- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.001
Ya dıkkat etmeye basladıgıödan bu yana 7 kıloya yakın verdım ama bu ara dahada bı ıradesızlık hakım. Toparlanmaya calıstıkva olmuyo.Olay aslında orada bitiyor iradeliyim ben demek lazım... bende diyetlerimin cogunu 3. 5. Gunde bırakırdım iradesizim dedikce kucuk bi kaçamakla bozardım.Sende minik kaçamaklar olsada moralini bozma sporla eritmeye bak yaptığın kacamağı ve yapabilirim iradeliyim diye telkinlerde bulun... bi sure sonra insan inanıyor.. o kaçamaklarda olmaz diye düşunuyorum.
segus a da ceza lutfen.. etki tepki olursa belki kacamak yapmaz
Sınıfın çalışkan ispiyoncusu gibi oldum ama
Afıyet olsun canım cok guzel olmus sporunuda yapmıssın eglenerekSelam millet ben geldim. Piknik çok güzel geçti. Yedik içtik oynadık , yanımıza yorgunluk kar kaldı. 21:30 gibi eve geldik, duş aldık hepimiz, miniğime masal anlatırken sızdı resmen:). Çamaşır faslını da bitireyim yarın da arkadaşın bahçesinde kahvaltı yapıcaz. Şehir dışında çok tatlı bi bağ evleri var. Oraya davet ettiler. Menümü yazayım hemen:)
Sabah 10:30 1 yumurtadan maydanozlu peynirli omlet, domates, salatalık, biber,1/2 dilim çavdar ekmeği.
13:00 yeşil çay
16:00 1 bardak çay
19:00 2 parça tavuk göğsünden şiş, 2 tane köfte,1 tane hindietinden köfte,2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası,1 soda,2 dilim karpuz
20:00 1 kahve sütlü ve 2 şekerli
Su:3 lt
Spor: 20 dk trampolinde zıplama aralıklı olarak, yakantop filan oynadık ama süre tutamadım .SchonerDuft
Benım esımde ırı yarı kv de cubuk gıbı olma der hep ama ben gıydıgım yakısöıyo gıbı gelıyo 1 kılo daha vermem lazım dedıkce kızıyolar. Boyuna borek yapıp cagrıyo
Merhabahoşgeldin önce birinci sayfadaki kuralları oku kabul edersen gel kendini tanıt kilon hedefin diyet geçmişin vs. Kaptan ve yardımcıları uygun bulursa birlikte zayıflarız
Canım demekki senin kilon vücuduna yakışır durumda
Evet patateste şeker olduğundan yemiyoruz.
Bu mesajı okuyunca diyetin 2. Haftasında gece yarısı yediğim salamlı kaşarlı mayonezli ketçaplı tost geldi. Sonra ponçik bana dediki "diyetini dikkatli yap Cuma'ya ekside ol sana izin yiyebilirsin" biraz dikkat edip zatıfladığımı görünce zaten yemedim. Kilo vermek motivasyonumu arttırdı.
Afiyet olsun bence güzel olmuş menün
Eğlence spor hepsi var
Canım benim öğün saatlerin güzel ama menüde çok karbonhidrat var bence bu kadar karbonhidrat içermemeli. Sabah akşam ekmek öğle bulgur pilavı olmamış. Her öğüne salata ekleyip proteini de arttırırsan hem bebeğinin sütü azalmamış hem daha kaliteli süt yapmış olursun hem de hızlı kilo vermeye başlarsınMrb bugünkü menumu vereyim
Kah.8:30 maydonozlu 1 yumurtalı omlet
4 zeytin
kk beyaz peynir
sekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği
Oglen 13;30
4.5 kaşık bulgur pilavı
5.6 kaşık kabak yemeği
1 bardak ayran
Moringa tea
Ara 15:30
10 tane kadar dut kurusu
5.6 tane fıstık
Akşam 18:30
Menemen 1 dilim çavdar ekmegi 3.4 çatal kabak yemeği
su 2 lt
spor yok (dis agrisi çekiyorum ama başlıcam insallah)
Iyi akşamlar kizlar
Tmm tavsiyelerini uygulayacağımcnm tesekkürlerCanım benim öğün saatlerin güzel ama menüde çok karbonhidrat var bence bu kadar karbonhidrat içermemeli. Sabah akşam ekmek öğle bulgur pilavı olmamış. Her öğüne salata ekleyip proteini de arttırırsan hem bebeğinin sütü azalmamış hem daha kaliteli süt yapmış olursun hem de hızlı kilo vermeye başlarsın
Ekmek öğünlerde tuketiyormusun bugün böyle denk mi geldi.Mrb bugünkü menumu vereyim
Kah.8:30 maydonozlu 1 yumurtalı omlet
4 zeytin
kk beyaz peynir
sekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği
Oglen 13;30
4.5 kaşık bulgur pilavı
5.6 kaşık kabak yemeği
1 bardak ayran
Moringa tea
Ara 15:30
10 tane kadar dut kurusu
5.6 tane fıstık
Akşam 18:30
Menemen 1 dilim çavdar ekmegi 3.4 çatal kabak yemeği
su 2 lt
spor yok (dis agrisi çekiyorum ama başlıcam insallah)
Iyi akşamlar kizlar
Öğlen akşam arası kısa olmuş. 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe denk . 2sini bir.arada.tüketme bence. 2 köfte değil de 4.köfte olabilirdi su da.az geldi6 Mayıs Menüm
Kahvaltı 11.00
Peynirli zeytinli 2 yumurtadan omlet
2 ince dilim tahıllı ekmek
Ara 12.30
Yarım armut
Ara.13.30
3 kuru kayısı
yesil cay
Öğle 15.00
2 köfte ( fırında )
Bol yesillikli koca kase salata
1 kase çorba
1 dilim tahilli ekmek
Ara.16.30
1 fincan şekersiz turkkahvesi
Akşam 18.00
1 kase çorba
Spor.20 dak basen gobek eritme hareketleri
Su.1.5 lt
Aslında sadece kah.yiyorum ne zaman neyle ne yiyecegimide pek bilmiyorum :-((Ekmek öğünlerde tuketiyormusun bugün böyle denk mi geldi.
Bugün de az geldi doydun mu bunlarla6 mayıs pazar menüm
10.00
2 yumurta haşlanmış
2 kk süzme peynir
7 zeytin
15.00
1 porsiyon ciğer sote
1 tane pişi küçük
Yeşillik(maydonoz/roka/yeşil soğan)
Yoğurt 2 kaşık
Hm takıldıgin yerde sor yemeden önce istersen menülerimizi de takip et ordan da bişiyler kaparsınAslında sadece kah.yiyorum ne zaman neyle ne yiyecegimide pek bilmiyorum :-((
Günlük menü yaz yorum yap denk gelirsen birde kilo ver gerisi önemli değil yoğunsun mademFazla giremiyorum kızlar kusuruma bakmayın. Listeye girene kadar 5 mesaj hakkımı kesinlikle doldururum ama bu aralar çok yoğun. Okul,ew, bebek, diş çıkarma problemleri, yürüme ve emekleme çabaları, sınav hazırlamam gerek , okumadığım sınavlar var.... vs vs vs....yemek ,çamaşır, bulaşık demiyorum onlar hepimizin başında... beni mazur görün şimdilik
Listemi her gün paylaşıyorum inşallah. Yanlış şeyler olsa da....çabalıyorum toparlayacağım...
Hm takıldıgin yerde sor yemeden önce istersen menülerimizi de takip et ordan da bişiyler kaparsın
Günlük menü yaz yorum yap denk gelirsen birde kilo ver gerisi önemli değil yoğunsun madem[/Q UOTE]
Anladım cnm sizleri takip ederek ogrenirim artik insallah net zor cekiyo evimde o yuzden biraz yavaş oluyo cevapların size ulasmasi:-(
Akşam yemeğini yazmayı unuttuğunu düşünüyorum6 mayıs pazar menüm
10.00
2 yumurta haşlanmış
2 kk süzme peynir
7 zeytin
15.00
1 porsiyon ciğer sote
1 tane pişi küçük
Yeşillik(maydonoz/roka/yeşil soğan)
Yoğurt 2 kaşık
Dünden 20 dk var, bugün de 30 dk yürüyüş, 10 dk trampolin, 25 dk da bölgesel hareketler.toplamda bugün 65 dk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?