- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #276.281
inşallah ramotizma fln değildir basit bi kas agrısıdırçıkamıyorum ki sürekli bir tarafım ağrıyor ona bakılmadı ama aile hekimim vermişti magnezyum dizlerim için bir ara . ramatolojiye gidecem bakalım yarın ne dicek
ona oruc tutmadan alısamıyosun kuzumara öğünleri kaldırdım 2 gündür ramazan gelior ya hazırlık olsun dedim yeme alışkanlığım azalsın dimi azcık
sorun yok canım sabahta paylaşabilirsinnngünaydın kızlar ben akşamları menü paylaşamıyorum evde netim yok kızlar yüzünden eve net almıyorum.
kabul ederseniz sabahları paylaşacağım
teşekkür ederim alışma süresi işte bugün yediklerimi yarın sabah paylaşırımsorun yok canım sabahta paylaşabilirsinnn
bence sen dünkü menünüde paylaş bizimle bi görelim neler yemişsinteşekkür ederim alışma süresi işte bugün yediklerimi yarın sabah paylaşırım
sorun olmaz sabahları paylaş canım gelsin o zaman ilk menün . spor listesine aldım seni dün spor yaptın mı ? birde cuma hedefin ? cuma günü hangi kiloya düşmek isityorsungünaydın kızlar ben akşamları menü paylaşamıyorum evde netim yok kızlar yüzünden eve net almıyorum.
kabul ederseniz sabahları paylaşacağım
inşallah canım ya korktum ilk defainşallah ramotizma fln değildir basit bi kas agrısıdır
ona oruc tutmadan alısamıyosun kuzum
ilk iki üç gün zorluyo sonra rahatca tutabiliyosn yani ilk 4 gün birakmazsan geriisi basit
allahın izniyle kötü bişey cıkmazinşallah canım ya korktum ilk defa
pazar günü kısmetse başlıyorum bakalım. cumartesi ışarda olacaz belki başka şehire gideriz tutamayabilirim
Hafta sonu vücut alışır hem borcumdan gider diye düşünüyorum.allahın izniyle kötü bişey cıkmazilaçla geçicek bişeydr inşallah
ramazan carsamba baslıyo kuzusss o zaman baslasana sende tutmaya niye erkn baslıyosn
sorun olmaz sabahları paylaş canım gelsin o zaman ilk menün . spor listesine aldım seni dün spor yaptın mı ? birde cuma hedefin ? cuma günü hangi kiloya düşmek isityorsun
Günayďın kaptanım hayirli olsun bebisiniz ben öğle arası icin 1 dilim ekmek peynir getirim 5 gundur 100 gr ancak gitmisti bugun bi 100 gr daha gitmis o bile mutlu olmama yetti dogum oncesi giydigim gomlegimi giydim tabi bi 5 kilom daha var dogum oncesi icin yarınlardan umutluyum gidecek oda ustune de dahada gidecek insallah. sizin bebisin dogum tarihi tam guzel zamana geliyor kış bittiginde buyumus olur yazın istediginiz gibi gezer kilolarida verirsinizgünaydın kızlaaarrr
nabersinizzzz
kek olmamış, akşam ki ekmek çok geldi 1 dilim yesen bana batmazdı diyet tarzın derdim. ama acemilik diyip ilk menüyü göz ardı edelimcuma hedefim 63 diyeyim çünkü pazartesi başladım dün 25 dakika yürüyüş yaptım felaket yağmur yağıyor.
07.05.2018 menüm
sabah kahvaltı 1 domates, 1 salatalık, kb süzme peynir 2 dilim tam buğday ekmek (çay şekersiz)
ara 1 türk kahvesi şekersiz ince dilim kek ev yapımı
öğlen 4 köfte 2 kaşık kepekli makarna 1 kase yoğurt ve salata
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam kıymalı mantar sote 4 kaşık, salata, 2 dilim tam buğday
patatesten çok dondurma battı bana gün içinde ekmek yememişsin zaten ama dondurma ne onu açıklaKızlar gunaydın dunku menumu yazayım hemen.SchonerDuft
Sabah 2 yumurta
2dılım suzme peynır
Ara 1 turk kahvesı
Oglen 1 haslanmıs tavuk gogsu
1 cay bardagı kadar yogurt
Aksam sehrıyelı tavuk corbası
fırında tavuk
3 elma dılım patates
Ara 2 top domdurma
Yuruyuse cıkmıstık esımle dondurmacıyı gorunce alıverelım dedıkkek olmamış, akşam ki ekmek çok geldi 1 dilim yesen bana batmazdı diyet tarzın derdim. ama acemilik diyip ilk menüyü göz ardı edelim
patatesten çok dondurma battı bana gün içinde ekmek yememişsin zaten ama dondurma ne onu açıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?