- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.161
Gayet guzel canım kac kılo verceksın cok merak edıyorum. Nezaman tartıncaksın.Bugünkü protein menum kizlar
07:00 1 bardak süt
8:30 kah.2 has.yumurta
az beyaz peynir
domates
maydonoz
acik sekersiz
Ara 12:00 2 ceviz
Moringa tea
Öğlen 13:30
160 gr lik ton balıklı salata
Ara30
2 minik nektarin
Akşam 17:00
Haşlanmış tavukla bol salata
Ara 1 bardak kefir (daha icmedim icicem)
su 2,5 lt
spor 45 dk lesli SchonerDuft
Temizlik ile erir kuzum. Ben iyi gidiyorum diyetimi farklılaştırarak ilerlemeyi düşünüyorum günlük yürüyüş + egzersiz ile bakalım nasıl olacakKızlaaar napıyosunuz. Dun aksamdan berı temızlık yapıyorum bıara okudum katılamadım sıze. Nasıl gıdıyo dıyetler. Bem bugun azcık kacırdım malum haftasonum yıne
[/QUOTE]07/05/2018
S _Safiye_ 75+90+30+30+45 +30+120+30
Buki_89
SchonerDuft 60+10+15+120+10+30+30
segus 60+60+90
@tgb1907 90+60+135+90
drdotty 115+70+30+40+15+140+
Ghostpasha 60+60+75+25+30
bi-zuzu 40+80+30+30+40+40
@tobosoludulcinea 30+40+60+40
Silent Scream 30+30+45+45+45
@kayacans90+
@poncikbirgelincik60+60+60+60+60
cicikizsinem 25
SON SPOR LİSTESİ BU KIZLAR ÖNCESİNDEN ALINTI YAPMAYIN
Bayağı bol kaçamaklı olmuş nutella yenmiş gofret yenimis patates yenmiş olmamış bugünBen henuz seker diyetine baslayamadim yarin insallah..Menüm.
07.30
1 sb süt
Bir avuç sarı leblebi
Kahvaltı 11.00
Tereyaginda patatesli yumurta 4 yk
1 cay kasiği nutella
3 dilim tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kk kaşar peynir
Roka salatalık tere
Ara 13.30
2 incir 2 kayısı
Ara 15.00
1 fincan sekersiz kervansaray kahvesi
1 cizmeci rulo gofret
Akşam 17.00
1 kase yayla çorbası
Kurutulmuş sebze yemegi 3 yk
Su.2 lt
Spor 40 dk
(20 egzersiz hareketleri +20 dans)
Bolca ev temizliği de var eğlenceli ter dokmeceler..
Kız benim miğdem her durumda dışardaSen yinede fazlaya kaçma bence kac kilo olursan ol sonucta miğde bu, ne kadar dolarsa ne kadar sey yersen o kadar buyur vee dikkat edersen çok su içtiğinde migden disariya firliyor vee migde de agirlik hissediyosun. Bir dene istersen bakalim sende nasil etki ediyor ben cok su ictigimde migdem kuculmek yerine dahada cok disariya dogru cikiyordu vee cok doldugu icin açligi da bastiramayodum çunki migde her gecen gun buyuyor hem vucudun yeteri kadar su aldimi gerisi bence zararli
Maşallah sanaAramızda kalsın ama ben yakar toptan korkuyorum
Ben bir atak yaptım bugün de 68 ile uyandım
Afiyet olsun canım
Burası güzel ama plânladığımız şeyler dışında geçiyor günümüz kvlerde dolaşıyoruz onlara da iyi gelir dedik
Kolay gelsin canim. Bende bugun bayağı tempolu temizlik yaptim. Kaçamak oluyo arada. Bende de nasıl oluyosa öğünlerimi yazarken ne cok sey yemisim diyorum yerken bisey yok ama.. orta halli doyuyorum. Eskiden kahvaltı ederken öğlene ne yesemi düsünuyodum demekkiiKızlaaar napıyosunuz. Dun aksamdan berı temızlık yapıyorum bıara okudum katılamadım sıze. Nasıl gıdıyo dıyetler. Bem bugun azcık kacırdım malum haftasonum yıne
Benim yarın tehlike arz ediyor atlatırsam yarını çok iyi olacak annemde kalıyoruz bugün sabah tehlikeli bizim icinKız benim miğdem her durumda dışarda. Zalım uzun yıllardır özgürlüğünü ilan etmiş durumda takılıyor . Ben su içmeyi çok severim, yani wc dışında rahatsız etmiyor beni:). Öyle illaki şu kadar içicem diye kasmıyorum kendimi zaten susadığım için içiyorum .
Maşallah sana.
Ben de pazartesi bildiriminde güzel bi rakam yazıcam şükür:). Bugün reglim bitti anında kiloda düşüş oldu. Bi de oruç öncesi olup bittim ya kalbim öyle rahat ki anlatamam. Geçen sene de firesiz tuttum, bu sene de öyle olur inşallah. Oruçta hergün yürüyüş yapmaya kararlıyım inşallah başarırım.
Canım menün çok güzel ..sanki biraz az geldi bana doyabildin mi . Kalori olarak kaç kalori acaba 500 ancak olur çok düşk geldi bana bi bilen el atsın olaya12 mayıs cumartesi menüm
Biraz geç oldu gelemedim bugün hiç
08.00
2 dilim kepekli ekmek arasına 1 kk süzme peynir yedim ayaküstü.
13.00
Türlü 1 porsiyon(etsiz)
Yoğurt 1 kase
15.00
4 kayısı kurusu
18.00
2 kaşık bulgur pilavı
2 dilim karpuz
1 porsiyon nohut yemeği
Annendeysen çok kasma , azar azar her yaptığından tat. Sonra aklında kalır bak:). Eve dönünce telafi edersin.Benim yarın tehlike arz ediyor atlatırsam yarını çok iyi olacak annemde kalıyoruz bugün sabah tehlikeli bizim icinbugün kaç çıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?