Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah mevsimsel bi kas ağrısıdır bişey çıkmaz kuzum

tam protein olmuş beğendim tartılmadınmı sabah fayda etmiş mi
bu arada bende dün dondurmaya engel olamadım ama 1 top yedim

Yuruyuse cıkmıstık esımle dondurmacıyı gorunce alıverelım dedıkbuarada proteın yapıyorum olmusmu dunku menu
protein gününü bozma şekerli şeyle . bence muhteşem olmuş patates bile cuk oturmuş bence
inşallah mevsimsel bi kas ağrısıdır bişey çıkmaz kuzum
sanmıyorum kuzum yıllardır çekiyorum ramatolojiye de sevkli gidebiliyormuşum umarım doktor sevk eder yoksa torpil kullanacam hiç sevmem de böyle şeyleri
SchonerDuft buarada gecmıs olsun canım ıns basıt bı agrıdır.
sanmıyorum kuzum bu ağrılar yıllardır var ama inşallah yoktur diyelim

moralim bozuk canım sıkkın eşimin tansiyonu yükseldi acile gitti bende saçma sapan bir romatizma çıktı tedavisi yok tekrar doktora gidecem bakalım gerçekten var mı yok mu diye
Geçmiş olsun
gun boyu çok güzel gitmissin kuzum son dondurma olmasaymış iyiymiş

bence simdi iç düşünme sen onları güzel şeyler düşün

cuma hedefini bildirmişmiydin spor yaptın mı dün ?
Bildirmistim canim hatta yazmıssin önceki msj larinda 66.5 dün cok yorgundum fazla bisey yapamadim zaten pazt benim sporda offf günüm ama yınede otobusten erken inim 15-20 dk kadar yürudüm 10 dk kadarda 2 set halinde trambolinde zıpladım bu kadar

CUMA HEDEFLERİ

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
Sumeyyemertileyza => 89
drdotty => 71,5
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77
gamzelim080
tobosoludulcinea => 66,50
kayacans

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

alıntı yaparken eski listeler alıntılandı sanırım pardon canım net söyle ona göre listeye yazayım sporunu

moralim bozuk canım sıkkın eşimin tansiyonu yükseldi acile gitti bende saçma sapan bir romatizma çıktı tedavisi yok tekrar doktora gidecem bakalım gerçekten var mı yok mu diye
Cok gecmis olsun canım hem sana hem de esine kaptan inda dedigi gibi iyi seyler düsün moralini bozmamaya calış insallah korkuların yersiz çıkar

65.1 çıktım sabah 64.5 yapayım ben o zaman 3 günde 600 inerimdir heralde
Oooooo tebrik ederim canım bence bu gidişle cok rahat olursun cumaya 64.5
ohhhhhh hayat sana güzel kaptan

tam protein olmuş beğendim tartılmadınmı sabah fayda etmiş mi
bu arada bende dün dondurmaya engel olamadım ama 1 top yedim
tartıldım 100 gr gıtmıs reglım yakın ıns ondandır

bugun daha dıkkatedeyım madem sevdım ben proteını ama reglım yakın ondan olsa gerek yarım kılo bır kılo gıtmedı hıc 100 gr gıtmıs
hastalık cok zor ya cıddı bısey olmasa barı dermansız dert vermesın Rabbım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…