Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sende mi hastasın . doktora gidecem öğlen sonra kolum şişti ağrısı da dinmedi. temizlik yapmak bana iyi gelmiyor
ilk kilo bildirimi benden gelsin 65.9 geldim cumaya göre -400 SchonerDuft @kaptinn
vayyyy tebrik ederim ben +dayım bugün akşam hafif yicem
günaydın mutlu bir hafta geçirmek dileğiyle kuzular
kahvaltı h.yumurta maydanız 1 id siyez ekmeği
öğlen köfte 100 gram salata 1/2 ayran
ara elma ayran yada süt 1 avuç leblebi
akşam salata 1id ekmek
dünkü menü sanırım afiyet olsun tartıldın mı bugün

kızlar bir topikte okudum mesela mercimek çorba yaptınız ve fazla hemen bir kavnoz alıyoruz konserve gibi kapatıyoruz dayanma süresi 1 ay diyelim daha uzun yazıyordu tabi. ramazan için bana pratik geldi cumadan yaparım 1 kavanoz doldururum 2 3 gün sonra açarım diyorum deneyen var mı böyle bir yöntemi

hayır tatlım bugünki menu tartılmadım hafta sonum berbat geçti boğazımı tutamadım tartıya çıkmaya korktum acıkcası
baya cezalıyım aslında dr kızacak zaten bu hafta glutensiz olacaktık

30/04/2018 Spor Listemiz

Buki_89 :120+60 => 180
drdotty : 110+60+135+90+50 => 445
segus :60+120+30 => 210
tgb1907 :60+60+90+60 => 270
SchonerDuft : 60+120+15+30+70 + 20 => 315
_Safiye_ : 40+30+90+65 => 225
Ghostpasha :45+30+40+75 => 190

KIZLAR KONTROL EDİN YENİ LİSTEYE BAŞLICAZ

hayır tatlım bugünki menu tartılmadım hafta sonum berbat geçti boğazımı tutamadım tartıya çıkmaya korktum acıkcası
baya cezalıyım aslında dr kızacak zaten bu hafta glutensiz olacaktık
Artıdan olsan pazartesi ve cuma günlerimiz tartı günümüz canım hepimiz pazartesi kilo alıyoruz . ne kadar az alırsak o kadar iyi

Ben denedim hatta yapiyorum sürekli ama mercimek icin 2 haftadan fazla tutmadim daha onceden zehirlenme maceram oldugu icin guven olmaz diye.. yoģurtlu çorbalar (yumurtasız)uzun süre gidiyor bir yapiyorum 6 7 şişe koyuyorum. Buna nohut yemeği, taze fasulye,kuru fasulye bicok yemek oluyor.

Saol canimda ..En az 1 kilo 1.6 verdiğimde oldu ama inşallah birden fazla gider
liste yaptım orya adını ve hedefini yazar mısın . arada sabitte olacaz kilo da alacaz bunlar çok normal ben bu normalliği cumaya denk getirmemeye çalışıyorum sadece cumadan cumaya kilo vermiş oluyorum sende bu psikolojiye girersen her cuma ekside olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…