- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.041
Günaydın kizlar ben geldim artık evli bi bağyan olarak
Canlarım cicilerim gece kk de fazla takılmışım daha yeni uyandımartık öğleye doğru çıkarım yola
Senin dinlenme zamanın gelmiş canım
sanki işteki son günüm gibi bi havalardaym bugn niyeyse
zayıflayıp rekor üstüne rekor kırınca hemende ince belli fit bi hatun kondurmuşun profil resmine
Artık bende fit hatun olmak istiyorum. Zaten hiçbişey anlamadım herkes rekor kırmış birinci olmuş 1,5 kilo veren hafta birincileri var. Benden hiçbişey olmamış neyse artık şu 6-7 kilomu vereyimde konu komşunun yaşadığı şok yeter bana
Evet canım kahvaltıdan sonra döneceğiz. Biz çok kalabalık olduğumuz için çocuklar bakıcılar vazgeçilemeyen oyuncaklar vs. vs. O yüzden arabayla geldim.dönüyo musunuuzz hayırlı yolculuklar kuzumarabayla mı gitmiştiniz
Alsaydım iyiydi ama sanırım bundan sonra zor. Artık ideal kiloma daha yakınım zor veririm diye düşünüyorumgitmeden bi birincilik alırsın yasen bide çabuk verdin ya ilaçlamı verdin sorularına hazırlıklı ol bana bile şu an kaç kişi sordu
Alsaydım iyiydi ama sanırım bundan sonra zor. Artık ideal kiloma daha yakınım zor veririm diye düşünüyorum
oyy kıyamam çok zor geliyor kulağa bütün gece uyanık olmakSaol canım dıs cıkarıyoruz bıde haftasonu usuttuk heralde dun gece 38.5 gorduk hıc uyumadık sabaha kadar.
keşke yemeseydin diyetin ilk günleri bu tür şeyleri tüketmemek daha iyiGÜNAYDINNNNN
Hoş geldin, Allah ağzınızın tadını bozmasın, hep mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah. Nasıl bi duygu evli olmak???
Malesef normal makarnaydı. Bugün alışverişe çıkınca tam buğday unundan yapılan makarnadan alıcam inşallah. Alışkanlıkları değiştirmek lazım
çok berbat durumdayım başımda ağrıyor üstelik. pazartesi hiç olmasa keşkeeemmmgünaydın kızlaaarrrrrrnabersinizzzzzzz
Canlarım cicilerim gece kk de fazla takılmışım daha yeni uyandımartık öğleye doğru çıkarım yola
8 kilo verirsin sen merak etme kalori sayıyorsun ya duraksama olmaz.eğer olursada dukan ekspres yaparsın ben bir cesaret etsem yapacam da edemiyorumArtık bende fit hatun olmak istiyorum. Zaten hiçbişey anlamadım herkes rekor kırmış birinci olmuş 1,5 kilo veren hafta birincileri var. Benden hiçbişey olmamış neyse artık şu 6-7 kilomu vereyimde konu komşunun yaşadığı şok yeter bana
ya ben onu normal çay sanmıştımŞu moringa tea hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? Eşim içiyor bana çaktırmadan. Gizli gizli alttan alttan çalışıyor demekki. Bana kızıyor zayıflama diyor kendisi moringa içiyor
GÜNAYDINNNNN
Hoş geldin, Allah ağzınızın tadını bozmasın, hep mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah. Nasıl bi duygu evli olmak???
Malesef normal makarnaydı. Bugün alışverişe çıkınca tam buğday unundan yapılan makarnadan alıcam inşallah. Alışkanlıkları değiştirmek lazım
hoşbuldum kuzumHoşgeldinYeni evli
Geçmiş olsun canım benim hemen iyileşsin inşallah
Makarna da yemeyi ver be cicim ne gerek var ben 37 sene yedim de ne oldu
çok teşekkür ederim canım benim inşallahçoook mutlu olun tebrik ederim
Moringayi yeni aldım iki gundur içiyorum bakalım ins faydasi olur etraftan çok faydasını olduğunu duyunca aktardan aldim aynen dün biraz dengediz oldu teşekkür ederim yorumlarıniz için dikkat edicemMoringa çayını nezmandır kullaniyorsun işe yarıyor mu ? Bencede öğunlerde bol karbonhidrat var.. biraz kesmek lazım. Bol proteinli gunler
geldi kuzum hafta içi randevum var bakalım gidebilirsem egerSenin dinlenme zamanın gelmiş canımneyse bi 10 hafta daha idare et bakalım bebeğinin ileri düzey ultrason zamanı geldi mi yaptırdın mı
en mantıklısı zaten bazı cocuklar yolculukta huysuz oluyo arabada kontrol etmesi daha kolay olurEvet canım kahvaltıdan sonra döneceğiz. Biz çok kalabalık olduğumuz için çocuklar bakıcılar vazgeçilemeyen oyuncaklar vs. vs. O yüzden arabayla geldim.
ne güzel bi pazartesi enerjsioyy kıyamam çok zor geliyor kulağa bütün gece uyanık olmak
keşke yemeseydin diyetin ilk günleri bu tür şeyleri tüketmemek daha iyi
çok berbat durumdayım başımda ağrıyor üstelik. pazartesi hiç olmasa keşkeeemmm
keyfini çıkar bir gün daha ankaranın
8 kilo verirsin sen merak etme kalori sayıyorsun ya duraksama olmaz.eğer olursada dukan ekspres yaparsın ben bir cesaret etsem yapacam da edemiyorum
ya ben onu normal çay sanmıştım
Yeni aldim aktardan etraftan faydasi olduğunu duyunca iki gundur içiyorum bakalım aynen akşamları yemem aslında dün bi dengesizlik oldu teşekkür ederim yorumladigin icinMorınga tea ne oluyoguzel canım afıyet olsun ama ekmegı sabah ve oglen tuketsen aksama bırakmasan daha ıyı olur.
Allahim mutlu etsin bi yastıklar kocayin canimmGünaydın kizlar ben geldim artık evli bi bağyan olarak
Ben iki gundur iciyorum çok faydasi olduğunu duydum bakalım olacak mi net ten arastirdim baya etkili olduğu yaziyorŞu moringa tea hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? Eşim içiyor bana çaktırmadan. Gizli gizli alttan alttan çalışıyor demekki. Bana kızıyor zayıflama diyor kendisi moringa içiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?