Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gayet guzel canım kac kılo verceksın cok merak edıyorum. Nezaman tartıncaksın.

Kızlaaar napıyosunuz. Dun aksamdan berı temızlık yapıyorum bıara okudum katılamadım sıze. Nasıl gıdıyo dıyetler. Bem bugun azcık kacırdım malum haftasonum yıne

Kızlaaar napıyosunuz. Dun aksamdan berı temızlık yapıyorum bıara okudum katılamadım sıze. Nasıl gıdıyo dıyetler. Bem bugun azcık kacırdım malum haftasonum yıne
Temizlik ile erir kuzum. Ben iyi gidiyorum diyetimi farklılaştırarak ilerlemeyi düşünüyorum günlük yürüyüş + egzersiz ile bakalım nasıl olacak

Ben henuz seker diyetine baslayamadim yarin insallah..Menüm.
07.30
1 sb süt
Bir avuç sarı leblebi

Kahvaltı 11.00
Tereyaginda patatesli yumurta 4 yk
1 cay kasiği nutella
3 dilim tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kk kaşar peynir
Roka salatalık tere

Ara 13.30
2 incir 2 kayısı
Ara 15.00
1 fincan sekersiz kervansaray kahvesi
1 cizmeci rulo gofret

Akşam 17.00
1 kase yayla çorbası
Kurutulmuş sebze yemegi 3 yk

Su.2 lt
Spor 40 dk
(20 egzersiz hareketleri +20 dans)
Bolca ev temizliği de var eğlenceli ter dokmeceler..

Bayağı bol kaçamaklı olmuş nutella yenmiş gofret yenimis patates yenmiş olmamış bugün

Kız benim miğdem her durumda dışarda. Zalım uzun yıllardır özgürlüğünü ilan etmiş durumda takılıyor. Ben su içmeyi çok severim, yani wc dışında rahatsız etmiyor beni:). Öyle illaki şu kadar içicem diye kasmıyorum kendimi zaten susadığım için içiyorum .

Maşallah sana.
Ben de pazartesi bildiriminde güzel bi rakam yazıcam şükür:). Bugün reglim bitti anında kiloda düşüş oldu. Bi de oruç öncesi olup bittim ya kalbim öyle rahat ki anlatamam. Geçen sene de firesiz tuttum, bu sene de öyle olur inşallah. Oruçta hergün yürüyüş yapmaya kararlıyım inşallah başarırım.

Kolay gelsin canim. Bende bugun bayağı tempolu temizlik yaptim. Kaçamak oluyo arada. Bende de nasıl oluyosa öğünlerimi yazarken ne cok sey yemisim diyorum yerken bisey yok ama.. orta halli doyuyorum. Eskiden kahvaltı ederken öğlene ne yesemi düsünuyodum demekkii

Benim yarın tehlike arz ediyor atlatırsam yarını çok iyi olacak annemde kalıyoruz bugün sabah tehlikeli bizim icin bugün kaç çıktın

Canım menün çok güzel ..sanki biraz az geldi bana doyabildin mi . Kalori olarak kaç kalori acaba 500 ancak olur çok düşk geldi bana bi bilen el atsın olaya

Benim yarın tehlike arz ediyor atlatırsam yarını çok iyi olacak annemde kalıyoruz bugün sabah tehlikeli bizim icin bugün kaç çıktın
Annendeysen çok kasma , azar azar her yaptığından tat. Sonra aklında kalır bak:). Eve dönünce telafi edersin.
Ben de yarın misafir ağırlıycam, inşallah ben de iyi atlatırım. Zaten canım çok bişey çekmiyor eskisi kadar. Kafada bitiyor dedikleri bu olsa gerek:).
111.5 çıktım.

Menüm
Sabah 10:30
2 yumurta( teflon tavada sütle yapıldı)
1 kk beyaz peynir, 1 dilim siyah ekmek(şeker hastaları için olan bi ekmek), domates, salatalık, biber söğüş, 1 kaşık biberli sürme peynir
13:30 2 bardak çay
15:00 avuç içi kadar kabak çekirdeği
17:30 200 gr kuzu pirzola ( evde değildim ondan tartamadım tahminen 150 gr filandı ama fazladan hesapladım), lahana salatası
18:30 kahve
19:30 kahve
Su :2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş SchonerDuft
1200 kaloriye yakın ediyor bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…