- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.181
07/05/2018
S _Safiye_
Buki_89
SchonerDuft
segus
@tgb1907
drdotty
Ghostpasha
@bi-zuzu
başka katılmak isteyen var mı kızlar
saçlarını da kestirmişsin sanki demi
cezayı sana keselim bu hafta ne olcak
boyayı fark etmedim ya ama değişiklik var diyorum güle güle kullanevet canim kestirdim baya kisaldilar bide boyattim biraz sariya dönüm istedim yine:)
Benim hamilleikte sıkıntılıydı dr riskli hamilleere bakıyordu ankaradaysanız önerebilirim drtamamdır canım :) akşam yazarımmm
bana dedin sanıyorum. mersindeyim canımBenim hamilleikte sıkıntılıydı dr riskli hamilleere bakıyordu ankaradaysanız önerebilirim dr
hoş gelin canım spor yapıyormusun ? seni spor listesine ekliyorum . günlük menülerini bekliyorum menü ve sporlarına beni etiketlersen sevinirim . burda motive olursun yıldığın zamanlar eşbette olacak ama TAKIMCA aşarız bunlarımerhaba 33 yaşındayım boyum 1.52
2 kız annesiyim 2014 de doğum sonrası 64 kiloda sabit şekilde duruyorum.
diyetisyene hiç gitmedim dolayısıyla hiç diyet yapamadım . çok istikrarsız ve sabırsız bir insanım.
bu sefer kararlıyım.
hedefim 50 cuma hedefim 62 diyeyim.
hiç vaktim yok spor yapmaya çalışıyorum ama yarım saat yürüyebilirim tempoluhoş gelin canım spor yapıyormusun ? seni spor listesine ekliyorum . günlük menülerini bekliyorum menü ve sporlarına beni etiketlersen sevinirim . burda motive olursun yıldığın zamanlar eşbette olacak ama TAKIMCA aşarız bunları
menülerimizi akşam yazıyoruz canımcım . ara öğün dahil hep bir karbonhidrat mevcut olmamışbugünkü kahvaltım
1 domates, 1 salatalık, kb süzme peynir 2 dilim tam buğday ekmek (çay şekersiz)
ara 1 türk kahvesi şekersiz ince dilim kek ev yapımı
öğlen 4 köfte 2 kaşık kepekli makarna 1 kase yoğurt ve salata
haftada 2 3 günde mi yapamıyorsun listeye almayım cezalı çünkü sende kalır olmaz motive düşer . sence ?hiç vaktim yok spor yapmaya çalışıyorum ama yarım saat yürüyebilirim tempolu
bunlar ne ip atlama mı bak onu yapabilirim30/04/2018 Spor Listemiz
Buki_89 :120+60 +30+35+30+25 => 300
drdotty : 110+60+135+90+50 => 445
segus :60+120+30 => 210
tgb1907 :60+60+90+60 => 270
SchonerDuft : 60+120+15+30+70 + 20 => 315
_Safiye_ : 40+30+90+65 => 225
Ghostpasha :45+30+40+75 => 190
Ghostpasha haftanın sonuncusu sensin yine kontrol et istersen kendine bir ceza kez ya protein günü yap yada 2 gün şeker orucu meyve serbest yada ekmek pilav makarnasız 2 gün
sporu istediğin şekilde yapabilirsin bizim için yaptığın dakika önemli ister ip atla ister koş ister çarşı pazar yürü ister dans et sana kalmışbunlar ne ip atlama mı bak onu yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?