Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sol elim omuzum dirseğim çok ağrıyor uyuyamiyorum ağrıdan .
Tabi okudum ....27 yaşındayım 2 çocuk annesiyim en küçüğü 5'aylik buyugu 9 yasinda dogundan sonra 98 kiloya indim tartışma 98 i görünce artık dur demeliyim dedim ....suan 90 k iloyum hedefim önce 80 sonra 75 i gore bilmek boyum 1.64 şimdilik böyle

Başladığın kilolar drdotty ye yakın diyebilirim onu yakından takip etmeni de öneririm belli bir yöntem uyguluyor musun peki

Başladığın kilolar drdotty ye yakın diyebilirim onu yakından takip etmeni de öneririm belli bir yöntem uyguluyor musun peki
ekmeği sadece kah.yiyorum sabah ac karnina cecız suyu içiyorum bir haftadır yapamadım dîş agrisi yüzünden ama hergün lesli yapıyorum ip atlıyorum tarcinli su içiyorum cokbfaydasi oldu söyle söyleyeyim 1.5 ayda 6.5 kilo verdim

Öğünlerin nasıl ekmek yememek kilo vermek değil ben arada sabah 2 dilim ekmek öğlen 2 dilim ekmek yiyorum denge kurarak . Lesli yapabileni tebrik.edyorum ben yaparken çok sıkılıyorum

Günaydın kizlar hepinize güzel bir gün diliyorum keyifli pazarlar

Ohhhhh afiyet olsun canım hem eğlenmişsin hemde diyetinden taviz vermemişsin
İyiyim kuzum cok açım uyucamsenin kilo ne alemde ben 54 lerde geziyom
Ne guzel 54 ler darısi başımiza
Yesil cay ya da form çayi içsen kuz wc ye cıkmani kolatlaştırir
Sol elim omuzum dirseğim çok ağrıyor uyuyamiyorum ağrıdan .
Gecmis olsun canim temizligi mi abarttin acaba ya da farkinda olmadan kontrolsuz bi hareket mi yaptin

Evinden dişarda gayet iyi geçirmissin canim gunünü

Yeşil çay içemiyorum canım boğazımı rahatsız ediyor maalesef. Ilacim var çıkamazsam bugün onu kullanacam artık

]30/04/2018 Spor Listemiz

Buki_89 :120+60
drdotty : 110+60+135+90+50
segus :60+120+30
tgb1907 :60+60+90+60
SchonerDuft : 60+120+15+30+70
_Safiye_ : 40+30+90
Ghostpasha :45+30+40+75

S _Safiye_ sporun ne kadardı

Dikkat et canım ihmal etme geçmiş olsun
Annem hep atlet giyin içinize derdi bizde dalga geçerdik sanırım haklı
Askılı gömleğin içinden atlet giyseydin
Canım benim şimdi anlatması kolay geliyor da yaşarken çok acı bu söylediğin kiloları bende yaşadım. 27 ocakta 91 kiloydum 22 şubatta 87 kilo ile takıma geldim şimdi 72,5 kiloyum. Hedefime 6,5 kilo kaldı benim boyum 176 bana 66 yeter diye düşünüyorum 40 beden olmak istiyorum. Diyetimde ceviz ve ceviz suyu denediğim hafta kilo veremedim ben o yüzden şimdi sadece çocuklar yerken benim de yediğimi görüp yesinler diye 1 ceviz yada 2-3 fındık yiyorum bana yaramadı yani

Ay kuzum ben yazın bile giyerim atlet çıtçıtlı olanlardan ince askılı giyiyorum rahmim de idrar yollarımda enfeksiyon dan kurtulmuyor kolumu omuzumu dememe gerek yok sanırım
SchonerDuft canım sabah 40 dk survivor etkinliğim var çocuklarla listeye ekleyecek miyim yoksa Yeni listeye mi?
Tabi ki sayılır kalori yakıyorsun sonuçta.yeni liste her pazartesi oluşacak kuzum

MiniK AdaylarımıZ

munter (63,20///%)
Buki_89 (67,2/67,0/0,2/0,29%)
S _Safiye_ (112,20/111.6/0,6/%0,534) başl. t:23 nisan başl. k:113,20 hedef:75
ebruliki (72,50///%) başl.t:22 nisan başl.k:72,50 hedef :60
G gamzelim080 (82,10/79.8%) başl. t:19 nisan başl.k:64 hedef:
Ghostpasha ( 78,50///%) başl.t:27 nisan başl.k:78,50hedef:68 sabit
W wolftime (58///%) başl.t:2 mayıs başl.k:58 hedef:48
kucukbikadin (83///%)başl. t:17nisan başl.k:83 hedef:68
forestgump (66,60/ 66,30/0,3/%0,45) başl.t:24 nisan başl.k:67,10 hedef:60
tobosolu_dulcinea (67,20///%) başl.t:3mayıs başl.k:67,20 hedef:60

Listemiz burda bir dursun bakalım

Yarın yeni spor listesine başlanacak katılmak isteyen beni etiketlesin lütfen.
Veee lütfen kilo verirken sporu ihmal etmeyin kilomuzu veriyoruz ok ama görüntümüz nasıl nerde fazlalık anormal görünüyor dikkat edelim nasıl şekil vereceğinizi bilmiyor iseniz sorun bizler destek olalım illa bilen biri vardır ya da youtube den arayın kilosu çok olan arkaslarim ise sadece kısa yürüyüşler ve yer hareketleri yapsın dizleri sakatlamasın

Ben katılmak istiyorum. SchonerDuft ama anlayamadım sayılari 60+120 falan yazmışsınız ama ne yapıyorsunuz spor olarak
Yaptığın spor dakikası canım ne kadar süre yaptığını söylüyorsun yani
Tam olarak yapamadim canim sabah ogleni birlikte yaptim 2 yumurtadan omlet,süt,peynir aksam uzeride 2 tane tavuk but firinda yogurt yedim bugunde ayni beslendim
Çok iyi yarın 1 kilodan fazla eksidesin desene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…