Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah 12:00 1 haşlanmış yumurta, rokalı domates salatası (epey yedim ondan), 1 dilim çavdar ekmeği,1 inçe dilim sucuk,2 inçe dilim kaşar peyniri,1 bardak çay
14:00 2 bardak yeşil çay
18:30 1 servis kaşığı sade makarna (3 yemek kaşığı kadar), 2 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan salatası,1 közlenmiş biber,2 yemek kaşığı yoğurt %0,1 yağlı,1 parça tavuk göğsü
20:00 1 kahve
Su 3 lt

Öğlen akşam arası kısa olmuş. 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe denk . 2sini bir.arada.tüketme bence. 2 köfte değil de 4.köfte olabilirdi su da.az geldi
Spor olarak hareketli bişeyler yapinca suyu daha çok içiyorum. Aksam yemwk saati
Bu şekilde kalorileri hesaplamak banada mantıklı geldi. Uzunzamandır fatsecret i kullaniyorum ama burayada bu sekilde yazınca insan daha bi gaza geliyo sanirim. Ben de bu sekilde yazayım.

Moringa çayını nezmandır kullaniyorsun işe yarıyor mu ? Bencede öğunlerde bol karbonhidrat var.. biraz kesmek lazım. Bol proteinli gunler

6 mayıs pazar menüm
10.00
2 yumurta haşlanmış
2 kk süzme peynir
7 zeytin

15.00
1 porsiyon ciğer sote
1 tane pişi küçük
Yeşillik(maydonoz/roka/yeşil soğan)
Yoğurt 2 kaşık
Bu sekilde az beslenmekte metabolizma hızıni yabaşlatabilor hergün boyle ise bi ana iki ara oğun koysan daha iyi gibi. Şoyle bisey okumuşum vucuda az kalori az yemek girdiği zaman kıtlik geldi diye kendini savunmaya alırmiş gram yag yakmadığı gibi kandaki şekeri enerjiye cevirip onu kullanırmiş.. ya çok hain planlari var iki öğumle hayatta duramam aksam 6 da corba ictim ama dolabin basind adomates salatalik atistirdim eşim yerken bi catalda tonbalıği aldım ama bana gun basladi asıl kahvaltimi 7 8 gibi yapacağım

kız senin ne işin var burda gitsene hazırlansana resim at ınsta bakıyorum ara ara
Sabahin korunde kalkinca gelmişim iste
hadi git ve evli olarak gel buraya bana da fto at
Ay gormemisim ama sen gördün benim resimleri

Canimmm insallah cok teşekkür ederim güzel dileklerin için bende kacirmisim senin geldigin zamani hoşgeldin aramiza

Oy eglenceli temizlik aktivitesi diyince ben mi geldim aklina teşekkür ederim kuzum benim insallah

segus @tgb1907 protein yapabiliniz mi ?
Canım oglum dunden verı ateslı bugunde ısten ızın alıcam dun ne bulduysak onu yıyıp gecıstırdık cunku kucagımdan hıc ınmıyo. Bugun sabahtan hazırladım sımdı uyurken 3 gun yapıcam. 2 yumurta haslanıyo. Ama sut yok peynır yeterlıdır heralde.

Afiyet olsun canım
Bugün bildirme kuzum yarın kontrol edersin başka tartı moral bozar
Afiyet olsun makarna bildiğimiz normal makarna değildir umarım
Günaydın kizlar ben geldim artık evli bi bağyan olarak
Günaydın evli bağyan poncik

Morınga tea ne oluyo guzel canım afıyet olsun ama ekmegı sabah ve oglen tuketsen aksama bırakmasan daha ıyı olur.

Öğlen akşam tamamlarsın birşey olmaz. Önemli olan oğlun geçmiş olsun canım

GÜNAYDINNNNN

Hoş geldin, Allah ağzınızın tadını bozmasın, hep mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah. Nasıl bi duygu evli olmak???

Afiyet olsun canım

Bugün bildirme kuzum yarın kontrol edersin başka tartı moral bozar

Afiyet olsun makarna bildiğimiz normal makarna değildir umarım

Günaydın evli bağyan poncik
Malesef normal makarnaydı. Bugün alışverişe çıkınca tam buğday unundan yapılan makarnadan alıcam inşallah. Alışkanlıkları değiştirmek lazım

Hoşgeldin Yeni evli
Geçmiş olsun canım benim hemen iyileşsin inşallah
Makarna da yemeyi ver be cicim ne gerek var ben 37 sene yedim de ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…