- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.941
1,5 ay oluyor canım isteMaşallah bayağı kaldın doyabildin mi bari bari kardeslerine anne babana kuzum
Kizlar bu spor listesi ne ola ki30/04/2018 Spor Listemiz
Buki_89 :120+60
drdotty : 110+60+135+90+50
segus :60+120+30
tgb1907 :60+60+90+60
SchonerDuft : 60+120+15+30
_Safiye_ : 40+30+90
Ghostpasha :45+30+40+75
Şaka yapıyorsun demi 7 dolma diyorsun.Spor yapmayana cezada varmış sevindimnasil cezalar acaba. takımım dagıldı diye sanırım 2 gundur ipun ucunu kaçıdım eski duzenim kalmadı 7 tane biber dolmasi yedim dun ..sporda yapamadım eglencelisinden...
Perşembe menüsü değildi zaten cuma menüsü oDaha ne olsun kuzum . Menülerinden görürüz artık sanırım haftada 1 kilo veriyorsun öyle dengeledin sanıyorum
Eklicem ya sende kalacak ya da tugbada da ;D
Mercimekli köfte perşembe menüsüne uymamış 8 tanede çok değil tabi gününe göre böyle güzel lezzetleri cuma gününe bırakırsan gözünde doyar miden de diyet motivende artar.
Valla baktık coşmuşsun hep beraber birazdaha coşalım
Wc sıkıntım var 2 gün az yedim bugün istemsiz gelişti öğlen menüm tabi .gerçi henüz işeyaramışta değil
şarap ta içmişiz sıhhatine kuzum
Hoş geldin aramızaSpor yapmayana cezada varmış sevindimnasil cezalar acaba. takımım dagıldı diye sanırım 2 gundur ipun ucunu kaçıdım eski duzenim kalmadı 7 tane biber dolmasi yedim dun ..sporda yapamadım eglencelisinden...
Yaa yeniyim ya bi bosluğa düştüm yaptım bi hata :) miniklerdi ama af yokmu yaa sporu yapayımda ekmeksiz doyamıyorum benŞaka yapıyorsun demi 7 dolma diyorsun.
Ceza olarak 1 gün karbonhidrat yok bugün de 1 saat spor anca erir
HoşbuldumHoş geldin aramıza. 7 tane dolmamı , benim 8 tane mercimek köftesi hesabına dönmüş
Yaa yeniyim ya bi bosluğa düştüm yaptım bi hata :) miniklerdi ama af yokmu yaa sporu yapayımda ekmeksiz doyamıyorum ben
Heee ok kuzum afiyet olsunGünaydın kizlar hepinize iyi h sonları
Yok kuzum değil naptın sen tam bilmiyorum ama 350 ml lik olmalı yanılmiyorsam
Şarap kan yapar zaten bebişte sakinleşir hemİçiverdik emzirdiğimi unutup
Süper canım zaten ilk yıl içinde kurtulursan unutuyor bedenin o yüksek kiloları
Yaaaa bu hafta hiç beklemiyordum
Alışırsın canım pratik yöntemler bulursun herkese ayrı ayrı. Bizde öyle yani
Bebek püre yiyor günde 3 çeşit hazırlıyorum 8 aylık
Ortanca 2,5 yaşında hergün çorbası yanına köftesi yada kıymalı sebze yemeği
Büyük değişik lezzetler peşinde ana yemek pilav makarna ve artık abur cubur almadığımız için keki kurabiyesi vs. vs.
Allahtan eşim seçim sonuna kadar eve fazla gelemeyecek
Bilerek yapmadım ama farketmeseydiniz iyiydi
Biz aynıyız kilo vermeye çalışıyoruz. Sen kaç oldun kilo aldın muhtemelen sende1,5 ay oluyor canım iste
Doyulurmu ama gordum iyi oldu eşimi de ozledim inşallah sık sık gelmek nasip olur bundan sonra
Siz nasilsiniz
Ayyy kuzum cidden yanlış anladım ben bugünü cuma sanıyordum sanırımPerşembe menüsü değildi zaten cuma menüsü o. İki günün menüsünü peş peşe yazınca öyle yanlış anlaşılma oldu sanırım.
Bugün yine piknik var bizde kızlar. Birazdan çıkıcaz oradayken pek yazmaya fırsat bulamayabilirim. Akşama görüşürüz tekrar
Ayy ekmek yapamam diyorsanYaa yeniyim ya bi bosluğa düştüm yaptım bi hata :) miniklerdi ama af yokmu yaa sporu yapayımda ekmeksiz doyamıyorum ben
Valla daha mantıklı şeker orucu bakalım yapabilirse verdik gitti
7 tane dolmayı yemişsin onun yükünden kurtulmayı planlaman gerekirken hâlâ ekmek diyorsun
Yok sana ekmek
HattaSchonerDuft 2 gün şeker orucu verek mi ceza olarak
O konuları karistirma simdiBiz aynıyız kilo vermeye çalışıyoruz. Sen kaç oldun kilo aldın muhtemelen sende
Seker bana uyar daha sorunsuz yoksa hiç doyamiyorum bebişte olunca hep ac ve enerjisiz kaliyorum şekersiz bi hafta bile geçiririm.. ekmekte tek kahvaltida yiyorumAyy ekmek yapamam diyorsandrdotty şeker diyeti öneriyor ne dersin yapabilirmisin 1 2 gün
Ben dugunum harici hic kuafore gitmedimkuaförlere verdiğim paraya hep acımışımdır hele o sac kesimine 30 40 tl vermek içimi acıtıyo
Hayirli olsun kuzum saglikla anali babali buyusun insallahkizlarrr hala oldummmmmmm geldi bebis dün gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?