- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.141
iyiyim kuzum calışıyorum işte sen nasılsınnngunaydin kizlar
gelemedim kac gundur 62.7 kg ciktim bu sabah
listeyi gordumSchonerDuft 68 i gormussun drdotty 72 .5 olmussun harikasinizzz kizlarr segus @poncikbirgelincik sizlerde vermissiniz @tgb1907 cmm 200 gr artidaymissin takma kafana nazarlik olsun.
@poncikbirgelincik kuzum nikah yapmissiniz hayirli olsun Ranbim bir yastikta kocatsinn evliler kervanina hosgeldin
kaptinn cnm nasilsinn
bursada işinde uzman bi doktordan randevu aldı doktorum en iyisi bu dedi bende güvendim onaCanımcım ileri düzey ultrason için radyologlara yönlendiriyorlar iyi güzel bi sorun yok ama ben sana perinatoloğa gitmeni tavsiye edicem. Ondan sorduydum cicim.
perinatolog ne için ? yaa sen tecrübelisin bayağı hep kkda da bu topikte kal sen gitme
YESSSS :=)azerinn in topiğindenişemeyi de işten mi sayıyorsun
CUMA HEDEFLERİ
SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu =>64.00
poncikbirgelincik =>59,00
Sumeyyemertileyza=>89
tgb1907 =>65,20
segus
drdotty
Buki_89
munter => 62,40
S _Safiye_
Ghostpasha
G gamzelim080
@tobosoludulcinea
KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM
hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti
Cok zor ama yarım yamalak dıslerını cıkarıp bıtek senı gordugunde gulunce herseyı unutuyosun. Sende yasıcaksın bunları hazırla kendınıoyy kıyamam çok zor geliyor kulağa bütün gece uyanık olmak
keşke yemeseydin diyetin ilk günleri bu tür şeyleri tüketmemek daha iyi
çok berbat durumdayım başımda ağrıyor üstelik. pazartesi hiç olmasa keşkeeemmm
keyfini çıkar bir gün daha ankaranın
8 kilo verirsin sen merak etme kalori sayıyorsun ya duraksama olmaz.eğer olursada dukan ekspres yaparsın ben bir cesaret etsem yapacam da edemiyorum
ya ben onu normal çay sanmıştım
riskli gebeliklere de bakan doktorlar mı oluyorlar . hemen bulmam lazım elimin altında hazır olmalı böyle bir doktorMaşallah canım tepppprikler
Hiç duymamıştım ama konserve gibi mümkün
Hoşgeldin
Gitmem cicim ben seviyorum burayı
Perinatoloji kadın Doğum bölümünün üst ihtisasıdır. Hem anne hem bebeğin sağlığını takip eder. Ultrasona ileri düzeyde hakimdir.
İleri düzey ultrason tetkiki için bir radyologa giderseniz ve bir şüphe duyarsa sizi yönlendirecekleri kişi bir perinatalog olur. O yüzden en baştan perinataloğa gitmek gerek
ay bilmiyorum dün et sote yaptım ama midem bulandı kokusundan o dereceyimfellah köftesimibayılırım , ya proteini mide nasıl almaz ben cumaya kadar tam anlamıyla uygulıcam proteini bakalım motive olacak bi sonuç alırsam sende denersin hafta sonu
bu sefer pişmiş attım ben bakalım nasıl olacakyok bu baya tursu gibi gözünde canlansın diye attım bunu
bende dondurucuya atıyorum normalde doldurup pişirmeye hazır bekliyo
YESSSS :=)
ÖYLE OLMUŞ SANIRIMMM
iyi yolculuklar kuzumŞimdi yola çıkıyorum 3 saat sonra görüşürüz. Kocişimde geceden İstanbul'a gitti neyleyim Ankara'yı neyleyim Konya'yı
yaş pasta motive ettiyse sıkıntı yok benceYILLARDIR 83-84KG BENDİNde gezen 165 boyunda 26 yaşındayım bir oğlum var..
gebelikten önce 75kg düşmüştüm polikistik overım vardı ve gebelik için kilo vermem gerekti verdim..
sonrası gebelik doğum o sıralar pek kilo almadım ancak emzirmede deli gibi yedim içtim yine 83 oldum...
ekim ayında diyete başladım diyetisyen eşliğinde 3 ayda kilo verip 73 e düştüm ..
sonra bunaldım bıraktım ve hoppp 83 .3e çıktım...
ve iki hafta önce yeniden diyet ve spora başladım ..83,1 den 80,7 e düştüm bunun 3,1kg yağdan verdim..haftanın 6 günü 1er saat yürüdüm..
bu ikinci haftam çarşamba günü kontrolüm var..
merak ediyorum..
dün akşam bir dilim yaş pasta yedim pişman mıyım :)
ama bugün kaldığım yerden devam inşaallah...
akşamda oğlum iyi olursa bi saat yürüyüş yaptım mı tamamdır :)
kaçamaktan çok pişman değilim çünkü uzun süre diyet yapabilmem için bu gerekiyor..
kendimi bunaltıp ideal kiloma düşmeden bırakmak zorunda kalıyorum yoksa...
bende durumlar böyle...
akşam tüm öğünleri beraber yazıyoruz kuzum afiyet olsunsabah menüm :
2dilim kepekli ekmek
1haşlanmış yumurta
domates ve marul bol bol
5zeyt,n
1kupa beyaz çay :)
öğlen menüm :
4küçük köfte
1bardak ayran
iki dilim kepekli ekmek
Ben hasta hasta bırakmaya kıyamadım yanbugun gıtmedım ama ogretmenlerın ızınlerı bızım gıbı rahat olmıçuyo ablamda ogretmen cocuk hasta olsada gıdıyo okula uykusuzda olsa gıdıyo. Bız arıyoruz gelemıyorum tamam dıyolar cok sukurBenim ki de gece 3 te uyandı daha uyumadı o yorgunlukla okuldayim şimdi başım ağıyor uykusuzluktan
valla tırsıyorum birazdaCok zor ama yarım yamalak dıslerını cıkarıp bıtek senı gordugunde gulunce herseyı unutuyosun. Sende yasıcaksın bunları hazırla kendını
Yok tirsma dünyANın en güzel duygusu vallavalla tırsıyorum birazda
tamamdır canım :) akşam yazarımmmriskli gebeliklere de bakan doktorlar mı oluyorlar . hemen bulmam lazım elimin altında hazır olmalı böyle bir doktor
ay bilmiyorum dün et sote yaptım ama midem bulandı kokusundan o dereceyim
bu sefer pişmiş attım ben bakalım nasıl olacak
iyi yolculuklar kuzum
yaş pasta motive ettiyse sıkıntı yok bence
akşam tüm öğünleri beraber yazıyoruz kuzum afiyet olsun
Bende bugun basladım cok ıyı gıdıyorum sımdılıkfellah köftesimibayılırım , ya proteini mide nasıl almaz ben cumaya kadar tam anlamıyla uygulıcam proteini bakalım motive olacak bi sonuç alırsam sende denersin hafta sonu
Hoşgeldin bende dün katıldım..Bende bugun basladım cok ıyı gıdıyorum sımdılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?