Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anaa aslı 40 kilo verip gerimi almış,nasıl becerdn kıs vermeyide almayıda............................

gülçin ben yusufla gidemem diye annemlerin burda bir yere gideceğim çok az ama olsun haftada 2 gün step-aerobik diğer günlerde ben kendim yaparım .......

canım sen kilolusun ben ne yapayım bana ne diyo biliyon mu sen

canım 85 kilodan 64 e düşmüştüm sonra 100 ü geçtim

pardon kızlar yanlış bilgi vermişim. kırk değil 20 miş. ama ben aldığın kiloyu hatırladım galiba sen öle yazmıştın diye hatırladım. neyse canım sen bize nasıl verdiğini anlatsana. be birde şeyi merak ediyorum sen 14. takımda ne zamandan beri varsın. o kilo verdiğinde de bu takımda mıydın sonra geri mi döndün. çok soru sordum ama .

bazen kafam bozuluyor kıy paraya aldır sağını solunu diyorum seda sayan bir zamanlar ne kiloluydu şimdi kurudu kabuğuna girdi kadın birde utanmadan yemiyorum diyor bende öyle mi yapsam mesela yanlarımı aldırıyim göbeğimi gerdiriyim ohhhh karşınızda yeni esra

kaptancım nerüyon bacıım?

canım nörem ayakalrıma kara sular indi sahneyi hazırladım bu arada bebelere sus otur geç demekten öldüm
eve geldim davetiye hazırlıyom komşu geldi bizim arkaaş diğer komşularıda çağralım dedi bende yok işim var diyemedim tabi geldiler 10 da gittiler bende yapacak bir kaç şey vardı oyun için onları yaptım geldim
yarın velileri çağırdım şu pasta börek işini halledecem

siz nörüyorsunuz ne var ne yok geçmiş yine almış başını gitmiş maşallah bi sondan bi baştan karışık okuyom

ya o leslie yi ben anlamadım bende evde eliptik bisikletçeviriyorum sauna eşofmanlarımı giyip annemde koşu bandı 45-50 dakika 5.5 -6 km hızla ama bu ara spora baya yüklencem sporla verilen kilo ile vücut daha fit duruyor taş gibi olcaz taaşşşş

evet canım spor şart vücutlar sarkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…