- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.081
çok iyiymiş ya düdüklü kullanıyorum taze taze yapıyorum ama çorba hep kalıyor dökmekte zoruma gidiyor ama ramazanda denicem hepsini evde yemeğim olsun maksatBen denedim hatta yapiyorum sürekli ama mercimek icin 2 haftadan fazla tutmadim daha onceden zehirlenme maceram oldugu icin guven olmaz diye.. yoģurtlu çorbalar (yumurtasız)uzun süre gidiyor bir yapiyorum 6 7 şişe koyuyorum. Buna nohut yemeği, taze fasulye,kuru fasulye bicok yemek oluyor.
Nasıl yazi caz ki ben etiketlemeyi falan yapamıyorum net te çok zor cekiyo ...bana anlatirmisiniz direk yazmiyormuyuz
Kuzum çorba kaynarken kavanozlara koyup kullanılmamış kapak ile kapatıp ters çevirip sogumasıni bekliyoruz. Istedigimiz zamna isitip yiyoruz:)) ben yogurt çorbasinın nanesini yakmadan koyuyorum kavanozlara yiyecegim gun yapiyorum yeni yapilmis gibi mis nane kokusu sariyor ortaligı kimse anlamiyor konserve çorba oldugunuçok iyiymiş ya düdüklü kullanıyorum taze taze yapıyorum ama çorba hep kalıyor dökmekte zoruma gidiyor ama ramazanda denicem hepsini evde yemeğim olsun maksat
Nasıl yazi caz ki ben etiketlemeyi falan yapamıyorum net te çok zor cekiyo ...bana anlatirmisiniz direk yazmiyormuyuz
canım cuma günü için mesela şuan 90sın cumaya 89,50 düşünüyorsun 89,50 yazacaksınIlk hedef 80
ikinci 75
bence yapayım diyorum ramazan için bakalım yapabilecek miyimKuzum çorba kaynarken kavanozlara koyup kullanılmamış kapak ile kapatıp ters çevirip sogumasıni bekliyoruz. Istedigimiz zamna isitip yiyoruz:)) ben yogurt çorbasinın nanesini yakmadan koyuyorum kavanozlara yiyecegim gun yapiyorum yeni yapilmis gibi mis nane kokusu sariyor ortaligı kimse anlamiyor konserve çorba oldugunu
nerdeyse yarım kilo
değğilim ben şükür yetti artık hastalıkn gına geldisende mi hastasın . doktora gidecem öğlen sonra kolum şişti ağrısı da dinmedi. temizlik yapmak bana iyi gelmiyor
vayyyy tebrik ederim ben +dayımbugün akşam hafif yicem
dünkü menü sanırım afiyet olsun tartıldın mı bugün
valla bende denicem gercekten cok iyiymiş zaten 2 gün aynı corbayı istemiyo eşim hatta bu akşam gideyim dolmalık biber ypayım öyle konserveçok iyiymiş ya düdüklü kullanıyorum taze taze yapıyorum ama çorba hep kalıyor dökmekte zoruma gidiyor ama ramazanda denicem hepsini evde yemeğim olsun maksat
kuzum paniklemeAman ben birşeyi beceremedik yaaa:-((
yok aşı ile ilgisi benim omuzdan inen bir ağrım var kaç senedir hepsini gösterecem bakalım hazır korunuyorum film çekilebilirim en aızndannerdeyse yarım kilo
değğilim ben şükür yetti artık hastalıkn gına geldi
git o kolunu göster sen doktora iğne yeri mi şişti yine
valla bende denicem gercekten cok iyiymiş zaten 2 gün aynı corbayı istemiyo eşim hatta bu akşam gideyim dolmalık biber ypayım öyle konserve
hıh tebrik olduOldumu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?