Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi akşamlar kizlar cok yogun bi gündü sevdiceğime msj yazacak vakti zor buldum çok da yazmissıniz yetiştirebilirsem gecmisi okumaya calusıcam bugünku menumude şuraya ekliyim
Kahvalti
1 dilim kizarmis çavdar ekmegi
1 kk cerkez peyniri
7-8 zeytin
1 haslanmis yumurtam vardı canım istemedi yiyemedim

Oğlen
2 servis kaşıgı bamya yağını suzdürmeye calistim
1 kase yoğurt

Arada 10-12 tane can erik

Akşam
1 buyük tabak yesil salata 2 yk zeytinyagıyla
Sabahki yumurtayida ekledim

Gun icinde 1.5 lt lik su
1 yesilcy
Sayisinı bilmedigim kadar acık siyah cay

Birazdan da bulgurlu kıymali ic hazırlayip biber dolmasi yapicam buzluk icin
SchonerDuft canım cuma hedefim 66.5 regl olmak uzereyim siskinligini hisssetmeye basladim

Geçmiş olsun bak iyiki gitmissin
Evet ama kesin diyemedi bakalım başka bir doktordan da fikir alacam
Allah razı olsun canım .
Radyoloji uzmanlarının hepsine güvenemiyorum en son birine gittim yarım rahimliyim dedim de öyle inceledi düşün . Gebe isem zaten radyoloji ye değil de o dediğin uzman bölümüne giderim bende sıkıntı çok 2 düşük var yarım rahim situs inversus var pelvik böbrek var daha ne olsun diyordum romatizma çıktı kaç haftadır kalbimde sıkışıyordu üstelik içim sıkıldı: (
Ohhh mis.gibi valla
Doydun mu bunlarla bugün 1.ci gün o zaman şekerde öyle mi

Afiyet olsun canım

Kahvaltı bu biraz erken oldu 04:30
Iki çatal ton balığı bir lokma ekmek
Not: diyette olduğum ancak aklıma geldi tekrar uyuyamadım zaten bebisten dolayı

Asıl kahvaltı 07.30
Iki yumurtadan peynirli otlu omlet
5 zeytin 2 ince dilim ekmek
1 yk ezme
Roka domates salatalik

Öğle : 12:00
1sb sütle nestlenin tahılli gevreği
3 kayısı 3 ceviz 2 incir

Ara30
Bebek muz
5 galeta

Akşam 16:00
1 porsiyon yayla çorbası
1 porsiyon zeytinyağli fasulye
Bolca sirkeli yeşil salata

Spor. 40 dk yakan top :))
Su.2.5 lt

Öğlen beğenmedim

Dün her öğün karbonlu geçmiş

Alıntılar çift gelmiş bugün kü menü daha güzel canım emziriyor musun sen

Ok menüleri çok azaltma o zaman paket ürünlerden uzak dur özellikle bugün kü menün hoşuma gitti
a yyy çok sevindim teşekkür ederim aynen tatlı ya karşı gelince bende başka sıkıntı yok zaten bitter cikolata atıyorum agzima bir parça geciyo

a yyy çok sevindim teşekkür ederim aynen tatlı ya karşı gelince bende başka sıkıntı yok zaten bitter cikolata atıyorum agzima bir parça geciyo
Tatlı krizin için ara öğünlerde 1 mini kare bitter at yada sütlü tatlı tüket 2 3 tatlı kaşık bunu sakın perşembe günü yapma ama

Öneri varsa alabilirim işte öğle araları ne yiyebilirim. Aksamdan yemek ayarlayıp koyamıyorum pratik şeyler lazım .galetada gevreklerde çok kalorili kantinden tost yesem daha az kalori alırım sanırım
Meslek neydi senin ? Alternatif neler var ? Evden sandviç yapıp götürsen ? Yanına ayran yada ayran 1 meyve ara öğünlerde saat 10 da 6 7 çiğ badem saat 15te türk kahvesi 10 çiğ fındık olsa

Meslek neydi senin ? Alternatif neler var ? Evden sandviç yapıp götürsen ? Yanına ayran yada ayran 1 meyve ara öğünlerde saat 10 da 6 7 çiğ badem saat 15te türk kahvesi 10 çiğ fındık olsa
Öğretmenim evden hafif biseyler hazırlayip gidemiyorum sandviç diyette olmaz diye hic dusunmemistim .aksam 3bucuga kadar okulda oldugum icin tok tutacak biseyler yemem gerekiyor

Evde hazırlanmayacak okulda hazırlanıp yenebilecek pratik biseyler lazım ama sandviç yapabilirim 5 dak. ayranla oluyorsa hem doyarımda..
Sürekli sandviç olmaz tabi ama arada yapabilirsin o gün sabah 1 dilim ekmek ye ya da hiç yeme . Arada ton balığı götür 1 dilim ekmekle ye yada salatasını yersin , soğuk yenecek sebze yemeği götür fasulye bezelye barbunya yanına ayran ile süper olur

Oh canim iyi günlerde kirlet evini ne güzell bu survivor ne oluyo tam olarak
Canım ismini değiştirmişsin tanıyamadım Yen'i biri geldi sandım
Aslında biz ona survivor diyoruz bahçemizde 8metre yüksekliğinde çocukların oynaması için tünel var en yukarı çıkmak için 25 metre falan sürünmek gerekiyor birde inmek tabiki. Ayrıca benim çapım tünelin çapı kadar nerdeyse boyumda uzun olduğu için tünelde sürünerek çıkıp inmek zorundayım. Sonrasında yüksek atlama çubukları var. Çocuklar için tasarlandığından benim için çok yüksek değiller. Engelin birinin üstünden birinin altından şeklinde 12 engel geçiyoruz.tırmanma ünitemiz var 2,5 metre tırmanıyoruz Son olarak kol kuvvetiyle geçilen bir engelimiz var o da 3 metre sonuna kadar geçemiyorum henüz. VeYüzme havuzunu da kum havuzuna çevirdik. Bahçenin zeminine tamamen kum döktürüyoruz zaten yaralanma olmasın diye. Bunların tamamını çocuklara göre dizayn ettirdik benim boyum uygun olmadığı için çok zor oluyor. Yani 20 dakikalık yarışma 1 saatlik tempolu yürüyüşten daha çok ter attırıyor nabız yüksek seyrediyor vs. Çocuklar benimle oynarken çok mutlu
Bende kalori harcamış oluyorum ilgilenmiş eğlendirmiş oluyorum sonrasında bi de çocukları yıka temizle epey kalori harcatıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…