- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.221
Iyi akşamlar kizlar cok yogun bi gündü sevdiceğime msj yazacak vakti zor buldumCUMA HEDEFLERİ
SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu =64.00
poncikbirgelincik =59,00
Sumeyyemertileyza=89
tgb190765,20
segus
drdotty
@Buki_89
munter
S _Safiye_
Ghostpasha
G gamzelim080
tobosolu_dulcinea
KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM
hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti
Evet ama kesin diyemedi bakalım başka bir doktordan da fikir alacamGeçmiş olsun bak iyiki gitmissin
Allah razı olsun canım .Canımsın riskli gebelik uzmanı diye tanınıyorlar ama her gebelik risktir. O yüzden fikrimce her hamilenin en az 1 kez gitmesi yönünde. Birde zaten ileri düzey ultrason tetkikini tüm kadın doğumcular öneriyor ama kendi işlerini kesmemek için radyologlara yönlendiriyorlar. İleri düzey ultrason için 600-1000 tl arası ücret ödüyorsun sonra radyolog bir endişe duyarsa seni perinatoloğa yönlendiriyor. O yüzden en baştan doğru adrese gitmek gerek. Ben takıntılıydım da belki ondan Ankara'nın en iyi hekimlerinden biriydi doktorum prenatal DNA testlerini yaptırmıştım buna rağmen Ankara'da İstanbul'da hatta Eskişehir'de bile bütün perinatalogları gezdim. Çok şükür sağlıklı çocuklarım
Cicikızla karışmışsınsegus sen bizim kalbimizin cicikızısın
Hadi Allah söyletti
İnşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin
Biz hep cezalıyız herhalde yardımcı kaptanım pilav makarna şeker orucu
Ne güzel söylemiş yapsın valla yaptırın kızlar işleri kocalarınıza.
Benimki hiç yapmaz
Ben hedefimi taaa Ankaradan yazmıştım bi daha yazayım
Ben okudum bir de sen oku canım
Ohhh mis.gibi vallaKızlar evime bi geldim eski yardımcımız (hamile olduğu için artık çalışmıyor) 3 tane akrabasını getirmiş 2 gün güzelce bahar temizliği yapmışlar ev mis gibi mutfak mis gibi yatak yorgan herşeyi temizlemeye göndermiş bugün almış yerleştirmiş kışlıkları kaldırmış yazlıkları yıkayıp ütülemiş mis her yer mis
Çocuklara yemekler yapılmış ( ev hamburgeri nugget patates yoğurt çorbası bebeğe de küçücük yoğurt çorbası bana zeytinyağlı kabak haşlanmış tavuk) walla süper Allah herkesi böyle insanlarla karşılaştırsın. Yorgun argın geldim evde herşey tam. Valizleri açtı yıkadı serdi Allah razı olsun.
Bende şimdi yemeğimi yedim bahçeye çıkıyorum oğlumla survivor yapacam sonra da 1 saat yürürüm
Doydun mu bunlarla bugün 1.ci gün o zaman şekerde öyle miSchonerDuft canım şeker diyeti şeysini yapıyorum 2 gün. Hatta menüm:
7 mayıs pztesi menüm
09.00
1 su bardağı süt
1/2 çk tarçın
12.45
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 kase yoğurt
15.00
3 gün kurusu kayısı
18.00
1 porsiyon etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Yeşillik(maydanoz, roka)
Afiyet olsun canımIyi akşamlar kizlar cok yogun bi gündü sevdiceğime msj yazacak vakti zor buldumçok da yazmissıniz yetiştirebilirsem gecmisi okumaya calusıcam bugünku menumude şuraya ekliyim
Kahvalti
1 dilim kizarmis çavdar ekmegi
1 kk cerkez peyniri
7-8 zeytin
1 haslanmis yumurtam vardı canım istemedi yiyemedim
Oğlen
2 servis kaşıgı bamya yağını suzdürmeye calistim
1 kase yoğurt
Arada 10-12 tane can erik
Akşam
1 buyük tabak yesil salata 2 yk zeytinyagıyla
Sabahki yumurtayida ekledim
Gun icinde 1.5 lt lik su
1 yesilcy
Sayisinı bilmedigim kadar acık siyah cay
Birazdan da bulgurlu kıymali ic hazırlayip biber dolmasi yapicam buzluk icin
SchonerDuft canım cuma hedefim 66.5 regl olmak uzereyim siskinligini hisssetmeye basladim
Öğlen beğenmedimKahvaltı bu biraz erken oldu 04:30
Iki çatal ton balığı bir lokma ekmek
Not: diyette olduğum ancak aklıma geldi tekrar uyuyamadım zaten bebisten dolayı
Asıl kahvaltı 07.30
Iki yumurtadan peynirli otlu omlet
5 zeytin 2 ince dilim ekmek
1 yk ezme
Roka domates salatalik
Öğle : 12:00
1sb sütle nestlenin tahılli gevreği
3 kayısı 3 ceviz 2 incir
Ara30
Bebek muz
5 galeta
Akşam 16:00
1 porsiyon yayla çorbası
1 porsiyon zeytinyağli fasulye
Bolca sirkeli yeşil salata
Spor. 40 dk yakan top :))
Su.2.5 lt
Dün ne yediğini anımsamıyorum bakayım dönecem sanaSchonerDuft benim menum düne göre nasil cnm
Dün her öğün karbonlu geçmişMrb bugünkü menumu vereyim
Kah.8:30 maydonozlu 1 yumurtalı omlet
4 zeytin
kk beyaz peynir
sekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği
Oglen 13;30
4.5 kaşık bulgur pilavı
5.6 kaşık kabak yemeği
1 bardak ayran
Moringa tea
Ara 15:30
10 tane kadar dut kurusu
5.6 tane fıstık
Akşam 18:30
Menemen 1 dilim çavdar ekmegi 3.4 çatal kabak yemeği
su 2 lt
spor yok (dis agrisi çekiyorum ama başlıcam insallah)
Iyi akşamlar kizlar
SchonerDuft canim meNun
kahv.9:30
2 has.yumurta
4 zeytin
bol maydonoz
kk peynir
çay
Ara 13.30
1bardak süt
2 ceviz
10 dut kuruşu
Maydonoz limon cayi
Moringa tea
16:00
2 Küçük kepçe nohut yemeği
yogurt
19:00
1 kase yogurt
su 2 litre
spor 30 dk lesli
Mrb bugünkü menumu vereyim
Kah.8:30 maydonozlu 1 yumurtalı omlet
4 zeytin
kk beyaz peynir
sekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği
Oglen 13;30
4.5 kaşık bulgur pilavı
5.6 kaşık kabak yemeği
1 bardak ayran
Moringa tea
Ara 15:30
10 tane kadar dut kurusu
5.6 tane fıstık
Akşam 18:30
Menemen 1 dilim çavdar ekmegi 3.4 çatal kabak yemeği
su 2 lt
spor yok (dis agrisi çekiyorum ama başlıcam insallah)
Iyi akşamlar kizlar
Alıntılar çift gelmiş bugün kü menü daha güzel canım emziriyor musun senSchonerDuft canim meNun
kahv.9:30
2 has.yumurta
4 zeytin
bol maydonoz
kk peynir
çay
Ara 13.30
1bardak süt
2 ceviz
10 dut kuruşu
Maydonoz limon cayi
Moringa tea
16:00
2 Küçük kepçe nohut yemeği
yogurt
19:00
1 kase yogurt
su 2 litre
spor 30 dk lesli
Evet canim 5 ay biticekDün her öğün karbonlu geçmiş
Alıntılar çift gelmiş bugün kü menü daha güzel canım emziriyor musun sen
Ok menüleri çok azaltma o zaman paket ürünlerden uzak dur özellikle bugün kü menün hoşuma gittiEvet canim 5 ay biticek
a yyy çok sevindim teşekkür ederim aynen tatlı ya karşı gelince bende başka sıkıntı yok zaten bitter cikolata atıyorum agzima bir parça geciyoOk menüleri çok azaltma o zaman paket ürünlerden uzak dur özellikle bugün kü menün hoşuma gitti
Tatlı krizin için ara öğünlerde 1 mini kare bitter at yada sütlü tatlı tüket 2 3 tatlı kaşık bunu sakın perşembe günü yapma amaa yyy çok sevindim teşekkür ederim aynen tatlı ya karşı gelince bende başka sıkıntı yok zaten bitter cikolata atıyorum agzima bir parça geciyo
Öneri varsa alabilirim işte öğle araları ne yiyebilirim. Aksamdan yemek ayarlayıp koyamıyorum pratik şeyler lazım .galetada gevreklerde çok kalorili kantinden tost yesem daha az kalori alırım sanırımÖğlen beğenmedim
Meslek neydi senin ? Alternatif neler var ? Evden sandviç yapıp götürsen ? Yanına ayran yada ayran 1 meyve ara öğünlerde saat 10 da 6 7 çiğ badem saat 15te türk kahvesi 10 çiğ fındık olsaÖneri varsa alabilirim işte öğle araları ne yiyebilirim. Aksamdan yemek ayarlayıp koyamıyorum pratik şeyler lazım .galetada gevreklerde çok kalorili kantinden tost yesem daha az kalori alırım sanırım
Öğretmenim evden hafif biseyler hazırlayip gidemiyorum sandviç diyette olmaz diye hic dusunmemistim .aksam 3bucuga kadar okulda oldugum icin tok tutacak biseyler yemem gerekiyorMeslek neydi senin ? Alternatif neler var ? Evden sandviç yapıp götürsen ? Yanına ayran yada ayran 1 meyve ara öğünlerde saat 10 da 6 7 çiğ badem saat 15te türk kahvesi 10 çiğ fındık olsa
Sürekli sandviç olmaz tabi ama arada yapabilirsin o gün sabah 1 dilim ekmek ye ya da hiç yeme . Arada ton balığı götür 1 dilim ekmekle ye yada salatasını yersin , soğuk yenecek sebze yemeği götür fasulye bezelye barbunya yanına ayran ile süper olurEvde hazırlanmayacak okulda hazırlanıp yenebilecek pratik biseyler lazım ama sandviç yapabilirim 5 dak. ayranla oluyorsa hem doyarımda..
Canım ismini değiştirmişsin tanıyamadım Yen'i biri geldi sandımOh canim iyi günlerde kirlet evini ne güzell bu survivor ne oluyo tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?