- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.021
Spor olarak hareketli bişeyler yapinca suyu daha çok içiyorum. Aksam yemwk saatiÖğlen akşam arası kısa olmuş. 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe denk . 2sini bir.arada.tüketme bence. 2 köfte değil de 4.köfte olabilirdi su da.az geldi
Bu şekilde kalorileri hesaplamak banada mantıklı geldi. Uzunzamandır fatsecret i kullaniyorum ama burayada bu sekilde yazınca insan daha bi gaza geliyo sanirim. Ben de bu sekilde yazayım.İyi geceler arkadaşlar 1380 kalori günümdü şehir dışında olduğum için tatlı ekmek tahıl grubu dışındaki alternatifleri doyana kadar yedim yerken kalorileri hiç düşünmedim. Ve toplam 1250 kalori olmuşum. @Sumeyyemertileyza Demekki tatlı ekmek pirinç yemeyince meşrubatlardan uzak durunca bugün olduğu gibi dünyayı yesen yinede az kalori almış oluyoruz(öğrenmek için 40 yaşı görmem gerekti)
Sabah
2yumurta 140kal
1 dilim ızgara hellim 80 kal
Karışık söğüş 35
Ara
1/2 elma 25kal
1 şade Türk kahvesi 7 kal
Öğle
Döner 300 kal
Izgara biber domates 50
1 kase yoğurt 120 kal
Salata yağsız 60 kal
Ara
1 fincan vanilyalı filtre kahve ? Kal
Akşam
Balık levrek ızgara 250kal
Salata yağsız 60
2 kaşık Acı soslu bi meze yedim adını bilmiyorum sanırım çok kaloriliydi 100 diyelim
Türk kahvesi 7
Soda
1235 kal
Moringa çayını nezmandır kullaniyorsun işe yarıyor mu ? Bencede öğunlerde bol karbonhidrat var.. biraz kesmek lazım. Bol proteinli gunlerMrb bugünkü menumu vereyim
Kah.8:30 maydonozlu 1 yumurtalı omlet
4 zeytin
kk beyaz peynir
sekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği
Oglen 13;30
4.5 kaşık bulgur pilavı
5.6 kaşık kabak yemeği
1 bardak ayran
Moringa tea
Ara 15:30
10 tane kadar dut kurusu
5.6 tane fıstık
Akşam 18:30
Menemen 1 dilim çavdar ekmegi 3.4 çatal kabak yemeği
su 2 lt
spor yok (dis agrisi çekiyorum ama başlıcam insallah)
Iyi akşamlar kizlar
Bu sekilde az beslenmekte metabolizma hızıni yabaşlatabilor hergün boyle ise bi ana iki ara oğun koysan daha iyi gibi. Şoyle bisey okumuşum vucuda az kalori az yemek girdiği zaman kıtlik geldi diye kendini savunmaya alırmiş gram yag yakmadığı gibi kandaki şekeri enerjiye cevirip onu kullanırmiş.. ya çok hain planlari var iki öğumle hayatta duramam aksam 6 da corba ictim ama dolabin basind adomates salatalik atistirdim eşim yerken bi catalda tonbalıği aldım ama bana gun basladi asıl kahvaltimi 7 8 gibi yapacağım6 mayıs pazar menüm
10.00
2 yumurta haşlanmış
2 kk süzme peynir
7 zeytin
15.00
1 porsiyon ciğer sote
1 tane pişi küçük
Yeşillik(maydonoz/roka/yeşil soğan)
Yoğurt 2 kaşık
Sabahin korunde kalkinca gelmişim istekız senin ne işin var burda gitsene hazırlansana resim at ınsta bakıyorum ara ara
Ay gormemisim ama sen gördün benim resimlerihadi git ve evli olarak gel burayabana da fto at
Canimmm insallah cok teşekkür ederim güzel dileklerin içinHoşbulduk canım tesekkur ederimhep birlikte hedefimize ulasicaz diye umuyorum
Bende aynı fikirdeyim canım az yersin belki keyiflw yemiş olursun
Bu aradaponcikbirgelincik aranizda yeniyim ama nikahina günune denk geldim bir omür mutluluklar dilerim aşkla mutlulukla sevgiyle saygıyla gecirdiğiniz uzun bir ömur diliyorum SchonerDuft seninde geçmisde olsa doğumgününü kutlarım canım sağliklı mutlu gönlünce uzun bir ömür diliyorum bu arada kizlar 2 haftalık bir deneme surecindeyim şu an değil mi
OyKaptancım ben 2,29 u yukarı yuvarlamam gerekiyor sandım tekrar iş oldu sana veSchonerDuft a teşekkür ederim
Sucuk ekmek bal reçel börek bitter
Canım benim zayıflama takımı yönetim kurulu başkan yardımcısı değil miydin sen menüye bakınca tersi gibi duruyor neyse protein diyeti planınızı okudum
Teşekkür ederim canım geldim kocişimin yanına.yerdim herşeyden ama diyetteyim en iyisi sana veSchonerDuft a yollayım.
Ne oluyor öyle size takım içinde takım olmuş bana karşı güç birliği yapmışsınız. Okudum protein diyeti planlarınızı.
Sıkı durun kalori sayımlı protein diyetiyle geliyorum
Hoşgeldin 14.Takım CANDIR
Canım benim eğlenceli aktivitelere yoğun tempoda ev temizliğini de kattın yaaklıma hemen poncikbirgelincik geldi. Canım ponçikim bugünkü Evetin sonsuza kadar seni mutlu etsin bi-zuzucum bebek ne kadar oldu emzirme var mı
Canım oglum dunden verı ateslı bugunde ısten ızın alıcam dun ne bulduysak onu yıyıp gecıstırdık cunku kucagımdan hıc ınmıyo. Bugun sabahtan hazırladım sımdı uyurken 3 gun yapıcam. 2 yumurta haslanıyo. Ama sut yok peynır yeterlıdır heralde.
Afiyet olsun canımİyi geceler arkadaşlar 1380 kalori günümdü şehir dışında olduğum için tatlı ekmek tahıl grubu dışındaki alternatifleri doyana kadar yedim yerken kalorileri hiç düşünmedim. Ve toplam 1250 kalori olmuşum. @Sumeyyemertileyza Demekki tatlı ekmek pirinç yemeyince meşrubatlardan uzak durunca bugün olduğu gibi dünyayı yesen yinede az kalori almış oluyoruz(öğrenmek için 40 yaşı görmem gerekti)
Sabah
2yumurta 140kal
1 dilim ızgara hellim 80 kal
Karışık söğüş 35
Ara
1/2 elma 25kal
1 şade Türk kahvesi 7 kal
Öğle
Döner 300 kal
Izgara biber domates 50
1 kase yoğurt 120 kal
Salata yağsız 60 kal
Ara
1 fincan vanilyalı filtre kahve ? Kal
Akşam
Balık levrek ızgara 250kal
Salata yağsız 60
2 kaşık Acı soslu bi meze yedim adını bilmiyorum sanırım çok kaloriliydi 100 diyelim
Türk kahvesi 7
Soda
1235 kal
Bugün bildirme kuzum yarın kontrol edersin başka tartı moral bozarCanlarım sabah 6:00 da yola çıkıcam oğlanın okulu 9:15 te başlıyor onu yetiştirebilirsem iyi olacak. Çıkmadan Pazartesi tartımını bildiririm. Spa'da baskül varmışSchonerDuft bu basküller genelde farklı ölçümler yapar ben burada mı tartılıyım yoksa eve geçince evde mi tartılayım bilemedim sen ne dersin
Afiyet olsun makarna bildiğimiz normal makarna değildir umarımMenüm
Sabah 12:00 1 haşlanmış yumurta, rokalı domates salatası (epey yedim ondan), 1 dilim çavdar ekmeği,1 inçe dilim sucuk,2 inçe dilim kaşar peyniri,1 bardak çay
14:00 2 bardak yeşil çay
18:30 1 servis kaşığı sade makarna (3 yemek kaşığı kadar), 2 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan salatası,1 közlenmiş biber,2 yemek kaşığı yoğurt %0,1 yağlı,1 parça tavuk göğsü
20:00 1 kahve
Su 3 lt
Günaydın evli bağyan poncikGünaydın kizlar ben geldim artık evli bi bağyan olarak
Morınga tea ne oluyoMrb bugünkü menumu vereyim
Kah.8:30 maydonozlu 1 yumurtalı omlet
4 zeytin
kk beyaz peynir
sekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği
Oglen 13;30
4.5 kaşık bulgur pilavı
5.6 kaşık kabak yemeği
1 bardak ayran
Moringa tea
Ara 15:30
10 tane kadar dut kurusu
5.6 tane fıstık
Akşam 18:30
Menemen 1 dilim çavdar ekmegi 3.4 çatal kabak yemeği
su 2 lt
spor yok (dis agrisi çekiyorum ama başlıcam insallah)
Iyi akşamlar kizlar
Öğlen akşam tamamlarsın birşey olmaz. Önemli olan oğlun geçmiş olsun canımCanım oglum dunden verı ateslı bugunde ısten ızın alıcam dun ne bulduysak onu yıyıp gecıstırdık cunku kucagımdan hıc ınmıyo. Bugun sabahtan hazırladım sımdı uyurken 3 gun yapıcam. 2 yumurta haslanıyo. Ama sut yok peynır yeterlıdır heralde.
HahahaaAfiyet olsun canım
Bugün bildirme kuzum yarın kontrol edersin başka tartı moral bozar
Afiyet olsun makarna bildiğimiz normal makarna değildir umarım
Günaydın evli bağyan poncik
Aksam acıkmadınmı canım ya cok erken yemıssın.6 mayıs pazar menüm
10.00
2 yumurta haşlanmış
2 kk süzme peynir
7 zeytin
15.00
1 porsiyon ciğer sote
1 tane pişi küçük
Yeşillik(maydonoz/roka/yeşil soğan)
Yoğurt 2 kaşık
Saol canım dıs cıkarıyoruz bıde haftasonu usuttuk heralde dun gece 38.5 gorduk hıc uyumadık sabaha kadar.Öğlen akşam tamamlarsın birşey olmaz. Önemli olan oğlun geçmiş olsun canım
Hoş geldin, Allah ağzınızın tadını bozmasın, hep mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah. Nasıl bi duygu evli olmak???Günaydın kizlar ben geldim artık evli bi bağyan olarak
Malesef normal makarnaydıAfiyet olsun canım
Bugün bildirme kuzum yarın kontrol edersin başka tartı moral bozar
Afiyet olsun makarna bildiğimiz normal makarna değildir umarım
Günaydın evli bağyan poncik
HoşgeldinGünaydın kizlar ben geldim artık evli bi bağyan olarak
Geçmiş olsun canım benim hemen iyileşsin inşallahCanım oglum dunden verı ateslı bugunde ısten ızın alıcam dun ne bulduysak onu yıyıp gecıstırdık cunku kucagımdan hıc ınmıyo. Bugun sabahtan hazırladım sımdı uyurken 3 gun yapıcam. 2 yumurta haslanıyo. Ama sut yok peynır yeterlıdır heralde.
Makarna da yemeyi ver be cicim ne gerek var ben 37 sene yedim de ne olduGÜNAYDINNNNN
Hoş geldin, Allah ağzınızın tadını bozmasın, hep mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah. Nasıl bi duygu evli olmak???
Malesef normal makarnaydı. Bugün alışverişe çıkınca tam buğday unundan yapılan makarnadan alıcam inşallah. Alışkanlıkları değiştirmek lazım
Günaydın kaptangünaydın kızlaaarrrrrrnabersinizzzzzzz
dönüyo musunuuzz hayırlı yolculuklar kuzumCanlarım cicilerim gece kk de fazla takılmışım daha yeni uyandımartık öğleye doğru çıkarım yola
Günaydın kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?