- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.061
sende mi hastasın . doktora gidecem öğlen sonra kolum şişti ağrısı da dinmedi. temizlik yapmak bana iyi gelmiyorgeldi kuzum hafta içi randevum var bakalım gidebilirsem eger
evet yaa izin alıp evde yayılasım avr ama ona da müsade etmezler evde olsam sürekli gezmek zorunda kalırım
en mantıklısı zaten bazı cocuklar yolculukta huysuz oluyo arabada kontrol etmesi daha kolay olur
ne güzel bi pazartesi enerjsiagrı kesici içeydn hemen daha da artmadan
vayyyy tebrik ederim ben +dayım
dünkü menü sanırım afiyet olsun tartıldın mı bugüngünaydın mutlu bir hafta geçirmek dileğiyle kuzular
kahvaltı h.yumurta maydanız 1 id siyez ekmeği
öğlen köfte 100 gram salata 1/2 ayran
ara elma ayran yada süt 1 avuç leblebi
akşam salata 1id ekmek
sabit kalmakta büyük başarı tebrik ederim . cuma hedefin var mı ?Bende kilo bildirimi yapiim
cuma 90
Bugün 90
Fark yokk:-(
Hayırli olsunGünaydın kizlar ben geldim artık evli bi bağyan olarak
Benim ki de gece 3 te uyandı daha uyumadı o yorgunlukla okuldayim şimdi başım ağıyor uykusuzluktanSaol canım dıs cıkarıyoruz bıde haftasonu usuttuk heralde dun gece 38.5 gorduk hıc uyumadık sabaha kadar.
hayır tatlım bugünki menu tartılmadım hafta sonum berbat geçti boğazımı tutamadım tartıya çıkmaya korktum acıkcasısende mi hastasın . doktora gidecem öğlen sonra kolum şişti ağrısı da dinmedi. temizlik yapmak bana iyi gelmiyor
vayyyy tebrik ederim ben +dayımbugün akşam hafif yicem
dünkü menü sanırım afiyet olsun tartıldın mı bugün
amin inşallah canım teşekkür ederim sende hoşgeldin aramızaAllahim mutlu etsin bi yastıklar kocayin canimm
sağol canım sende hoşgeldinHayırli olsun
Artıdan olsan pazartesi ve cuma günlerimiz tartı günümüz canım hepimiz pazartesi kilo alıyoruz . ne kadar az alırsak o kadar iyihayır tatlım bugünki menu tartılmadım hafta sonum berbat geçti boğazımı tutamadım tartıya çıkmaya korktum acıkcası
baya cezalıyım aslında dr kızacak zaten bu hafta glutensiz olacaktık
Saol canimda ..En az 1 kilo 1.6 verdiğimde oldu ama inşallah birden fazla gidersabit kalmakta büyük başarı tebrik ederim . cuma hedefin var mı ?
tamam kuzum paratesiyede dikkat ederim tartı konusunaArtıdan olsan pazartesi ve cuma günlerimiz tartı günümüz canım hepimiz pazartesi kilo alıyoruz . ne kadar az alırsak o kadar iyi
65~60 hedefim
Hosbulduk canimmamin inşallah canım teşekkür ederim sende hoşgeldin aramıza
sağol canım sende hoşgeldin
Ben denedim hatta yapiyorum sürekli ama mercimek icin 2 haftadan fazla tutmadim daha onceden zehirlenme maceram oldugu icin guven olmaz diye.. yoģurtlu çorbalar (yumurtasız)uzun süre gidiyor bir yapiyorum 6 7 şişe koyuyorum. Buna nohut yemeği, taze fasulye,kuru fasulye bicok yemek oluyor.kızlar bir topikte okudum mesela mercimek çorba yaptınız ve fazla hemen bir kavnoz alıyoruz konserve gibi kapatıyoruz dayanma süresi 1 ay diyelim daha uzun yazıyordu tabi. ramazan için bana pratik geldi cumadan yaparım 1 kavanoz doldururum 2 3 gün sonra açarım diyorum deneyen var mı böyle bir yöntemi
liste yaptım orya adını ve hedefini yazar mısın . arada sabitte olacaz kilo da alacaz bunlar çok normal ben bu normalliği cumaya denk getirmemeye çalışıyorum sadece cumadan cumaya kilo vermiş oluyorum sende bu psikolojiye girersen her cuma ekside olursunSaol canimda ..En az 1 kilo 1.6 verdiğimde oldu ama inşallah birden fazla gider
ok canım hedef listemize cuma hedefini de yazarsan görelim hedefinitamam kuzum paratesiyede dikkat ederim tartı konusuna
Hosbulduk canimmamin inşallah canım teşekkür ederim sende hoşgeldin aramıza
sağol canım sende hoşgeldin
benim yazdığım gibi yaz canım65~60 hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?