Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Amaninn ...

CVB YAZDIMMI karıştı
omuzumdan iniyor ağrı aşı yerinide gösteririm .
dolmalık biber konservesi ne ?

CVB YAZDIMMI karıştı
omuzumdan iniyor ağrı aşı yerinide gösteririm .
dolmalık biber konservesi ne ?
yazmıştn
halam yapıyo bnm biber dolması yapıyo pişiriyo kavanoza koyup kaaptıyo hemen ama cok lezzetli oluyo cidden msafir gelince hemen cıkartıp ısıtıyo

yazmıştn
halam yapıyo bnm biber dolması yapıyo pişiriyo kavanoza koyup kaaptıyo hemen ama cok lezzetli oluyo cidden msafir gelince hemen cıkartıp ısıtıyo
kavanoza nasıl sığıyor o ben geçen difrize attım 3 tane 1 günlük yemeğimin ana yemeği hazır
sinirlerle alakalıdır o zaman kuzum
ayyy çok uğraştırı o
Geçmiş olsun hafife almamak lazım bi doktora sormakta fayda var. Uyusma pek hayırlı bişey olurmu bilemiyorum korkutmayayım ama
valla 2 gündür acaba kolumu keserlermi diye tırsıyorum gideyim de baktırayım çocuk yapacam röntgen çekilmicem diye gitmedim ama kötüledi işte

ilk başta sırtımda bir nokta ile başladı sol göğüs kol dirsek dün parmağımda uyuştu azcık
Annemde aynı ağrıları yaşadı canim çok sayıda kas yırtılması var dedi doktor 15 gün fiziğe gitti ağrılar gelmeyince bi 10 gün daha verdiler o yuzden ihmal etme dra git ..geçmiş olsun tekrar

+ mı dayanamadın aile toplasında dimi götürdün pastaları börekleri

66-67 arasında gidip gelmekten bu 65 i görmek iyi geldi bana

Annemde aynı ağrıları yaşadı canim çok sayıda kas yırtılması var dedi doktor 15 gün fiziğe gitti ağrılar gelmeyince bi 10 gün daha verdiler o yuzden ihmal etme dra git ..geçmiş olsun tekrar
ayyy fizikte korkutuyor beni. onu alacaksamda düzgün hastaneye gitmem lazım

CUMA HEDEFLERİ

@SchonerDuft => 68,00
@bi-zuzu =64.00
@poncikbirgelincik =59,00
@Sumeyyemertileyza=89
@tgb1907 =65.2

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

minnaklardan be kocamanları nasıl sıgsın

ayyy fizikte korkutuyor beni. onu alacaksamda düzgün hastaneye gitmem lazım
Evet canim her gun gidiyorsun annem saçını bile baglayamiyor çok zorlanıyoruz baya faydasi oldu ilaçlar falan kullandı ihmal etseydin ameliyat olurdun demiş dr yani ihmal etmeden git şakaya gelmez saglik

+ mı dayanamadın aile toplasında dimi götürdün pastaları börekleri

66-67 arasında gidip gelmekten bu 65 i görmek iyi geldi bana
valla fellah köftesi vardı birde çizkek yedim birde elmalı pasta yedim protein yapamıyorum bu arada midem almıyor protein
minnaklardan be kocamanları nasıl sıgsın
küçükleride aklım almadı sen yap resim at bana
Evet canim her gun gidiyorsun annem saçını bile baglayamiyor çok zorlanıyoruz baya faydasi oldu ilaçlar falan kullandı ihmal etseydin ameliyat olurdun demiş dr yani ihmal etmeden git şakaya gelmez saglik
ameliyat mı bugün kesin giderim iyice tırstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…