Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok iyiymiş ya düdüklü kullanıyorum taze taze yapıyorum ama çorba hep kalıyor dökmekte zoruma gidiyor ama ramazanda denicem hepsini evde yemeğim olsun maksat

Nasıl yazi caz ki ben etiketlemeyi falan yapamıyorum net te çok zor cekiyo ...bana anlatirmisiniz direk yazmiyormuyuz

çok iyiymiş ya düdüklü kullanıyorum taze taze yapıyorum ama çorba hep kalıyor dökmekte zoruma gidiyor ama ramazanda denicem hepsini evde yemeğim olsun maksat
Kuzum çorba kaynarken kavanozlara koyup kullanılmamış kapak ile kapatıp ters çevirip sogumasıni bekliyoruz. Istedigimiz zamna isitip yiyoruz:)) ben yogurt çorbasinın nanesini yakmadan koyuyorum kavanozlara yiyecegim gun yapiyorum yeni yapilmis gibi mis nane kokusu sariyor ortaligı kimse anlamiyor konserve çorba oldugunu

bence yapayım diyorum ramazan için bakalım yapabilecek miyim

ilk kilo bildirimi benden gelsin 65.9 geldim cumaya göre -400 SchonerDuft kaptinn
nerdeyse yarım kilo

değğilim ben şükür yetti artık hastalıkn gına geldi
git o kolunu göster sen doktora iğne yeri mi şişti yine

valla bende denicem gercekten cok iyiymiş zaten 2 gün aynı corbayı istemiyo eşim hatta bu akşam gideyim dolmalık biber ypayım öyle konserve

] CUMA HEDEFLERİ

@SchonerDuft => 68,00
@bi-zuzu =64.00
@poncikbirgelincik =59,00
@Sumeyyemertileyza=89

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

yok aşı ile ilgisi benim omuzdan inen bir ağrım var kaç senedir hepsini gösterecem bakalım hazır korunuyorum film çekilebilirim en aızndan

CUMA HEDEFLERİ

@SchonerDuft => 68,00
@bi-zuzu =64.00
@poncikbirgelincik =59,00
@Sumeyyemertileyza=89

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…