- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.961
Tabi yedin mantıları beşparmakları pilavlarıO konuları karistirma simdi
Gerçekten berbat ne ki ondan öte5 mayıs cumartesi menü
(Berbat bir menü olduğunu biliyorum şimdiden söyleyim)
10.30
1 yumurta tavada
1/2 kibrt k. Beyaz peynir
Az slatalık/1 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı bal
16.00
1 dilim üzümlü kek(az şekerli)
1 avuç çekirdek
1 luppo
1 kurabiye
Not: yazmak bile istemedim
SlmSlm bebikler
Dön öyle karıştıralım hatta dön de sen spor yapmayınca bizde aksattık sporu azcık bizi gaza getirmen lazımO konuları karistirma simdi
Ok şekersiz ozaman meyve serbestSeker bana uyar daha sorunsuz yoksa hiç doyamiyorum bebişte olunca hep ac ve enerjisiz kaliyorum şekersiz bi hafta bile geçiririm.. ekmekte tek kahvaltida yiyorum
Afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar bugünki yiyip içtiklerimi yazayım sonrada parka yürüyüşe çıkıcam komşumla
Kahvaltı
1.5 dilim kizarmis cavdar ekmeği
1 yumurtadan yapılmis biberli omlet
6 siyah zeytin 1 kücük domates bir turam taze maydonoz 2 taze soğan
Öglen
Yemek yemedim kahvaltıyı 11 gibi yapımca inun yerine ara öğün olarak 1 yeşil elma daha sonra 1 tane 2si1 arada kahve
Akşam
1 kücük çorba kasesi sarımsaklı az yağlı ev yoğurdu
Cok az yaģda sotelenmiş 1 porsiyon kabak
Ayrica 1 limonlu yeşilçay
1.5 lt kadar su ictim şu ana kadar
40 squat yaptım ve birazda yuruyüs yaparim yarim saat kadar
Az yağda kızarttım derken canım sote mi yaptın. Kahvaltını beğenmedim 3 dilim ekmek ve patates bir arada5 Mayıs
Kahvaltı.08.00
3 dilim kepekli ekmek
2.haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
5 zeytin
1kk beyaz peynir
Dereotu roka tere domates salatalık
Ara; 11.00
5 tane kuru kayısı
1 bardak yeşil çay
Öğle.13.30
1 kase pırasa çorbası
Akşam 20.00 bugunluk gecikti biraz
1 porsiyon az yağda kabak ve mantar kızartması
1 kase yoğurt
Su: 3 lt
Sen dün sabit çıkmıştın dimi. Başka bir şey demek istemiyorum yarın toparlarsın umarım5 mayıs cumartesi menü
(Berbat bir menü olduğunu biliyorum şimdiden söyleyim)
10.30
1 yumurta tavada
1/2 kibrt k. Beyaz peynir
Az slatalık/1 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı bal
16.00
1 dilim üzümlü kek(az şekerli)
1 avuç çekirdek
1 luppo
1 kurabiye
Not: yazmak bile istemedim
Selam şekerim nabersinSlm bebikler
Bugun kv kahvaltıya cagırdı yıne bugun yapamadım canımKolay aslında protein diyeti yaparsın dışarı çıkınca paket ürün tüketme yeter illa birşey yiceksen ızgara ye hamur yeme
Çek kuzum bu diyetle 2 kilodan fazla gidecek
Irade sıfır bende ya kacamak yapmadan duramıyorum kı. Ikı ılerı bı gerı donupduruyorumKacamak yapmazsan görürsün bak güven bize
Olay aslında orada bitiyor iradeliyim ben demek lazım... bende diyetlerimin cogunu 3. 5. Gunde bırakırdım iradesizim dedikce kucuk bi kaçamakla bozardım.Sende minik kaçamaklar olsada moralini bozma sporla eritmeye bak yaptığın kacamağı ve yapabilirim iradeliyim diye telkinlerde bulun... bi sure sonra insan inanıyor.. o kaçamaklarda olmaz diye düşunuyorum.Irade sıfır bende ya kacamak yapmadan duramıyorum kı. Ikı ılerı bı gerı donupduruyorum
tamam yaa yaptık bir hata haklısınız diyecek bir şeyim yok
MerhabaMrblar bende katilabilir miyim acaba???
Canım demekki senin kilon vücuduna yakışır durumdaBugun kv kahvaltıya cagırdı yıne bugun yapamadım canımkımse zayıflamamı ıstemıyo
Evet patateste şeker olduğundan yemiyoruz.SchonerDuft diyet gruplarından birisinde okumuştum bu tarifi..daha çok ağzı kapalı kendi sularında haşladım çok az yağ koydum saat geç olduğu için birer yemek kaşığı kadar yedim..
Kahvaltiya patates soradan ek oldu annem börek yapmak için haşlamıştı bir ortaboyu yemeden edemedim.. çay keyfi sırasında oyle kaçıverdi..zaten cezalıyım daha tövbe yemem
Bu mesajı okuyunca diyetin 2. Haftasında gece yarısı yediğim salamlı kaşarlı mayonezli ketçaplı tost geldi. Sonra ponçik bana dediki "diyetini dikkatli yap Cuma'ya ekside ol sana izin yiyebilirsin" biraz dikkat edip zatıfladığımı görünce zaten yemedim. Kilo vermek motivasyonumu arttırdı.Olay aslında orada bitiyor iradeliyim ben demek lazım... bende diyetlerimin cogunu 3. 5. Gunde bırakırdım iradesizim dedikce kucuk bi kaçamakla bozardım.Sende minik kaçamaklar olsada moralini bozma sporla eritmeye bak yaptığın kacamağı ve yapabilirim iradeliyim diye telkinlerde bulun... bi sure sonra insan inanıyor.. o kaçamaklarda olmaz diye düşunuyorum.
segus a da ceza lutfen.. etki tepki olursa belki kacamak yapmaz
Sınıfın çalışkan ispiyoncusu gibi oldum ama
Afiyet olsun bence güzel olmuş menünSelam millet ben geldim. Piknik çok güzel geçti. Yedik içtik oynadık , yanımıza yorgunluk kar kaldı. 21:30 gibi eve geldik, duş aldık hepimiz, miniğime masal anlatırken sızdı resmen:). Çamaşır faslını da bitireyim yarın da arkadaşın bahçesinde kahvaltı yapıcaz. Şehir dışında çok tatlı bi bağ evleri var. Oraya davet ettiler. Menümü yazayım hemen:)
Sabah 10:30 1 yumurtadan maydanozlu peynirli omlet, domates, salatalık, biber,1/2 dilim çavdar ekmeği.
13:00 yeşil çay
16:00 1 bardak çay
19:00 2 parça tavuk göğsünden şiş, 2 tane köfte,1 tane hindietinden köfte,2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası,1 soda,2 dilim karpuz
20:00 1 kahve sütlü ve 2 şekerli
Su:3 lt
Spor: 20 dk trampolinde zıplama aralıklı olarak, yakantop filan oynadık ama süre tutamadım .SchonerDuft
İyiyim kuzum cok açım uyucamDön öyle karıştıralım hatta dön de sen spor yapmayınca bizde aksattık sporu azcık bizi gaza getirmen lazım
Ok şekersiz ozaman meyve serbest
Afiyet olsun canım
Az yağda kızarttım derken canım sote mi yaptın. Kahvaltını beğenmedim 3 dilim ekmek ve patates bir arada
Sen dün sabit çıkmıştın dimi. Başka bir şey demek istemiyorum yarın toparlarsın umarım
Selam şekerim nabersin
Tabi ki birinci sayfada kurallarımız var uyarım dersen buyur kendini tanıtMrblar bende katilabilir miyim acaba???
Ne yedin bugün yaparsın artık umarımBugun kv kahvaltıya cagırdı yıne bugun yapamadım canımkımse zayıflamamı ıstemıyo
Şeker diyetinde patates pirinç beyaz ekmek beyaz un yasak paketli gıdalarda yasak ondan birşey demiyorum.SchonerDuft diyet gruplarından birisinde okumuştum bu tarifi..daha çok ağzı kapalı kendi sularında haşladım çok az yağ koydum saat geç olduğu için birer yemek kaşığı kadar yedim..
Kahvaltiya patates soradan ek oldu annem börek yapmak için haşlamıştı bir ortaboyu yemeden edemedim.. çay keyfi sırasında oyle kaçıverdi..zaten cezalıyım daha tövbe yemem
Bol protein günü olmuş afiyet olsun kuzumSelam millet ben geldim. Piknik çok güzel geçti. Yedik içtik oynadık , yanımıza yorgunluk kar kaldı. 21:30 gibi eve geldik, duş aldık hepimiz, miniğime masal anlatırken sızdı resmen:). Çamaşır faslını da bitireyim yarın da arkadaşın bahçesinde kahvaltı yapıcaz. Şehir dışında çok tatlı bi bağ evleri var. Oraya davet ettiler. Menümü yazayım hemen:)
Sabah 10:30 1 yumurtadan maydanozlu peynirli omlet, domates, salatalık, biber,1/2 dilim çavdar ekmeği.
13:00 yeşil çay
16:00 1 bardak çay
19:00 2 parça tavuk göğsünden şiş, 2 tane köfte,1 tane hindietinden köfte,2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası,1 soda,2 dilim karpuz
20:00 1 kahve sütlü ve 2 şekerli
Su:3 lt
Spor: 20 dk trampolinde zıplama aralıklı olarak, yakantop filan oynadık ama süre tutamadım .SchonerDuft
Wc sıkıntısı var tartılmadım kuzum protein yapacam bugün umarım güzel gider. Bu arada 68.80tüm cuma günüİyiyim kuzum cok açım uyucamsenin kilo ne alemde ben 54 lerde geziyom
Neden ağrıyor canım geçmiş olsunSol elim omuzum dirseğim çok ağrıyor uyuyamiyorum ağrıdan.
Dondugumde senin azminden çokça lazim olacak banaTabi yedin mantıları beşparmakları pilavları
Neyse sormayalım geldiğinde burdan devam ederiz birlikte
İnşallah canımDön öyle karıştıralım hatta dön de sen spor yapmayınca bizde aksattık sporu azcık bizi gaza getirmen lazım
Arada kaçamak olsun önemli değil afiyet olsun ki zaten kaçamakta yok1400 kalori günümdü dikkat ederek fakat saymadan yedim açık büfede çok zor oluyor alternatif çok herşeyi yemek istedim. Hele öğle ve akşam yemeklerinde tatlı bölümünün önünden bile geçmedim. (Acı çektim resmen) şimdi listeyi yazınca hesapladım 1255 kal. olmuş ama otel mutfakları genelde kaloriyi de arttıran katkı maddelerini çok kullanır. Neyse canım böyle zamanlarda biraz kaçamak olur. Bu na şükür
9:00
1 parmak peynir 25kal
1 yumurtadan sebzeli omlet 125 kal
1/2 greyfurt 50 kal
2 kaşık yoğurt 45 kal
13:30
1 porsiyon kuzu tandır 320 kal
Elimden daha küçük bir parça lavaş 50kal
Yeşil salata yağsız 60 kal
2 kaşık Yoğurtlu Deniz börülcesi 60 kal
16:30
200ml süt 100 kal
Filtre kahve 10kal
1 ceviz 30kal
19:30
1kepçe mercimek çorba 50 kal
Izgara bonfile (sossuz) 180 kal
Salata yağsız 60 kal
Ayran 60 kal
21:30 dan sonra
Çay
Türk kahvesi
3 tane erik 30 kal
1255 kal.
Dün temizlik yaptım cam balkon sildim banyo yapıp kuzenime çıktım askılı gömlek giydim rüzgar yedim desem bu kolum sürekli ağrıyor ama bu sefer çok kötü oldu sanki br bölge de morarmış gibi yarın belki drye giderimNeden ağrıyor canım geçmiş olsun
Benim kaçırdığım birşey mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?