Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam dur yapcam artık kac kilo gıder bakalıö

unutabilirsin bu arada 2 gün yaptım şeker diyeti başka yemedi çektim cezamı yani
sütte süper olur çok pis gaza geldim bi an önce yapasım var yarın bi olsunda giderken tavuk alayım toptan haşlayım
tavuk haşlamamı yiceksin

Pazar günü şöyle bir menü düşünüyorum ;
sabah
1 yumurtadan omlet
dana jambon 2 dilim(kararsızım)
5 6 topik peynir
1 bardak laktozsuz süt

ara
çiğ fındık

öğlen
fırına tavuk sürerim
4 yk yoğurt
soğan salatası

ara
bir bardak süt

akşam
tantuni etinden sote
tost makinesinde havuç soğan biber pişirdim çok güzel oldu salata yerine
4 yk yoğurt yada ayran

serinlikte 1 saat yürüme planım var sahilde ama yağmur yağmaz ise
segus tugbaFB benim pazar menüm böyle olacak belki tavuk fazla alırım öğlen akşam tavuk yerim

Tamam dur yapcam artık kac kilo gıder bakalıö
2 gider bak yap sen

unutabilirsin bu arada 2 gün yaptım şeker diyeti başka yemedi çektim cezamı yani

tavuk haşlamamı yiceksin

kız deme öyle ben severim pul biberleyip çok bile yapmışın zor olmadımı 2 gün
bu protein detoksunda tavuk daha çok öneriliyor tavuk yersen daha iyi olur bence

BUGÜNKÜ MENÜM
sabah
6 7 dilim sucuk
2 dilim ekmek
6 7 topik peynir
1 dilim ekmek üstüne bal reçek tereyağı ( organik herbiri)
ara
yok
öğlen
3 minik börek lorlu
1 bitter karam susuzluk için denemedim işe yaradı gibi
ara
yok
akşam
y.fasulye
yoğurt
(kvye gidecem bunlar varmış )
salata

kv den çıkınca yürüyecez eşimle

2 gider bak yap sen

kız deme öyle ben severim pul biberleyip çok bile yapmışın zor olmadımı 2 gün

bu protein detoksunda tavuk daha çok öneriliyor tavuk yersen daha iyi olur bence
genelde antrikot ya da biftek yiyorum ben proteinde ama öğlen cacık yiyordum tavuk hormonlu diye uzak durmam iyi oluyor ama 2 kilo gitsin istiyorum ..
valla zor oldu bu sefer regli dönemi diye protein yaparken de şeker tüketmicem 3 gün daha karım var

Arkadaşlar saat 16:00 gibi eşim aradı hafta sonu gelemeyeceğim hafta başıda işler yoğun buradan ayrılamam siz gelin dedi. Hızlıca eşyalarımızı hazırladım evi toparladım bütün yemek kurabiye çörek ne varsa (hafta sonu hazırlığı yapmıştım) apartman görevlisine verdim. Oğlan okuldan gelsin yola çıkıyorum Ankara'ya. Alıntılandığım ve etiketlendiğim mesajlara bakabildim sadece ama gece hepsini okuyacağım.
tugbaFB SchonerDuft diyetinizi ihmal etmeyin walla yakalarım sizi ona göre. Diyete başlamadan önce yapamam başaramam sanıyordum büyük ölçüde oldu 14. Takım ruhunuza sağlık hepinize çok teşekkür ederim oğlan geldi çıkıyorum artık sevgiler.

Yakin takipte kal kuzum beni dönünce iyi yolculuklar iyi eğlenceler ankarada size
kızlazr hafta sonu evdeyim giremem pazartesi görüşürüz genelde dışarda takıllıyorz pazartesi yazarımö menumu iyi akşamlar
Iyi hafta.sonları kuzum

Antrikotla bifteğin kilosundan haaberin varmi senin kar kardır hadi ha gayret incelicez
Yolun açık olsun canım gitmişken ankara simidinden felan bol bol tüket sonra tatlıları çok güzeldir ankaranın onlardanda ye bol bol

Iyi akşamlar kızlar bugün yiyip içip yaptıklarımı yazayu sonrada kaçıcam yorucu bi gün gecirdim
Kahvaltı
1 dilim cavdar ekmeği 1 yumurta 4 zeytin biraz tulum peyniri bikaç dilim dimates 2 taze biber
Öglen
1 kücük kavanoz az yağlı ev yoğurdu ve zeytinyağlı taze fasulye
Akşam
1 dilim cavdar ekmeğu
Tavuklu nohutlu yeşillikli salata
1 sb kadar yoğurt
Ara ögüna aliskanlıgım yok ancak durakta beklerken agaçtan 3-4 tane kucuk can erigi koparıp yedim
2 lt su icmisimdir şu ana kadar
2 limonlu yeşilçay
120 kadar da trambolinde zıpladim ip atlamiş gibi oldum diye düsünuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…