Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya dıkkat etmeye basladıgıödan bu yana 7 kıloya yakın verdım ama bu ara dahada bı ıradesızlık hakım. Toparlanmaya calıstıkva olmuyo.

segus a da ceza lutfen.. etki tepki olursa belki kacamak yapmaz
Sınıfın çalışkan ispiyoncusu gibi oldum ama

Afıyet olsun canım cok guzel olmus sporunuda yapmıssın eglenerek

Benım esımde ırı yarı kv de cubuk gıbı olma der hep ama ben gıydıgım yakısöıyo gıbı gelıyo 1 kılo daha vermem lazım dedıkce kızıyolar. Boyuna borek yapıp cagrıyo

Mrb bugünkü menumu vereyim
Kah.8:30 maydonozlu 1 yumurtalı omlet
4 zeytin
kk beyaz peynir
sekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği

Oglen 13;30
4.5 kaşık bulgur pilavı
5.6 kaşık kabak yemeği
1 bardak ayran

Moringa tea

Ara 15:30
10 tane kadar dut kurusu
5.6 tane fıstık

Akşam 18:30
Menemen 1 dilim çavdar ekmegi 3.4 çatal kabak yemeği
su 2 lt
spor yok (dis agrisi çekiyorum ama başlıcam insallah)
Iyi akşamlar kizlar

Canım benim öğün saatlerin güzel ama menüde çok karbonhidrat var bence bu kadar karbonhidrat içermemeli. Sabah akşam ekmek öğle bulgur pilavı olmamış. Her öğüne salata ekleyip proteini de arttırırsan hem bebeğinin sütü azalmamış hem daha kaliteli süt yapmış olursun hem de hızlı kilo vermeye başlarsın

Tmm tavsiyelerini uygulayacağımcnm tesekkürler

6 Mayıs Menüm
Kahvaltı 11.00
Peynirli zeytinli 2 yumurtadan omlet
2 ince dilim tahıllı ekmek

Ara 12.30
Yarım armut
Ara.13.30
3 kuru kayısı
yesil cay

Öğle 15.00
2 köfte ( fırında )
Bol yesillikli koca kase salata
1 kase çorba
1 dilim tahilli ekmek

Ara.16.30
1 fincan şekersiz turkkahvesi

Akşam 18.00
1 kase çorba
Spor.20 dak basen gobek eritme hareketleri
Su.1.5 lt

Ekmek öğünlerde tuketiyormusun bugün böyle denk mi geldi.

Öğlen akşam arası kısa olmuş. 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe denk . 2sini bir.arada.tüketme bence. 2 köfte değil de 4.köfte olabilirdi su da.az geldi

Fazla giremiyorum kızlar kusuruma bakmayın. Listeye girene kadar 5 mesaj hakkımı kesinlikle doldururum ama bu aralar çok yoğun. Okul,ew, bebek, diş çıkarma problemleri, yürüme ve emekleme çabaları, sınav hazırlamam gerek , okumadığım sınavlar var.... vs vs vs....yemek ,çamaşır, bulaşık demiyorum onlar hepimizin başında... beni mazur görün şimdilik
Listemi her gün paylaşıyorum inşallah. Yanlış şeyler olsa da....çabalıyorum toparlayacağım...

Aslında sadece kah.yiyorum ne zaman neyle ne yiyecegimide pek bilmiyorum :-((
Hm takıldıgin yerde sor yemeden önce istersen menülerimizi de takip et ordan da bişiyler kaparsın
Günlük menü yaz yorum yap denk gelirsen birde kilo ver gerisi önemli değil yoğunsun madem

6 mayıs pazar menüm
10.00
2 yumurta haşlanmış
2 kk süzme peynir
7 zeytin

15.00
1 porsiyon ciğer sote
1 tane pişi küçük
Yeşillik(maydonoz/roka/yeşil soğan)
Yoğurt 2 kaşık
Akşam yemeğini yazmayı unuttuğunu düşünüyorum
Bu kadar yeyince gece buzdolabının önünde bulur insan kendini canı tatlı ister bu da şişmanlatır ya da bu kadarcık yemekle 40 kilonun üstüne çıkamaz çok az
Ben yediklerimi yazmaya utandım şimdi bu listenin 5 katını yedim

İyi geceler arkadaşlar 1380 kalori günümdü şehir dışında olduğum için tatlı ekmek tahıl grubu dışındaki alternatifleri doyana kadar yedim yerken kalorileri hiç düşünmedim. Ve toplam 1250 kalori olmuşum. Silent Scream Demekki tatlı ekmek pirinç yemeyince meşrubatlardan uzak durunca bugün olduğu gibi dünyayı yesen yinede az kalori almış oluyoruz(öğrenmek için 40 yaşı görmem gerekti)
Sabah
2yumurta 140kal

1 dilim ızgara hellim 80 kal

Karışık söğüş 35

Ara

1/2 elma 25kal

1 şade Türk kahvesi 7 kal

Öğle

Döner 300 kal

Izgara biber domates 50

1 kase yoğurt 120 kal

Salata yağsız 60 kal

Ara

1 fincan vanilyalı filtre kahve ? Kal

Akşam

Balık levrek ızgara 250kal

Salata yağsız 60

2 kaşık Acı soslu bi meze yedim adını bilmiyorum sanırım çok kaloriliydi 100 diyelim

Türk kahvesi 7

Soda

1235 kal

Canlarım sabah 6:00 da yola çıkıcam oğlanın okulu 9:15 te başlıyor onu yetiştirebilirsem iyi olacak. Çıkmadan Pazartesi tartımını bildiririm. Spa'da baskül varmış SchonerDuft bu basküller genelde farklı ölçümler yapar ben burada mı tartılıyım yoksa eve geçince evde mi tartılayım bilemedim sen ne dersin

Dünden 20 dk var, bugün de 30 dk yürüyüş, 10 dk trampolin, 25 dk da bölgesel hareketler.toplamda bugün 65 dk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…