Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şeker diyeti kuzum ne zaman istersen yaparsın onu sana kalmış

Sen yinede fazlaya kaçma bence kac kilo olursan ol sonucta miğde bu, ne kadar dolarsa ne kadar sey yersen o kadar buyur vee dikkat edersen çok su içtiğinde migden disariya firliyor vee migde de agirlik hissediyosun. Bir dene istersen bakalim sende nasil etki ediyor ben cok su ictigimde migdem kuculmek yerine dahada cok disariya dogru cikiyordu vee cok doldugu icin açligi da bastiramayodum çunki migde her gecen gun buyuyor hem vucudun yeteri kadar su aldimi gerisi bence zararli

Uzmanlar suyu yudum yudum icin diye sanirım o yuzden soyluyor. Ben 1.5 litrelik suyu şişeyle hep yanimda gezdiriyorum 15 dk yarim saatte bir icerek bitiriyorum 2 lt ye tamamladiktan sonra canim istemezse istemiyorum

Aramızda kalsın ama ben yakar toptan korkuyorum
O atağı ben de bekliyorum kendimden
Ben bir atak yaptım bugün de 68 ile uyandım
Afiyet olsun canım
Günaydın kızlar yine sisli puslu yağmurlu bir havaya uyandımoysa piknik hayallerim vardı
Burası güzel ama plânladığımız şeyler dışında geçiyor günümüz kvlerde dolaşıyoruz onlara da iyi gelir dedik

patates pirinç beyaz un da yasaktı yanlış hatirlamiyosam ..cok zormus ogunlerde biyerden firtliyo bu uclu oğun bulamadim resmen.
Kuzum yeşil fasulye bulgur pilavı bezelye tavuk fırın patlıcan kabak pırasa et sote yoğurt balık yanlarına salata ayran yoğurt soğan salatası

Günaydın dostlar hepinize iyi hafta sonları iyi tatiller çalişan arkadaşlara kolay gele aman diyete dikkat havalar güzelleşmeden atalım üstümüzdeki fazlalıkları en azından kabasını düne göre bi -300 daha gördüm canlar bu sabah
Kızlar tebrik ederim herkesi üçüncü olduk bu hafta
Tebrikler arkadaşlar haftaya 1.liğe inşallah

Uzmanlar suyu yudum yudum icin diye sanirım o yuzden soyluyor. Ben 1.5 litrelik suyu şişeyle hep yanimda gezdiriyorum 15 dk yarim saatte bir icerek bitiriyorum 2 lt ye tamamladiktan sonra canim istemezse istemiyorum
Evet canim 2.5 -3 ltre su içceksen sabahtan aksam yatana kadar die bir vakit koyuyolar yoksa kalkip oğlene kadar yarisini hemen içip ben şu kadar su ictim demekle kendi miğdene zarar ediyosun o yuzden sabahtan aksama içcegin miktari tamamliycaksin

Bugün protein diyetine başladım bakalım kefir vardı o diyette aksam yemeğinden sonra arada gunduz olmaz mi
Kefiri akşam içeceksin kuzum tuğba öyle demişti

Ben 3 aydır yapıyorum ya zaten haftada 1 yada 2 meyve 2 yada 3 günde 1 yada 2 dilim ekmek yiyorum
Bu hafta hiç yemem Pazartesi den itibaren
Sana ceza olmadi yani desene bünye alışık
Bende açım

Bugünkü protein menum kizlar
07:00 1 bardak süt
8:30 kah.2 has.yumurta
az beyaz peynir
domates
maydonoz
acik sekersiz

Ara 12:00 2 ceviz

Moringa tea

Öğlen 13:30
160 gr lik ton balıklı salata

Ara30
2 minik nektarin

Akşam 17:00
Haşlanmış tavukla bol salata

Ara 1 bardak kefir (daha icmedim icicem)

su 2,5 lt
spor 45 dk lesli SchonerDuft

Bugünkü protein menum kizlar
07:00 1 bardak süt
8:30 kah.2 has.yumurta
az beyaz peynir
domates
maydonoz
acik sekersiz

Ara 12:00 2 ceviz

Moringa tea

Öğlen 13:30
160 gr lik ton balıklı salata

Ara 15:30
2 minik nektarin

Akşam 17:00
Haşlanmış tavukla bol salata

Ara 1 bardak kefir (daha icmedim icicem)

su 2,5 lt
spor 45 dk lesli SchonerDuft

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…