Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol kuzum öğle yemek vermiyolar mı ? calışıyodun dimi ne iş yapıyosun ?

yaza kadar zayıflama dşüncesindeyim canım bakalım :) kasım gibi başlasam mayısa kadar baya vermiş olurum inşallah
Inşallah yaza gider tum kilolar.
#Süt olsun ye# diyenleri cok dinleme dünyayı yedim genede olmadı olmayınca olmuyor. 7 ay emzirebildim mama destekli. Bol su, düzenli uyku, rahat kafa lazim süt için.. insallah bol sutlu olursun bebişte löpur lopür icer
Öğretmenim diger arkadaşlar pide tepsi kebap falan spariş ediyorlar cok kalorili katilmiyorum onlara kendimce kalorisiz seyler atistirmaya calısiyorum hic birsey yemeyip sütle gecistirincede aclıktan gözüm dönuyor:)

SchonerDuft canım çok geçmiş olsun sana ve eşine. Allah dermansız dertlerden korusun. Takip et sağlığını kontrollerini ihmal etme Calsium Magnesium önemli tahlillerini yaptır. İnşallah ciddi bi sorun olmaz kolayca atlatırsın.

Canımcım Dardanelin güzel ürünleri var mesela chialı bulgur 215 kalori
Ton balıklı fasulye 310 kal.
Nohutlu somon 270 kal.
Cam kavanozda ve poşette ton balıkları
Bunları dışarıda atıştırmak kolay oluyor. Bazı günler deneyebilirsin.

tugbaFB canım cicim eridin aktın artık yeter bu kiloda kal çok yakıştı sana (takipteyim Yetişirim)
Maşallah canım tebrik ederim güzel gitmiş inşallah Cuma'ya kadar daha da verirsin

evet eridim ama durmaya niyetim yok ilk başlarken 65 demiştim hedefime ama hayaldi benim için ama bugün 65.1 dim ya şaka gibi 60 oldummu bitiriyorum
sen bu hafta ne kadar verdin de hele takımda ben birinci olmak istiyorum kırma beni

bana yetiştin yemin ederim kendimi biraz gaza getirmem lazım sanırım.
Ay çok sevindim beni atarsınız sandım ben de ,hem de tam 100 gram vermişim ( tam filan diyeyim de olduğundan çok gözüksün dedim )
cuma hedefini söyle bana o zaman bundn sonra aktifliğini menülerini bekliyorum
sağol kuzum . dediklerini doktora sorcam sağol

maassaalllah ay bı gelemedı napyıım

yakında market yokkı oglendede cıkamadım

olabılırmı dondurmadan yok artık korkuyorum senden benı gecceksın

Ben 6 lı 1.5 litrelik aliyorum koyuyorum dolaba bir haftada bitiriyorum o şekilde yapabilirsin. Hergun getirmek yorucu olur unutma ihtimalinide dusunursek
bende 3er 4er alıyorum ızınden dondumya unutmusum aklım oglusumda kaldı bıde cok agladı sabah.

bende 3er 4er alıyorum ızınden dondumya unutmusum aklım oglusumda kaldı bıde cok agladı sabah.
Kiyamam ya kuzuya..benim kuzumda el sallar gibi oluyor sonra basiyo çığlığı benide al diye uzanmaya başlıyor. Biz hep boyleyiz insallah alisir bi ara

segus bebişin nasıl oldu canım iyileşti mi öpüyorum onu
hala var canım ya cok saol.burun akıntısı var sabah burnunu cektım cok aglattım sonra kv ye bıraktım arkamdan yıne agladı ıse geldım ama burda degılım yanı.gelmıycektım bugun ıse ama ıste doktorum gel mel evırdı cevırdı getırttı benı.

okadar alakasızmısımkı ton balıgına kutu ıcınde sanıyorum nekadar cesıdı varmsı.ton balıklı fasulyeyle nohutlu somonu denıcem bende. somon cok kokuyo dıyolar dogrumu kokuyo dıye yemedım hıc.

bu hafta sız paylasın bırıncılıgı haftaya bana bırakın gerıden gelıyorum

Kiyamam ya kuzuya..benim kuzumda el sallar gibi oluyor sonra basiyo çığlığı benide al diye uzanmaya başlıyor. Biz hep boyleyiz insallah alisir bi ara
ınsan kıyamıyo ya saglık ocagında calısıyorum her bebek agladıgında sabahtan berı aglayasım gelıyo mecbur calıscaz alısacaklar elbet ama hastayken daha zor oluyo bırakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…