Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

allah ağzından duysun kuzum korunmam gerek korunuyorum şimdilik ramazandan sonra inşallah bırakcam korunmayı

4 gün nasıl yapcan yahu . kendimden şüphe ediyorum valla sen böyle deyince

kuzum ben protein hastasıyım kahvaltıda 2 yumurta yerim yemeyen olursa onunkini de yerim bana et,tavuk, ton balığı ile gel, tavuğu haşla haşla koy önüme (sakin ol kusma )
saçlarını da kestirmişsin sanki demi

cezayı sana keselim bu hafta ne olcak

he valla nolacaksa korkuyorm bende yeme konusunda cezayı ben kendime kestim zaten ip atlama cezası dışında hiçbişey korkutamaz beni

Tamam cnm doğrudur bugün yapıyom zaten inşallah

Normal de et olsa ben bayıla bayıla yerdim ama bu sefer değişti herşeyin kokusunu alıyorum . Aklimda olsun o zaman sana ceza olarak ip atlama cezası vercem
Sporu da menüye aksam mi yazıyoruz ben anlamadii:-((
olsu
Evet canım akşam yazacaksın beni etiket yap sporuna ki liste karışmasın
Tamam cnm doğrudur bugün yapıyom zaten inşallah
Ceza da neye karar verdin

Kizlar Yumuşak doku romatizması olabilir dedi doktor filmde ve tahlilde birşey çıkmadı birkaç soru sordu ilaç verdi akşam bir tane iç dedi sonra tekrar görüşelim dedi. Bitmiyor bende hastalık nazara mı geldim acaba

Geçmiş olsun bak iyiki gitmissin

Canımsın riskli gebelik uzmanı diye tanınıyorlar ama her gebelik risktir. O yüzden fikrimce her hamilenin en az 1 kez gitmesi yönünde. Birde zaten ileri düzey ultrason tetkikini tüm kadın doğumcular öneriyor ama kendi işlerini kesmemek için radyologlara yönlendiriyorlar. İleri düzey ultrason için 600-1000 tl arası ücret ödüyorsun sonra radyolog bir endişe duyarsa seni perinatoloğa yönlendiriyor. O yüzden en baştan doğru adrese gitmek gerek. Ben takıntılıydım da belki ondan Ankara'nın en iyi hekimlerinden biriydi doktorum prenatal DNA testlerini yaptırmıştım buna rağmen Ankara'da İstanbul'da hatta Eskişehir'de bile bütün perinatalogları gezdim. Çok şükür sağlıklı çocuklarım
Yok canım ben proteın dıyetıne bugun basladım takımda bayadır varım ama 2ılerı bı gerı gıdıyorum
Cicikızla karışmışsın segus sen bizim kalbimizin cicikızısın
Hadi Allah söyletti
İnşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin
Biz hep cezalıyız herhalde yardımcı kaptanım pilav makarna şeker orucu
KOLUM için drye gittim . eşimi gördü sen niye siliyorsun filinta gibi eşin dururken dedi bir daha ona sildirecem zaten dedim sonucu da 1 saat sonra alacam bakalım
Ne güzel söylemiş yapsın valla yaptırın kızlar işleri kocalarınıza.
Benimki hiç yapmaz
Ben hedefimi taaa Ankaradan yazmıştım bi daha yazayım
Ben okudum bir de sen oku canım

Kızlar evime bi geldim eski yardımcımız (hamile olduğu için artık çalışmıyor) 3 tane akrabasını getirmiş 2 gün güzelce bahar temizliği yapmışlar ev mis gibi mutfak mis gibi yatak yorgan herşeyi temizlemeye göndermiş bugün almış yerleştirmiş kışlıkları kaldırmış yazlıkları yıkayıp ütülemiş mis her yer mis
Çocuklara yemekler yapılmış ( ev hamburgeri nugget patates yoğurt çorbası bebeğe de küçücük yoğurt çorbası bana zeytinyağlı kabak haşlanmış tavuk) walla süper Allah herkesi böyle insanlarla karşılaştırsın. Yorgun argın geldim evde herşey tam. Valizleri açtı yıkadı serdi Allah razı olsun.
Bende şimdi yemeğimi yedim bahçeye çıkıyorum oğlumla survivor yapacam sonra da 1 saat yürürüm

SchonerDuft canım şeker diyeti şeysini yapıyorum 2 gün. Hatta menüm:

7 mayıs pztesi menüm
09.00
1 su bardağı süt
1/2 çk tarçın

12.45
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 kase yoğurt

15.00
3 gün kurusu kayısı

18.00
1 porsiyon etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Yeşillik(maydanoz, roka)

Oh canim iyi günlerde kirlet evini ne güzell bu survivor ne oluyo tam olarak

SchonerDuft canim meNun
kahv.9:30
2 has.yumurta
4 zeytin
bol maydonoz
kk peynir
çay

Ara 13.30
1bardak süt
2 ceviz
10 dut kuruşu

Maydonoz limon cayi

Moringa tea

16:00
2 Küçük kepçe nohut yemeği
yogurt

19:00
1 kase yogurt

su 2 litre
spor 30 dk lesli

Gecmis olsun bi kursu
Maaşallah ne guzel iyi yurekli bi insanmiş bizimki de orayi sen yapıyosun diye ben yapmadım der) kadın burasi çkmıyo dedi bende bununla şoyle silersen çıkar demek için göstermistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…