- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.201
allah ağzından duysun kuzum korunmam gerek korunuyorum şimdilik ramazandan sonra inşallah bırakcam korunmayı
4 gün nasıl yapcan yahu . kendimden şüphe ediyorum valla sen böyle deyince
saçlarını da kestirmişsin sanki demi
cezayı sana keselim bu hafta ne olcak
kuzum ben protein hastasıyım kahvaltıda 2 yumurta yerim yemeyen olursa onunkini de yerimbana et,tavuk, ton balığı ile gel, tavuğu haşla haşla koy önüme (sakin ol kusma )
He valla bende öyleyim hele yumurfa dayanamam günlük iki tane yerim)
Tamam cnm doğrudur bugün yapıyom zaten inşallah30/04/2018 Spor Listemiz
Buki_89 :120+60 +30+35+30+25 => 300
drdotty : 110+60+135+90+50 => 445
segus :60+120+30 => 210
tgb1907 :60+60+90+60 => 270
SchonerDuft : 60+120+15+30+70 + 20 => 315
_Safiye_ : 40+30+90+65 => 225
Ghostpasha :45+30+40+75 => 190
Ghostpasha haftanın sonuncusu sensin yine kontrol et istersen kendine bir ceza kez ya protein günü yap yada 2 gün şeker orucu meyve serbest yada ekmek pilav makarnasız 2 gün
Normal de et olsa ben bayıla bayıla yerdim ama bu sefer değişti herşeyin kokusunu alıyorumkuzum ben protein hastasıyım kahvaltıda 2 yumurta yerim yemeyen olursa onunkini de yerimbana et,tavuk, ton balığı ile gel, tavuğu haşla haşla koy önüme (sakin ol kusma )
he valla nolacaksa korkuyorm bendeyeme konusunda cezayı ben kendime kestim zaten ip atlama cezası dışında hiçbişey korkutamaz beni
olsuSporu da menüye aksam mi yazıyoruz ben anlamadii:-((
Ceza da neye karar verdinTamam cnm doğrudur bugün yapıyom zaten inşallah
Hala guzel gıdıyo bende 4 gun dusundum 2 kılo gıder ıns ama gıtmezse dıye hedefım 68.9yınede yarım kıloda verırım heralde hıc yoktanahahahşimdilik? oda güzel 4 gün yapıcam ben hafta sonu kısmen yapabildim çünkü
Geçmiş olsun bak iyiki gitmissinKizlar Yumuşak doku romatizması olabilir dedi doktor filmde ve tahlilde birşey çıkmadı birkaç soru sordu ilaç verdi akşam bir tane iç dedi sonra tekrar görüşelim dedi. Bitmiyor bende hastalık nazara mı geldim acaba
Canımsın riskli gebelik uzmanı diye tanınıyorlar ama her gebelik risktir. O yüzden fikrimce her hamilenin en az 1 kez gitmesi yönünde. Birde zaten ileri düzey ultrason tetkikini tüm kadın doğumcular öneriyor ama kendi işlerini kesmemek için radyologlara yönlendiriyorlar. İleri düzey ultrason için 600-1000 tl arası ücret ödüyorsun sonra radyolog bir endişe duyarsa seni perinatoloğa yönlendiriyor. O yüzden en baştan doğru adrese gitmek gerek. Ben takıntılıydım da belki ondan Ankara'nın en iyi hekimlerinden biriydi doktorum prenatal DNA testlerini yaptırmıştım buna rağmen Ankara'da İstanbul'da hatta Eskişehir'de bile bütün perinatalogları gezdim. Çok şükür sağlıklı çocuklarımriskli gebeliklere de bakan doktorlar mı oluyorlar . hemen bulmam lazım elimin altında hazır olmalı böyle bir doktor
ay bilmiyorum dün et sote yaptım ama midem bulandı kokusundan o dereceyim
bu sefer pişmiş attım ben bakalım nasıl olacak
iyi yolculuklar kuzum
yaş pasta motive ettiyse sıkıntı yok bence
akşam tüm öğünleri beraber yazıyoruz kuzum afiyet olsun
Cicikızla karışmışsınYok canım ben proteın dıyetıne bugun basladım takımda bayadır varım ama 2ılerı bı gerı gıdıyorum
Hadi Allah söylettiHayırlı olsun bebişiniz cinsiyeti ne isim buldunuz mu .. hiç tirsmaniza gerekyok bende 5.5 yillik evliyken kucağima aldım kızımı 9 yıllık memurum gez toz ye iç özgurlugum kısıtlanir diye korkuyordum ama korkacak bisey yok nihai sonumuzimkan varsa anneniz kalırsa yada kayinvalide cok rahat oluyor. Benimkiler donüşümlu geliyorlar ama nefes alabilecek aralarım oluyor ev okul ikileminden arada kacıp sinemaya balık tutmaya gidebildim eşimle. Bebişle de gezilebiliyor merak etme ..doğum da çok güzel zamana gelmiş kış bittiğinde 7 8 aylik olur gelsin gezmeler gitsin tatiller.. eglenmeyi bilmekle alakali bazı seyler bebek var diye eve tikilmamak lazim
Biz hep cezalıyız herhalde yardımcı kaptanım pilav makarna şeker orucu30/04/2018 Spor Listemiz
Buki_89 :120+60 +30+35+30+25 => 300
drdotty : 110+60+135+90+50 => 445
segus :60+120+30 => 210
tgb1907 :60+60+90+60 => 270
SchonerDuft : 60+120+15+30+70 + 20 => 315
_Safiye_ : 40+30+90+65 => 225
Ghostpasha :45+30+40+75 => 190
Ghostpasha haftanın sonuncusu sensin yine kontrol et istersen kendine bir ceza kez ya protein günü yap yada 2 gün şeker orucu meyve serbest yada ekmek pilav makarnasız 2 gün
Ne güzel söylemiş yapsın valla yaptırın kızlar işleri kocalarınıza.KOLUM için drye gittim . eşimi gördü sen niye siliyorsun filinta gibi eşin dururken dedibir daha ona sildirecem zaten dedim sonucu da 1 saat sonra alacam bakalım
Ben hedefimi taaa Ankaradan yazmıştım bi daha yazayımCUMA HEDEFLERİ
SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu =>64.00
poncikbirgelincik =>59,00
Sumeyyemertileyza=>89,00
tugbaFB =>65,20
segus
drdotty
Buki_89 => 66,50
munter
S _Safiye_
Ghostpasha
G gamzelim080
@tobosoludulcinea
@kayacans
@cicikizsinem => 62,00
KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM
hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti
Kizlar Yumuşak doku romatizması olabilir dedi doktor filmde ve tahlilde birşey çıkmadı birkaç soru sordu ilaç verdi akşam bir tane iç dedi sonra tekrar görüşelim dedi. Bitmiyor bende hastalık nazara mı geldim acaba
allah ağzından duysun kuzum korunmam gerek korunuyorum şimdilik ramazandan sonra inşallah bırakcam korunmayı
Hamilelik takvimi var diye oyle dedim kuzu seni 22 haftalık hamiş sandım :) yanlış gördum sanırım kim ki o hamiş
Oh canim iyi günlerde kirlet evini ne güzell bu survivor ne oluyo tam olarakKızlar evime bi geldim eski yardımcımız (hamile olduğu için artık çalışmıyor) 3 tane akrabasını getirmiş 2 gün güzelce bahar temizliği yapmışlar ev mis gibi mutfak mis gibi yatak yorgan herşeyi temizlemeye göndermiş bugün almış yerleştirmiş kışlıkları kaldırmış yazlıkları yıkayıp ütülemiş mis her yer mis
Çocuklara yemekler yapılmış ( ev hamburgeri nugget patates yoğurt çorbası bebeğe de küçücük yoğurt çorbası bana zeytinyağlı kabak haşlanmış tavuk) walla süper Allah herkesi böyle insanlarla karşılaştırsın. Yorgun argın geldim evde herşey tam. Valizleri açtı yıkadı serdi Allah razı olsun.
Bende şimdi yemeğimi yedim bahçeye çıkıyorum oğlumla survivor yapacam sonra da 1 saat yürürüm
Gecmis olsun bi kursuKizlar Yumuşak doku romatizması olabilir dedi doktor filmde ve tahlilde birşey çıkmadı birkaç soru sordu ilaç verdi akşam bir tane iç dedi sonra tekrar görüşelim dedi. Bitmiyor bende hastalık nazara mı geldim acaba
Maaşallah ne guzel iyi yurekli bi insanmiş bizimki de orayi sen yapıyosun diye ben yapmadım derKızlar evime bi geldim eski yardımcımız (hamile olduğu için artık çalışmıyor) 3 tane akrabasını getirmiş 2 gün güzelce bahar temizliği yapmışlar ev mis gibi mutfak mis gibi yatak yorgan herşeyi temizlemeye göndermiş bugün almış yerleştirmiş kışlıkları kaldırmış yazlıkları yıkayıp ütülemiş mis her yer mis
Çocuklara yemekler yapılmış ( ev hamburgeri nugget patates yoğurt çorbası bebeğe de küçücük yoğurt çorbası bana zeytinyağlı kabak haşlanmış tavuk) walla süper Allah herkesi böyle insanlarla karşılaştırsın. Yorgun argın geldim evde herşey tam. Valizleri açtı yıkadı serdi Allah razı olsun.
Bende şimdi yemeğimi yedim bahçeye çıkıyorum oğlumla survivor yapacam sonra da 1 saat yürürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?