyo gerisi taamaammm***14. TAKİM 567. ETAP***
06Derya (76,00///%)bildirimsiz izne ayrıldı
poncikbirgelincik (60,10/59.8/0.3/%0.50)
segus (69,60/69.3/0.3/%0.43)
drdotty(74,20/72,5/1,7/%2,30
SchonerDuft (69,30/68.80/0.50/% o.72)
tgb1907 (66,10/66.30/+0.2/-%0.30)
14.Takım ortaması :% 0,608
düzelttimmt
drdotty nin 2,29 yapıyo gerisi taamaammm
derya zaten yok açıklaması da yok iki kelam bişi yazamadı bize kac haftadır
bende öyle cıkmıyo kuzum 2,2911 cıkıyo2,2999 çıkıyor ortalamadan 2,30 olmaz mı ?
düzelttim kuzum benim diğeri ile karıştı sanırımbende öyle cıkmıyo kuzum 2,2911 cıkıyo
bende dısarı cıkmaya krkuyorm ama çarşıda işlerm var inşallah serinler 6 ya kadarçok sıcak ya sıcaktan eriyip zayıfşıcam yakında
BURASI 31 DERECEbende dısarı cıkmaya krkuyorm ama çarşıda işlerm var inşallah serinler 6 ya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?