Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zayıflayıp rekor üstüne rekor kırınca hemende ince belli fit bi hatun kondurmuşun profil resmine
Artık bende fit hatun olmak istiyorum. Zaten hiçbişey anlamadım herkes rekor kırmış birinci olmuş 1,5 kilo veren hafta birincileri var. Benden hiçbişey olmamış neyse artık şu 6-7 kilomu vereyimde konu komşunun yaşadığı şok yeter bana

gitmeden bi birincilik alırsın ya sen bide çabuk verdin ya ilaçlamı verdin sorularına hazırlıklı ol bana bile şu an kaç kişi sordu

gitmeden bi birincilik alırsın ya sen bide çabuk verdin ya ilaçlamı verdin sorularına hazırlıklı ol bana bile şu an kaç kişi sordu
Alsaydım iyiydi ama sanırım bundan sonra zor. Artık ideal kiloma daha yakınım zor veririm diye düşünüyorum

Saol canım dıs cıkarıyoruz bıde haftasonu usuttuk heralde dun gece 38.5 gorduk hıc uyumadık sabaha kadar.
oyy kıyamam çok zor geliyor kulağa bütün gece uyanık olmak
keşke yemeseydin diyetin ilk günleri bu tür şeyleri tüketmemek daha iyi
günaydın kızlaaarrrrrr nabersinizzzzzzz
çok berbat durumdayım başımda ağrıyor üstelik. pazartesi hiç olmasa keşkeeemmm
Canlarım cicilerim gece kk de fazla takılmışım daha yeni uyandım artık öğleye doğru çıkarım yola
keyfini çıkar bir gün daha ankaranın
8 kilo verirsin sen merak etme kalori sayıyorsun ya duraksama olmaz.eğer olursada dukan ekspres yaparsın ben bir cesaret etsem yapacam da edemiyorum
Şu moringa tea hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? Eşim içiyor bana çaktırmadan. Gizli gizli alttan alttan çalışıyor demekki. Bana kızıyor zayıflama diyor kendisi moringa içiyor
ya ben onu normal çay sanmıştım

hoşbulduk Amin inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim valla şimdilik evlilik hayatı yaşamadığım için bişey diyemicem ama nikahlı olmak güzel bi rahatlık geldi sanki istanbula gitcektik nişanlım anneme sordu gidebilir miyiz diye oda artık ben karışmam dedi
Hoşgeldin Yeni evli

Geçmiş olsun canım benim hemen iyileşsin inşallah

Makarna da yemeyi ver be cicim ne gerek var ben 37 sene yedim de ne oldu
hoşbuldum kuzum

çoook mutlu olun tebrik ederim
çok teşekkür ederim canım benim inşallah

Moringa çayını nezmandır kullaniyorsun işe yarıyor mu ? Bencede öğunlerde bol karbonhidrat var.. biraz kesmek lazım. Bol proteinli gunler
Moringayi yeni aldım iki gundur içiyorum bakalım ins faydasi olur etraftan çok faydasını olduğunu duyunca aktardan aldim aynen dün biraz dengediz oldu teşekkür ederim yorumlarıniz için dikkat edicem

Senin dinlenme zamanın gelmiş canım neyse bi 10 hafta daha idare et bakalım bebeğinin ileri düzey ultrason zamanı geldi mi yaptırdın mı
geldi kuzum hafta içi randevum var bakalım gidebilirsem eger
evet yaa izin alıp evde yayılasım avr ama ona da müsade etmezler evde olsam sürekli gezmek zorunda kalırım

Evet canım kahvaltıdan sonra döneceğiz. Biz çok kalabalık olduğumuz için çocuklar bakıcılar vazgeçilemeyen oyuncaklar vs. vs. O yüzden arabayla geldim.
en mantıklısı zaten bazı cocuklar yolculukta huysuz oluyo arabada kontrol etmesi daha kolay olur

ne güzel bi pazartesi enerjsi agrı kesici içeydn hemen daha da artmadan

Morınga tea ne oluyo guzel canım afıyet olsun ama ekmegı sabah ve oglen tuketsen aksama bırakmasan daha ıyı olur.
Yeni aldim aktardan etraftan faydasi olduğunu duyunca iki gundur içiyorum bakalım aynen akşamları yemem aslında dün bi dengesizlik oldu teşekkür ederim yorumladigin icin)

Şu moringa tea hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? Eşim içiyor bana çaktırmadan. Gizli gizli alttan alttan çalışıyor demekki. Bana kızıyor zayıflama diyor kendisi moringa içiyor
Ben iki gundur iciyorum çok faydasi olduğunu duydum bakalım olacak mi net ten arastirdim baya etkili olduğu yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…