Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 gider bak yap sen

kız deme öyle ben severim pul biberleyip çok bile yapmışın zor olmadımı 2 gün

bu protein detoksunda tavuk daha çok öneriliyor tavuk yersen daha iyi olur bence
Bu hafta sonu kacamak yapmıcam kararlıyım pazartesı 68ı gorebılsem keske

Daha ne olsun kuzum . Menülerinden görürüz artık sanırım haftada 1 kilo veriyorsun öyle dengeledin sanıyorum
Anamm anammmm ben cezaları hiç sevmem ki bana ceza kesiyorlaaarr
Bugün tam 1.5 saat yürüdüm, 90 puan. Bu hafta yollara vuricimm kendimi:)

Tamam kaptanım tikkat ederiz iyi hafta sonları:)
Eklicem ya sende kalacak ya da tugbada da ;D
Mercimekli köfte perşembe menüsüne uymamış 8 tanede çok değil tabi gününe göre böyle güzel lezzetleri cuma gününe bırakırsan gözünde doyar miden de diyet motivende artar.
Valla baktık coşmuşsun hep beraber birazdaha coşalım
Wc sıkıntım var 2 gün az yedim bugün istemsiz gelişti öğlen menüm tabi .gerçi henüz işeyaramışta değil
şarap ta içmişiz sıhhatine kuzum

drdotty kulaklıkla müzik takıp haldır huldur eve girişince bahar temizliği gibi haftasonu temizligi yapıyorum. Egleniyorumda nasıl oluyorsa yaptıkça yapasım geliyo durduramıyorum kendimi
Bir kızım var 10 aylık. calışmaya başladiktan sonra yavaş yavaş sütten kesildi emziremiyorum. Bende emmezken dogum kilolarindan bari kurtulayım dedim.

Bugun yapmaya calıscam bakalım olcakmı. Nekadar yapabılırsem artıkramazana bısey kalmadı
Kolay aslında protein diyeti yaparsın dışarı çıkınca paket ürün tüketme yeter illa birşey yiceksen ızgara ye hamur yeme
Kopya cekıyorum hemen
Çek kuzum bu diyetle 2 kilodan fazla gidecek

Evde ne pişiyor mesela bulgur diyelim bulgurun kalorisi yüksek değil 1 dilim ekmek çavdar, kepek vb. Yerine 3 yk bulgur, 2yk pirinç tüketebilirsin pirinci diyette 2 haftada bir yiyebilirsin mesela haftada bir de bulgur yersin bunlar diyet yemeği değil zaten. Tencere yemeklerine ben 2 senedir 1 kilo sebzeye 3 , 4yk z.yağı ekliyorum sende azaltabilirsin yemeklerinde .salataya yağ koymuyorum bazen limon sıkıyorum sirke de ekleyebilirsin yok biz yağsız yiyemeyiz dersen miktar azalt . Çorba 1 kase tüketirsen ekmek yemezsin makarna yiceksen tam buğday makarnadan 1 porsiyon yiyebilirsin yani özel şeyler gerektirmiyor evde ne varsa değişim sisteminden faydalanıyoruz

Ben temizliğe girişi yorum havada yağmurlu gösteriyor ama yapacam yinede bakalım nasip
Kiz daha karga bile biseyini yememisken bu saatte ne temizligi takdir ettim valla
Gunaydin kizlarrrrr ben gezmeye gidiyorummm
Akrabalarla parkta kahvalti organize ettik en basi bos olarak onden gidip yer ayarlicam
Afiyet seker olsun oğluşuna lop lop et olsun

Cicim nazar boncugunun yerinde 90 vardi uçmuş yanlis listeyi almisin kuzum sanirim

Canlarim huhu ordamisiniz
Oo garip nasılsın döndün mü
Gunaydin kizlarrrrr ben gezmeye gidiyorummm
Akrabalarla parkta kahvalti organize ettik en basi bos olarak onden gidip yer ayarlicam
Ohh hadi iyi eğlenceler
Kiz daha karga bile biseyini yememisken bu saatte ne temizligi takdir ettim valla

Afiyet seker olsun oğluşuna lop lop et olsun
Yok taktir etme sevmem temizliği falan mecburiyetten gezmeye gidecem sadece ondan böyle

Günaydın kizlar hepinize iyi h sonları

Yok kuzum değil naptın sen tam bilmiyorum ama 350 ml lik olmalı yanılmiyorsam

İçiverdik emzirdiğimi unutup
Süper canım zaten ilk yıl içinde kurtulursan unutuyor bedenin o yüksek kiloları
drdotty sana kocaman maşallah bu hafta 3.cü olmuşsun bireyselde tebrik ederim seni
Yaaaa bu hafta hiç beklemiyordum
Alışırsın canım pratik yöntemler bulursun herkese ayrı ayrı. Bizde öyle yani
Bebek püre yiyor günde 3 çeşit hazırlıyorum 8 aylık
Ortanca 2,5 yaşında hergün çorbası yanına köftesi yada kıymalı sebze yemeği
Büyük değişik lezzetler peşinde ana yemek pilav makarna ve artık abur cubur almadığımız için keki kurabiyesi vs. vs.
Allahtan eşim seçim sonuna kadar eve fazla gelemeyecek
Cicim nazar boncugunun yerinde 90 vardi uçmuş yanlis listeyi almisin kuzum sanirim
Bilerek yapmadım ama farketmeseydiniz iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…