- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #275.981
Valla o da kaç gündür girmiyor merak ettim ta kızı rahatsızlandı ya da ailelerden birileri geldi diye düşünüyorum
Tabi okudum ....27 yaşındayım 2 çocuk annesiyim en küçüğü 5'aylik buyugu 9 yasinda dogundan sonra 98 kiloya indim tartışma 98 i görünce artık dur demeliyim dedim ....suan 90 k iloyum hedefim önce 80 sonra 75 i gore bilmek boyum 1.64 şimdilik böyleSol elim omuzum dirseğim çok ağrıyor uyuyamiyorum ağrıdan.
Başladığın kilolarTabi okudum ....27 yaşındayım 2 çocuk annesiyim en küçüğü 5'aylik buyugu 9 yasinda dogundan sonra 98 kiloya indim tartışma 98 i görünce artık dur demeliyim dedim ....suan 90 k iloyum hedefim önce 80 sonra 75 i gore bilmek boyum 1.64 şimdilik böyle
ekmeği sadece kah.yiyorum sabah ac karnina cecız suyu içiyorum bir haftadır yapamadım dîş agrisi yüzünden ama hergün lesli yapıyorum ip atlıyorum tarcinli su içiyorum cokbfaydasi oldu söyle söyleyeyim 1.5 ayda 6.5 kilo verdimBaşladığın kilolardrdotty ye yakın diyebilirim onu yakından takip etmeni de öneririm belli bir yöntem uyguluyor musun peki
Öğünlerin nasıl ekmek yememek kilo vermek değil ben arada sabah 2 dilim ekmek öğlen 2 dilim ekmek yiyorum denge kurarak . Lesli yapabileni tebrik.edyorum ben yaparken çok sıkılıyorumekmeği sadece kah.yiyorum sabah ac karnina cecız suyu içiyorum bir haftadır yapamadım dîş agrisi yüzünden ama hergün lesli yapıyorum ip atlıyorum tarcinli su içiyorum cokbfaydasi oldu söyle söyleyeyim 1.5 ayda 6.5 kilo verdim
Ohhhhh afiyet olsun canım hem eğlenmişsin hemde diyetinden taviz vermemişsinSelam millet ben geldim. Piknik çok güzel geçti. Yedik içtik oynadık , yanımıza yorgunluk kar kaldı. 21:30 gibi eve geldik, duş aldık hepimiz, miniğime masal anlatırken sızdı resmen:). Çamaşır faslını da bitireyim yarın da arkadaşın bahçesinde kahvaltı yapıcaz. Şehir dışında çok tatlı bi bağ evleri var. Oraya davet ettiler. Menümü yazayım hemen:)
Sabah 10:30 1 yumurtadan maydanozlu peynirli omlet, domates, salatalık, biber,1/2 dilim çavdar ekmeği.
13:00 yeşil çay
16:00 1 bardak çay
19:00 2 parça tavuk göğsünden şiş, 2 tane köfte,1 tane hindietinden köfte,2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası,1 soda,2 dilim karpuz
20:00 1 kahve sütlü ve 2 şekerli
Su:3 lt
Spor: 20 dk trampolinde zıplama aralıklı olarak, yakantop filan oynadık ama süre tutamadım .SchonerDuft
Ne guzel 54 lerİyiyim kuzum cok açım uyucamsenin kilo ne alemde ben 54 lerde geziyom
Yesil cay ya da form çayi içsen kuz wc ye cıkmani kolatlaştırirTabi ki birinci sayfada kurallarımız var uyarım dersen buyur kendini tanıt
Ne yedin bugün yaparsın artık umarım
Şeker diyetinde patates pirinç beyaz ekmek beyaz un yasak paketli gıdalarda yasak ondan birşey demiyorum.
Bol protein günü olmuş afiyet olsun kuzum
Wc sıkıntısı var tartılmadım kuzum protein yapacam bugün umarım güzel gider. Bu arada 68.80tüm cuma günü
Gecmis olsun canim temizligi mi abarttin acaba ya da farkinda olmadan kontrolsuz bi hareket mi yaptinSol elim omuzum dirseğim çok ağrıyor uyuyamiyorum ağrıdan.
1400 kalori günümdü dikkat ederek fakat saymadan yedim açık büfede çok zor oluyor alternatif çok herşeyi yemek istedim. Hele öğle ve akşam yemeklerinde tatlı bölümünün önünden bile geçmedim. (Acı çektim resmen) şimdi listeyi yazınca hesapladım 1255 kal. olmuş ama otel mutfakları genelde kaloriyi de arttıran katkı maddelerini çok kullanır. Neyse canım böyle zamanlarda biraz kaçamak olur. Bu na şükür
9:00
1 parmak peynir 25kal
1 yumurtadan sebzeli omlet 125 kal
1/2 greyfurt 50 kal
2 kaşık yoğurt 45 kal
13:30
1 porsiyon kuzu tandır 320 kal
Elimden daha küçük bir parça lavaş 50kal
Yeşil salata yağsız 60 kal
2 kaşık Yoğurtlu Deniz börülcesi 60 kal
16:30
200ml süt 100 kal
Filtre kahve 10kal
1 ceviz 30kal
19:30
1kepçe mercimek çorba 50 kal
Izgara bonfile (sossuz) 180 kal
Salata yağsız 60 kal
Ayran 60 kal
21:30 dan sonra
Çay
Türk kahvesi
3 tane erik 30 kal
1255 kal.
Hoşgeldin canım bende yeniyim bu topikteMrblar bende katilabilir miyim acaba???
Hosbulduk canimHoşgeldin canım bende yeniyim bu topikte
Yeşil çay içemiyorum canım boğazımı rahatsız ediyor maalesef. Ilacim var çıkamazsam bugün onu kullanacam artıkGünaydın kizlar hepinize güzel bir gün diliyorum keyifli pazarlar
Ohhhhh afiyet olsun canım hem eğlenmişsin hemde diyetinden taviz vermemişsin
Ne guzel 54 lerdarısi başımiza
Yesil cay ya da form çayi içsen kuz wc ye cıkmani kolatlaştırir
Gecmis olsun canim temizligi mi abarttin acaba ya da farkinda olmadan kontrolsuz bi hareket mi yaptin
Evinden dişarda gayet iyi geçirmissin canim gunünü
Dikkat et canım ihmal etme geçmiş olsunArada kaçamak olsun önemli değil afiyet olsun ki zaten kaçamakta yok
Dün temizlik yaptım cam balkon sildim banyo yapıp kuzenime çıktım askılı gömlek giydim rüzgar yedim desem bu kolum sürekli ağrıyor ama bu sefer çok kötü oldu sanki br bölge de morarmış gibi yarın belki drye giderim
Canım benim şimdi anlatması kolay geliyor da yaşarken çok acı bu söylediğin kiloları bende yaşadım. 27 ocakta 91 kiloydum 22 şubatta 87 kilo ile takıma geldim şimdi 72,5 kiloyum. Hedefime 6,5 kilo kaldı benim boyum 176 bana 66 yeter diye düşünüyorum 40 beden olmak istiyorum. Diyetimde ceviz ve ceviz suyu denediğim hafta kilo veremedim ben o yüzden şimdi sadece çocuklar yerken benim de yediğimi görüp yesinler diye 1 ceviz yada 2-3 fındık yiyorum bana yaramadı yaniTabi okudum ....27 yaşındayım 2 çocuk annesiyim en küçüğü 5'aylik buyugu 9 yasinda dogundan sonra 98 kiloya indim tartışma 98 i görünce artık dur demeliyim dedim ....suan 90 k iloyum hedefim önce 80 sonra 75 i gore bilmek boyum 1.64 şimdilik böyle
Ay kuzum ben yazın bile giyerim atlet çıtçıtlı olanlardan ince askılı giyiyorum rahmim de idrar yollarımda enfeksiyon dan kurtulmuyor kolumu omuzumu dememe gerek yok sanırımDikkat et canım ihmal etme geçmiş olsun
Annem hep atlet giyin içinize derdi bizde dalga geçerdik sanırım haklı
Askılı gömleğin içinden atlet giyseydin
Canım benim şimdi anlatması kolay geliyor da yaşarken çok acı bu söylediğin kiloları bende yaşadım. 27 ocakta 91 kiloydum 22 şubatta 87 kilo ile takıma geldim şimdi 72,5 kiloyum. Hedefime 6,5 kilo kaldı benim boyum 176 bana 66 yeter diye düşünüyorum 40 beden olmak istiyorum. Diyetimde ceviz ve ceviz suyu denediğim hafta kilo veremedim ben o yüzden şimdi sadece çocuklar yerken benim de yediğimi görüp yesinler diye 1 ceviz yada 2-3 fındık yiyorum bana yaramadı yani
Tabi ki sayılır kalori yakıyorsun sonuçta.yeni liste her pazartesi oluşacak kuzumSchonerDuft canım sabah 40 dk survivor etkinliğim var çocuklarla listeye ekleyecek miyim yoksa Yeni listeye mi?
Yaptığın spor dakikası canım ne kadar süre yaptığını söylüyorsun yaniBen katılmak istiyorum.SchonerDuft ama anlayamadım sayılari 60+120 falan yazmışsınız ama ne yapıyorsunuz spor olarak
Çok iyi yarın 1 kilodan fazla eksidesin desene.Tam olarak yapamadim canim sabah ogleni birlikte yaptim 2 yumurtadan omlet,süt,peynir aksam uzeride 2 tane tavuk but firinda yogurt yedim bugunde ayni beslendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?