- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.161
Yok canım ben proteın dıyetıne bugun basladım takımda bayadır varım ama 2ılerı bı gerı gıdıyorumHoşgeldin bende dün katıldım..
hoşgeldin canım :)merhaba ben de grubunuza katılmış bulunmaktayım neler yapmak gerekiyor bilgilerimi yarın sabah yazsam oluyormu ?
Bende bugün kağıdın zannettimYok canım ben proteın dıyetıne bugun basladım takımda bayadır varım ama 2ılerı bı gerı gıdıyorum
Bende bugün katildın zannettimYok canım ben proteın dıyetıne bugun basladım takımda bayadır varım ama 2ılerı bı gerı gıdıyorum
Bende bugün katildın zannettimYok canım ben proteın dıyetıne bugun basladım takımda bayadır varım ama 2ılerı bı gerı gıdıyorum
orası öylede yıllardır rahatlığa alışmışım ne kadar istesemde tırsıyorumYok tirsma dünyANın en güzel duygusu valla)
hoş geldin canım kendini tanıtırsan bugünden iyi olur cuma hedef kilonu almış oluruz spor listemizde katılmak istersen bugün başlıyormerhaba ben de grubunuza katılmış bulunmaktayım neler yapmak gerekiyor bilgilerimi yarın sabah yazsam oluyormu ?
Hayırlı olsun bebişiniz cinsiyeti ne isim buldunuz mu .. hiç tirsmaniza gerekyok bende 5.5 yillik evliyken kucağima aldım kızımı 9 yıllık memurum gez toz ye iç özgurlugum kısıtlanir diye korkuyordum ama korkacak bisey yok nihai sonumuzorası öylede yıllardır rahatlığa alışmışım ne kadar istesemde tırsıyorum
Bende bugun basladım cok ıyı gıdıyorum sımdılık
aaa evet iyi fikir basla bakalimyaaa inşallah hafta sonundan başlıcam oruca bence hem vücut alışır hem bir sürü borcum var az az gider
30/04/2018 Spor Listemiz
Buki_89 :120+60 => 180
drdotty : 110+60+135+90+50 => 445
segus :60+120+30 => 210
tgb1907 :60+60+90+60 => 270
SchonerDuft : 60+120+15+30+70 + 20 => 315
_Safiye_ : 40+30+90+65 => 225
Ghostpasha :45+30+40+75 => 190
KIZLAR KONTROL EDİN YENİ LİSTEYE BAŞLICAZ
S _Safiye_ @Buki_89Ghostpasha
allah ağzından duysun kuzum korunmam gerek korunuyorum şimdilik ramazandan sonra inşallah bırakcam korunmayıHayırlı olsun bebişiniz cinsiyeti ne isim buldunuz mu .. hiç tirsmaniza gerekyok bende 5.5 yillik evliyken kucağima aldım kızımı 9 yıllık memurum gez toz ye iç özgurlugum kısıtlanir diye korkuyordum ama korkacak bisey yok nihai sonumuzimkan varsa anneniz kalırsa yada kayinvalide cok rahat oluyor. Benimkiler donüşümlu geliyorlar ama nefes alabilecek aralarım oluyor ev okul ikileminden arada kacıp sinemaya balık tutmaya gidebildim eşimle. Bebişle de gezilebiliyor merak etme ..doğum da çok güzel zamana gelmiş kış bittiğinde 7 8 aylik olur gelsin gezmeler gitsin tatiller.. eglenmeyi bilmekle alakali bazı seyler bebek var diye eve tikilmamak lazim
4 gün nasıl yapcan yahu . kendimden şüphe ediyorum valla sen böyle deyinceahahahşimdilik? oda güzel 4 gün yapıcam ben hafta sonu kısmen yapabildim çünkü
saçlarını da kestirmişsin sanki demiaaa evet iyi fikir basla bakalim
benim buhafta sonum baya yogun oldugu icin basliyamam azcik gezcez:) Prag a gidiyoruz Allah kismet ederse
ay sorup durmaaçıkladım de yoksa sonuncu olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?