- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.881
ee hepsi var daha ne işte
güven sarsılmış mı yoksa tırstık mı
ben bunların yanına süt ekliyorum laktozsuz süt
 ayy gecmesınleeeerrrsegus seni yakında minnak adaycıklarımızda geçer bak demedi demebu laftan sonra hafta sonu cıs cos yemezsin umarım
geçirtmem kendimi ne sana ne drdotty'e
Tamam dur yapcam artıko zaman sabah 2 yumurta yeşillik peynir
öğlen: haşlama yada ızgara tavuk 200 gr +salata+yoğurt
akşamda öğlenle aynı yaparsın
ara öğündede badem yada meyve yersin
2 fincan yeşilçay
2 yada 3 gün yaparsın ohh mis
unutabilirsin bu arada 2 gün yaptım şeker diyeti başka yemedi30/04/2018 Spor Listemiz
Buki_89 :120+60
drdotty : 110+60+135+90
segus :60+120+30
tgb1907 :60+60+90
SchonerDuft : 60+120+15+30
_Safiye_ : 40+30
Ghostpasha :45+30+40
ya unutuyorum ben yazmayı
tavuk haşlamamı yiceksinsütte süper olur çok pis gaza geldim bi an önce yapasım var yarın bi olsunda giderken tavuk alayım toptan haşlayım
kaç gün yapacaksın ben pazar ve pazartesi yapacam 2 kilo hedefim var pazar sabahı tartıma göre ama bugüne göre değilTamam dur yapcam artıkkac kilo gıder bakalıö
2 gider bak yap senTamam dur yapcam artıkkac kilo gıder bakalıö
unutabilirsin bu arada 2 gün yaptım şeker diyeti başka yemediçektim cezamı yani
tavuk haşlamamı yiceksin
bu protein detoksunda tavuk daha çok öneriliyor tavuk yersen daha iyi olur bencePazar günü şöyle bir menü düşünüyorum ;
sabah
1 yumurtadan omlet
dana jambon 2 dilim(kararsızım)
5 6 topik peynir
1 bardak laktozsuz süt
ara
çiğ fındık
öğlen
fırına tavuk sürerim
4 yk yoğurt
soğan salatası
ara
bir bardak süt
akşam
tantuni etinden sote
tost makinesinde havuç soğan biber pişirdim çok güzel oldu salata yerine
4 yk yoğurt yada ayran
serinlikte 1 saat yürüme planım var sahilde ama yağmur yağmaz ise
segus tugbaFB benim pazar menüm böyle olacak belki tavuk fazla alırım öğlen akşam tavuk yerim
31 derece için daha erken değil mi yaBURASI 31 DERECEbende otobüs ile gidecem bugün eşimin beni almasına alışmıştım pişicem iyicene
genelde antrikot ya da biftek yiyorum ben proteinde ama öğlen cacık yiyordum tavuk hormonlu diye uzak durmam iyi oluyor ama 2 kilo gitsin istiyorum ..2 gider bak yap sen
kız deme öyle ben severim pul biberleyipçok bile yapmışın zor olmadımı 2 gün
bu protein detoksunda tavuk daha çok öneriliyor tavuk yersen daha iyi olur bence
yağmur sıcağı diyorlar bakalım31 derece için daha erken değil mi ya
ben 1 kilo eksi ile gelmeye niyetlendimkızlar ben cıkıyorum hepinize iyi hafta sonları
hafta sonu cok kacırmak yok pazartesi artıyla geleni vururum
Yakin takipte kal kuzum beni dönünceArkadaşlar saat 16:00 gibi eşim aradı hafta sonu gelemeyeceğim hafta başıda işler yoğun buradan ayrılamam siz gelin dedi. Hızlıca eşyalarımızı hazırladım evi toparladım bütün yemek kurabiye çörek ne varsa (hafta sonu hazırlığı yapmıştım) apartman görevlisine verdim. Oğlan okuldan gelsin yola çıkıyorum Ankara'ya. Alıntılandığım ve etiketlendiğim mesajlara bakabildim sadece ama gece hepsini okuyacağım.
tugbaFB SchonerDuft diyetinizi ihmal etmeyin walla yakalarım sizi ona göre. Diyete başlamadan önce yapamam başaramam sanıyordum büyük ölçüde oldu 14. Takım ruhunuza sağlık hepinize çok teşekkür ederim oğlan geldi çıkıyorum artık sevgiler.
Iyi hafta.sonları kuzumkızlazr hafta sonu evdeyim giremem pazartesi görüşürüz genelde dışarda takıllıyorz pazartesi yazarımö menumu iyi akşamlar
genelde antrikot ya da biftek yiyorum ben proteinde ama öğlen cacık yiyordum tavuk hormonlu diye uzak durmam iyi oluyor ama 2 kilo gitsin istiyorum ..
valla zor oldu bu sefer regli dönemi diyeprotein yaparken de şeker tüketmicem 3 gün daha karım var
Yolun açık olsun canım gitmişken ankara simidinden felan bol bol tüket sonra tatlıları çok güzeldir ankaranın onlardanda ye bol bolArkadaşlar saat 16:00 gibi eşim aradı hafta sonu gelemeyeceğim hafta başıda işler yoğun buradan ayrılamam siz gelin dedi. Hızlıca eşyalarımızı hazırladım evi toparladım bütün yemek kurabiye çörek ne varsa (hafta sonu hazırlığı yapmıştım) apartman görevlisine verdim. Oğlan okuldan gelsin yola çıkıyorum Ankara'ya. Alıntılandığım ve etiketlendiğim mesajlara bakabildim sadece ama gece hepsini okuyacağım.
tugbaFB SchonerDuft diyetinizi ihmal etmeyin walla yakalarım sizi ona göre. Diyete başlamadan önce yapamam başaramam sanıyordum büyük ölçüde oldu 14. Takım ruhunuza sağlık hepinize çok teşekkür ederim oğlan geldi çıkıyorum artık sevgiler.
7 yada 8. Felan olmamiz lazimdi en son baktigimda bu hafta diger gruplarda güzel kilo vermislerDurumumuz ne kızlar kaçıncıyız acep? Benim bi katkım olmadı ama herkesin emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?