Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ewet cnm doydum1. Gün yessss

Ewet cnm doydum1. Gün yessss

Benimkinde eksik yok, kontrol ettim. Yeni listede varım. Bugün 75 dk yürüdüm, yeni listeye eklersin canım SchonerDuft

Afiyet olsun canım akşam yemeğini erken yemek iyidir de 16:00 çok erken olmuş sanki. İnşallah gece soluğu buzdolabının önünde almazsın

Geçmiş olsun, ihmal etme tedavisi kolayken yaptır daha da ağırlaşmasın canım...
Beni de evlat edinir misin bu imkanlardan ben de faydalanmak istiyorum:). Bıktım ev temizlemekten sabah yap akşam yine savaş alanına dönüyor ( bayılacam tutun beni )

CUMA HEDEFLERİ

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu =64.00
poncikbirgelincik =59,00
Sumeyyemertileyza=89
drdotty=> 71,5
tugbaFB 65,20
segus
Buki_89 => 66,5
munter
S _Safiye_ 111
Ghostpasha /77
G gamzelim080
tobosolu_dulcinea =>66.50
@kayacans

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

Ay ne güzelmiş, oynayın, eğlenin , kirlenin ... çocuklar için çok güzel aktiviteler. Çocuklar çocukluklarını yaşasın eğlensinler.

Hemen tartı sonucunu da yazayım , malesef artıdayım. Hafta sonu ufak tefek kaçamaklar oldu ondan da artı olabilir ama benim bir türlü düzene girmeyen reglim yine gelmeye karar verdi sanırım, belirtiler var , ondan dolayı ödem de olabilir.
Cuma 111.6
Pazartesi 112.3
Cuma’ya kadar fazlalıklar gidecek ve 111 yakalanacak inşallah.

Afiyet olsun canım akşam yemeğini erken yemek iyidir de 16:00 çok erken olmuş sanki. İnşallah gece soluğu buzdolabının önünde almazsın
kuzum ben bebiş uyuyunca uyuyorum sabah en geç 5 buçuk 6 bizim uyanmamız çunku, çok beklemiyorum özel bisey olmadıkça 9 da engeç uyumuş oluyorum gece herturlu aclik vuruyor 4 gibi. 18 de yedigimde de hemen yiyip uyumus gibi oluyorum

Evet degistirdim canim )Ohh supermis valla yansın yaglar)

ben hedefimi bugünden geçtim bile bu protein diyeti harika dostum düşürüyümmü hedefimi ?

cuma hedefini bildirmişmiydin spor yaptın mı dün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…