- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.901
Neden takım değiştirmek istiyorsun canım kaptanımız pazartesi gelecek ben yardimcisiyim kurallar gereği bir sakıncası yok katılabilirsin sanırımMerhabalar arkadaşlar ben 12. Takıma 2 hafta katıldım buradan devam etmek istiyorum sakıncası yoksa. 64.9 guncel kilom 162 boyum hedef 58 mumkunse 55 olmakverebildiğimi gordukce hedefimi degistiriyorum.
Takımın kapanmış canım yeni gördüm bende senden bilgilerini tekrar isticem hafta ya cuma ya da pc karşısına geçince ne zaman başlamıştın 12.takımaMerhabalar arkadaşlar ben 12. Takıma 2 hafta katıldım buradan devam etmek istiyorum sakıncası yoksa. 64.9 guncel kilom 162 boyum hedef 58 mumkunse 55 olmakverebildiğimi gordukce hedefimi degistiriyorum.
Varda bir burger e gittigimde 1 kere de veriyorum o parayıAntrikotla bifteğin kilosundan haaberin varmi seninkar kardır hadi ha gayret incelicez
Yolun açık olsun canım gitmişken ankara simidinden felan bol bol tüket sonra tatlıları çok güzeldir ankaranın onlardanda ye bol bol
Ortalardayız bu haftaDurumumuz ne kızlar kaçıncıyız acep? Benim bi katkım olmadı ama herkesin emeğine sağlık
Öğlen yediğin yoğurt 1 kavanoz derken 850 grlik değil dimiIyi akşamlar kızlarbugün yiyip içip yaptıklarımı yazayu sonrada kaçıcam yorucu bi gün gecirdim
Kahvaltı
1 dilim cavdar ekmeği 1 yumurta 4 zeytin biraz tulum peyniri bikaç dilim dimates 2 taze biber
Öglen
1 kücük kavanoz az yağlı ev yoğurdu ve zeytinyağlı taze fasulye
Akşam
1 dilim cavdar ekmeğu
Tavuklu nohutlu yeşillikli salata
1 sb kadar yoğurt
Ara ögüna aliskanlıgım yok ancak durakta beklerken agaçtan 3-4 tane kucuk can erigi koparıp yedim
2 lt su icmisimdir şu ana kadar
2 limonlu yeşilçay
120 kadar da trambolinde zıpladim ip atlamiş gibi oldum diye düsünuyorum
İyi yolculuklar cnmArkadaşlar saat 16:00 gibi eşim aradı hafta sonu gelemeyeceğim hafta başıda işler yoğun buradan ayrılamam siz gelin dedi. Hızlıca eşyalarımızı hazırladım evi toparladım bütün yemek kurabiye çörek ne varsa (hafta sonu hazırlığı yapmıştım) apartman görevlisine verdim. Oğlan okuldan gelsin yola çıkıyorum Ankara'ya. Alıntılandığım ve etiketlendiğim mesajlara bakabildim sadece ama gece hepsini okuyacağım.
@tgb1907SchonerDuft diyetinizi ihmal etmeyin walla yakalarım sizi ona göre. Diyete başlamadan önce yapamam başaramam sanıyordum büyük ölçüde oldu 14. Takım ruhunuza sağlık hepinize çok teşekkür ederim oğlan geldi çıkıyorum artık sevgiler.
Evet takim kapandı iki hafta önce 66.9 ile katıldım 65.9 gecen hafta cuma,bu cuma guncel 64.9um. Dogum sonrası 10 kilo fazlam var vermem gereken.Takımın kapanmış canım yeni gördüm bende senden bilgilerini tekrar isticem hafta ya cuma ya da pc karşısına geçince ne zaman başlamıştın 12.takıma
Uyguladigin bir yöntem var mı peki ? Verirsin bakn2 haftada 2 kilo gitmişEvet takim kapandı iki hafta önce 66.9 ile katıldım 65.9 gecen hafta cuma,bu cuma guncel 64.9um. Dogum sonrası 10 kilo fazlam var vermem gereken.
Yontem olarak bol su icmeye basladım aburcuburlari hayatımdan cikardim 6 dan sonra yemek yemiyorum,spor yapamiyorum ama eglenceli aktiviteler bulup kalori yakmaya calisiyorum tempolu yuruyuş, voleybol, yogun tempoda ev temizligi gibi. Tabi lessie zumba arada yapmışlığım da varUyguladigin bir yöntem var mı peki ? Verirsin bakn2 haftada 2 kilo gitmiş
Anamm anammmm ben cezaları hiç sevmem ki bana ceza kesiyorlaaarr30/04/2018 Spor Listemiz
Buki_89 :120+60
drdotty : 110+60+135+90
segus :60+120+30
tgb1907 :60+60
SchonerDuft : 60+120+15+30
_Safiye_ : 40+30
Ghostpasha :45+30+40
S _Safiye_ @tgb1907Ghostpasha spor cezası üçünüzden birine kalacak ona göre
Tamam kaptanım tikkat ederizkızlar ben cıkıyorum hepinize iyi hafta sonları
hafta sonu cok kacırmak yok pazartesi artıyla geleni vururum
Amin canım benim Allah razı olsun:*çalışmak için daha zamanın varmış çok iyi allah yardımcın olsun
Kaptancım ben 2,29 u yukarı yuvarlamam gerekiyor sandım tekrar iş oldu sana vet
drdotty nin 2,29 yapıyo gerisi taamaammm
derya zaten yok açıklaması da yok iki kelam bişi yazamadı bize kac haftadır
Sucuk ekmek bal reçel börek bitterBUGÜNKÜ MENÜM
sabah
6 7 dilim sucuk
2 dilim ekmek
6 7 topik peynir
1 dilim ekmek üstüne bal reçek tereyağı ( organik herbiri)
ara
yok
öğlen
3 minik börek lorlu
1 bitter karam susuzluk için denemedim işe yaradı gibi
ara
yok
akşam
y.fasulye
yoğurt
(kvye gidecem bunlar varmış )
salata
kv den çıkınca yürüyecez eşimle
Teşekkür ederim canım geldim kocişimin yanına.yerdim herşeyden ama diyetteyim en iyisi sana veAntrikotla bifteğin kilosundan haaberin varmi seninkar kardır hadi ha gayret incelicez
Yolun açık olsun canım gitmişken ankara simidinden felan bol bol tüket sonra tatlıları çok güzeldir ankaranın onlardanda ye bol bol
Hoşgeldin 14.Takım CANDIRMerhabalar arkadaşlar ben 12. Takıma 2 hafta katıldım buradan devam etmek istiyorum sakıncası yoksa. 64.9 guncel kilom 162 boyum hedef 58 mumkunse 55 olmakverebildiğimi gordukce hedefimi degistiriyorum.
Canım benim eğlenceli aktivitelere yoğun tempoda ev temizliğini de kattın yaYontem olarak bol su icmeye basladım aburcuburlari hayatımdan cikardim 6 dan sonra yemek yemiyorum,spor yapamiyorum ama eglenceli aktiviteler bulup kalori yakmaya calisiyorum tempolu yuruyuş, voleybol, yogun tempoda ev temizligi gibi. Tabi lessie zumba arada yapmışlığım da var
Bugun yapmaya calıscam bakalım olcakmı. Nekadar yapabılırsem artıkkaç gün yapacaksın ben pazar ve pazartesi yapacam 2 kilo hedefim var pazar sabahı tartıma göre ama bugüne göre değil
Kopya cekıyorum hemenPazar günü şöyle bir menü düşünüyorum ;
sabah
1 yumurtadan omlet
dana jambon 2 dilim(kararsızım)
5 6 topik peynir
1 bardak laktozsuz süt
ara
çiğ fındık
öğlen
fırına tavuk sürerim
4 yk yoğurt
soğan salatası
ara
bir bardak süt
akşam
tantuni etinden sote
tost makinesinde havuç soğan biber pişirdim çok güzel oldu salata yerine
4 yk yoğurt yada ayran
serinlikte 1 saat yürüme planım var sahilde ama yağmur yağmaz ise
segus @tgb1907 benim pazar menüm böyle olacak belki tavuk fazla alırım öğlen akşam tavuk yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?