Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O konuları karistirma simdi
Tabi yedin mantıları beşparmakları pilavları
Neyse sormayalım geldiğinde burdan devam ederiz birlikte
Gerçekten berbat ne ki ondan öte
2 dilim siyah ekmek arası peynir yanına çay alsaydın
Bi çorba yapsaydın salata yapsaydın yada yulaflı meyveli yoğurt hazırlasaydın luppo 400-500 kalori vardır. Üstelik bunlar da tok tutmaz acıkırsın. Neyse geçmiş olsun yarın daha güzel yersin
Ben eskiden abur cuburla besleniyordum en az 5000 kalori yiyordum günlük ve bunun 4000 i luppo halley Burçak bisküvi kare kare çikolatalar vs. Şimdi senin kilon aşırı değil de ondan rahatsın ben 102,5 kilo ile Doğuma gittim son hamileliğimde 33 kilo aldım diyete 87 de başladım. Bu rakamları vücutta taşımak çok acı. Beslenmeye hep dikkat etmek gerek kuzum yeme o cızz ları

O konuları karistirma simdi
Dön öyle karıştıralım hatta dön de sen spor yapmayınca bizde aksattık sporu azcık bizi gaza getirmen lazım
Seker bana uyar daha sorunsuz yoksa hiç doyamiyorum bebişte olunca hep ac ve enerjisiz kaliyorum şekersiz bi hafta bile geçiririm.. ekmekte tek kahvaltida yiyorum
Ok şekersiz ozaman meyve serbest
Afiyet olsun canım
Az yağda kızarttım derken canım sote mi yaptın. Kahvaltını beğenmedim 3 dilim ekmek ve patates bir arada
Sen dün sabit çıkmıştın dimi. Başka bir şey demek istemiyorum yarın toparlarsın umarım

Selam şekerim nabersin

Kolay aslında protein diyeti yaparsın dışarı çıkınca paket ürün tüketme yeter illa birşey yiceksen ızgara ye hamur yeme

Çek kuzum bu diyetle 2 kilodan fazla gidecek
Bugun kv kahvaltıya cagırdı yıne bugun yapamadım canım kımse zayıflamamı ıstemıyo

SchonerDuft diyet gruplarından birisinde okumuştum bu tarifi..daha çok ağzı kapalı kendi sularında haşladım çok az yağ koydum saat geç olduğu için birer yemek kaşığı kadar yedim..
Kahvaltiya patates soradan ek oldu annem börek yapmak için haşlamıştı bir ortaboyu yemeden edemedim.. çay keyfi sırasında oyle kaçıverdi..zaten cezalıyım daha tövbe yemem

Irade sıfır bende ya kacamak yapmadan duramıyorum kı. Ikı ılerı bı gerı donupduruyorum
Olay aslında orada bitiyor iradeliyim ben demek lazım... bende diyetlerimin cogunu 3. 5. Gunde bırakırdım iradesizim dedikce kucuk bi kaçamakla bozardım.Sende minik kaçamaklar olsada moralini bozma sporla eritmeye bak yaptığın kacamağı ve yapabilirim iradeliyim diye telkinlerde bulun... bi sure sonra insan inanıyor.. o kaçamaklarda olmaz diye düşunuyorum.

Selam millet ben geldim. Piknik çok güzel geçti. Yedik içtik oynadık , yanımıza yorgunluk kar kaldı. 21:30 gibi eve geldik, duş aldık hepimiz, miniğime masal anlatırken sızdı resmen:). Çamaşır faslını da bitireyim yarın da arkadaşın bahçesinde kahvaltı yapıcaz. Şehir dışında çok tatlı bi bağ evleri var. Oraya davet ettiler. Menümü yazayım hemen:)
Sabah 10:30 1 yumurtadan maydanozlu peynirli omlet, domates, salatalık, biber,1/2 dilim çavdar ekmeği.
13:00 yeşil çay
16:00 1 bardak çay
19:00 2 parça tavuk göğsünden şiş, 2 tane köfte,1 tane hindietinden köfte,2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası,1 soda,2 dilim karpuz
20:00 1 kahve sütlü ve 2 şekerli
Su:3 lt
Spor: 20 dk trampolinde zıplama aralıklı olarak, yakantop filan oynadık ama süre tutamadım . SchonerDuft

tamam yaa yaptık bir hatahaklısınız diyecek bir şeyim yok

Mrblar bende katilabilir miyim acaba???
Merhaba hoşgeldin önce birinci sayfadaki kuralları oku kabul edersen gel kendini tanıt kilon hedefin diyet geçmişin vs. Kaptan ve yardımcıları uygun bulursa birlikte zayıflarız
Bugun kv kahvaltıya cagırdı yıne bugun yapamadım canım kımse zayıflamamı ıstemıyo
Canım demekki senin kilon vücuduna yakışır durumda
Evet patateste şeker olduğundan yemiyoruz.
Bu mesajı okuyunca diyetin 2. Haftasında gece yarısı yediğim salamlı kaşarlı mayonezli ketçaplı tost geldi. Sonra ponçik bana dediki "diyetini dikkatli yap Cuma'ya ekside ol sana izin yiyebilirsin" biraz dikkat edip zatıfladığımı görünce zaten yemedim. Kilo vermek motivasyonumu arttırdı.
segus a da ceza lutfen.. etki tepki olursa belki kacamak yapmaz
Sınıfın çalışkan ispiyoncusu gibi oldum ama

Afiyet olsun bence güzel olmuş menün
Eğlence spor hepsi var

İyiyim kuzum cok açım uyucamsenin kilo ne alemde ben 54 lerde geziyom

Mrblar bende katilabilir miyim acaba???
Tabi ki birinci sayfada kurallarımız var uyarım dersen buyur kendini tanıt
Ne yedin bugün yaparsın artık umarım
Şeker diyetinde patates pirinç beyaz ekmek beyaz un yasak paketli gıdalarda yasak ondan birşey demiyorum.
Bol protein günü olmuş afiyet olsun kuzum
İyiyim kuzum cok açım uyucamsenin kilo ne alemde ben 54 lerde geziyom
Wc sıkıntısı var tartılmadım kuzum protein yapacam bugün umarım güzel gider. Bu arada 68.80tüm cuma günü

1400 kalori günümdü dikkat ederek fakat saymadan yedim açık büfede çok zor oluyor alternatif çok herşeyi yemek istedim. Hele öğle ve akşam yemeklerinde tatlı bölümünün önünden bile geçmedim. (Acı çektim resmen) şimdi listeyi yazınca hesapladım 1255 kal. olmuş ama otel mutfakları genelde kaloriyi de arttıran katkı maddelerini çok kullanır. Neyse canım böyle zamanlarda biraz kaçamak olur. Bu na şükür

9:00

1 parmak peynir 25kal

1 yumurtadan sebzeli omlet 125 kal

1/2 greyfurt 50 kal

2 kaşık yoğurt 45 kal

13:30

1 porsiyon kuzu tandır 320 kal

Elimden daha küçük bir parça lavaş 50kal

Yeşil salata yağsız 60 kal

2 kaşık Yoğurtlu Deniz börülcesi 60 kal

16:30

200ml süt 100 kal

Filtre kahve 10kal

1 ceviz 30kal

19:30

1kepçe mercimek çorba 50 kal

Izgara bonfile (sossuz) 180 kal

Salata yağsız 60 kal

Ayran 60 kal

21:30 dan sonra

Çay

Türk kahvesi

3 tane erik 30 kal

1255 kal.

Arada kaçamak olsun önemli değil afiyet olsun ki zaten kaçamakta yok
Neden ağrıyor canım geçmiş olsun
Benim kaçırdığım birşey mi oldu
Dün temizlik yaptım cam balkon sildim banyo yapıp kuzenime çıktım askılı gömlek giydim rüzgar yedim desem bu kolum sürekli ağrıyor ama bu sefer çok kötü oldu sanki br bölge de morarmış gibi yarın belki drye giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…