Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çıkamıyorum ki sürekli bir tarafım ağrıyor ona bakılmadı ama aile hekimim vermişti magnezyum dizlerim için bir ara . ramatolojiye gidecem bakalım yarın ne dicek
inşallah ramotizma fln değildir basit bi kas agrısıdır
ara öğünleri kaldırdım 2 gündür ramazan gelior ya hazırlık olsun dedim yeme alışkanlığım azalsın dimi azcık
ona oruc tutmadan alısamıyosun kuzum
ilk iki üç gün zorluyo sonra rahatca tutabiliyosn yani ilk 4 gün birakmazsan geriisi basit

günaydın kızlar ben akşamları menü paylaşamıyorum evde netim yok kızlar yüzünden eve net almıyorum.
kabul ederseniz sabahları paylaşacağım
sorun olmaz sabahları paylaş canım gelsin o zaman ilk menün . spor listesine aldım seni dün spor yaptın mı ? birde cuma hedefin ? cuma günü hangi kiloya düşmek isityorsun

inşallah ramotizma fln değildir basit bi kas agrısıdır

ona oruc tutmadan alısamıyosun kuzum
ilk iki üç gün zorluyo sonra rahatca tutabiliyosn yani ilk 4 gün birakmazsan geriisi basit
inşallah canım ya korktum ilk defa
pazar günü kısmetse başlıyorum bakalım. cumartesi ışarda olacaz belki başka şehire gideriz tutamayabilirim

inşallah canım ya korktum ilk defa
pazar günü kısmetse başlıyorum bakalım. cumartesi ışarda olacaz belki başka şehire gideriz tutamayabilirim
allahın izniyle kötü bişey cıkmaz ilaçla geçicek bişeydr inşallah
ramazan carsamba baslıyo kuzusss o zaman baslasana sende tutmaya niye erkn baslıyosn

allahın izniyle kötü bişey cıkmaz ilaçla geçicek bişeydr inşallah
ramazan carsamba baslıyo kuzusss o zaman baslasana sende tutmaya niye erkn baslıyosn
Hafta sonu vücut alışır hem borcumdan gider diye düşünüyorum.
inşallah kuzum ya bir sürü sıkıntı bu hastalık diyet + spor + psikyatri karışımı ile tedavi oluyor antidepresan kullanıyorsun çünkü . bunun gebeliği de var

sorun olmaz sabahları paylaş canım gelsin o zaman ilk menün . spor listesine aldım seni dün spor yaptın mı ? birde cuma hedefin ? cuma günü hangi kiloya düşmek isityorsun

cuma hedefim 63 diyeyim çünkü pazartesi başladım dün 25 dakika yürüyüş yaptım felaket yağmur yağıyor.

07.05.2018 menüm
sabah kahvaltı 1 domates, 1 salatalık, kb süzme peynir 2 dilim tam buğday ekmek (çay şekersiz)
ara 1 türk kahvesi şekersiz ince dilim kek ev yapımı
öğlen 4 köfte 2 kaşık kepekli makarna 1 kase yoğurt ve salata
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam kıymalı mantar sote 4 kaşık, salata, 2 dilim tam buğday

günaydın kızlaaarrr
nabersinizzzz
Günayďın kaptanım hayirli olsun bebisiniz ben öğle arası icin 1 dilim ekmek peynir getirim 5 gundur 100 gr ancak gitmisti bugun bi 100 gr daha gitmis o bile mutlu olmama yetti dogum oncesi giydigim gomlegimi giydim tabi bi 5 kilom daha var dogum oncesi icin yarınlardan umutluyum gidecek oda ustune de dahada gidecek insallah. sizin bebisin dogum tarihi tam guzel zamana geliyor kış bittiginde buyumus olur yazın istediginiz gibi gezer kilolarida verirsiniz

kek olmamış, akşam ki ekmek çok geldi 1 dilim yesen bana batmazdı diyet tarzın derdim. ama acemilik diyip ilk menüyü göz ardı edelim
patatesten çok dondurma battı bana gün içinde ekmek yememişsin zaten ama dondurma ne onu açıkla

CUMA HEDEFLERİ

SchonerDuft => 68,00
bi-zuzu => 64.00
poncikbirgelincik => 59,00
Sumeyyemertileyza => 89
drdotty => 71,5
tgb1907=> 64.5
segus => 68,80
Buki_89 => 66,5
munter
_Safiye_ => 111
Ghostpasha =>77
gamzelim080
tobosoludulcinea
kayacans

KIZLAR HERKES HEDEFLERİNİ YAZSIN AKTİF LİSTEYİ DE GÖRMÜŞ OLAYIM

hedefine kavuşamayana ceza var 2 gün şeker diyeti

Yuruyuse cıkmıstık esımle dondurmacıyı gorunce alıverelım dedıkbuarada proteın yapıyorum olmusmu dunku menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…