Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız ahaaa böyle işteeee

Aynen git bi görün sonra pişman olma canim

gunaydin kizlar
gelemedim kac gundur 62.7 kg ciktim bu sabah

listeyi gordum SchonerDuft 68 i gormussun drdotty 72 .5 olmussun harikasinizzz kizlarr segus poncikbirgelincik sizlerde vermissiniz tugbaFB cmm 200 gr artidaymissin takma kafana nazarlik olsun.

poncikbirgelincik kuzum nikah yapmissiniz hayirli olsun Ranbim bir yastikta kocatsinn evliler kervanina hosgeldin

kaptinn cnm nasilsinn

62 hee ne kaldı bana
Amin inşallah canım teşekkür ederim hoşbulduk evliler kervanına

vayyyyy 62,70 demek tebrik ederim cuma hedefini de yazıver girmişken bari

Canımcım ileri düzey ultrason için radyologlara yönlendiriyorlar iyi güzel bi sorun yok ama ben sana perinatoloğa gitmeni tavsiye edicem. Ondan sorduydum cicim.

ilk kilo bildirimi benden gelsin 65.9 geldim cumaya göre -400 SchonerDuft kaptinn
Maşallah canım tepppprikler
Hiç duymamıştım ama konserve gibi mümkün

merabalar ..
bende katılmak istiyorum sizlere..
lin verildiği için buraya yazıyorum
Hoşgeldin
azerinn in topiğinden işemeyi de işten mi sayıyorsun

perinatolog ne için ? yaa sen tecrübelisin bayağı hep kkda da bu topikte kal sen gitme
Gitmem cicim ben seviyorum burayı
Perinatoloji kadın Doğum bölümünün üst ihtisasıdır. Hem anne hem bebeğin sağlığını takip eder. Ultrasona ileri düzeyde hakimdir.
İleri düzey ultrason tetkiki için bir radyologa giderseniz ve bir şüphe duyarsa sizi yönlendirecekleri kişi bir perinatalog olur. O yüzden en baştan perinataloğa gitmek gerek

fellah köftesimi bayılırım , ya proteini mide nasıl almaz ben cumaya kadar tam anlamıyla uygulıcam proteini bakalım motive olacak bi sonuç alırsam sende denersin hafta sonu

muntercik iyi gidiyorken bi anda tosladım ama çabuk toparladım Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…