- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.241
Ewet cnm doydumEvet ama kesin diyemedi bakalım başka bir doktordan da fikir alacam
Allah razı olsun canım .
Radyoloji uzmanlarının hepsine güvenemiyorum en son birine gittim yarım rahimliyim dedim de öyle inceledi düşün . Gebe isem zaten radyoloji ye değil de o dediğin uzman bölümüne giderim bende sıkıntı çok 2 düşük var yarım rahim situs inversus var pelvik böbrek var daha ne olsun diyordum romatizma çıktı kaç haftadır kalbimde sıkışıyordu üstelik içim sıkıldı: (
Ohhh mis.gibi valla
Doydun mu bunlarla bugün 1.ci gün o zaman şekerde öyle mi
Ewet cnm doydumEvet ama kesin diyemedi bakalım başka bir doktordan da fikir alacam
Allah razı olsun canım .
Radyoloji uzmanlarının hepsine güvenemiyorum en son birine gittim yarım rahimliyim dedim de öyle inceledi düşün . Gebe isem zaten radyoloji ye değil de o dediğin uzman bölümüne giderim bende sıkıntı çok 2 düşük var yarım rahim situs inversus var pelvik böbrek var daha ne olsun diyordum romatizma çıktı kaç haftadır kalbimde sıkışıyordu üstelik içim sıkıldı: (
Ohhh mis.gibi valla
Doydun mu bunlarla bugün 1.ci gün o zaman şekerde öyle mi
Benimkinde eksik yok, kontrol ettim. Yeni listede varım. Bugün 75 dk yürüdüm, yeni listeye eklersin canım30/04/2018 Spor Listemiz
Buki_89 :120+60 => 180
drdotty : 110+60+135+90+50 => 445
segus :60+120+30 => 210
tgb1907 :60+60+90+60 => 270
SchonerDuft : 60+120+15+30+70 + 20 => 315
_Safiye_ : 40+30+90+65 => 225
Ghostpasha :45+30+40+75 => 190
KIZLAR KONTROL EDİN YENİ LİSTEYE BAŞLICAZ
S _Safiye_ @Buki_89Ghostpasha
Afiyet olsun canım akşam yemeğini erken yemek iyidir de 16:00 çok erken olmuş sanki. İnşallah gece soluğu buzdolabının önünde almazsınKahvaltı bu biraz erken oldu 04:30
Iki çatal ton balığı bir lokma ekmek
Not: diyette olduğum ancak aklıma geldi tekrar uyuyamadım zaten bebisten dolayı
Asıl kahvaltı 07.30
Iki yumurtadan peynirli otlu omlet
5 zeytin 2 ince dilim ekmek
1 yk ezme
Roka domates salatalik
Öğle : 12:00
1sb sütle nestlenin tahılli gevreği
3 kayısı 3 ceviz 2 incir
Ara30
Bebek muz
5 galeta
Akşam 16:00
1 porsiyon yayla çorbası
1 porsiyon zeytinyağli fasulye
Bolca sirkeli yeşil salata
Spor. 40 dk yakan top :))
Su.2.5 lt
Geçmiş olsun, ihmal etme tedavisi kolayken yaptır daha da ağırlaşmasın canım...Kizlar Yumuşak doku romatizması olabilir dedi doktor filmde ve tahlilde birşey çıkmadı birkaç soru sordu ilaç verdi akşam bir tane iç dedi sonra tekrar görüşelim dedi. Bitmiyor bende hastalık nazara mı geldim acaba
Beni de evlat edinir misin bu imkanlardan ben de faydalanmak istiyorum:). Bıktım ev temizlemekten sabah yap akşam yine savaş alanına dönüyor ( bayılacam tutun beniKızlar evime bi geldim eski yardımcımız (hamile olduğu için artık çalışmıyor) 3 tane akrabasını getirmiş 2 gün güzelce bahar temizliği yapmışlar ev mis gibi mutfak mis gibi yatak yorgan herşeyi temizlemeye göndermiş bugün almış yerleştirmiş kışlıkları kaldırmış yazlıkları yıkayıp ütülemiş mis her yer mis
Çocuklara yemekler yapılmış ( ev hamburgeri nugget patates yoğurt çorbası bebeğe de küçücük yoğurt çorbası bana zeytinyağlı kabak haşlanmış tavuk) walla süper Allah herkesi böyle insanlarla karşılaştırsın. Yorgun argın geldim evde herşey tam. Valizleri açtı yıkadı serdi Allah razı olsun.
Bende şimdi yemeğimi yedim bahçeye çıkıyorum oğlumla survivor yapacam sonra da 1 saat yürürüm
Ay ne güzelmiş, oynayın, eğlenin , kirlenin ... çocuklar için çok güzel aktiviteler. Çocuklar çocukluklarını yaşasın eğlensinler.Canım ismini değiştirmişsin tanıyamadım Yen'i biri geldi sandım
Aslında biz ona survivor diyoruz bahçemizde 8metre yüksekliğinde çocukların oynaması için tünel var en yukarı çıkmak için 25 metre falan sürünmek gerekiyor birde inmek tabiki. Ayrıca benim çapım tünelin çapı kadar nerdeyse boyumda uzun olduğu için tünelde sürünerek çıkıp inmek zorundayım. Sonrasında yüksek atlama çubukları var. Çocuklar için tasarlandığından benim için çok yüksek değiller. Engelin birinin üstünden birinin altından şeklinde 12 engel geçiyoruz.tırmanma ünitemiz var 2,5 metre tırmanıyoruz Son olarak kol kuvvetiyle geçilen bir engelimiz var o da 3 metre sonuna kadar geçemiyorum henüz. VeYüzme havuzunu da kum havuzuna çevirdik. Bahçenin zeminine tamamen kum döktürüyoruz zaten yaralanma olmasın diye. Bunların tamamını çocuklara göre dizayn ettirdik benim boyum uygun olmadığı için çok zor oluyor. Yani 20 dakikalık yarışma 1 saatlik tempolu yürüyüşten daha çok ter attırıyor nabız yüksek seyrediyor vs. Çocuklar benimle oynarken çok mutlu
Bende kalori harcamış oluyorum ilgilenmiş eğlendirmiş oluyorum sonrasında bi de çocukları yıka temizle epey kalori harcatıyorlar
Afiyet olsun canım akşam yemeğini erken yemek iyidir de 16:00 çok erken olmuş sanki. İnşallah gece soluğu buzdolabının önünde almazsın
Evet degistirdim canimCanım ismini değiştirmişsin tanıyamadım Yen'i biri geldi sandım
Aslında biz ona survivor diyoruz bahçemizde 8metre yüksekliğinde çocukların oynaması için tünel var en yukarı çıkmak için 25 metre falan sürünmek gerekiyor birde inmek tabiki. Ayrıca benim çapım tünelin çapı kadar nerdeyse boyumda uzun olduğu için tünelde sürünerek çıkıp inmek zorundayım. Sonrasında yüksek atlama çubukları var. Çocuklar için tasarlandığından benim için çok yüksek değiller. Engelin birinin üstünden birinin altından şeklinde 12 engel geçiyoruz.tırmanma ünitemiz var 2,5 metre tırmanıyoruz Son olarak kol kuvvetiyle geçilen bir engelimiz var o da 3 metre sonuna kadar geçemiyorum henüz. VeYüzme havuzunu da kum havuzuna çevirdik. Bahçenin zeminine tamamen kum döktürüyoruz zaten yaralanma olmasın diye. Bunların tamamını çocuklara göre dizayn ettirdik benim boyum uygun olmadığı için çok zor oluyor. Yani 20 dakikalık yarışma 1 saatlik tempolu yürüyüşten daha çok ter attırıyor nabız yüksek seyrediyor vs. Çocuklar benimle oynarken çok mutlu
Bende kalori harcamış oluyorum ilgilenmiş eğlendirmiş oluyorum sonrasında bi de çocukları yıka temizle epey kalori harcatıyorlar
Gunaydin kaptanım ❤❤❤günaydın kızlaaarrr
nabersinizzzz
Sağolasın canımAfiyet olsun canım
günaydın kuzum nasıl gidiyor hamilelik ? bu aylar en güzel aylar çok ağırlaşmamış oluyorsun bide bebişin hareketler daha masumgünaydın kızlaaarrr
nabersinizzzz
CUMA HEDEFLERİ
SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
Sumeyyemertileyza => 89
drdotty => 71,5
tugbaFB => 65,20
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
S _Safiye_
Ghostpasha /77
G gamzelim080
tobosolu_dulcinea
@kayacans
KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM
hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti
cuma hedefini bildirmişmiydin spor yaptın mı dün ?Günaydın kızlardün güzel laflamıssınız dönüp kaldügım yerden okumaya calısıcam inşallah bugün daha sık yazabilirim
Sağolasın canımcuma için iddialiydim iyi gaza gelmistim regl şiskinliğim başladı bakalım sonuç ne olucak cumaya
düşür düşür kaç oldunben hedefimi bugünden geçtim bile bu protein diyeti harika dostumdüşürüyümmü hedefimi ?
moralim bozuk canım sıkkın eşimin tansiyonu yükseldi acile gitti bende saçma sapan bir romatizma çıktı tedavisi yok tekrar doktora gidecem bakalım gerçekten var mı yok mu diyegünaydın kızlaaarrr
nabersinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?