- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.101
tartılıyımda yarın sabah ac karnına hededfimide yazatyım sabahtan olurmuok canım hedef listemize cuma hedefini de yazarsan görelim hedefini
ok öyle yap canımtartılıyımda yarın sabah ac karnına hededfimide yazatyım sabahtan olurmu
Şükürhıh tebrik oldu
Amaninn ...CUMA HEDEFLERİ
@SchonerDuft => 68,00
@bi-zuzu =64.00
@poncikbirgelincik =59,00
@Sumeyyemertileyza=89
KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM
hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti
CVB YAZDIMMI karıştınerdeyse yarım kilo
değğilim ben şükür yetti artık hastalıkn gına geldi
git o kolunu göster sen doktora iğne yeri mi şişti yine
valla bende denicem gercekten cok iyiymiş zaten 2 gün aynı corbayı istemiyo eşim hatta bu akşam gideyim dolmalık biber ypayım öyle konserve
baktır o zaman belki fizik tedavi falan verir sürekli oluyosayok aşı ile ilgisi benim omuzdan inen bir ağrım var kaç senedir hepsini gösterecem bakalım hazır korunuyorum film çekilebilirim en aızndan
ilk başta sırtımda bir nokta ile başladı sol göğüs kol dirsek dün parmağımda uyuştu azcıkbaktır o zaman belki fizik tedavi falan verir sürekli oluyosa
CVB YAZDIMMI karıştı
omuzumdan iniyor ağrı aşı yerinide gösteririm .
dolmalık biber konservesi ne ?
sinirlerle alakalıdır o zaman kuzumilk başta sırtımda bir nokta ile başladı sol göğüs kol dirsek dün parmağımda uyuştu azcık
Geçmiş olsun hafife almamak lazım bi doktora sormakta fayda var. Uyusma pek hayırlı bişey olurmu bilemiyorum korkutmayayım amailk başta sırtımda bir nokta ile başladı sol göğüs kol dirsek dün parmağımda uyuştu azcık
kavanoza nasıl sığıyor oyazmıştn
halam yapıyo bnm biber dolması yapıyo pişiriyo kavanoza koyup kaaptıyo hemen ama cok lezzetli oluyo cidden msafir gelince hemen cıkartıp ısıtıyo
ayyy çok uğraştırı osinirlerle alakalıdır o zaman kuzum
valla 2 gündür acaba kolumu keserlermi diye tırsıyorumGeçmiş olsun hafife almamak lazım bi doktora sormakta fayda var. Uyusma pek hayırlı bişey olurmu bilemiyorum korkutmayayım ama
Annemde aynı ağrıları yaşadı canim çok sayıda kas yırtılması var dedi doktor 15 gün fiziğe gitti ağrılar gelmeyince bi 10 gün daha verdiler o yuzden ihmal etme dra git ..geçmiş olsun tekrarilk başta sırtımda bir nokta ile başladı sol göğüs kol dirsek dün parmağımda uyuştu azcık
sende mi hastasın . doktora gidecem öğlen sonra kolum şişti ağrısı da dinmedi. temizlik yapmak bana iyi gelmiyor
vayyyy tebrik ederim ben +dayımbugün akşam hafif yicem
dünkü menü sanırım afiyet olsun tartıldın mı bugün
nerdeyse yarım kilo
değğilim ben şükür yetti artık hastalıkn gına geldi
git o kolunu göster sen doktora iğne yeri mi şişti yine
valla bende denicem gercekten cok iyiymiş zaten 2 gün aynı corbayı istemiyo eşim hatta bu akşam gideyim dolmalık biber ypayım öyle konserve
ayyy fizikte korkutuyor beni. onu alacaksamda düzgün hastaneye gitmem lazımAnnemde aynı ağrıları yaşadı canim çok sayıda kas yırtılması var dedi doktor 15 gün fiziğe gitti ağrılar gelmeyince bi 10 gün daha verdiler o yuzden ihmal etme dra git ..geçmiş olsun tekrar
minnaklardan be kocamanları nasıl sıgsınkavanoza nasıl sığıyor oben geçen difrize attım 3 tane 1 günlük yemeğimin ana yemeği hazır
ayyy çok uğraştırı o
valla 2 gündür acaba kolumu keserlermi diye tırsıyorumgideyim de baktırayım çocuk yapacam röntgen çekilmicem diye gitmedim ama kötüledi işte
Evet canim her gun gidiyorsun annem saçını bile baglayamiyor çok zorlanıyoruz baya faydasi oldu ilaçlar falan kullandı ihmal etseydin ameliyat olurdun demiş dr yani ihmal etmeden git şakaya gelmez saglikayyy fizikte korkutuyor beni. onu alacaksamda düzgün hastaneye gitmem lazım
dur daha 60lar var+ mıdayanamadın aile toplasında dimi götürdün pastaları börekleri
66-67 arasında gidip gelmekten bu 65 i görmek iyi geldi bana
valla fellah köftesi vardı birde çizkek yedim birde elmalı pasta yedim+ mıdayanamadın aile toplasında dimi götürdün pastaları börekleri
66-67 arasında gidip gelmekten bu 65 i görmek iyi geldi bana
küçükleride aklım almadı sen yap resim at banaminnaklardan be kocamanları nasıl sıgsın
ameliyat mı bugün kesin giderim iyice tırstımEvet canim her gun gidiyorsun annem saçını bile baglayamiyor çok zorlanıyoruz baya faydasi oldu ilaçlar falan kullandı ihmal etseydin ameliyat olurdun demiş dr yani ihmal etmeden git şakaya gelmez saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?