- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.121
kız ahaaa böyle işteeeevalla fellah köftesi vardı birde çizkek yedim birde elmalı pasta yedimprotein yapamıyorum bu arada midem almıyor protein
küçükleride aklım almadı sen yap resim at bana
ameliyat mı bugün kesin giderim iyice tırstım
Aynen git bi görün sonra pişman olma canimvalla fellah köftesi vardı birde çizkek yedim birde elmalı pasta yedimprotein yapamıyorum bu arada midem almıyor protein
BU PİŞMİŞ Mİ ŞİMDİ ? AMAN DİFRİZE ATARIM GİDERİMkız ahaaa böyle işteeee
gideyim bakalımAynen git bi görün sonra pişman olma canim
gunaydin kizlar
gelemedim kac gundur 62.7 kg ciktim bu sabah
listeyi gordumSchonerDuft 68 i gormussun drdotty 72 .5 olmussun harikasinizzz kizlarr segus poncikbirgelincik sizlerde vermissiniz tugbaFB cmm 200 gr artidaymissin takma kafana nazarlik olsun.
poncikbirgelincik kuzum nikah yapmissiniz hayirli olsun Ranbim bir yastikta kocatsinn evliler kervanina hosgeldin
kaptinn cnm nasilsinn
vayyyyy 62,70 demek tebrik ederim cuma hedefini de yazıver girmişken barigunaydin kizlar
listeyi gordumSchonerDuft 68 i gormussun drdotty 72 .5 olmussun harikasinizzz kizlarr segus poncikbirgelincik sizlerde vermissiniz tugbaFB cmm 200 gr artidaymissin takma kafana nazarlik olsun.
poncikbirgelincik kuzum nikah yapmissiniz hayirli olsun Ranbim bir yastikta kocatsinn evliler kervanina hosgeldin
kaptinn cnm nasilsinn
seni anımsadım ama nerden . 1 .ci sayfayı oku kurallara uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsinmerabalar ..
bende katılmak istiyorum sizlere..
lin verildiği için buraya yazıyorum
evet cnmm az kaldiii 60 aa62 hee ne kaldı bana
Amin inşallah canım teşekkür ederimhoşbulduk evliler kervanına
sag ol canimmmmvayyyyy 62,70 demek tebrik ederim cuma hedefini de yazıver girmişken bari
59 dum en son ama acaba simdi kaç kiloyum merak etmiyo değilimevet cnmm az kaldiii 60 aaramazan a 62 ile girmek istiyorum bakalimm
sen 59 lara indin kim tutar artik seni
sag ol canimmmm
cuma hedefim 62.4 cok ucmayayimm
Canımcım ileri düzey ultrason için radyologlara yönlendiriyorlar iyi güzel bi sorun yok ama ben sana perinatoloğa gitmeni tavsiye edicem. Ondan sorduydum cicim.geldi kuzum hafta içi randevum var bakalım gidebilirsem eger
evet yaa izin alıp evde yayılasım avr ama ona da müsade etmezler evde olsam sürekli gezmek zorunda kalırım
en mantıklısı zaten bazı cocuklar yolculukta huysuz oluyo arabada kontrol etmesi daha kolay olur
ne güzel bi pazartesi enerjsiagrı kesici içeydn hemen daha da artmadan
azerinn in topiğindenmerabalar ..
yazıver ya da yazalım biz kuzuevet cnmm az kaldiii 60 aaramazan a 62 ile girmek istiyorum bakalimm
sen 59 lara indin kim tutar artik seni
sag ol canimmmm
cuma hedefim 62.4 cok ucmayayimm
perinatolog ne için ? yaa sen tecrübelisin bayağı hep kkda da bu topikte kal sen gitmeCanımcım ileri düzey ultrason için radyologlara yönlendiriyorlar iyi güzel bi sorun yok ama ben sana perinatoloğa gitmeni tavsiye edicem. Ondan sorduydum cicim.
Maşallah canım tepppprikler
Hiç duymamıştım ama konserve gibi mümkünkızlar bir topikte okudum mesela mercimek çorba yaptınız ve fazla hemen bir kavnoz alıyoruz konserve gibi kapatıyoruz dayanma süresi 1 ay diyelim daha uzun yazıyordu tabi. ramazan için bana pratik geldi cumadan yaparım 1 kavanoz doldururum 2 3 gün sonra açarım diyorum deneyen var mı böyle bir yöntemi
Kuzum çorba kaynarken kavanozlara koyup kullanılmamış kapak ile kapatıp ters çevirip sogumasıni bekliyoruz. Istedigimiz zamna isitip yiyoruz:)) ben yogurt çorbasinın nanesini yakmadan koyuyorum kavanozlara yiyecegim gun yapiyorum yeni yapilmis gibi mis nane kokusu sariyor ortaligı kimse anlamiyor konserve çorba oldugunu
Hoşgeldinmerabalar ..
azerinn in topiğindenişemeyi de işten mi sayıyorsun
Gitmem cicim ben seviyorum burayıperinatolog ne için ? yaa sen tecrübelisin bayağı hep kkda da bu topikte kal sen gitme
valla fellah köftesi vardı birde çizkek yedim birde elmalı pasta yedimprotein yapamıyorum bu arada midem almıyor protein
gunaydin kizlar
kaptinn cnm nasilsinn
yok bu baya tursu gibi gözünde canlansın diye attım bunuBU PİŞMİŞ Mİ ŞİMDİ ? AMAN DİFRİZE ATARIM GİDERİM
gideyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?