- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.921
Bu hafta sonu kacamak yapmıcam kararlıyım pazartesı 68ı gorebılsem keske2 gider bak yap sen
kız deme öyle ben severim pul biberleyipçok bile yapmışın zor olmadımı 2 gün
bu protein detoksunda tavuk daha çok öneriliyor tavuk yersen daha iyi olur bence
Daha ne olsun kuzum . Menülerinden görürüz artık sanırım haftada 1 kilo veriyorsun öyle dengeledin sanıyorumYontem olarak bol su icmeye basladım aburcuburlari hayatımdan cikardim 6 dan sonra yemek yemiyorum,spor yapamiyorum ama eglenceli aktiviteler bulup kalori yakmaya calisiyorum tempolu yuruyuş, voleybol, yogun tempoda ev temizligi gibi. Tabi lessie zumba arada yapmışlığım da var
Eklicem ya sende kalacak ya da tugbada da ;DAnamm anammmm ben cezaları hiç sevmem ki bana ceza kesiyorlaaarr
Bugün tam 1.5 saat yürüdüm, 90 puan. Bu hafta yollara vuricimm kendimi:)
Tamam kaptanım tikkat ederiziyi hafta sonları:)
Mercimekli köfte perşembe menüsüne uymamış 8 tanede çok değil tabi gününe göre böyle güzel lezzetleri cuma gününe bırakırsan gözünde doyar miden de diyet motivende artar.Dünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber
Öğlen yağsız döner eti, bol salata
Akşam salata
3 lt su
( dün fırsat bulup yazamamıştım akşam da uyuya kalmışım bugüne kaldı)
Bu günkü menüm
Sabah 11:00 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber
13:00 yeşil çay
19:30 8 tane mercimek köftesi, bol marul, domates, salatalık,1 büyük bardak ayran ( yürüyüşten gelince biraz acıkmıştım ve fazla kaçırdım sanırım)
Su 3 lt
Spor 90 dk yürüyüşSchonerDuft
Valla baktık coşmuşsun hep beraber birazdaha coşalımKaptancım ben 2,29 u yukarı yuvarlamam gerekiyor sandım tekrar iş oldu sana veSchonerDuft a teşekkür ederim
Sucuk ekmek bal reçel börek bitter
Canım benim zayıflama takımı yönetim kurulu başkan yardımcısı değil miydin sen menüye bakınca tersi gibi duruyor neyse protein diyeti planınızı okudum
Teşekkür ederim canım geldim kocişimin yanına.yerdim herşeyden ama diyetteyim en iyisi sana veSchonerDuft a yollayım.
Ne oluyor öyle size takım içinde takım olmuş bana karşı güç birliği yapmışsınız. Okudum protein diyeti planlarınızı.
Sıkı durun kalori sayımlı protein diyetiyle geliyorum
Hoşgeldin 14.Takım CANDIR
Canım benim eğlenceli aktivitelere yoğun tempoda ev temizliğini de kattın yaaklıma hemen @poncikbirgelincik geldi. Canım ponçikim bugünkü Evetin sonsuza kadar seni mutlu etsin bi-zuzucum bebek ne kadar oldu emzirme var mı
şarap ta içmişiz sıhhatine kuzumMenüm
8:30
1 bardak süt Hindistan cevizi tarçın
9:30
1 yumurta
Domates biber roka
12:30
1 karabuğday patlağı
1 tk labne
15:00
2 kaşık yeşil mercimek eklenmiş yeşil salata
4 köfte
4 kaşık yoğurt
17:00
1 kase Buğdaylı soğuk çorba (yoğurtlu cacık gibi olan)
23:00
1 kadeh kırmızı şarap
1 dilim eski kaşar
Kolay aslında protein diyeti yaparsın dışarı çıkınca paket ürün tüketme yeter illa birşey yiceksen ızgara ye hamur yemeBugun yapmaya calıscam bakalım olcakmı. Nekadar yapabılırsem artıkramazana bısey kalmadı
Çek kuzum bu diyetle 2 kilodan fazla gidecekKopya cekıyorum hemen
Evde ne pişiyor mesela bulgur diyelim bulgurun kalorisi yüksek değil 1 dilim ekmek çavdar, kepek vb. Yerine 3 yk bulgur, 2yk pirinç tüketebilirsin pirinci diyette 2 haftada bir yiyebilirsin mesela haftada bir de bulgur yersin bunlar diyet yemeği değil zaten. Tencere yemeklerine ben 2 senedir 1 kilo sebzeye 3 , 4yk z.yağı ekliyorum sende azaltabilirsin yemeklerinde .salataya yağ koymuyorum bazen limon sıkıyorum sirke de ekleyebilirsin yok biz yağsız yiyemeyiz dersen miktar azalt . Çorba 1 kase tüketirsen ekmek yemezsin makarna yiceksen tam buğday makarnadan 1 porsiyon yiyebilirsin yani özel şeyler gerektirmiyor evde ne varsa değişim sisteminden faydalanıyoruzSchonerDuft iki haftadır diyetteyim insallah haftada 1 kg vererek devam ederim.. yiyeceklerime bi ayar veremedim o kötü , diyetik seyler hazırlayamiyorum. Zaten bebis icin yeterince ek gıda serüvenim var birde kendime esime ayri yapsam heralde huniyi takarım kafaya
Kiz daha karga bile biseyini yememisken bu saatte ne temizligiBen temizliğe girişi yorum havada yağmurlu gösteriyor ama yapacam yinede bakalım nasip
Afiyet seker olsun oğluşuna lop lop et olsunGunaydin kizlarrrrr ben gezmeye gidiyorummm
Akrabalarla parkta kahvalti organize ettik en basi bos olarak onden gidip yer ayarlicam
Cicim nazar boncugunun yerinde 90 vardi uçmuş30/04/2018 Spor Listemiz
Buki_89 :120+60
drdotty : 110+60+135+90+50
segus :60+120+30
tgb1907 :60+60
SchonerDuft : 60+120+15+30
_Safiye_ : 40+30
Ghostpasha :45+30+40
tugbaFB canım fener kardeşliğim diyet kardeşliğim sana maşallah taktım ziraa önceki haftalarda yaptığın sporlara nazar değmiş
Kacamak yapmazsan görürsün bak güven bizeBu hafta sonu kacamak yapmıcam kararlıyım pazartesı 68ı gorebılsem keske
Oo garip nasılsın döndün müCanlarim huhu ordamisiniz
Ohh hadi iyi eğlencelerGunaydin kizlarrrrr ben gezmeye gidiyorummm
Akrabalarla parkta kahvalti organize ettik en basi bos olarak onden gidip yer ayarlicam
Yok taktir etme sevmem temizliği falanKiz daha karga bile biseyini yememisken bu saatte ne temizligitakdir ettim valla
Afiyet seker olsun oğluşuna lop lop et olsun
Yok canım daha 17sinde dönüyor um inşallahOo garip nasılsın döndün mü
Ohh hadi iyi eğlenceler
Yok taktir etme sevmem temizliği falanmecburiyetten gezmeye gidecem sadece ondan böyle
Maşallah bayağı kaldın doyabildin mi bari bari kardeslerine anne babana kuzumYok canım daha 17sinde dönüyor um inşallah
Varda bir burger e gittigimde 1 kere de veriyorum o parayıiki kişi olma avantajı diyelim aylık alıyorum 6ya 7ye bölüyorum bereketli oluyor burda biftek 55 tl sanırım kilosu 1.5 kilo alıyorum dışarda yemek yemiyoruz tabi yoksa batarız
Ortalardayız bu hafta
Öğlen yediğin yoğurt 1 kavanoz derken 850 grlik değil dimi
İçiverdik emzirdiğimi unutupDaha ne olsun kuzum . Menülerinden görürüz artık sanırım haftada 1 kilo veriyorsun öyle dengeledin sanıyorum
Eklicem ya sende kalacak ya da tugbada da ;D
Mercimekli köfte perşembe menüsüne uymamış 8 tanede çok değil tabi gününe göre böyle güzel lezzetleri cuma gününe bırakırsan gözünde doyar miden de diyet motivende artar.
Valla baktık coşmuşsun hep beraber birazdaha coşalım
Wc sıkıntım var 2 gün az yedim bugün istemsiz gelişti öğlen menüm tabi .gerçi henüz işeyaramışta değil
şarap ta içmişiz sıhhatine kuzum
Süper canım zaten ilk yıl içinde kurtulursan unutuyor bedenin o yüksek kilolarıdrdotty kulaklıkla müzik takıp haldır huldur eve girişince bahar temizliği gibi haftasonu temizligi yapıyorum. Egleniyorumda nasıl oluyorsa yaptıkça yapasım geliyo durduramıyorum kendimi
Bir kızım var 10 aylık. calışmaya başladiktan sonra yavaş yavaş sütten kesildi emziremiyorum. Bende emmezken dogum kilolarindan bari kurtulayım dedim.
Yaaaa bu hafta hiç beklemiyordum
Alışırsın canım pratik yöntemler bulursun herkese ayrı ayrı. Bizde öyle yaniSchonerDuft iki haftadır diyetteyim insallah haftada 1 kg vererek devam ederim.. yiyeceklerime bi ayar veremedim o kötü , diyetik seyler hazırlayamiyorum. Zaten bebis icin yeterince ek gıda serüvenim var birde kendime esime ayri yapsam heralde huniyi takarım kafaya
Cicim nazar boncugunun yerinde 90 vardi uçmuşyanlis listeyi almisin kuzum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?